- 15 Mayıs 2013
- 6.264
- 4.986
- 148
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #40.641
Yok canm iki ay falan oldu.Ben bahçecide gördüm tedavi mi.yakın tarihliyse isteyeceklerini sanmıyorum.bir yılı gecti mi..
Ama sonucum falan ilk merkezde.Verirler değil mi?Yok canm iki ay falan oldu.
Merak etme istemezler daha çok yeni çekildin :) benim merkez hemen çekildiğim gün cd sini vermişti bana..istersin sorarsın sende cd fln vermiymusunuz fln diye..:))Vallahi senden geri kalır yanımda yok.Eger dediğin gibi istemiceklerse ben burda bayram ederim.:))
Ya canm bütün dosya merkezimde,elimde hicbirsey yok.Gidip isterim inşallah verirler.Merak etme istemezler daha çok yeni çekildin :) benim merkez hemen çekildiğim gün cd sini vermişti bana..istersin sorarsın sende cd fln vermiymusunuz fln diye..
Canim bende sisli memoriala gidiyorum semra hoca.Ama sonucum falan ilk merkezde.Verirler değil mi?
Canim sanki tedavi görenler genelde Memorial yada Ankara Genartta gitmiş. Yanlış bilmiyorum değil mi?Doğru bir karar vermem lazım.Canim bende sisli memoriala gidiyorum semra hoca.
Canım vermek zorundalar....tüm dosyayı vermeseler bile transkrip hazırlayıp veriyorlar....bende merkez değiştiren biri olarak aldım eski mmerkezden dosyayı....umarım verir senin merkezin....sonuçta bunlar senin kişisel tıbbi bilgilerinYa canm bütün dosya merkezimde,elimde hicbirsey yok.Gidip isterim inşallah verirler.
Ben ankarada Anatoliayaya gittim....Hakan Yaralı hoca....bu merkez GenLab ile çalışıyor...bir araştır istersen....ama şunu da söylemek istiyorum....ben transfere gittiğim gün çocuğu olmayan bir ben vardım....diğer iki hastanın ise normal yolla doğum yapan bayanlardı....tek pozitif sonuç alan bendim....hiç bir şeyin garantisi yok...bunu da söylemeden geçemeyeceğim....Canim sanki tedavi görenler genelde Memorial yada Ankara Genartta gitmiş. Yanlış bilmiyorum değil mi?Doğru bir karar vermem lazım.
Canım vermek zorundalar....tüm dosyayı vermeseler bile transkrip hazırlayıp veriyorlar....bende merkez değiştiren biri olarak aldım eski mmerkezden dosyayı....umarım verir senin merkezin....sonuçta bunlar senin kişisel tıbbi bilgilerin
Teşekkür ederim canım inşallah verirler yoksa yeni gittiğim merkez bunları görmezse tekrardan aynı tahlilleri ister.İnşallah tutar bu defa Allah yardımcımız olsun.Oyüzden başarı oranı diğerine göre daha yüksek bir yer olsun istiyorum.Ben ankarada Anatoliayaya gittim....Hakan Yaralı hoca....bu merkez GenLab ile çalışıyor...bir araştır istersen....ama şunu da söylemek istiyorum....ben transfere gittiğim gün çocuğu olmayan bir ben vardım....diğer iki hastanın ise normal yolla doğum yapan bayanlardı....tek pozitif sonuç alan bendim....hiç bir şeyin garantisi yok...bunu da söylemeden geçemeyeceğim....
Canım sen başka merkeze başlamadan önce eski merkezine bizzat gidip aynen şöyle de; bana yapılan testlerin tahlillerin kısacası yapılan her türlü t etkikin fotokopisini istiyorum.vermemek gibi bir durum söz konusu bile değil,ben istedim mesela tüm dosya mi aldim.takip teki doktor istiyor çünkü.Ama sonucum falan ilk merkezde.Verirler değil mi?
Tamam canım önce telfdn söylerim ve ona göre giderimki boşuna gitmiş olmayım.Bazı yerlerde ilk ve ikinci deneme tek embriyo transfer ediliyor ya İstanbul ya da Ankara daki merkezde de öyle birşey geçerli olur mu acaba?Canım sen başka merkeze başlamadan önce eski merkezine bizzat gidip aynen şöyle de; bana yapılan testlerin tahlillerin kısacası yapılan her türlü t etkikin fotokopisini istiyorum.vermemek gibi bir durum söz konusu bile değil,ben istedim mesela tüm dosya mi aldim.takip teki doktor istiyor çünkü.
