Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Canim biraz nasip isi bak benim 5.tedavi olucak tutmayinca kizdim onlara cok ama bakiyorumki rahime mudahele etme durumlari cok yok transferden sonra.cok dehset paralar donuyor.sgk anlasmali bir merkez olabilir.ist tup bebek mrkz anlasmasu var.veya ankarada baskent univ.bi hoca varmis o iyiymis.sgk onemli ben bu ise girerken onlari bilmiyodum.birkac yerle yuzyuze gorus set up tekrar yaptirip para verme bosuna.eski merkezde yaptir.memoriali da dusunebilirsin.semra hoca iyi ama cok yogunlar hakkimizda hayirlisi olsun.acele etme birkac yerle gorus.sgk anlasmasi onemli

Sen de benim gibi uyumamışsin.:) Aradığım Merkeze sorayım ozaman sgk anlaşması var mı diye.Genelde 15 bine yakın tutuyor tedavi ücreti sgk olunca mi öyle?Onu anlamadım canm.Fiyatlar hakkında bilgin var mı? Allah doğru yolu göstersin bizlere innnşallah..Ödemeye razıyım bir de Allah korusun boşa çıkarsa..

merhaba kızlar benımde 5 ve 15 kromozomlarda respirokal translokasyon cıktı bende bu ay başlıyorum pgt ye yedıtepede çok korkuyorum düşünmemeye calısıyorum ama elımde degıl dua edelım bırbırımıze

bu arada maslak acıbadem bülenet byele görustuk ilk pgtile işlem embrıyo başına 425 dolar tüp bebekte 6500 ilaçlar 1500 ciddi fiyat cıkıyo 20000 e falan cıkıyo bılgınıze yedıtepeden daha fıyat almadım ama yedıtepe cem beyı dusunuyoruz

bahcecıde hemen hemen aynı fıyatlarda birde bahcecının ben cok para muhabbetını duydum hemsıreyım bende arastırdım cok cok hoşnut degıldım sureklı para muhabbetlerınden o yuzden hıc randevuma bıle gıtmedım sonucta yapılacak ıslem ıyı bır uzman tarafından yapıldıgında aynı ıslem

Çok istiyorlar ya gercekten birde bunun sağlıklı çıkmama yada tutmama ihtimali var Rabbim gercekten yardım etsin herkese cok zormus cok

Çok istiyorlar ya gercekten birde bunun sağlıklı çıkmama yada tutmama ihtimali var Rabbim gercekten yardım etsin herkese cok zormus cok
Amin insallah . Acgh cok para ve evet dedigin gibi saglikli embriyo olmama ihtimali var olursa da tutmama ihtimali var . Cok fazla ihtimaller var evet onun icin belki de normal yolla denemek mi gerekiyor acaba diyorum ben de.

Benim ilki normaldi zaten ama sorunlu bı gebelik gecırdım kanamalarım falan bırde beynınde sıvı birikmesi vardı ve 17 haftalıkken kaybettim bu şoku hala atlamış degılım sonrada 8 ay sonra kımyasal gebelık oldu ve en son tahlıl yaptırdık ve bu cıktı yanı bir kerede olsa denıcez tutmasssda doğal yola devam napalım

hayat_gun drkumut deepliner ve diğer tekrar test yaparak transfer olmayı düşünen arkadaslar; cgh den sonra N G S diye yeni bir test çıkmış, cgh de bütün kromozomlarla bakılıyordu N G S de ise bütün kromozomlarin yani sıra bütün genetik rahatsizliklarada bakılıyormuş ,temiz donen embriyo ise %99 sağlıklı oluyormuş.bu testle 2016 şubat ayında sağlıklı bebekler olmuş.isterseniz sizde araştırın.

Araştırdım bende ama heryerde yok acıbademde var Bülent bey yapıyo oda 25000 e fıyt cıkıyo o kadar veremıcem emın bıle degılım sağlıklı çıkıp çıkmayacağından o yüzden gerekte duymuyorum açıkcası nasip

Arkadaşlar benim 3. gün embriyosuna pgt yapilacak doktorlariniz pgt işlemi için neler söyledi.Yani embriyoya zarar verip vermeme durumu için bu tüp bebek işleminde hic bir seyden korkmuyorum sadece embriyo biyopsisi beni endişelendiriyor.

Zarar veren bi işlem degıl korkma Allah'ın izniyle sağlıklıysa zaten bişolmaz bende hemsıreyım araştırdım baya o konuda için rahat olsun bende süreç Nasıl oluyo onu bılmıyorum başladıysan bilgi verirsen sevınırım arkadasım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…