- 6 Nisan 2015
- 924
- 893
- 103
- 37
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #40.721
Zarar vermiyor en sagliklisi bulunuyor. Tum surec uzun ve stresli arkadaslar allah hepimize guc versin. Merak ettiginiz sorulariniz olursa bildigim kadariyla yardimci olmaya calisirim ozelden de yazabilirsinizArkadaşlar benim 3. gün embriyosuna pgt yapilacak doktorlariniz pgt işlemi için neler söyledi.Yani embriyoya zarar verip vermeme durumu için bu tüp bebek işleminde hic bir seyden korkmuyorum sadece embriyo biyopsisi beni endişelendiriyor.
Evet maalesef. Ahh keske genlerle oynasalar da kromozomlarimizi duzeltebilseler keske. Temiz ciksin ve tutsun insallah hepimizin de allahimm insallahyeni yöntemler cıksada bence tedavi süreci aynı işler yanı saglıklı cıkarsa tutma ıhtımalı hep var zaten olay bızım yumurtalarda:)
Daha ne yeni yontemler cikar acaba yaa.
Bebek daha çok küçükken hatta embriyo halinde dışarda transferi beklerken %100 guvenilir kesin sağlıklı yada değil diye bir test olmalı.olmalı ki kayıplar gözyaşları hiç olmasa..
Suanda hicbisey belli degil. Bebegimi kaybetmeden once amniyosentez yaptirmistim sonucu onumuzdki hafta cikacak insallah. Pgt de sadece bendeki probleme yani 4 ile 11. Kromozom bozukluguna bakilmisti . Amniyosentezde bu translkasyonun disinda bi problem cikarsa digerlerinde de yuksek ihtimal cikabilir gibi dusunuyorum bunu sadece ben dusunuyorum cunku genetikci dedi ki her embriyo kendine ozgudur dedi. Eger kotu baska seyler cikarsa kullanmam diyorum bir yandan da genetikci boyle dedi belki degil hicbisey maalesef. Insallah amniyosentez sonucunda temiz gelirse eger icim biraz daha rahat diger embriyolarda sanskmi denerim gibi geliyor. Siz ne diyorsunuz ne yapmaliyim sence? Kafam allak bullak. Her ne olursa olsun 12. Haftada cvs yaptirmam gerekiyor ki olabildigince erken belli olsun hersey diye. En erken 3 haftada geliyor cvs nin sonucu ve amniyosentezden daha guvenilir bir testmis bu da. En erken tum hamileliklerde 15 ya da 16. Haftada net birsey verebilirler bana. Aklim olsaydi pgt fish yontemi yani cgh yaptirirdim her kromozomuna baktirirdim en bastan belli olurdu hersey bu kadar aciya girmezdim belki o zaman diyorum bi yandan da diyorum ki insallah amniyo sonucu temiz cikarsa ve bu sadece gelisimsel bir prblemse daha iyi gibime geliyor cunku diger emnriyolarimi cope afmak istemiyorum tedaviye en bastan baslamamis olurum en azindan diyorum. OoffffDeep sen dondurulmuşları deneyecekmisin Canım genetikçi ne diyor bu konuda..
Canim benim dualarim sizinle..İnşallah hemen çıkar yavrun rabbim şifa versin.Hemen toparlanıp çıkacağına inanıyorum Allah'in izniyle..Sabahın bu saatinde acaba doğum edip yazdın mi diye girdim siteye..:))Allah sağ salim sizlere bağışlasın hayırlı sağlıklı uzun ömürlü bir evlat yapsın innnşallah..Kızlar ben dün gece doğum yaptım, bebeğim son dakika kakasını yapmış ve yutmuş. Yoğun bakıma aldılar hemen. Lütfen dualarınızı esirgemeyin
Biran önce iyileşsin çıkalım evimize gidelimkendimi çok kötü hissediyorum
Ayyy allahimmm dualarim seninle bi cok bebek bunu yapiyor diye biliyorum ve sonra duzeliyor insallah senin bebegin de saglikla cikacak insallah dualarim seninle canimbenimKızlar ben dün gece doğum yaptım, bebeğim son dakika kakasını yapmış ve yutmuş. Yoğun bakıma aldılar hemen. Lütfen dualarınızı esirgemeyin
Girebilir ama bozulabilir olebilir dediler belli olmaz dediler cunku 5. Gun embriyosu.Deep dediğin gibi inşaallah amniyo sonucu iyi gelir de bir daha tedaviye gerek kalmaz .. Bu emriyolar tekrar chg ye giremiyormuymuş .. Buradaki umut arkadaşın öyle olmuştu iki kez biyopsi yapılmıştı..
Canimmm gozun aydin gecms olsun.korkma bisey olmaz allahn izniyle guclu bebek o.neleri atlatti .normal dogummu oldu.sen nasilsn .Kızlar ben dün gece doğum yaptım, bebeğim son dakika kakasını yapmış ve yutmuş. Yoğun bakıma aldılar hemen. Lütfen dualarınızı esirgemeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?