- 15 Mayıs 2013
- 6.264
- 4.986
- 148
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #40.661
Evet canim seninde tek gendi sanirim.onun icin set up gerekecek.yeni merkez ve genetikcin kabul ederse biopsileri eski genetikcide baktirabilirsin.ama pek yanasmiyolar.
Canm doğru bir merkeze karar vermek için iyice araştırmam lazım. Deneme şansım az o yüzden iyi ve başarı orani yüksek bir yere başlamam lazım. Her tedavide yeniden set up mi isteniyor yine aynı masraflar.Hatta İstanbul Ankara biraz daha masraflı.İnsallah sonucu olumlu olsun tabi.Merkeze göre genetikci de mi değişiyor?Cogunlukta sanirim.canim merkez icin iyi dusun sehir disinda olmasi cok zor oluyor.hepsi ticarethaneye donmus.
Seninle aynı durumdayım canım.. Ama ngs diye bir yöntem çıkmış yeni tek gen hastalıklarınada bakılıyor sanırım.. Onu araştırmaya çalışıyorum ama çok bilen yok.. Doktor araştırmasındayım. Set up çalışmam var tekrar yaptırmak istemiyorum.. İnşallah sonu güzel olurr doktor bulursan haber et canım banadaCanm doğru bir merkeze karar vermek için iyice araştırmam lazım. Deneme şansım az o yüzden iyi ve başarı orani yüksek bir yere başlamam lazım. Her tedavide yeniden set up mi isteniyor yine aynı masraflar.Hatta İstanbul Ankara biraz daha masraflı.İnsallah sonucu olumlu olsun tabi.Merkeze göre genetikci de mi değişiyor?
merhaba hayatcım biliyorsun bende genartta yaptırdım bulunduğun ilde yumurta takiplerimi yaptırdım Aysun hanım bu konuda çok anlayışlıydı ben ona bildirdim hep ama bir hafta orda kalmam gerekti akrabam olduğu için misafirhane kullanmadım ama öğretmenevi polisevi uygun fiyata olur senin için Aysun hanımda çok pozitif bir insan transefrimi yaparken besmele ile koydu embriyoları çok hoşuma gitmişti o da hep biz elimizden geleni yaptık bundan sonrasını Allah bilir derdi adana zaten senin pgtni onların laboratuvarına gönderiyordu mikrogen değil mi zaten ikisi aynı kuruluş Aysun hocanın eşi volkan hoca da oranın genetikçisi sormak istediğin bişey olursa bildiklerimi cevaplarım canımKizlar ikinci tedavimde yeniden set up gerekecek mi?Genetikçimizi değiştirmeye gerek var mı?
Tamam canım mutlaka paylaşırım burdan.Benim de set up çalışmam var tekrar istemelerini anlayamıyorum neden tekrar isterler ki?Sonuç aynı sonuç..Ngs nasıl bişey canm?Seninle aynı durumdayım canım.. Ama ngs diye bir yöntem çıkmış yeni tek gen hastalıklarınada bakılıyor sanırım.. Onu araştırmaya çalışıyorum ama çok bilen yok.. Doktor araştırmasındayım. Set up çalışmam var tekrar yaptırmak istemiyorum.. İnşallah sonu güzel olurr doktor bulursan haber et canım banada
Ayy canim benim aynı yerle anlasmaliysa tekrar set up istemezler o zaman.İnşallah öyle olur.Aysun hanim nasıldı?Olumsuz konuşmaları oldu mu hiç canm?İlk tedavinde pozitif almıştın maşallah.Canm bir aydınlatır misin beni ya..?Volkan hocayı mi önce arasam?merhaba hayatcım biliyorsun bende genartta yaptırdım bulunduğun ilde yumurta takiplerimi yaptırdım Aysun hanım bu konuda çok anlayışlıydı ben ona bildirdim hep ama bir hafta orda kalmam gerekti akrabam olduğu için misafirhane kullanmadım ama öğretmenevi polisevi uygun fiyata olur senin için Aysun hanımda çok pozitif bir insan transefrimi yaparken besmele ile koydu embriyoları çok hoşuma gitmişti o da hep biz elimizden geleni yaptık bundan sonrasını Allah bilir derdi adana zaten senin pgtni onların laboratuvarına gönderiyordu mikrogen değil mi zaten ikisi aynı kuruluş Aysun hocanın eşi volkan hoca da oranın genetikçisi sormak istediğin bişey olursa bildiklerimi cevaplarım canım
Hayırlı olsun canm inşallah ilk tedavinde yavruların seninle olsun.Seen nerde görüyorsun tedavini?Merhabalar kizlarrr tup bebek muayenemi oldum set up da bitti cok sukur. Ilk adetimin ikinci gunu baslayacagiz insallah.İlk defa tup bebek tedavisi olacagim için cok heyecanliyim.
