- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #40.601
İnş canım inş.o güveni verir ve orda yaptırırsın umarımTamam canm mutlaka görüşmem lazım inş güzel sonuçlarla dönerim.
Bahçeci de tavsiye edilen bir yer diye biliyorum.Biraz da şans aslında.Dr dediğin tüp bebek dru değil mi?Doktorlarınız kim arkadaşlar? Ben daha önce bahçecide yaptırdım pgt genetiks labaratuvarında negatif sonuçlandı. Şimdi yine başlasak diyoruz doktor bilmiyoruz korkuyoruz sonuçta pgt ile beraber harcadığımız fazlaca..
Memnun olduğunuz doktor varsa yazarsanız sevinirim
Ayrıca genetiksle çalışacak bir doktor çünkü daha önce orda yaptırdığımız için set up kalıbımız orda.. Allah yardımcımız olsun
İnş canım inş.o güveni verir ve orda yaptırırsın umarım
Bahçecide 3 deneme yaptım canım olmadı.. Evet canım tüp bebek doktoruBahçeci de tavsiye edilen bir yer diye biliyorum.Biraz da şans aslında.Dr dediğin tüp bebek dru değil mi?
İnşallah bu defa başarıyla sonuçlansin tedavimiz.Allah doğru yoldan ayirmasin hiçbirimizi..Bahçecide 3 deneme yaptım canım olmadı.. Evet canım tüp bebek doktoru
Amin canım inşallahhİnşallah bu defa başarıyla sonuçlansin tedavimiz.Allah doğru yoldan ayirmasin hiçbirimizi..
Merhaba, şu an tam 12 haftalik mi, öyleyse zaten tehlikeli dönem bitti diyor doktorlar. tek mi cift gebelik mi?ikizlerde kanama daha cok oluyor ama bebekleri cok etkilemiyor diye biliyorum.J elin hiçbir zararı olmaz, zaten kanama olduğunda doktora gidince progesteron alıyorsunuz di mi diye soruyorlar. Iğne kan sulandiricimi? Pıhtılasma testi yapilmis miydi sizde? Bana 12. haftadan sonra biraktirdi doktorum.kanama alani da düzelmiş zaten canini sıkma,çok yorma kendini.Kızlar bir sorum olacak sizlere...benim kanamam oldu gebeliğin ilk haftslarından beri....hamd olsun 12. Haftayı bitirdik....kanama alanı da düzelmiş....fakat doktorum progesteron jelini ve iğnesine devam etmemi söyledi....ben tedirgin oluyorum bu progesteron fazlalığı zararlı olur mu....uzun süre kullanan var mı acaba...
Aglayip rahatlayabilecegin en guzel yer anne kucagi ne mutlu sana dok icini rahatla...ama bu umutsuzlugu karamsarligi at kafandan.ters enerji diye bir kavram var bilir misin ,sen böyle olumsuz düşündükçe bu ters enerji seni bırakmaz.bende yasadigim kayiplardan sonra bazen bu defa acaba olucak mi gerçekten bu sefer oldu mu devami gelicek mi diye dusunurum, ama inancımı kaybetmedim sende kaybetme hele ki duaların yerine hep ulasiyordur emin ol.Çaresizlik nasıl kötü birsey..Az önce ki son yorumumu yazarken annemdeydim.Annem başka şeylerden konuşurken benim tepkisizligim dikkatini çekti neyin var diye sordu ve elimde olmadan ağladım gözyaşlarımı durduramadım.Tedavi gördüğümüzü o da bilmiyor ama bir çocuk getirebilmenin zorluğunu yaşadığımı doğal düşünürsek yine aynı olursa diye korktuğumu belirttim.Çok zor ya çok zor..Çaresizlik ne kötü bilgisiz olmak ne kötü..Hangi dala tutunacagini bilememek ne kötü..Doğru yerde miyim yanlış mı ne yapmam gerekiyor..Dua ediyorum neden olmuyor neden..
