Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Oh cok sukur cok sukur. Minnak ya bi de strese girmis:) annesi gibi :) allah anali babali buyutsun canimbenim cok sukur kavustun bir hafta sabir sonra kucaginda bebisin. Rahmin sizlamasi bikac gune gecer canim

Onlem icin tutuyorlar daha iyi canim.Ismi ne olucak:) normal dogum zor oldumu.tirsiyorummmmm.

Deep olmazsa önce onlarla denersin gerçi ona da belki boşuna para vermiş olacaksın.. Hangisi hayırlıysa o olsun Canım inşaallah..

Maşallah İstanbul kontrolden bile korkarken çatır çatır doğurdun kıs Allah bi cesaret veriyor heralde.. :))benim Bebek'te ters duruyormuş bacakları aşağıda düzelebilir ama böyle olursa sezeryan olur dedi.. Hareketlerini de fazla hissedemezsin dedi bu pozisyonda olduğu için.. Dr dediği halde pür dikkat yatıp hareket bekliyorum paranoyak gibi oldum..çok nadir hareketlenme oluyor..ben bekliyorum ki her Zaman yapsın.. Ama daha erken zaten dimi kızlar sürekli hareketli olması.. Cemre sen ayrıntılıya girecek misin benim haftaya pazartesi günüm

Iste 1.5 hafta snra kontrolum ozeldeki doktrda ic orgnlarna bakicaz dedi.bu detayli ultrsnmu bilmyorum.bu haftada devltte kntrolum.bakalm o nediyecek.bayram girdgi icin cakisti iki doktrun randevusu

İki doktora mı gidiyorsun.. Ben dördüncü aydan sonra teke düştüm.. Millet korkuttu vay efendim ultroson zararlı fln senin gibi bazen benimde çakışıyordu üst üste geliyordu.. Birde şimdi ikiside isticek ayrıntılıyı nerde çektirip kime göstereceksin birde o var..

Devletteki doktrum ozele gttigimi biliyor.askeri hastane de dogum yapilamiyor cocuk doktru olmadgi icin ama ilgisi herseyi detayli anlattgi icn birakamiyorum.dgerindede dogum yapmayi dusunuyorum.hic bsey anlatmyo deli ediyor beni.sorsamda soylemiyor.tek konusmamz.20 gun snraya randevu alin.bebek nasil dedim gecen selami var dedi.askeriyedeki eline ultrson aleti almasiyla bir basliyor anlatmaya suyun iyi kesesi iyi .bak burasi kolu burasi basi.kilosu iyi hep anlatyor .bu donemde sunu ye bunu ic.yani hangisi ozel sasrdim.ozeldeki asla kilosunu boyunu bile soylemiyor.yani sorun olsa soyler belki ama iyi seyler duymayada ihtiyacim var

:))salak selamı var mı diyor ay hiç güleceğim yoktu:))hep özeldekiler böyle sanırım güya özel ilgilensin diye gidiyoruz paramızla surat yiyoruz.. Bulunduğum yerde doğru dürüst doktor yok devletti benimde iyiydi konuşuyordu Adam ama onları da bulmak her zaman kolay olmuyor nöbeti oldumu gelmiyor mesela ertesi gün özeldekine istediğin Zaman ulaşıyorsun.. Özeldekinden bende kerpetenle laf alıyorum ağzından psikolojik rahatlamakta istiyoruz kesinlikle ama Ada'mın hiç hoş sohbeti yok hot hot işini yapıyor :))

Canim durumunu heyecanla takop ettim bende.oncelikle cok gecmis olsun insallah bundan sonra guzel olucak.eger yeniden bir tedavi dusunursen pgt icin 5.gun parca alinip baktirirsin 2 gune raporun cikar.diyelim 3 adet sagliklin var o uctaneye pgt parcasiyla birde kromozom baktirirsin hem maliyet duser hemde tek biopsi parcasi alinmis olur.ben oyle yaptirdim.dondurulmuslarini kullanmak istersen ve kromozom baktirmak istersen 5.gun dondurulduysa sanirim 6.gun sonuc cikar bence yeniden texavi gor.insallah hayirli olur canim verecegin karar

Canim gecmis olsun rabbim anali babali buyutsun yavrunu.kisa surede toparlar insallah uzun guzel sagliklu omru olsun

Tesekkur ederim insallah bundan sonrakinde boyle seyler olmaz ve ysar bebegim. Benim simdi 5. Gun embriyosu var 3 tane dondurulmusum bekliyor. Onlar cozulup baktirabilir miyim simdi acaba? Tum kromozomlarina? Bozulabilir belki dediler cunku bana ama hicbisey belli degil tek umudum bu bebegimin amniyosentez sonucunda temiz cikmasi suan tek dilegim o. Eger temiz cikarsa cunku bebek gelisiminde olmus diyip yola devam edicem en azindan dindurulmuslari kullanabilirim diye dusunuyorum tabiki onlardanda risk var her yumurta kendine ozgu sonucta. Oof kafam o kadar karisik ki ne cikacak ne yapmaliyim.. En bastan tedavi icin de cok umutsuzum tekrar kilo al ilac kullan siscem o sirada yine. Kafayi yicem yjne bekle bekle en son bi de hic temiz cikmazsa kafayi yerim o kadar para gidecek bilemiyoeum iste kafam allak bullak

