Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

nesrinbar canim doktorunu dinle ilaclarini birakma ikizlere gebesin vee progestani doguma kadar kullanan var zararli olsa vermezler hem dusuk onleyici baska bi doktora daha sor

Günaydın canim.aklıma geldi yazmak istedim, senin doktorun sana söylediği lafın tam tersini söylemişti benim doktorum; sen normal yolla hamile kalmışsın tüp bebek de neden olmasin ki şansın çok merak etme insallah olucak demişti.yani belkide çok değildi ama beni hep yureklendirdi

Günaydın canım ben de size yazmak için girdim topice.Ben büyük ihtimal sizlerin önerisiyle merkezimi değiştirecem.Drumla son birkez konuşmayi düşünüyorum ama tavrı belli.Bizi yönlendiren drla da konuşacağız ama büyük ihtimal tavsiyeniz üzerine bir yere karar vereceğiz. Biz şehir dışında tüp bebek yaptırırsak sadece opu ve transfer zamanı orda olup takiplerimizi burda yaptırabilir miyiz?Böyle bişey duydum sanki?Hangi merkezi özellikle tavsiye edersiniz,deneme şansım bundan başka olamaz diye tahmin ediyorum.Bir de size zahmet ücret hakkında bilgi verir misiniz?İyi ki sizleri tanıdım Allah binlerce kez razı olsun canım benim..Belki de evladımı kucağıma almama en başta sizler vesile olacaksınız. Okuyan diğer arkadaşlar lütfenn herkes fikrini yazsın.

Hayattt canim ankara genartta gidenler vardi suan hamis olanlar uzaktan gidenler hem genarttin misafirhanesi varmis uzaktan geldigin icin yardimci oluyolarmis

Misafirhane ücretsizdir belki hayat .. Benim merkezin ücretsizdi sadece yeme içmek için masraf yapacaksın.. Ama Antalya sana daha uzak gelir canım

Ama ben kalmadım misafirhanede.. Akrabalarımız var orda.. Zaten bize iki saat uzaklıkta bi mesafe genelde gelip gittik bizde kalmadık

Ben misafirhane olayını bilmiyorum ama benim gittigim yere OPU ve Transfer için gelip te kendi oturdukları yerde rakiplerine gidiyordu insanlar,yani evet dediğin olur bir durum.

Evet arkadaşım Antalya tüp bebek merkezi Kemal özgürdü doktorum..
Ama ben kalmadım misafirhanede.. Akrabalarımız var orda.. Zaten bize iki saat uzaklıkta bi mesafe genelde gelip gittik bizde kalmadık
Tamm canım çok teşekkür ederim aklımda bulunsun..Bakalım artik hangisi daha uygunsa ona karar vereceğiz inşallah.

Ben misafirhane olayını bilmiyorum ama benim gittigim yere OPU ve Transfer için gelip te kendi oturdukları yerde rakiplerine gidiyordu insanlar,yani evet dediğin olur bir durum.
Tamm canm sen nerde görmüştün tedavini?Bir de tekrardan rahim filmi falan isterler mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…