3 denemenizide aynı doktor da mi yaptırdınız?Bahçecide 3 deneme yaptım canım olmadı.. Evet canım tüp bebek doktoru
Merhaba, şu an tam 12 haftalik mi, öyleyse zaten tehlikeli dönem bitti diyor doktorlar. tek mi cift gebelik mi?ikizlerde kanama daha cok oluyor ama bebekleri cok etkilemiyor diye biliyorum.J elin hiçbir zararı olmaz, zaten kanama olduğunda doktora gidince progesteron alıyorsunuz di mi diye soruyorlar. Iğne kan sulandiricimi? Pıhtılasma testi yapilmis miydi sizde? Bana 12. haftadan sonra biraktirdi doktorum.kanama alani da düzelmiş zaten canini sıkma,çok yorma kendini.
12.+3 günlükler....ikizler...tüp bebek yaptığımız yer bırak dedi zaten....yaşadığım yerdeki doktorum bıraktırmıyor...ne yapacağımı bilemedimMerhaba, şu an tam 12 haftalik mi, öyleyse zaten tehlikeli dönem bitti diyor doktorlar. tek mi cift gebelik mi?ikizlerde kanama daha cok oluyor ama bebekleri cok etkilemiyor diye biliyorum.J elin hiçbir zararı olmaz, zaten kanama olduğunda doktora gidince progesteron alıyorsunuz di mi diye soruyorlar. Iğne kan sulandiricimi? Pıhtılasma testi yapilmis miydi sizde? Bana 12. haftadan sonra biraktirdi doktorum.kanama alani da düzelmiş zaten canini sıkma,çok yorma kendini.
Canm inanki olumlu düşünmek istiyorum ama merkez başarısız bir yer değil diye duyduğum halde emin olamadım. Sizler de değiştirmemi söylüyorsunuz bu durumda korkuyorum ya yine tutmazsa diye.İstanbul ya da Ankara da tutacağına emin olsam bütün imkanlarımı zorlarim o da yok.Hastaneye gidenler genelde drun tepkisinin soğuk olduğunu söylüyor ama tercih edilen bir dr.Durumum kısıtlı o yüzden doğru karar vermem lazım ben nasıl karar vereceğim şimdi??Drla tekrar görüşmeyi durumumu bildirmeyi düşünüyorum ama davranislarinda pek bir degisiklik olacağını sanmıyorum.Aglayip rahatlayabilecegin en guzel yer anne kucagi ne mutlu sana dok icini rahatla...ama bu umutsuzlugu karamsarligi at kafandan.ters enerji diye bir kavram var bilir misin ,sen böyle olumsuz düşündükçe bu ters enerji seni bırakmaz.bende yasadigim kayiplardan sonra bazen bu defa acaba olucak mi gerçekten bu sefer oldu mu devami gelicek mi diye dusunurum, ama inancımı kaybetmedim sende kaybetme hele ki duaların yerine hep ulasiyordur emin ol.
Ben 16.haftaya kadar ilacini kullandimKızlar bir sorum olacak sizlere...benim kanamam oldu gebeliğin ilk haftslarından beri....hamd olsun 12. Haftayı bitirdik....kanama alanı da düzelmiş....fakat doktorum progesteron jelini ve iğnesine devam etmemi söyledi....ben tedirgin oluyorum bu progesteron fazlalığı zararlı olur mu....uzun süre kullanan var mı acaba...
Arkadaşım benim merkezde haftalık proloton iğne ve hergün için jel veriyor düşük önleyici olarak.. Sanırım progestanda aynı değil mi düşük için .. Merkezim hamile kaldıktan sonra sekiz hafta daha kullan diyor .. Ben iki dr kontlündeydim ilk üç ayı riskli dönemi atlatıncaya kadar öyle yaptım .. Merkezden ayrı bir ay daha kullanmam sonra kesmemi söyledi diğeri 20.haftaya kadar kullanmamı söylemişti .. Ben ikinciyi tercih ettim .. Daha uzun kullanırsak bizim için daha iyi bence düşüğü önler ayrıca dr ların bi bildiği vardır Bence dr unu dinle .. Diğer dr a da Merkeze sordum istersen devam edebilirsin dedi diye yazdırıyordum iğne ve jeli aslında jeli görevini artık plesanta yapıyor bırak sadece psikolojik rahatlarsın diyorsun olsun dedim kullandım.. Ama bu hafta bırakıcam artık inşallah .. Şenini daha küçük kullan CNm için rahat olsunKızlar bir sorum olacak sizlere...benim kanamam oldu gebeliğin ilk haftslarından beri....hamd olsun 12. Haftayı bitirdik....kanama alanı da düzelmiş....fakat doktorum progesteron jelini ve iğnesine devam etmemi söyledi....ben tedirgin oluyorum bu progesteron fazlalığı zararlı olur mu....uzun süre kullanan var mı acaba...