Evet baktirabilirsin ama hemen transfer olmasi lazim.b8daha dondurulamazlar.5.gun embriyosu oldugu icin 1.gun sonra sonuc ciksa 6.gun transfer olur.ama benc ED seninki kromozomsal bisey digildir dokturunla iyice konus baktirmadanda transfer ettirebilirsin.5.gun embriyosu oldugundan biraz risk olur.benim de var gecen tedavimden 3.gun pgt yapilip donduruldu hla uyumlu ve saglikli bulduk 2 tane busefer kromozomda bakalim dediler sadece o ikitaneye baktirdik ve ikiside anormal geldi biz sok lldjk.hoca 3. Gun bakildi diye anomi cikma ihtimali yuksek 5.gun net teshis konulur dedi.simdi onlar cozdurulecek 5.gune yasarlarsa biopsi alinacak ve kromozlarina yeniden bakilacak.cok zor isler allah hepimizin yardimcisi olsun.doktorunla iyice konus bence bu kromozkmla alakali degkldir.ama bi kaybin oldu vardasayimlarla gidilmez tabiyki.dondurulan embriyoyada biopsi yapiliyor iyice konus doktorunla oyle karar ver

Ayinsallah kromozomsal bisey degildir . Ve kullanabilirim. Istanbulda genetiksteki hakan beyle gorusecegim bi tek o bilebilir genetikci olarak. Benim tup bebek doktorum genetikle ilgili bi bilgisi yok sonucta. 3. Gun bakilinca anomali cikma ihtimali nasil yuksekmis allah allah. 5. Gunde daha bi gelismisnoluyor tabi. Insallah tertemiz gelir senin de insallahhh. Tum sonuclar aslinda spontan deneyelime geliyor bu kadar islem yapiliyor ve benim durumum ne alaka dedirtti yani. Hersey kismet. Bir de allah sagliksiz cocuklari erkenden dusurtuyor ya ilk dusugum 8 haftalikken olmustu ve ben cok uzulmustum tabi hicbisey bilmiyordum belki de bu gebeligimde de sagliksiz oldugu icin erkenden dusuk olacakti ama drum bana 3 ay boyunca progestan igne verdi hergun onu vuruldum. Belki de yapilmamasi mi gerekiyordu diyorum simdi

Öncelikle inşallah sonucun temiz çıkar ama aksi olursa bence dondurulmuşlarina cgh yaptır,üç embriyodan en azından bir tanesi bozulmazsa o da sana yeter.Allah korusun hepsi bozulursa yeniden tedaviye başlarsın.Tedavi sırasında öyle bariz bir kilo olmuyor ya bence.Opu sonrası benim göbeğim hamile göbeği gibiydi ama iki hafta gibi bir zamanda eski haline geldi.Adetimle birlikte şişlik faln hiç kalmadı canm.Cgh de masraflı ama genetikcin kesin bozulur demiyor sonuçta her ihtimali söylemek zorunda.Ama dondurulmuslara cgh yaptırmadan en baştan tedaviye başlarsan o apayrı bir masraf olacak.O yüzden bence önce dondurulmuşlarina baktir.İnşallah amniyo sonucun temiz gelir ve ondan sonra bir yol izlersin canm.

Insallah insallah canim. Allah herkesin yardimcisi olaun cok zoe bir surec . Istemeyene bebek beriyor allah bizler gibi cok isteyenlere de vermiyor iste hayatta insan ne yin eksikligini yasiyorsa hayati ondan ibaret oluyor. Insallah hakkimizda hayirlisiyla bebislerimize saglikla kavusuruz

İnşallah canm ya ben de düşünüyorum da hiçbir sıkıntısı olmasın diye pgt iken cgh dedik,şimdi de Ngs diye bir yöntem varmış.A dan Z ye en ince ayrıntısına kadar dikkat edip bir de tutacak mi tutmayacak mi diye kaygilanirken maşallah doğal yöntemle hamile kalıp rahat bir şekilde çocuk getirenler çok şanslı diyorum maşallah diyorum tabi hepsi için ama keşke bizler için de bu kadar zor olmasa.

Insallah isteyen herkese allah cok zaman gecirmeden hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin

Canım çok sevindim gozun aydın olsun,yegenimde kakasini yemişti oda yoğun bakıma alındı ve çıktı şimdi masalları var uzulme birsey olmayacak çabucak iylestirirler hiç merak etme.san cin falan gelmemismiydi doktorlar bebegin ilişkisini yeme ihtimalini hesaplamadilarmi,doğumun nasıl oldu.

Canim 3.gun embriyo daha az hucreli oluyor ve tek hucre aliyolar.3.gun kromozom animisi olan hucre 5.gune geldiginde kendini onarabiliyomus.5.gunu bakilan embriyo ise cok hucreli oldugundan 2_3 hucre aliniyor ve saglamasida yapiliyomus.vala bu ise girerken sifir bilgiydi ister istemez cok sey ogreniyosun.hepimizin amaci ayni kaderdasiz.dusukler korkular negatifler insallah hepimizin yuzu gulecek.ben 5.tedaviye baslicam insallah sali gunu busefer yorgun savasci oldum artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…