- 12 Nisan 2016
- 1.125
- 1.110
- 133
- 40
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #40.961
Insallah canim yuzumuz guler bu defadrkumut inşallah bu defa güzel haberlerini takip edeceğiz... bizi bilgisiz bırakma lütfen
Amin canim evet yapildi 23 yumurta toplandi.ama kafam karisik lucrin vuruldum diger catlatma ignesindende toplamadan yarim saat once az bisey yaptiilar.birde 5.gun az yapilacakmis.lucrinle taze transfer yapilan duydunmu hicUmut opun oldu mu.. Bugün olacaktı kaç yumurta toplandı.. Bu sefer olcak inşallah Can'ım bu cuma gününün hürmetine Amin
Amin canim evet yapildi 23 yumurta toplandi.ama kafam karisik lucrin vuruldum diger catlatma ignesindende toplamadan yarim saat once az bisey yaptiilar.birde 5.gun az yapilacakmis.lucrinle taze transfer yapilan duydunmu hic
İnşallah çoğu döllenir ve sağlıklı gelir kızlar. Bu defa hersey gönlünüzce olsun.Güzel haberlerinizi alalım innnşallah..Arkadaşlar bugun opu yapıldı dualarınızı istiyorum inşallah bu sefer cgh den sağlıkkı haberleri gelir yalnız bu sefer benim karnız gergin ve şiş hissediyorum ilk gün olduğu içindir diyorum amabbiraz korkuyorum 21 yumurta toplandı dedi hemşire siz de böyle hissettiniz mi
Canim merak ettiğin için çok sagol kosturmacada n bakamadım. Hiç çok şükür doğum yaptım bugün 1 hafta oldu rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahFerda arkadaşım sesin çıkmıyor.. Doğum yapmış olman lazım şu zamanlarda herşey yolundadır inşallah:))
Sağolasın canım rabbim hepinize tez zamanda nasip etsibaman şükürler olsun korkuları vardı Rabbim hediyesini verdi.
Çok şükür canım sağlıkla aldık kucagimizaFerda bebeginde hamilekikte sorun vardi saglikli dogdumu acaba
Gozunuz aydn canim kizmi erkekmiydi.adini ne koydunuz.masaallh szeKizlar bizlerden sonra okuyanlara umut olsun diye hikâyemi yazmak istedim . Biz esimle tek gen hastalığı taşıyıcısıyiz ve ilk gebeliğim 20 haftaliklen bu sebepten sonladirildi. Cesaret edip bir kere daha doğal denedim ve cok sukur sağlıklı bir şekilde doğdu kızım. Bu arada 3 lu testim riskli çıkmıştı birde kalpte parlama vardı ama şükür onlarla alakali da bir sorun yok. Herkes insallaj tez zmamda sağlıkla yavrularını kucagina
Canim gozunuz aydin gule gule buyutun yavrunuzu.rabbim bizlerede tez zamanda nasip eder insallahKizlar bizlerden sonra okuyanlara umut olsun diye hikâyemi yazmak istedim . Biz esimle tek gen hastalığı taşıyıcısıyiz ve ilk gebeliğim 20 haftaliklen bu sebepten sonladirildi. Cesaret edip bir kere daha doğal denedim ve cok sukur sağlıklı bir şekilde doğdu kızım. Bu arada 3 lu testim riskli çıkmıştı birde kalpte parlama vardı ama şükür onlarla alakali da bir sorun yok. Herkes insallaj tez zmamda sağlıkla yavrularını kucagina
Insallah canim guzel seyler olur.sen ne yaptin merkez konusunda netlestirdinmi kafanda.cok sik giremiyorum sayfayaİnşallah çoğu döllenir ve sağlıklı gelir kızlar. Bu defa hersey gönlünüzce olsun.Güzel haberlerinizi alalım innnşallah..
Ayni gun opumuz yapilmis.insallah ikimiz icinde guzel olur.catlatma ignesi ne yaptin sen.insallah ohss olmayizbol bol su ic.Arkadaşlar bugun opu yapıldı dualarınızı istiyorum inşallah bu sefer cgh den sağlıkkı haberleri gelir yalnız bu sefer benim karnız gergin ve şiş hissediyorum ilk gün olduğu içindir diyorum amabbiraz korkuyorum 21 yumurta toplandı dedi hemşire siz de böyle hissettiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?