- 12 Nisan 2016
- 1.125
- 1.110
- 133
- 40
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #40.701
Canim biraz nasip isi bak benim 5.tedavi olucak tutmayinca kizdim onlara cok ama bakiyorumki rahime mudahele etme durumlari cok yok transferden sonra.cok dehset paralar donuyor.sgk anlasmali bir merkez olabilir.ist tup bebek mrkz anlasmasu var.veya ankarada baskent univ.bi hoca varmis o iyiymis.sgk onemli ben bu ise girerken onlari bilmiyodum.birkac yerle yuzyuze gorus set up tekrar yaptirip para verme bosuna.eski merkezde yaptir.memoriali da dusunebilirsin.semra hoca iyi ama cok yogunlar hakkimizda hayirlisi olsun.acele etme birkac yerle gorus.sgk anlasmasi onemliCanim rabbim hepimizin yardımcısı olsun.Burdan araştırıp öğrenmesem samimiler mi değiller mi hiçbir zaman öğrenemem. Çevremde çocuğu olmayanlar genelde bulunduğumuz yerde yaptı diye biliyorum.Bir de tedavimizi saklayacagimiz için kimseye de soramiyorum.Nasıl anlayacağız para tuzaği olup olmadığını?
Sen de benim gibi uyumamışsin.:) Aradığım Merkeze sorayım ozaman sgk anlaşması var mı diye.Genelde 15 bine yakın tutuyor tedavi ücreti sgk olunca mi öyle?Onu anlamadım canm.Fiyatlar hakkında bilgin var mı? Allah doğru yolu göstersin bizlere innnşallah..Ödemeye razıyım bir de Allah korusun boşa çıkarsa..Canim biraz nasip isi bak benim 5.tedavi olucak tutmayinca kizdim onlara cok ama bakiyorumki rahime mudahele etme durumlari cok yok transferden sonra.cok dehset paralar donuyor.sgk anlasmali bir merkez olabilir.ist tup bebek mrkz anlasmasu var.veya ankarada baskent univ.bi hoca varmis o iyiymis.sgk onemli ben bu ise girerken onlari bilmiyodum.birkac yerle yuzyuze gorus set up tekrar yaptirip para verme bosuna.eski merkezde yaptir.memoriali da dusunebilirsin.semra hoca iyi ama cok yogunlar hakkimizda hayirlisi olsun.acele etme birkac yerle gorus.sgk anlasmasi onemli
Amin insallah . Acgh cok para ve evet dedigin gibi saglikli embriyo olmama ihtimali var olursa da tutmama ihtimali var . Cok fazla ihtimaller var evet onun icin belki de normal yolla denemek mi gerekiyor acaba diyorum ben de.Çok istiyorlar ya gercekten birde bunun sağlıklı çıkmama yada tutmama ihtimali var Rabbim gercekten yardım etsin herkese cok zormus cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?