Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Allah sabir versin canim hepimize .. Insallah yeni tedavin olumlu sonuclanir insallahh dualarim seninle . Bazen tam da umidimizi kaybettigimizde allah ol der ve oluverir gercekten buna cok inaniyorum. insallah bu son tedavin olur ve artik bebegine kavusursun canim guzel seyler olacak inaniyorum ben. Insan basina gelince uzman oluveriyor iste.

Insallah canim cumlemize nasp etsin mevlam.genetiks hakan beyle bende gorusmustum pgt fiyati fln sormustum o iyi bir genetikci ve yaman saglamda var o da iyidir onunlada gorusebilirsin ikisinede sor.ikiside memorial sisliden gecen genetikciler.icini ferah tut insallah kromozomsal degildir.mucadelemiz gercekten cok mesakatli rabbim sinavlarimizi kolaylastirsin...

Amin insallah cok sagol canim istanbula donunce agustosta gorusecegim ikisiyle de cok tesekkurler

Gözün aydın bebis de inşallah bir an önce duzelip hemen çıkar

Gozun aydin canim allah saglikla buyutmeyi de nasip etsin. Hayirli olsun evlatlarin uzun saglikli omurlu olun hepiniz

Gozun aydn canm ikiz dye mi erken aldilar.doktr mu karar verdi bu hafta alinmasina.saglikla buyut canim

Gozun aydin ne güzel iki melek Allah sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin.

Merhabalar arkadaslar benim toplanan 3. Gun embriyolarima PGT yapilacak sonra Istanbula gonderilecek PGT sonucuna göre transfer yapilacak embriyolari başka şehirden Istanbula PGT icin giden oldu mu ? Dr lariniz embriyo biyopsilerini Istanbula gönderirken sikinti oldu mu? Paylaşirsaniz sevinirim
Zaten tek gen hastasi oldugumuz icin hamile kalma ile ilgili sikinti yok ilk seferde olmazsa insallah digerlerinde olur diye düşünüyorum ama bilemiyorum. İstanbulda kalma şansim az eşim ve çocuğumun okulu var. Onun için tüp bebek tedavisi yakin yerlerde ancak PGT İstanbulda olabilir.

Son düzenleme:
Canım ya Allah analı babalı büyütsün.. Çok sevindim.. Kocişimde doğurdumu ki onunla aynıydınız değil mi..

Sezercan korkma hiç bişey olmaz benimkiler Antalya'dan İstanbul'a geldi.. Öyle olsa o riski göze alırlar mı hiç..

Arkadaslar yarin randevu aldim .bir problem yoktur insallah tedaviye baslariz.busefer olsun artik....dua istiyorUm hepinizden rabbim tum isteyenlere ve banada nasip etsin
Aradan nekadar zamn gecti canm yeni olmamsydi senn tedavin.vuct toplasn dye braz bekleniyor ya.benmi karistrdim acaba seni

Merhaba arkadaşım, yazını okuyunca seninle benzer duyguları paylaşıyor olduğumu yazmak istedim. Benimde kafam karışık niye olmuyor nereye gitmeliyim vs... Hepimiz için Hakkı'mızda hayırlısı olsun demekten başka birşey gelmiyor elimden. Sen gönlünü ferah tut. Herşey bir gün elbet yolunu bulur, sevgiler.

Aradan nekadar zamn gecti canm yeni olmamsydi senn tedavin.vuct toplasn dye braz bekleniyor ya.benmi karistrdim acaba seni
Canim 1 ay bekliyorum.durumumuz biraz farkli oldugundan dolayi.normalde 2. 3 ay bekletiyolar psikolojik ve bedenen gercekten yorucu oldugu icin.

Canim devlete kaldiysak olduk.mayista verdik kanlari hala set up hazir degil.cocugum icin vakit kaybedemem.memorialda basladim.maddi olarak bittik artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…