Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Evet canm tek gen hastalığı ve aynı hastalıktı.Allah hepimizin yardımcısı olsun,doğru yoldan ayirmasin inşallah..

Amin...
Sanırım bazı şeyleri oluruna bırakmak çok da müdahale etmemek gerek. Biz bu düşünce ile vermiştik kararımızı. İnşallah sağlıklı hayırlı evlatlarınız olur.

Amin...
Sanırım bazı şeyleri oluruna bırakmak çok da müdahale etmemek gerek. Biz bu düşünce ile vermiştik kararımızı. İnşallah sağlıklı hayırlı evlatlarınız olur.
Aynen canm karıştırdikca kafamız bulanıyor bir yandan.Rabbim yardımcımız olsun.Senin bir çocuğun vardı galiba değil mi?Tekrar mi tedavi düşünüyorsunuz?

Hayat anladigim kadariyla tekrar tedavi baslayacaksin arkadasim sana tavsiyem doktoruna genetikcine inanma zaten pgt ile bebegin tutunmadi varki bi sebeb tutunmadi bebekte sorun varki tutunmadi chg yaptir drkumut arkadasimin emriyosundan tek hucre alinip iki islem yapmisti genetikci onlardaki hastalik cikmamisti ama sonra bidaha isleme girdi ve emriyo sagliksiz cikti yani demek istedigim doktorun umrunda deil bidaha denemen onun isine bile gelir ..bazi arkadaslar sagllikli oldugu halde chg yapturdi ve sagliksiz emriyosu daha cok cikti

Aynen canim benim de ayni oldu sözde emriyom sağlikliydi tutundu ama yine düşük yaptim var ki bi sorun düşük yaptim daha önce iki kez dogal yolla hamile kaldim ve bebeklerim gelişim göstermedi bu sefer ki tüp bebek ti umutluydum pgt işleminden geçti bebeğim yine gelişim göstermedi yine düşük yaptim

İnci arkadaşım hoşgeldin .. Eskilerden kimse girmiyor buraya ..acaba bizdemi öyle olucaz Allah nasip ederde bebeğimizi elimize alırsak..:)dünya telaşı iş güç insan dalıp gidiyor sanırım.. Senin hamileliğin sıraları bende giriyordum hatırlar mısın bilmem ..kızın kaç yaşında oldu.. Merve arkadaş vardı ikizleri vardı.. İkizlerinden birinin ayağında sağlık problemli doğmuştu iyileşti mi acaba .. Siz form dışında da görüşüyordunuz sanırım

ayy ayy ayy karar verememek ne zormuş ya PGT yeterli derken şimdi gördüklerimle CHG yapılmasının mantıklı olduğuna karar veriyorum ama CHG ile yaparsam Eylül ayına kalıyor transfer, tam da kızımın 1. sınıfa başlayacağı dönemlere, Kurban bayramı da var arada, istirahat etme imkanım olamayabilir git-gel, toplantılar derken

Pgt ile ağustos içinde transfer yaptıralım diyor eşim, hem zaman kabetmeyelim hem de daha fazla para harcamamıza gerek yok diyor..

bi tarafta isteklerimiz, bir tarafta ekonomik durum, bir tarafta zorunluluklar offf offf

Allah yardımcımız olsun..

Çok şükür iyiyim sıcaklar olmasa daha iyi olucam:)sen naptın kese kalp atışı hepsini gördün değilmi Allah'ın iZniyle..
Vallahi o sıcaklar perişan edio :)Çok şükür gördük canım herşey yolunda.pıhtılaşma için iğne vuruorum o biraz canımı yakıo.

Vallahi o sıcaklar perişan edio :)Çok şükür gördük canım herşey yolunda.pıhtılaşma için iğne vuruorum o biraz canımı yakıo.
Pıhtılasma testimiz yapıldıysa sorun yoksa 12.haftaya kadar kullanıp bırakırsanız insallah,benimde ilk zamanlar canim açıyordu sonra hep derin nefes alip yaptığımda hiç acımadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…