Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Çalıkuşu bence de evham yapıyorsundur canım.. Bişey yoktur.. Hareketlerini bende 18.haftalarda sen gibi hissediyordum.. Bi ara iki üç gün tık yoktu .. Bende evhamlandım.. Şimdi maşallahı var sabah akşam hareketli.. Dediğin gibi ilk bebekler pek hareketi belli olmuyormuş.. Çevremdilerde öyle söylüyor.. Zaten şuan için biraz bile hissetmen yeterliymiş.. Göğüslere gelince bende göğüslerden dertliyim.. Bende kist var onun için kontrole gitmiştim.. Göğüslerim ödem doluymuş.. Patlatacak gibi zaten .. Plastik göğüs gibi sanki benim değiller..Ama ben hamilelikdendir diyordum.. Dr bunu araştırmamız laZım dedi..bilmiyorum ya benim vücudum çok hassas sanırım .. Hep kullandığım hormonlar vücudumu mahvetti.. İlk Zaman'da hastaneye yatmıştım ayağım bacağım hissetmiyordu.. Şimdi de böyle bişey çıktı .. Yine ilacın etkilerimi ki diyorum.. İnşallah öyledir ya bişey çıkmaz Korkuyorum..geçen haftaya kadar proloton depot iğne yaptırıyordum .. Onun mu etkisi ki diyorum.. Dr bunu söylemeyi unuttum .. Bakalım Hakkı'mızda hayırlısı

Sen pruluton depot igneyi herhangi bir sorun olmasa da haftada bir kullandin mi?Benim dr sadece kanama gibi durumlarda verdi.arkadaşımın göğüsleri de fibro kist yapısına sahip siskinliklarinden hep şikayetçi ama hamilelikte bebeğe bir zararı olmadı,sende de olmaz merak etme.Sen detayli u ltrason yaptirdin mi,yaptirdiysan perinatologami yoksa kendi doktorunami yaptirdin.

Canım tedavi olduğum merkez hamile kaldıktan sonra sekiz hafta daha kullan diyor.. Sonrası kendi doktorunun kontrolünde.. Ben ilk başlarda daha sık göreyim bebeği diye iki dr a gittim .. Biri az kullandırdı diğeri ben 20. Haftaya kadar kullandırıyorum.. Bende ikinciyi dinledim çok şükür kanamam fln yoktu ama düşük önleyici olduğu için ne kadar kullanırsam o kadar fayda dedim .. Bebeğe zararı olucağını sanmıyorum bende.. Benimde göğüslerim fibrokist dolu.. Arkadaşın tüp tedavisi gördümü acaba onun da benim ki gibi oldu mu bende geçen haftaya kadar haftada bir kere yaptırdım .. Göğüs dr U tüp tedavisi olduğumuzu biliyor ama bu iğneydi unuttum söylemeyi .. Benim aklıma geldi yan etkilerinde ödem fln yazıyor ama göğüste yaparmı bilemedim.. Dr araştırılım dedi .. İnşallah iğne yapmıştır yoksa başka bi hastalık çıkmasından korktum cnm

Canım bulunduğum yerde perinotolok yok zaten burda özel bi hastanede benim dr um kendisi çekmicekmiş ultroson çeken radyoloji uzmanı mı oluyor o çekecekmiş yarın detaylı ultroson günüm

Pruluton depot dusuk tehdidi yoksa kullanılmamalı diye biliyordum ama doktorun kullandirmissa vardır bir bildiği.arkadaşım normal gebelik yaşadı ,goguslerindeki durum icinde dr kontrolünde ilac kullandi.bu igne depo igne ama fibrokistlere zarari varmidir sanmiyorum sen yinede herseyi doktoruna sor.sen daha yeni giriceksin beni ayrintiliya erkenmi cagirmis oluyolar ki bilemedim, birde dr disinda radyoloji vs gibj birisinin bakacagi bilgiside verilmedi,2 3 saat bakilan birsey konuyla uzman kisiler bakmali.