Aysun hocayla frekanslarımız tutmuştu yüzyüzede zaten çok tatlı biri kayıplarımı duyunca çok üzülmüştü telefonda sesimi güzel duymasa neyin var diye soruyordu ama sen diğer merkezde drunun söylediklerine takılmıştın biraz Aysun hocada elimizden geleni yaptık bundan sonrası Allah bilir derdi hep inançlı biri olduğumuz için hep bizde öyle diyorduk Rabbim daha iyisini bilirsin hakkımızda hayırlısını ver diye. iki embriyo koymayı o teklif etti bize 12.haftaya kadar iki tane koyduklarımızın birkısmı teke düşüyor diye bizde kabul ettik gebelik takibi yapmıyorlar sonrasında ilaçlarını nasıl kullanacağını tarif ediyor bundan sonrası takip edeceğin kadın doğum drun nasıl isterse öyle devam edin diyorAyy canim benim aynı yerle anlasmaliysa tekrar set up istemezler o zaman.İnşallah öyle olur.Aysun hanim nasıldı?Olumsuz konuşmaları oldu mu hiç canm?İlk tedavinde pozitif almıştın maşallah.Canm bir aydınlatır misin beni ya..?Volkan hocayı mi önce arasam?
Çok geçmiş olsun rabbim birdaha aynı sıkıntıları yaşatmasın inşallah.Bence de tüp bebek daha mantıklı inşallah ilk denemende hayırlı sağlıklı evlatlarını kucağına alırsın. Şuan ben de merkez arayışı içindeyim..İnşallah rabbim doğru olanı karşımıza çıkartır.Merhaba son bikaç aydır takip ediyorum sizleri, herkesin ayrı ayrı hayat hikayesi Rabbim hepimize yardım etsin inş.. Ben 19 yıldır evliyim çeşitli nedenlerden dolayı cocuk yapmayı ertelemek zorunda kaldım aile sorunları vs.. Uzun hikaye son iki yıldır cocuk yapamaya karar verdik ilk bebeğim 6 haftalık düşükle sonuçlandı Cook üzüldüm 7 ay sonra tekrar hamile kaldım ilk aylar cok korktum yine düşer diye ama devam etti hamileliğim çok mutluydum herşey yolunda giderken 33. Haftada erken doğumla bebeğimi kaybettim 3 gün yaşadı, genetik araştırma yapıldı eşimle benim taşıyıcı olduğumuzu % 25 tekrarlayabileceğini söylediler. Normal yolla gebe kalırsam en geç 16. Haftada erken tanı yöntemiyle hastalığın belirlenebildiğini Yada pgt tüp önerdiler. Tüp bebekle alakalı hiç bir bilgim yokken sizleri takip ederek biraz bilgi edindim. 36 yaşındayım tek yumurtalığım 2 sezeryan geçmişim var, tüp bebek aşamalarından korkuyorum normal denemeye cesaret edemiyorum gebeliği sonlandırma işlemi beni çok korkutuyor. Bebeğimi kaybedeli 4 ay oldu Canım cok yanıyor.. Haliyle yeniden anne olmak isteği var, şuan için tüp bebek denemek fikri daha ağır basıyor. Istanbul da bülent tıraş hocaya yaptırmayı düşünüyorum yardımcı olup fikir verirseniz çok sevinirim.. Rabbim evlat isteyen herkese bu mübarek geceler hürmetine en hayırlı zamanda nasip etsin inş..
Tamm canm Aysun hanım da aklımda bulunsun.Ama bir hafta kalmıssiniz.Niçin okadar kaldınız ki?Takipi burda olup opu transfer zamanı gitsek olmaz mı? Eşimin işi sıkıntı olur,oğlum var.Çevredekiler bilmicek..KV anneme falan belki söyleriz.Aysun hocayla frekanslarımız tutmuştu yüzyüzede zaten çok tatlı biri kayıplarımı duyunca çok üzülmüştü telefonda sesimi güzel duymasa neyin var diye soruyordu ama sen diğer merkezde drunun söylediklerine takılmıştın biraz Aysun hocada elimizden geleni yaptık bundan sonrası Allah bilir derdi hep inançlı biri olduğumuz için hep bizde öyle diyorduk Rabbim daha iyisini bilirsin hakkımızda hayırlısını ver diye. iki embriyo koymayı o teklif etti bize 12.haftaya kadar iki tane koyduklarımızın birkısmı teke düşüyor diye bizde kabul ettik gebelik takibi yapmıyorlar sonrasında ilaçlarını nasıl kullanacağını tarif ediyor bundan sonrası takip edeceğin kadın doğum drun nasıl isterse öyle devam edin diyor
günaşırı yumurta takibi vardı ve çatlatma iğneni falan ne zaman yapmana karar vermesi gerektiği dönemdi benimde eşim çalıştığı için gelmedi ben kendim gittim geldim merkeze eşim transfer günü geldi ertesi günde 3buçuk saatlik bi yol mesafesi evimize döndük drumuz bugünde gidebilirsin uçağa bile binebilirsin o sana tutunacaksa hertürlü tutunur demiştiTamm canm Aysun hanım da aklımda bulunsun.Ama bir hafta kalmıssiniz.Niçin okadar kaldınız ki?Takipi burda olup opu transfer zamanı gitsek olmaz mı? Eşimin işi sıkıntı olur,oğlum var.Çevredekiler bilmicek..KV anneme falan belki söyleriz.
