Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Arkadaslar 23 yumurta toplandi ohss riskine karsi catlatma ignem lucrindi toplama dan once az miktar hcg yapildi.lucrinle taze transfer yaptirip tutan varmi 5.gun yani transfer gunu yine biraz hcg yapilacakmis

Umut opun oldu mu.. Bugün olacaktı kaç yumurta toplandı.. Bu sefer olcak inşallah Can'ım bu cuma gününün hürmetine Amin
Amin canim evet yapildi 23 yumurta toplandi.ama kafam karisik lucrin vuruldum diger catlatma ignesindende toplamadan yarim saat once az bisey yaptiilar.birde 5.gun az yapilacakmis.lucrinle taze transfer yapilan duydunmu hic

Amin canim evet yapildi 23 yumurta toplandi.ama kafam karisik lucrin vuruldum diger catlatma ignesindende toplamadan yarim saat once az bisey yaptiilar.birde 5.gun az yapilacakmis.lucrinle taze transfer yapilan duydunmu hic
İnşallah çoğu döllenir ve sağlıklı gelir kızlar. Bu defa hersey gönlünüzce olsun.Güzel haberlerinizi alalım innnşallah..

Ferda arkadaşım sesin çıkmıyor.. Doğum yapmış olman lazım şu zamanlarda herşey yolundadır inşallah:))
Canim merak ettiğin için çok sagol kosturmacada n bakamadım. Hiç çok şükür doğum yaptım bugün 1 hafta oldu rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah

Kizlar bizlerden sonra okuyanlara umut olsun diye hikâyemi yazmak istedim . Biz esimle tek gen hastalığı taşıyıcısıyiz ve ilk gebeliğim 20 haftaliklen bu sebepten sonladirildi. Cesaret edip bir kere daha doğal denedim ve cok sukur sağlıklı bir şekilde doğdu kızım. Bu arada 3 lu testim riskli çıkmıştı birde kalpte parlama vardı ama şükür onlarla alakali da bir sorun yok. Herkes insallaj tez zmamda sağlıkla yavrularını kucagina

Gozunuz aydn canim kizmi erkekmiydi.adini ne koydunuz.masaallh sze

Canim gozunuz aydin gule gule buyutun yavrunuzu.rabbim bizlerede tez zamanda nasip eder insallah

Ayni gun opumuz yapilmis.insallah ikimiz icinde guzel olur.catlatma ignesi ne yaptin sen.insallah ohss olmayizbol bol su ic.

Mrb arkadaşım. Bende 2 kez kürtaj oldum. 10. Haftada bebeklerimin kalbi durdu. Genetik test sonucunda %4 Mozaik Turner sendromu çıktı bende. Dr genetik tüp bebek öneriyor. Annen de ayniymis. Umut oldun bana. Cvp yazarsan sevinirim

Umut maşallah Canım yumurta sayın çok iyi.. İnşallah bu sefer olucak Allah'ın izniyle canım... Yavrunda kurtulacak iyileşecek inşallah..

Umut ve beyaz bol bol su için şişkinlikleriniz için inşallah bişeycik olmaz iki buçuk üç litre girin çıkın için.. Böylelikle o şişlikler inecek ..Beyza inşallah sizde de hayırlı haberler alırız Canım .. Yine Antalya memoriali de mi denediniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…