- 6 Nisan 2015
- 924
- 893
- 103
- 37
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #40.681
Rahim kalınlığı için de bulunduğum yerde baktirdim kistlerim de oluştu iki ay bekledim o arada donduruldu embriyolar onları cozdurmek için de para verdik tüp tedavisi dışında opu nun ilk randevusundan sonra 4 gün sonra ydi galiba çağırıyor o arada beklemene gerek yok sonrakilerde bekliyursun süre kişiye göre ve yumurta gelişimine göre değişiyorOpudan sonra rahim kalınlığına bulunduğun yerde mi baktırın? O zaman benim anladığım tedavi başından opuya kadar orda kalacağız,opudan sonra transfere kadar ki takibi bulunduğumuz yerde yaptırıp transfer zamanı yine Ankara'ya gidecegiz.Doğru anladım değil mi canm?Birde benim opuya kadar yumurta gelişmesi iki hafta gibi bir zaman sürdü.Yine öyle olursa iki hafta da kalabilirim yani.
Cok geçmiş canım Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah en kisa zamanda birax dinlenmeye ihtiyacın var Rabbim yardımcın olsunArkadaslar merhaba, dogumu yaptim ve eve geldim. Oncesinde yasadigim stres bambaskaydi. Suni sanciyi verdiler normalde 5-6 saatte dogum yaparsin dedi doktor ancak 28. Saatte hic durmadan sanci ve agri cektim ve dogum gerceklesti. Sizlere bunlarin detaylarini girip stres yapmak istemiyorum. Cok zor bir durum allah kimseye bu aciyi yasatmasin insallah. Topici takip etmeye devam edicem tabiki. Allah hepimize saglikli ve hayirli bebekler nasip etsin insallah hic bekletmeden. Dualarim sizlerle.
Evet canım son olsun inş bidaha hiç yaşamayalım bu acıları.. Mutlaka paylaşırım tedavi sürecini, buradaki bir çok arkadaş umut oldu bizlere bizde bizim gibilere umut oluruz inş.. Genetiği çok araştırdım en iyilerden biri volkan baltacı ve muhterem bahçe Ankara'ya gitme şansın varsa onlardan birini düşün, banada ist memorial semra hocayı önerdiler genetikte çok iyi orası ben bülent tıraş tedavi düşünüyorum oda genetiksle çalışıyor.. Mail attım her soruma yanıt aldım cok yardımcı oldular diye orayı seçtim ama gölümde volkan hoca var Ankara'ya gitme şansım yok oyuzden hayırlısı olsun hepimiz için..Aminnn canım inşallah..Durumumuz benzer seninkiyle.Tek gen hastaligi bizimki de..İnşallah burda hepimiz sağlıklı hayırlı evlatlarımızı kucağımıza alırız. Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin,bizim çektiğimiz sıkıntılar da son olsun. İnşallah ilk tedavinde güzel haberlerini alır bizlerle de paylaşırsın canm.
Anladım canım çok teşekkür ederim ilgilendiğin için..Çok sağol. .Rahim kalınlığı için de bulunduğum yerde baktirdim kistlerim de oluştu iki ay bekledim o arada donduruldu embriyolar onları cozdurmek için de para verdik tüp tedavisi dışında opu nun ilk randevusundan sonra 4 gün sonra ydi galiba çağırıyor o arada beklemene gerek yok sonrakilerde bekliyursun süre kişiye göre ve yumurta gelişimine göre değişiyor
Canm çok geçmiş olsun rabbim yardımcın olsun.İnşallah hayirlisiyla hayırlı sağlıklı yavruların seni çok bekletmesin.Arkadaslar merhaba, dogumu yaptim ve eve geldim. Oncesinde yasadigim stres bambaskaydi. Suni sanciyi verdiler normalde 5-6 saatte dogum yaparsin dedi doktor ancak 28. Saatte hic durmadan sanci ve agri cektim ve dogum gerceklesti. Sizlere bunlarin detaylarini girip stres yapmak istemiyorum. Cok zor bir durum allah kimseye bu aciyi yasatmasin insallah. Topici takip etmeye devam edicem tabiki. Allah hepimize saglikli ve hayirli bebekler nasip etsin insallah hic bekletmeden. Dualarim sizlerle.
