- 27 Mart 2015
- 917
- 717
- 33
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #40.861
Madem tutunma açısından şans çok zayıf o zaman , yeni ama kullanılması pek tavsiye edilen bir yöntem olmamalı,merkezlerde tercih etmemeli.çok pahalı bir test y aptiricam ve sonuç hüsran olucak üstelik bunu bilicemKeşke dediğin gibi olsa canım.. Yeni bir yöntem yeni bir umut doğmuştu içimde ama doktorla konuşunca anladım bende..
2-3 hastasına hem tek gen hem kromozom taraması yapmış hiçbirinin tedavisi olumlu sonuçlanmamış..
Allahım hayırlı sağlıklı evlatlar versinn
Off Allah yardımcımız olsun. .Keşke dediğin gibi olsa canım.. Yeni bir yöntem yeni bir umut doğmuştu içimde ama doktorla konuşunca anladım bende..
2-3 hastasına hem tek gen hem kromozom taraması yapmış hiçbirinin tedavisi olumlu sonuçlanmamış..
Allahım hayırlı sağlıklı evlatlar versinn
Hayır canım kromozomal bozukluğu olanlarda çok kapsamlı yapılan bir yöntemmiş.. Ancak tek gen hastalığına da bakılınca iki defa hücre alınıp ayrı ayrı yapılması gerektiği için bu şekilde dedi..Madem tutunma açısından şans çok zayıf o zaman , yeni ama kullanılması pek tavsiye edilen bir yöntem olmamalı,merkezlerde tercih etmemeli.çok pahalı bir test y aptiricam ve sonuç hüsran olucak üstelik bunu bilicemneden yapalım ki...bunu senin konuşmalarından yola çıkarak söylüyorum bu bilgileri şimdi ogrendim çünkü.hal böyleyken internette olumsuz yada risk içeren en ufak bir bilgi yok ilginç ve yalnış.
Sonuna kadar katılıyorum sana..İstediği gibi sağlıklı embriyo çıksın tutunmadıktan sonra ben ne yapayım ngs yi? ?Madem tutunma açısından şans çok zayıf o zaman , yeni ama kullanılması pek tavsiye edilen bir yöntem olmamalı,merkezlerde tercih etmemeli.çok pahalı bir test y aptiricam ve sonuç hüsran olucak üstelik bunu bilicemneden yapalım ki...bunu senin konuşmalarından yola çıkarak söylüyorum bu bilgileri şimdi ogrendim çünkü.hal böyleyken internette olumsuz yada risk içeren en ufak bir bilgi yok ilginç ve yalnış.
Ay ayyy bayılazaamm..Hayır canım kromozomal bozukluğu olanlarda çok kapsamlı yapılan bir yöntemmiş.. Ancak tek gen hastalığına da bakılınca iki defa hücre alınıp ayrı ayrı yapılması gerektiği için bu şekilde dedi..
Ama kromozomal bozukluğu olanlarda çok kapsamlı bir tarama ve çok güzel bir teknik dedi
Tek gen hastalığı olanlarda hem gen hem kromozom bakılacaksa Sıkıntı yaratır dedi
Maşallah canım senin adına çokk mutluyum..Heyecanını mutluluğunu tahmin ediyorum.Tesadüf azönce k.bakma profilinden bakmıştım nasılsıniz diye..Sağlıkla, huzurla büyüt miniğini. .A Ay-uzgun cnm merhaba, forumu baştan sona okursan bir çok kişinin translokasyon taşıyıp sağlıklı bebekleri olduğunu okuyabilirsim. Bende 1 hafta önce doğum yaptım. Allaha şükürler olsun sağlıklı bir oğlum oldu. Bundan önce bir gebelik sonlandırmam var. Taşıyıcı olduğumu öyle öğrendik zaten. Allah büyüktür inşallah buradaki arkadaşlarım herkes en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlarına kavuşur.
Maşallah canım senin adına çokk mutluyum..Heyecanını mutluluğunu tahmin ediyorum.Tesadüf azönce k.bakma profilinden bakmıştım nasılsıniz diye..Sağlıkla, huzurla büyüt miniğini. .
Işte sıkıntı da her ikisi için de hücre alınması,yani kişinin tek bir durum için bu testi tercih etmesi gerekiyor.Hayır canım kromozomal bozukluğu olanlarda çok kapsamlı yapılan bir yöntemmiş.. Ancak tek gen hastalığına da bakılınca iki defa hücre alınıp ayrı ayrı yapılması gerektiği için bu şekilde dedi..
