Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Zarar vermiyor en sagliklisi bulunuyor. Tum surec uzun ve stresli arkadaslar allah hepimize guc versin. Merak ettiginiz sorulariniz olursa bildigim kadariyla yardimci olmaya calisirim ozelden de yazabilirsiniz

Bu adetin 2. günu tup bebek işlemine basliyoruz insallah bizimki tek gen hastaligi mutasyonumuzun bulunmasi 1 yil civarinda sürdü ,ancak pgt ye baslayabiliyoruz Allahin izniyle. Tup bebek tedavi sonrasi yumurtalar toplaniyor 3. Gun embriyolardan biyopsi alinip inceleniyor 5. Gün embriyolarindan saglikli olan transfer ediliyor . Genelde bu sekilde oluyor canim.

yeni yöntemler cıksada bence tedavi süreci aynı işler yanı saglıklı cıkarsa tutma ıhtımalı hep var zaten olay bızım yumurtalarda:)

yeni yöntemler cıksada bence tedavi süreci aynı işler yanı saglıklı cıkarsa tutma ıhtımalı hep var zaten olay bızım yumurtalarda:)
Evet maalesef. Ahh keske genlerle oynasalar da kromozomlarimizi duzeltebilseler keske. Temiz ciksin ve tutsun insallah hepimizin de allahimm insallah

keşke keşke bende ilk ögrendgımde şok olmustum sımdıde acıkcası umudum olmasada denıycem cunku elımden gelenı yapmam gerektıgını dusunuyorum olmazsada normal denemeye devam edıcez napalım nasipte ne varsa onu yasarız sonucta

Arkadaşlar iyi akşamlar hepinize umut vermeyi çok istiyorum ocak ayindan beri olan surecimi size anlatmak istiyorum çok zor ve yorucu psikolojik bi savaş yani...tedavimi memorial de başladim bi kere daha olsa yine orayi tercih ederim... şubat ayinin 26 da tüp bebek tedavime başladim adetin 2 ci günü başlayan süreç 2 günde yada 3 günde bi hastaneye gidiyosun ulturosonla surekli muane oluyosunuz bu işlem igneler le devam ediyo 10 gün boyunca benim devam etti 11. Gün yumurta toplama işlemim gerceklesti 14 yumurta toplandi 9 tanesi dolendi 3.gün 7 düstü en son 5.ci günde emriyo sayim 3 ce düstu 3 tane emriyom önce biyopsiye gitti ordan temiz geldi korkmayin biyopsi de emriyolar zarar gormuyo biyopsiden geldikten sonra genetige gitti genetikten sonuçlar 15 gün sonra geldiler sadece saglikli bi emriyom kalmisti geriye hemen doktorumla irtibata gectim doktorum transferin bu ay degil iki ay sonra vucutdun dinlensin kendine gelsin dedi haziran ayinda transferim gerçeklesti demem o ki Yuce rabbim ne nasip ettiyse oo korkmayin ailenizden sevdiklerinizden hep destek alin dua edin mevlam dualari karsiliksiz birakmiyo Rabbim hepinizin yar ve yardimcisi olsun