Canm inanki burdaki arkadaşlar biliyor benim de hiç imkanım yok gidemem diyordum başta çok olumsuz bakıyordum şehir dışına ama şimdi imkanımi zorlayacagim diyorum.İnsallah rabbim hepimize yardım eder..Emeklerimizi araya vermez inşallah..Evet canım son olsun inş bidaha hiç yaşamayalım bu acıları.. Mutlaka paylaşırım tedavi sürecini, buradaki bir çok arkadaş umut oldu bizlere bizde bizim gibilere umut oluruz inş.. Genetiği çok araştırdım en iyilerden biri volkan baltacı ve muhterem bahçe Ankara'ya gitme şansın varsa onlardan birini düşün, banada ist memorial semra hocayı önerdiler genetikte çok iyi orası ben bülent tıraş tedavi düşünüyorum oda genetiksle çalışıyor.. Mail attım her soruma yanıt aldım cok yardımcı oldular diye orayı seçtim ama gölümde volkan hoca var Ankara'ya gitme şansım yok oyuzden hayırlısı olsun hepimiz için..
Canim biz eşimle ikimiz de aynı hastalığı taşıyoruz.Tek gen oluyor oyüzden bizimki. Set up ta bizden kan alıp gen haritamız çıkarıldı o olmasi lazim.Set up ne demek arkadaşlar ve tek gen hastalığı Nasıl oluyordu mesela bizde eşimin 13 kromozom 4 E yapışmış tek gende Nasıl olıyor
Arkadaslar merhaba, dogumu yaptim ve eve geldim. Oncesinde yasadigim stres bambaskaydi. Suni sanciyi verdiler normalde 5-6 saatte dogum yaparsin dedi doktor ancak 28. Saatte hic durmadan sanci ve agri cektim ve dogum gerceklesti. Sizlere bunlarin detaylarini girip stres yapmak istemiyorum. Cok zor bir durum allah kimseye bu aciyi yasatmasin insallah. Topici takip etmeye devam edicem tabiki. Allah hepimize saglikli ve hayirli bebekler nasip etsin insallah hic bekletmeden. Dualarim sizlerle.
Arkadaşım çok geçmiş olsun.. Allah kalbine ferahlık versin.. Hepimize de hayırlı sağlıklı evlat versinArkadaslar merhaba, dogumu yaptim ve eve geldim. Oncesinde yasadigim stres bambaskaydi. Suni sanciyi verdiler normalde 5-6 saatte dogum yaparsin dedi doktor ancak 28. Saatte hic durmadan sanci ve agri cektim ve dogum gerceklesti. Sizlere bunlarin detaylarini girip stres yapmak istemiyorum. Cok zor bir durum allah kimseye bu aciyi yasatmasin insallah. Topici takip etmeye devam edicem tabiki. Allah hepimize saglikli ve hayirli bebekler nasip etsin insallah hic bekletmeden. Dualarim sizlerle.
Elimizden daha fazlası gelse keşke yine aklina takılan olursa sor Rabbim yolunu açık etsin inşallah hersey gönlünce olsunAnladım canım çok teşekkür ederim ilgilendiğin için..Çok sağol. .
Canim aynen yaşadıklarını yaşadım 10 gün kaldım hastanede 20 saat sancı ilaç ancak açıldı dogurdum . 1 gece dogumhanede kaldım yanımda 15 doğum oldu ağlamaktan canım çıkmıştıpanikli eastnbull tesekkur ederim hepinize cok sagolun. Ilk ilac verdildiginde 1 cm acildi hemen. Oyle olunca hemen acilacak olacak bitecek gibi geldi doktora da ebelere de. Sonra sanci sanci sanci delirdim kndimi oldurecektim odadaki kablolarla allahim kimseye yasatma. Durum oyle olunca epidural vermek istemedi dr deli oldum sabret sabret dediler acilcak falan derken yok ikinci dozu verdi sonra bi de suni sanci verdiler ama yok 20 saat gecti aradan sonrasinda iyice delirdim yalvardim yakardim epidural verin diye dayanamicaktim sezeryana alin dayanamiyorum dedim cok zorladim oyle olunca istemeye istemeye verdiler epidural takildi ilk takildiginda hersey iyiydi agrilarim dindi hafif bel agrisi vardi 3 saat sonra tekrar asiri agrim oldu tekrar istedim o esnada suni sanci da verildi ama acilma yoktu rahim yumusayip acilsin diye ilac verdiler serumla iki doz biraz yumusadi sonra tekrar verdiler ebeler allahtan dr vermio ama ebeler verdi. 2 saat sonra tam da bu saatte dogum oldu ikinmalar acilar falan filan bitti cok sukur. Inanamiyorum hic bitmeyecek zannettim ebe de oyle dedi hic bu kadar sert rahim gormemistim ilac olmasa hic acilmayacak fazla fazla verdik dedi. Antalyada ozel bi hastanede ofm de yapildi islemler iki gece kalmis olduk . Ve dogum katinda kaldim tabi. Bebekler anneler susler odadan disari cikamadim. Epidural takildi dogumhanede sonra da 6 saat dogumhanede bi odada kaldim o sirada bir suru bebek dogdu 9 tane hepsi onumden gecti gitti kadinlar cocuklar sevinc gozyaslari cok zordu benim icin