Canm maşallah sen mücadelenin başarıyla sonuna geldin inşallah..hayat_gun cnm tamamen içinden geçeni yapacaksın cnm. Bak bende 37. Haftadayım dr um istifa etti. Dr dr geziyorum şuan. Neresi içime sinerse hangi dr ısınırsam orda doğurucam artık napıyım. Bugüne kadar Bir kere Alttan muayne olan ben hiç aklımda olmayn bi dr a çatı muaynesi oldum bugün. Tamamen hissiyat aslında. 7. Haftamda kalp atışına alttan bakmak isteyen başka dr a baktırmamıştım mesela.
Tedaviyi yapan doktorunuz bırak dediyse onun dediğini yapmak daha doğru geliyor bana.igneye gelince pihtilasmaniz yoksa onuda keserler yakında.12.+3 günlükler....ikizler...tüp bebek yaptığımız yer bırak dedi zaten....yaşadığım yerdeki doktorum bıraktırmıyor...ne yapacağımı bilemedim
Ben 3 denememide aynı doktor da yaptim 3.denemede bu durumdayım.durum su; negatif sonuç olduğu için doktorunu birak demiyoruz, sonuçta onlarda insan mutlaka ellerinden geleni yapıyorlar,senin gebeligi onların başarısıdır sonuçta.ama bir dr ben, negatif sonuçla karşılaştıktan sonra umudumu kırıcı moral bozucu ,sadece ticaret amaçlı konuşuyorsa bu doktoru gözden geçirmek lazım.biz ne umutlarla gidiyoruz hiç kimsenin bunu mahkemeye hakkı yok.Canm inanki olumlu düşünmek istiyorum ama merkez başarısız bir yer değil diye duyduğum halde emin olamadım. Sizler de değiştirmemi söylüyorsunuz bu durumda korkuyorum ya yine tutmazsa diye.İstanbul ya da Ankara da tutacağına emin olsam bütün imkanlarımı zorlarim o da yok.Hastaneye gidenler genelde drun tepkisinin soğuk olduğunu söylüyor ama tercih edilen bir dr.Durumum kısıtlı o yüzden doğru karar vermem lazım ben nasıl karar vereceğim şimdi??Drla tekrar görüşmeyi durumumu bildirmeyi düşünüyorum ama davranislarinda pek bir degisiklik olacağını sanmıyorum.
Ben 3 denememide aynı doktor da yaptim 3.denemede bu durumdayım.durum su; negatif sonuç olduğu için doktorunu birak demiyoruz, sonuçta onlarda insan mutlaka ellerinden geleni yapıyorlar,senin gebeligi onların başarısıdır sonuçta.ama bir dr ben, negatif sonuçla karşılaştıktan sonra umudumu kırıcı moral bozucu ,sadece ticaret amaçlı konuşuyorsa bu doktoru gözden geçirmek lazım.biz ne umutlarla gidiyoruz hiç kimsenin bunu mahkemeye hakkı yok.
Canm drumla tekrar konuşmayı düşünüyorum,tedavi boyunca konuşma tarzı hep aynıydı. Doğal hamile kalman tüp bebeğin tutacağı anlamına gelmez,biz bırakıyoruz gerisi Allah'a kalmış.Konuşmalar hep bu şekilde mi olur diyorum kendi kendime.Son duruma bakıp yine sizlerden fikir alacağım inşallah.Hayat istanbul cok zorlayacaksa en azından aynı merkezde doktorunu değiştir,hatta gerekirse neden onu bırakmak istediğini de soyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?