Deep sen dondurulmuşları deneyecekmisin Canım genetikçi ne diyor bu konuda..
Suanda hicbisey belli degil. Bebegimi kaybetmeden once amniyosentez yaptirmistim sonucu onumuzdki hafta cikacak insallah. Pgt de sadece bendeki probleme yani 4 ile 11. Kromozom bozukluguna bakilmisti . Amniyosentezde bu translkasyonun disinda bi problem cikarsa digerlerinde de yuksek ihtimal cikabilir gibi dusunuyorum bunu sadece ben dusunuyorum cunku genetikci dedi ki her embriyo kendine ozgudur dedi. Eger kotu baska seyler cikarsa kullanmam diyorum bir yandan da genetikci boyle dedi belki degil hicbisey maalesef. Insallah amniyosentez sonucunda temiz gelirse eger icim biraz daha rahat diger embriyolarda sanskmi denerim gibi geliyor. Siz ne diyorsunuz ne yapmaliyim sence? Kafam allak bullak. Her ne olursa olsun 12. Haftada cvs yaptirmam gerekiyor ki olabildigince erken belli olsun hersey diye. En erken 3 haftada geliyor cvs nin sonucu ve amniyosentezden daha guvenilir bir testmis bu da. En erken tum hamileliklerde 15 ya da 16. Haftada net birsey verebilirler bana. Aklim olsaydi pgt fish yontemi yani cgh yaptirirdim her kromozomuna baktirirdim en bastan belli olurdu hersey bu kadar aciya girmezdim belki o zaman diyorum bi yandan da diyorum ki insallah amniyo sonucu temiz cikarsa ve bu sadece gelisimsel bir prblemse daha iyi gibime geliyor cunku diger emnriyolarimi cope afmak istemiyorum tedaviye en bastan baslamamis olurum en azindan diyorum. Ooffff

Kızlar ben dün gece doğum yaptım, bebeğim son dakika kakasını yapmış ve yutmuş. Yoğun bakıma aldılar hemen. Lütfen dualarınızı esirgemeyin
Biran önce iyileşsin çıkalım evimize gidelim kendimi çok kötü hissediyorum

Canim benim dualarim sizinle..İnşallah hemen çıkar yavrun rabbim şifa versin.Hemen toparlanıp çıkacağına inanıyorum Allah'in izniyle..Sabahın bu saatinde acaba doğum edip yazdın mi diye girdim siteye..:))Allah sağ salim sizlere bağışlasın hayırlı sağlıklı uzun ömürlü bir evlat yapsın innnşallah..

Ayyy allahimmm dualarim seninle bi cok bebek bunu yapiyor diye biliyorum ve sonra duzeliyor insallah senin bebegin de saglikla cikacak insallah dualarim seninle canimbenim

eastnbull canimbenim ya merak etme midesini yikarlar kac gun once yemis bisey soylediler mi? Genelde boyle durumlarda bebegi yenidogan unitesine aliolarmis ve midesini yikiyorlarmis bir iki gun icinde de sana kavusuyormus insallah bi problem cikmaz canim merak etme sen dua et sadece. Cok sukur gozun aydin allahim yardim et. Haberdar et bizi gelismelerden

Oyy maşallah Allah analı babalı büyütsün inşallah .. Allah'ın izniyle hiç bişey olmaz Canım..dualarımız bebişinle...

Deep dediğin gibi inşaallah amniyo sonucu iyi gelir de bir daha tedaviye gerek kalmaz .. Bu emriyolar tekrar chg ye giremiyormuymuş .. Buradaki umut arkadaşın öyle olmuştu iki kez biyopsi yapılmıştı..

Deep dediğin gibi inşaallah amniyo sonucu iyi gelir de bir daha tedaviye gerek kalmaz .. Bu emriyolar tekrar chg ye giremiyormuymuş .. Buradaki umut arkadaşın öyle olmuştu iki kez biyopsi yapılmıştı..
Girebilir ama bozulabilir olebilir dediler belli olmaz dediler cunku 5. Gun embriyosu.

Canimmm gozun aydin gecms olsun.korkma bisey olmaz allahn izniyle guclu bebek o.neleri atlatti .normal dogummu oldu.sen nasilsn .

Kızlar çok sağolun destekleriniz için. Doğum sırasında strese girip yapmış kakasını. O sırada yutmuş bir kaç saatlik bir süre. Doktorlar iyi antibiyotik ve ciğerdeki suyu ve pisliği kurutmak için 1 hafta kalacağını söylediler.
Normal doğum oldu. Doğum sonrası rahim toparlanıyormuş sanırım adet sancısı gibi sancım oluyo onun dışında iyiyim bin şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…