Canım normalde 35 yaş altına tek transfer yapıyorlar ama bu kişi ard arda kayıplar yaşamış sa ya da başarısız denemeleri fazlaysa doktor 2 embriyo transfer eder.Tamam canım önce telfdn söylerim ve ona göre giderimki boşuna gitmiş olmayım.Bazı yerlerde ilk ve ikinci deneme tek embriyo transfer ediliyor ya İstanbul ya da Ankara daki merkezde de öyle birşey geçerli olur mu acaba?
Merhaba, evet bahçecide tedavi gördüm ama cgh yaptırmadım ben,bu denemem negatif olsaydı eğer havuz yapip ondan sonra cgh yaptiricaktim.bayram sonrası genetikcimi yada doktoru mu arar sorunu mutlaka sorarım.burdanda yazarim.bahceciden şimdiye kadar gördüğüm ilgi ve alaka çok iyiydi doktorumdan da çok çok memnundum. (12 haftadan sonra takibi birakti)Arkadaşlar Merhaba Yücel Bey'in bulunduğu hastanede Yeni Nesil Kromozom Taraması varmış. Cgh nin bir tık üstüymüş. Bana söylenen buydu telefonda. Detaylarını bilmiorum ama internetten araştırdığım kadarı ile yeni çıkan bir şeymiş bu. Cgh yöntemi gibi ama bazı konularda sanırım onun biraz üzerinde birşey. Sizde araştırırsanız yorumlarınızı yazarsınız buraya bu yöntem hakkında. Ben telefon görüşmeleri ne kadar sağlıklı olur bilemem ama Bahçeci (fulya) ile olan görüşmelerim mantığıma daha çok yattı gibi. Brüksel kadar pahalı değil. Artı gayet güzel detaylıca bilgi aldım telefondan. Memorial i de aradım işin ehli biri ile görüşemedim. Herkes bir diğerine bağladı telefonu ve doğru düzgün bir bilgi de alamadım. Şu var bu var mı yöntem nedir diye soruyorum ımm şeyy kem küm, veya benim kendine sorduğum soruyu yanındakine soran kişilerle karşılaştım uyuz oldum.Şuan Bahçeci kafama yattı gibi gibi. Bahçecide tedavi olan arkadaşım Çalıkuşu sendin sanırım senin durumun nedir?Neden cgh yöntemini kullanıyorsun? Birde ben Bahçecinin sitesinde de sanki gördüm Mart 2016 dan itibaren yeni nesil kapsamlı kromozom taraması gelmiştir şeklinde. Bunu bir sorar mısın doktoruna?
Canım sen ilk tedavi ni oldun diye mi böyle cekimsersin bilmiyorum ama gördüğün tedaviyle ilgili sessiz,pasif davranma.hakkını hep ara sorularını sor cevaplarını al.kararlı davran geride durma.Tamam canım önce telfdn söylerim ve ona göre giderimki boşuna gitmiş olmayım.Bazı yerlerde ilk ve ikinci deneme tek embriyo transfer ediliyor ya İstanbul ya da Ankara daki merkezde de öyle birşey geçerli olur mu acaba?
Cogunlukta sanirim.canim merkez icin iyi dusun sehir disinda olmasi cok zor oluyor.hepsi ticarethaneye donmus.Canim sanki tedavi görenler genelde Memorial yada Ankara Genartta gitmiş. Yanlış bilmiyorum değil mi?Doğru bir karar vermem lazım.
Evet canim seninde tek gendi sanirim.onun icin set up gerekecek.yeni merkez ve genetikcin kabul ederse biopsileri eski genetikcide baktirabilirsin.ama pek yanasmiyolar.Kizlar ikinci tedavimde yeniden set up gerekecek mi?Genetikçimizi değiştirmeye gerek var mı?
İnşallah öncelikle tedavimi görüp sağlıklı embriyolarım oluşur,sonra da hayırlısıysa inş iki tane transfer edilir.Haklisin canim ya bir soru sorsam bile beş kere düşünüyorum ama sonuçta bedavadan gidip tedavi görmüyoruz sormak istemek hakkımız..:))Sizlerle konuştukça daha çok bilgileniyorum.Canım sen ilk tedavi ni oldun diye mi böyle cekimsersin bilmiyorum ama gördüğün tedaviyle ilgili sessiz,pasif davranma.hakkını hep ara sorularını sor cevaplarını al.kararlı davran geride durma.
Canım normalde 35 yaş altına tek transfer yapıyorlar ama bu kişi ard arda kayıplar yaşamış sa ya da başarısız denemeleri fazlaysa doktor 2 embriyo transfer eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?