Çok haklısın cnm anlıyorum seni. Bende öyleydim. Hareketlerini hissettikten sonra hele gece bile uyanıp bi kere vurmasını bekliyip geri yatıyodum. Bazen arkasını dönebiliyorlarmış anne karnında o zaman harekerleri daha az hissedilirmiş başıma geldi nerdeyse 1-2 saat az hissediyorum diye ağlayacaktım.
Allaha şükür şimdi kucağımda. Sürekli ona bakıyorum ve kokluyorum. Uyurken parmağımı ağzına götürüyorum nefes alıyormu diye. Uykuya daldığımda rüyamda uğraşıyorum. Çok başka bişeymiş. Allah hepinize nasip etsin inşallah. En büyük dualarımdan birisi

Arkadaşlar lütfen biriniz de yazsin benim gibi olup ta tranklosyon taşiyicisi olup kendiliginden hamile kalip dogum yapan var mi bebegini kucagina alan
Allahm cok zor bi sinav bu.umarim son uzulusun olur bidaha bu aciyi yasamazsn.bende translksyn var olumsz pgt den sonra kendiligmden hamile kaldm.20.haftadayim canim.ama hep korkuyla umarm dogunca sizede umut olurum.pgt yapilan bebegn kac haftalik dustu canim

Canimmmmmm ciktinizmi eve.gozun aydn hadi

Heryeni tedavide deneme tahtasiyiz malesef.biraz zaman gecsin bnce .

Sana oyle geliyodur.bende sabh kalkar kalmaz gobegimw bakiyorum kucuk gbi geliyo.snra normal geliyor.kendimizi dinledigimiz icin kafayi yemis olabilirz.agrin ve kanaman yok cok sukur korkma.

Kizlar genetikçimizi aradım pgtnin merkez dışında yapılması tutunmayi etkiler mi dedim,bir hücre alınıp götürülürken embriyo yerinde kalıyor dedi.Hiç alakası yok isterse Amerika da yapılsın etkilemez dedi.Çok ta mantıklı aslında çünkü embriyo ile işleri kalmıyor ve aldıkları hücre ile yapılan test sonuclanirken embriyo yerinde kalıyor.Cgh düşünüyorum bidahakine dedim tek gen hastasısiniz cgh ile alakaniz yok dedi.Ngs de var dedi ama iki hücre alınacağı için embriyonun yasamama ihtimali var filan dedi.Merkez öneremem etik değil dedi.

Arkadaşlar lütfen biriniz de yazsin benim gibi olup ta tranklosyon taşiyicisi olup kendiliginden hamile kalip dogum yapan var mi bebegini kucagina alan
6 yaşında kızım var ona kardeş yapmaya çalışınca bendeki sorunu öğrendik.

Ngs yi mi soruyorsunuz?
Büyük ihtimalle yapılıyordur Şişli memorial da. Genetik sorununuzla ilgili oranın genetik doktoruyla görüşmenizi öneririm.
yetkili biriyle görüşmek için aradım 3 hafta önce sekreter bilgilerimi aldı ama ne arayan var ne soran telefondaki konuşma da hiç iç açıcı değildi zaten bu direkt olarak görüşen arkadaşlar nasıl yaptı anlamadım

Canm genetikcimiz aynı şeyi söyledi.İki hücre alınması embriyoya zarar verebilirmiş.Ama genetik hastaligimız belli olduğu için ngs ye gerek var midir ki?

Canm genetikcimiz aynı şeyi söyledi.İki hücre alınması embriyoya zarar verebilirmiş.Ama genetik hastaligimız belli olduğu için ngs ye gerek var midir ki?
Ben bugün tekrar görüştüm genetikçiyle ..
söylediğim gibi hem cgh hem pgt yi embriyo kaldırmazmış ama siz isterseniz yapılır bunun kararını siz vereceksiniz dedi.. Ama biz önermiyoruz dedi

Tek gen hastalığınız varsa kromozomlara bakılmasına gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…