- 6 Nisan 2015
- 924
- 893
- 103
- 37
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #40.761
Allah sabir versin canim hepimize .. Insallah yeni tedavin olumlu sonuclanir insallahh dualarim seninle . Bazen tam da umidimizi kaybettigimizde allah ol der ve oluverir gercekten buna cok inaniyorum. insallah bu son tedavin olur ve artik bebegine kavusursun canim guzel seyler olacak inaniyorum ben. Insan basina gelince uzman oluveriyor iste.Canim 3.gun embriyo daha az hucreli oluyor ve tek hucre aliyolar.3.gun kromozom animisi olan hucre 5.gune geldiginde kendini onarabiliyomus.5.gunu bakilan embriyo ise cok hucreli oldugundan 2_3 hucre aliniyor ve saglamasida yapiliyomus.vala bu ise girerken sifir bilgiydi ister istemez cok sey ogreniyosun.hepimizin amaci ayni kaderdasiz.dusukler korkular negatifler insallah hepimizin yuzu gulecek.ben 5.tedaviye baslicam insallah sali gunu busefer yorgun savasci oldum artik
Insallah canim cumlemize nasp etsin mevlam.genetiks hakan beyle bende gorusmustum pgt fiyati fln sormustum o iyi bir genetikci ve yaman saglamda var o da iyidir onunlada gorusebilirsin ikisinede sor.ikiside memorial sisliden gecen genetikciler.icini ferah tut insallah kromozomsal degildir.mucadelemiz gercekten cok mesakatli rabbim sinavlarimizi kolaylastirsin...Allah sabir versin canim hepimize .. Insallah yeni tedavin olumlu sonuclanir insallahh dualarim seninle . Bazen tam da umidimizi kaybettigimizde allah ol der ve oluverir gercekten buna cok inaniyorum. insallah bu son tedavin olur ve artik bebegine kavusursun canim guzel seyler olacak inaniyorum ben. Insan basina gelince uzman oluveriyor iste.
Amin insallah cok sagol canim istanbula donunce agustosta gorusecegim ikisiyle de cok tesekkurlerInsallah canim cumlemize nasp etsin mevlam.genetiks hakan beyle bende gorusmustum pgt fiyati fln sormustum o iyi bir genetikci ve yaman saglamda var o da iyidir onunlada gorusebilirsin ikisinede sor.ikiside memorial sisliden gecen genetikciler.icini ferah tut insallah kromozomsal degildir.mucadelemiz gercekten cok mesakatli rabbim sinavlarimizi kolaylastirsin...
Gözün aydın bebis de inşallah bir an önce duzelip hemen çıkarKızlar çok sağolun destekleriniz için. Doğum sırasında strese girip yapmış kakasını. O sırada yutmuş bir kaç saatlik bir süre. Doktorlar iyi antibiyotik ve ciğerdeki suyu ve pisliği kurutmak için 1 hafta kalacağını söylediler.
Normal doğum oldu. Doğum sonrası rahim toparlanıyormuş sanırım adet sancısı gibi sancım oluyo onun dışında iyiyim bin şükür.
Gozun aydin canim allah saglikla buyutmeyi de nasip etsin. Hayirli olsun evlatlarin uzun saglikli omurlu olun hepinizKızlar hayırlı günler... ben pgt li mucizelerime 6 gün önce kavuştum şimdilik kuvezdeler ben bu sayfadan umutlarla ayrıldm umutsuz arkadaslar kalmasin diye paylaşmak istedim.. dualarinizi eksik etmeyin..eastnbull arkadaşm senin de gözün aydin sağ salim kavustursun Rabbim seni de..
Gozun aydn canm ikiz dye mi erken aldilar.doktr mu karar verdi bu hafta alinmasina.saglikla buyut canimKızlar hayırlı günler... ben pgt li mucizelerime 6 gün önce kavuştum şimdilik kuvezdeler ben bu sayfadan umutlarla ayrıldm umutsuz arkadaslar kalmasin diye paylaşmak istedim.. dualarinizi eksik etmeyin..eastnbull arkadaşm senin de gözün aydin sağ salim kavustursun Rabbim seni de..
