Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Madem tutunma açısından şans çok zayıf o zaman , yeni ama kullanılması pek tavsiye edilen bir yöntem olmamalı,merkezlerde tercih etmemeli.çok pahalı bir test y aptiricam ve sonuç hüsran olucak üstelik bunu bilicemneden yapalım ki...bunu senin konuşmalarından yola çıkarak söylüyorum bu bilgileri şimdi ogrendim çünkü.hal böyleyken internette olumsuz yada risk içeren en ufak bir bilgi yok ilginç ve yalnış.

Off Allah yardımcımız olsun. .

Hayır canım kromozomal bozukluğu olanlarda çok kapsamlı yapılan bir yöntemmiş.. Ancak tek gen hastalığına da bakılınca iki defa hücre alınıp ayrı ayrı yapılması gerektiği için bu şekilde dedi..
Ama kromozomal bozukluğu olanlarda çok kapsamlı bir tarama ve çok güzel bir teknik dedi
Tek gen hastalığı olanlarda hem gen hem kromozom bakılacaksa Sıkıntı yaratır dedi

Sonuna kadar katılıyorum sana..İstediği gibi sağlıklı embriyo çıksın tutunmadıktan sonra ben ne yapayım ngs yi? ?

Ay ayyy bayılazaamm..

A Ay-uzgun cnm merhaba, forumu baştan sona okursan bir çok kişinin translokasyon taşıyıp sağlıklı bebekleri olduğunu okuyabilirsim. Bende 1 hafta önce doğum yaptım. Allaha şükürler olsun sağlıklı bir oğlum oldu. Bundan önce bir gebelik sonlandırmam var. Taşıyıcı olduğumu öyle öğrendik zaten. Allah büyüktür inşallah buradaki arkadaşlarım herkes en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlarına kavuşur.

Maşallah canım senin adına çokk mutluyum..Heyecanını mutluluğunu tahmin ediyorum.Tesadüf azönce k.bakma profilinden bakmıştım nasılsıniz diye..Sağlıkla, huzurla büyüt miniğini. .

Maşallah canım senin adına çokk mutluyum..Heyecanını mutluluğunu tahmin ediyorum.Tesadüf azönce k.bakma profilinden bakmıştım nasılsıniz diye..Sağlıkla, huzurla büyüt miniğini. .

Sağol cnm bnm, her sabah ezanında dua ettim alalhım sağlıklı olsun yavrum diye. Şimdi sabah ezanında emzirirken şükür duası ediyorm.

Allahım en kısa zamanda çok arattrmadan nasip etsin herkese inşallah.
Hep aklımdasınız dualarmdasınız.

Işte sıkıntı da her ikisi için de hücre alınması,yani kişinin tek bir durum için bu testi tercih etmesi gerekiyor.

Merhaba canim konyadaki dr ile görüştün mü senin önceki genetikçin ile calisabiliyor mu?

maşallah allah analı babalı büyütsün inşallah
siz cgh mi yaptırdınız yoksa doğal gebelik miydi

arkadaşlar bu yöntemi kim hangi hastanede yapıyor şişli memeorial yapıyor mu ben şu an antalya memorialde tedavi aşamasındayım ve hücreler cgh için şişliye gidecek bu yöntemi uyguluyorlarsa doktorumdan bunu isteyebilirim

hally , eastnbull , panikli , C cemre y , kizlar size birsey sormak istiyorum,son iki üç gündür sanki karnım ve goguslerim biraz indi gibi özelliklede karnım çok sukur kanama kahverengi lekelenme yok tertemiz. Ama bu durum biraz canımı sıktı acaba vücut odemmi atıyor bebegim iyi midir yoksa hersey yolunda ben mi kafayi yiyorum artık bilmiyorum bu hamilelik beni benden aldi.ortalık karışık olduğu için yolculuk da yapamadım.gittigim iki dr da gelmemiş di.bana birşeyler söyleyin nolur kotu de olsa ihtiyacım var bilim en azından.

Ödemin gitmistir belkide canım tuzlu falan kaciriyuruz arada bikaç gün sonrada atabilir kötü şeyler düşünme benimde dün çok fena kasık ve karın ağrım vardı sürekli yattım Allahım inşallah korktuklarimizla sinsmasin muayene zamanin mi gelmişti ekstradan mu gitdecektin

Cnm ben pek böyle şeyler hissetmediğim için ne desem yalan olur. Ama Göğüs için şunu söyleyebilirim bnm normalde daha büyük olan göğüslerim hamileliğimde küçücüktü. Hatta süt olmicak yandık falan dedik.fizyolojik değişimler kişiden kişiye göre değişir cnm hiç kafana takma. İçini ferah tut.

Ekstradan gidecektim 23 temmuz muayene zamanım detayliyi bakarız demişti doktor.

Bu tür durumlarda tam panik oldum çıktım.iki kere kaybedince bunuda kaybedicem korkusu var.bu gece rüyamda kızımı gördüm seviyordum onubirde mısır patlaması dışında (ki oda çok az)kipirdamasi oynamalarini henuz hissetmedim ilk hamilelikte boyle olurmus diye okudum.insallah hersey yolundadır.senin meleğin nasil neler yapiyor,sen nasilsin annelik nasil gidiyor.

Ngs yi mi soruyorsunuz?
Büyük ihtimalle yapılıyordur Şişli memorial da. Genetik sorununuzla ilgili oranın genetik doktoruyla görüşmenizi öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…