Elimizden daha fazlası gelse keşke yine aklina takılan olursa sor Rabbim yolunu açık etsin inşallah hersey gönlünce olsun
Merve canim benim çok çok geçmiş olsun. Allah bir daha böylesi acı gostermesin insallah.doktorunun da dediği gibi yeni bir bebek bunu biraz olsun hafifleticektir.Yolun aydınlık olsun.Amin insallah allah kimseye yasatmasin. Bebekleri gorunce allahim dedim nolur bana da nasip et. O kadar cok diledim istedim ki o acinin icinde inanamiyorum bebeklerim guzellikleri gozlerimi buyuledi. Dr da bu sabah geldi iki uc ay bekleyin baslayin yine bi kaybi ancak yeni bi bebek doldurabilir hissediyorum acini dedi. Bu yasadigim sey sadece dogum sancisi da degilmis. Hem dogum sancisi hem rahim acilma sancisi hem de suni sanciyla iki kat agri cektin normal dogumu yapabilirsin demek ki iyi dayandin dedi . Sizi oldurecektim biraz daha vermeseydiniz epidurali dedim. Ya gercekten cok zor bir donem once ogrenmemiz sonra dr dr gezmemiz umut aramamiz ve umutlarimizin tukenmesi alinmasi icin drlara yalvarmamiz allahim neyi neden nasil istoyoruz . Ben bebegimin kalp atisini gormek icin canimi verirdim gordum simdi de boyle oldu. Antalya tipta da dr dr gezerken genetik hastaligi olan bebekleri cocuklari gordum allahim dedim sabir ver ailelerine ne kadar zor oldugunu orada bikac saat izledim. Icim yandi . Cocuklara da yazik anne babalarina da allah herkese saglikli evlatlar versin insallah
Canim her mecanim her merkezin ya kendi buCanm doğru bir merkeze karar vermek için iyice araştırmam lazım. Deneme şansım az o yüzden iyi ve başarı orani yüksek bir yere başlamam lazım. Her tedavide yeniden set up mi isteniyor yine aynı masraflar.Hatta İstanbul Ankara biraz daha masraflı.İnsallah sonucu olumlu olsun tabi.Merkeze göre genetikci de mi değişiyor?
bunyesinde genetikcisi var yada disardan anlasmalu bir genetikciden hizmet aliyorlar.set up gerekli ama dedigim gibi eger ben genetigine eski merkezde baktiricam dersen merkezde kabul ederse olabilir belki.cok zor isler hepsi ticarethaneye donmus.bizim duygularimizi cok onemsediklerini dusunmuyorum.bende bu hafta tekrar basliycam tedaviye cok zor iyi dusun iyi karar ver merkez onemliCanm doğru bir merkeze karar vermek için iyice araştırmam lazım. Deneme şansım az o yüzden iyi ve başarı orani yüksek bir yere başlamam lazım. Her tedavide yeniden set up mi isteniyor yine aynı masraflar.Hatta İstanbul Ankara biraz daha masraflı.İnsallah sonucu olumlu olsun tabi.Merkeze göre genetikci de mi değişiyor?
Canim rabbim hepimizin yardımcısı olsun.Burdan araştırıp öğrenmesem samimiler mi değiller mi hiçbir zaman öğrenemem. Çevremde çocuğu olmayanlar genelde bulunduğumuz yerde yaptı diye biliyorum.Bir de tedavimizi saklayacagimiz için kimseye de soramiyorum.Nasıl anlayacağız para tuzaği olup olmadığını?Canim her mecanim her merkezin ya kendi bu
bunyesinde genetikcisi var yada disardan anlasmalu bir genetikciden hizmet aliyorlar.set up gerekli ama dedigim gibi eger ben genetigine eski merkezde baktiricam dersen merkezde kabul ederse olabilir belki.cok zor isler hepsi ticarethaneye donmus.bizim duygularimizi cok onemsediklerini dusunmuyorum.bende bu hafta tekrar basliycam tedaviye cok zor iyi dusun iyi karar ver merkez onemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?