33.haftada bebekler genelde yaşıyor genetik hastalıktan mı kaybettin canmMerhaba son bikaç aydır takip ediyorum sizleri, herkesin ayrı ayrı hayat hikayesi Rabbim hepimize yardım etsin inş.. Ben 19 yıldır evliyim çeşitli nedenlerden dolayı cocuk yapmayı ertelemek zorunda kaldım aile sorunları vs.. Uzun hikaye son iki yıldır cocuk yapamaya karar verdik ilk bebeğim 6 haftalık düşükle sonuçlandı Cook üzüldüm 7 ay sonra tekrar hamile kaldım ilk aylar cok korktum yine düşer diye ama devam etti hamileliğim çok mutluydum herşey yolunda giderken 33. Haftada erken doğumla bebeğimi kaybettim 3 gün yaşadı, genetik araştırma yapıldı eşimle benim taşıyıcı olduğumuzu % 25 tekrarlayabileceğini söylediler. Normal yolla gebe kalırsam en geç 16. Haftada erken tanı yöntemiyle hastalığın belirlenebildiğini Yada pgt tüp önerdiler. Tüp bebekle alakalı hiç bir bilgim yokken sizleri takip ederek biraz bilgi edindim. 36 yaşındayım tek yumurtalığım 2 sezeryan geçmişim var, tüp bebek aşamalarından korkuyorum normal denemeye cesaret edemiyorum gebeliği sonlandırma işlemi beni çok korkutuyor. Bebeğimi kaybedeli 4 ay oldu Canım cok yanıyor.. Haliyle yeniden anne olmak isteği var, şuan için tüp bebek denemek fikri daha ağır basıyor. Istanbul da bülent tıraş hocaya yaptırmayı düşünüyorum yardımcı olup fikir verirseniz çok sevinirim.. Rabbim evlat isteyen herkese bu mübarek geceler hürmetine en hayırlı zamanda nasip etsin inş..
Âmin canım Allah razı olsun..Melek Deniz Rabbim yardımcınız olsun....inşallah gönlündeki yuvana gelir....
Âmin canım Allah razı olsun..Melek Deniz Rabbim yardımcınız olsun....inşallah gönlündeki yuvana gelir....
Âmin canım hiç birimiz yaşamayalım inş.. Senin hayatını biraz okumaya çalıştım sanırım aynı kaderi yaşıyoruz 2 evladını kaybetmişsin dayanılması çok zor acılar.. Bir çocuğun var Allah bağışlasın sağlıklı ömürlü olsun inş kardeşleri bekletmez seni en hayırlı zamanda gelirler..Çok geçmiş olsun rabbim birdaha aynı sıkıntıları yaşatmasın inşallah.Bence de tüp bebek daha mantıklı inşallah ilk denemende hayırlı sağlıklı evlatlarını kucağına alırsın. Şuan ben de merkez arayışı içindeyim..İnşallah rabbim doğru olanı karşımıza çıkartır.
Opudan sonra rahim kalınlığına bulunduğun yerde mi baktırın? O zaman benim anladığım tedavi başından opuya kadar orda kalacağız,opudan sonra transfere kadar ki takibi bulunduğumuz yerde yaptırıp transfer zamanı yine Ankara'ya gidecegiz.Doğru anladım değil mi canm?Birde benim opuya kadar yumurta gelişmesi iki hafta gibi bir zaman sürdü.Yine öyle olursa iki hafta da kalabilirim yani.günaşırı yumurta takibi vardı ve çatlatma iğneni falan ne zaman yapmana karar vermesi gerektiği dönemdi benimde eşim çalıştığı için gelmedi ben kendim gittim geldim merkeze eşim transfer günü geldi ertesi günde 3buçuk saatlik bi yol mesafesi evimize döndük drumuz bugünde gidebilirsin uçağa bile binebilirsin o sana tutunacaksa hertürlü tutunur demişti
Aminnn canım inşallah..Durumumuz benzer seninkiyle.Tek gen hastaligi bizimki de..İnşallah burda hepimiz sağlıklı hayırlı evlatlarımızı kucağımıza alırız. Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin,bizim çektiğimiz sıkıntılar da son olsun. İnşallah ilk tedavinde güzel haberlerini alır bizlerle de paylaşırsın canm.Âmin canım hiç birimiz yaşamayalım inş.. Senin hayatını biraz okumaya çalıştım sanırım aynı kaderi yaşıyoruz 2 evladını kaybetmişsin dayanılması çok zor acılar.. Bir çocuğun var Allah bağışlasın sağlıklı ömürlü olsun inş kardeşleri bekletmez seni en hayırlı zamanda gelirler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?