Gozun aydin ne güzel iki melekKızlar hayırlı günler... ben pgt li mucizelerime 6 gün önce kavuştum şimdilik kuvezdeler ben bu sayfadan umutlarla ayrıldm umutsuz arkadaslar kalmasin diye paylaşmak istedim.. dualarinizi eksik etmeyin..eastnbull arkadaşm senin de gözün aydin sağ salim kavustursun Rabbim seni de..
Canım ya Allah analı babalı büyütsün.. Çok sevindim.. Kocişimde doğurdumu ki onunla aynıydınız değil mi..Kızlar hayırlı günler... ben pgt li mucizelerime 6 gün önce kavuştum şimdilik kuvezdeler ben bu sayfadan umutlarla ayrıldm umutsuz arkadaslar kalmasin diye paylaşmak istedim.. dualarinizi eksik etmeyin..eastnbull arkadaşm senin de gözün aydin sağ salim kavustursun Rabbim seni de..
Sezercan korkma hiç bişey olmaz benimkiler Antalya'dan İstanbul'a geldi.. Öyle olsa o riski göze alırlar mı hiç..Merhabalar arkadaslar benim toplanan 3. Gun embriyolarima PGT yapilacak sonra Istanbula gonderilecek PGT sonucuna göre transfer yapilacak embriyolari başka şehirden Istanbula PGT icin giden oldu mu ? Dr lariniz embriyo biyopsilerini Istanbula gönderirken sikinti oldu mu? Paylaşirsaniz sevinirim
Zaten tek gen hastasi oldugumuz icin hamile kalma ile ilgili sikinti yok ilk seferde olmazsa insallah digerlerinde olur diye düşünüyorum ama bilemiyorum. İstanbulda kalma şansim az eşim ve çocuğumun okulu var. Onun için tüp bebek tedavisi yakin yerlerde ancak PGT İstanbulda olabilir.
Aradan nekadar zamn gecti canm yeni olmamsydi senn tedavin.vuct toplasn dye braz bekleniyor ya.benmi karistrdim acaba seniArkadaslar yarin randevu aldim .bir problem yoktur insallah tedaviye baslariz.busefer olsun artik....dua istiyorUm hepinizden rabbim tum isteyenlere ve banada nasip etsin
Insallh bu sefer olur canim .allah isteyen herkese versin.Arkadaslar yarin randevu aldim .bir problem yoktur insallah tedaviye baslariz.busefer olsun artik....dua istiyorUm hepinizden rabbim tum isteyenlere ve banada nasip etsin
Merhaba arkadaşım, yazını okuyunca seninle benzer duyguları paylaşıyor olduğumu yazmak istedim. Benimde kafam karışık niye olmuyor nereye gitmeliyim vs... Hepimiz için Hakkı'mızda hayırlısı olsun demekten başka birşey gelmiyor elimden. Sen gönlünü ferah tut. Herşey bir gün elbet yolunu bulur, sevgiler.Çaresizlik nasıl kötü birsey..Az önce ki son yorumumu yazarken annemdeydim.Annem başka şeylerden konuşurken benim tepkisizligim dikkatini çekti neyin var diye sordu ve elimde olmadan ağladım gözyaşlarımı durduramadım.Tedavi gördüğümüzü o da bilmiyor ama bir çocuk getirebilmenin zorluğunu yaşadığımı doğal düşünürsek yine aynı olursa diye korktuğumu belirttim.Çok zor ya çok zor..Çaresizlik ne kötü bilgisiz olmak ne kötü..Hangi dala tutunacagini bilememek ne kötü..Doğru yerde miyim yanlış mı ne yapmam gerekiyor..Dua ediyorum neden olmuyor neden..
Canim 1 ay bekliyorum.durumumuz biraz farkli oldugundan dolayi.normalde 2. 3 ay bekletiyolar psikolojik ve bedenen gercekten yorucu oldugu icin.Aradan nekadar zamn gecti canm yeni olmamsydi senn tedavin.vuct toplasn dye braz bekleniyor ya.benmi karistrdim acaba seni
Haklisn canm canm maddi manevi zor bu surec .devlet hastanesimi olacakti bu sefer nereye gideceksnCanim 1 ay bekliyorum.durumumuz biraz farkli oldugundan dolayi.normalde 2. 3 ay bekletiyolar psikolojik ve bedenen gercekten yorucu oldugu icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?