Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Canim bence pgt biraz daha iyi bir laboratuvar, uzmanlık gerektiriyor. O yüzden bu konudaki kalitesine guvenebilecegin Bir merkezi tercih etmeni öneririm.
Anladım canm önce kendi merkezimle konuşup,sonra İstanbul Memorial ve Ankara Genartla görüşme yapmayı düşünüyorum.Bakalim hangisi daha uygun gelirse o merkezle tedaviye başlariz.Hakkımızda hayırlısı..Kolay ve sağlıklı doğum diliyorum canm.

evet canım birkaç defa karşılaştım bu durumla. sağlıklı da olabilir benim mesela çödürülüp tekrar parça alınmıştı sağlıklı çıkmıştı
ya çok teşekkür ederim cevap için allahım ne muradın varsa versin.doktor öyle kesin konuştu ki çok üzüldüm ve ağladım.çok sağol en azından bir umut.

Niye
Tüp tedavisi görmüş arkadaşlar dr beni niçin kisa protokole aliyor olabilir. Baskalarina uzun protokol uygulamiş.Dr u aramayi düşünüyorum. Bu konuda deneyimi olan varsa paylaşirssniz sevinirim.
Niye takinti yaptinmi benimkide kisa protokoldu 17 gun transfer olmustum rahat ol canim

Eşim ve ben taşıyıcıyız çocuğum hasta
Taşıyıcı olmada sıkıntı yok canım hasta olması önemli
Canim bazi hastaliklarda cocugun hasta olmasu iicin anne de babada tasiyici olmali.bizimki x gecisli.tamamen kadindan gecen bir hastalik.hasarli x ogluma gectigi icin hasta dogdu allah yardimcimiz olsun hepimizin

ya çok teşekkür ederim cevap için allahım ne muradın varsa versin.doktor öyle kesin konuştu ki çok üzüldüm ve ağladım.çok sağol en azından bir umut.
Hay ben o doktorlari....kiziyorum hepsine psikolojimizi bozdular bunlar bizim pat pat en kotusunu soyleyerek.insaniz yaaa

Hay ben o doktorlari....kiziyorum hepsine psikolojimizi bozdular bunlar bizim pat pat en kotusunu soyleyerek.insaniz yaaa
Evet canım okadar ruhsuzlar ki.psikoloji kalmadı zaten.allahım kurtarsın bizi.ama memorial iyi bir hastane.içim rahat.senin de memorial galiba.iyi seçim.son olsun inş.

Evet canım okadar ruhsuzlar ki.psikoloji kalmadı zaten.allahım kurtarsın bizi.ama memorial iyi bir hastane.içim rahat.senin de memorial galiba.iyi seçim.son olsun inş.
Evet canim benimde memorial.insallah dedigin gibi bu son olur yarin kontrolum var.senin dondurulmusmuydu.tedavidemisin suan

Ayy senin hamilelegini duydugum zamanlar daha çok yakondi sanki zaman ne cabuk gecmis allahim bagislasin saglikla evinize donun insalaaah

Merkez konyada neresi arkadasim

Bende konyadayim arkadasim bahcecide 1 deneme yaptim 2.icin cgh yaptik ama temiz embriyo cikmadi

Allahtan gelen herşeye raziyim bu gece yuregim kan agliyorr nereye gitcegimi ne yapcagimi bilmiyorum aylardan verdigim savaş bu aksam sonlandi arkadaşlar benim gibi olanlar ne olur yazsinn Allah rizasi için 2 dusugum oldu niye oluyo dedik hadi araştiralim dedim sonuç tranklosyon taşiyiligi çikti bende 4 ve 6 kromozimlari yer degistirmis tup bebek yapilcak pgt den geccek dediler onada gam yemedim tamm dedim yapyirdim oda dusukle sonuclandi ne yapcam benim gibi olan varsa Allah rizasi icin yazsin ...

ben de ayni durumdayim canim. Ben de dusukten sonra translokasyon oldugunu ogrendim pgt yaptirdim bebegim 22 haftalikken beyin gelisiminde problemler cikti ve dogum yapmak zorunda kaldim olu dogum yaptim.

Yani bu da demekki en mantıklısı cgh.İnşallah tedavi zamanı önce yumurtalar bol olup hepsi döllensin ve sonra cgh ye girip sağlıklı gelsin.Gecen tedavimde 3 embriyo olduğu İçin drum cgh istememişti ama bu defa bir tane de olsa cgh istiycem.

canim Ilk toplamada yumurta az toplanirsa, doktorun bir kez daha toplayıp öyle cgh yapmak isteyebilir ki bu dogru bir karar olur.topluca giderler şansın yükselir.

Hayat birde duydun mu bilmiyorum en son yazmıştım ben,n g s diye bir test yeniymiş galiba. bu test sadece bütün kromozomlarla bakmakla kalmayıp genetik rahatsızlığa da bakıyormuş.yani kromozomlarda sorun olmayip genetik rahatsizligi olanlar icin avantaj.

Evet geçen gün okumustum yorumunu.Bizim sorunumuz tek gen hastalığı..Cgh de bu hastalığa aynı zamanda bir çok hastalığa bakılıyor onlar da genetik hastalıklar değil mi canm?Ngs de bakılan hastalıklar daha farklı galiba.O kadar çok hastalık var ki Allah korusun hepsi bizi bulmaz herhalde.
Havuz sistemi senin söylediğin dimi canm?

Evet havuz sistemi canim.bildigim kadarıyla cgh genetik rahatsizligi yaramıyor bütün kromozomlarla bakıyor sadece,ng s hepsine bakıyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…