Ama kromozomal bozukluğu olanlarda çok kapsamlı bir tarama ve çok güzel bir teknik dedi
Tek gen hastalığı olanlarda hem gen hem kromozom bakılacaksa Sıkıntı yaratır dedi
Evet canım aynen öyle..Işte sıkıntı da her ikisi için de hücre alınması,yani kişinin tek bir durum için bu testi tercih etmesi gerekiyor.
Merhaba canim konyadaki dr ile görüştün mü senin önceki genetikçin ile calisabiliyor mu?Hayır canım kromozomal bozukluğu olanlarda çok kapsamlı yapılan bir yöntemmiş.. Ancak tek gen hastalığına da bakılınca iki defa hücre alınıp ayrı ayrı yapılması gerektiği için bu şekilde dedi..
maşallah allah analı babalı büyütsün inşallahA Ay-uzgun cnm merhaba, forumu baştan sona okursan bir çok kişinin translokasyon taşıyıp sağlıklı bebekleri olduğunu okuyabilirsim. Bende 1 hafta önce doğum yaptım. Allaha şükürler olsun sağlıklı bir oğlum oldu. Bundan önce bir gebelik sonlandırmam var. Taşıyıcı olduğumu öyle öğrendik zaten. Allah büyüktür inşallah buradaki arkadaşlarım herkes en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlarına kavuşur.
maşallah allah analı babalı büyütsün inşallah
siz cgh mi yaptırdınız yoksa doğal gebelik miydi
Ödemin gitmistir belkide canım tuzlu falan kaciriyuruz arada bikaç gün sonrada atabilir kötü şeyler düşünme benimde dün çok fena kasık ve karın ağrım vardı sürekli yattım Allahım inşallah korktuklarimizla sinsmasin muayene zamanin mi gelmişti ekstradan mu gitdecektinhally , eastnbull , panikli , C cemre y , kizlar size birsey sormak istiyorum,son iki üç gündür sanki karnım ve goguslerim biraz indi gibi özelliklede karnım çok sukur kanama kahverengi lekelenme yok tertemiz. Ama bu durum biraz canımı sıktı acaba vücut odemmi atıyor bebegim iyi midir yoksa hersey yolunda ben mi kafayi yiyorum artık bilmiyorum bu hamilelik beni benden aldi .ortalık karışık olduğu için yolculuk da yapamadım.gittigim iki dr da gelmemiş di.bana birşeyler söyleyin nolur kotu de olsa ihtiyacım var bilim en azından.
hally , eastnbull , panikli , C cemre y , kizlar size birsey sormak istiyorum,son iki üç gündür sanki karnım ve goguslerim biraz indi gibi özelliklede karnım çok sukur kanama kahverengi lekelenme yok tertemiz. Ama bu durum biraz canımı sıktı acaba vücut odemmi atıyor bebegim iyi midir yoksa hersey yolunda ben mi kafayi yiyorum artık bilmiyorum bu hamilelik beni benden aldi .ortalık karışık olduğu için yolculuk da yapamadım.gittigim iki dr da gelmemiş di.bana birşeyler söyleyin nolur kotu de olsa ihtiyacım var bilim en azından.
Ekstradan gidecektim 23 temmuz muayene zamanım detayliyi bakarız demişti doktor.Ödemin gitmistir belkide canım tuzlu falan kaciriyuruz arada bikaç gün sonrada atabilir kötü şeyler düşünme benimde dün çok fena kasık ve karın ağrım vardı sürekli yattım Allahım inşallah korktuklarimizla sinsmasin muayene zamanin mi gelmişti ekstradan mu gitdecektin
Bu tür durumlarda tam panik oldum çıktım.iki kere kaybedince bunuda kaybedicem korkusu var.bu gece rüyamda kızımı gördüm seviyordum onuCnm ben pek böyle şeyler hissetmediğim için ne desem yalan olur. Ama Göğüs için şunu söyleyebilirim bnm normalde daha büyük olan göğüslerim hamileliğimde küçücüktü. Hatta süt olmicak yandık falan dedik.fizyolojik değişimler kişiden kişiye göre değişir cnm hiç kafana takma. İçini ferah tut.
arkadaşlar bu yöntemi kim hangi hastanede yapıyor şişli memeorial yapıyor mu ben şu an antalya memorialde tedavi aşamasındayım ve hücreler cgh için şişliye gidecek bu yöntemi uyguluyorlarsa doktorumdan bunu isteyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?