- 5 Nisan 2013
- 998
- 771
- 303
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #40.941
Bende yapıyorum 0.4lüktü benim şimdi 0.6lığa geçirdiler romatizmal bi rahatsızlıktan dolayı.. Vallahi ben göbekten yapıyorum hiç yanmıyor ama göbek gerilince koldan yapıcam koldan acayip yanıyo benim .. Bacaktan tedavi oldum merkez istemiyor nedense..sağlıkla gelsinler de yapıcaz artık yapcak bişeyimiz yok:)Vallahi o sıcaklar perişan edio :)Çok şükür gördük canım herşey yolunda.pıhtılaşma için iğne vuruorum o biraz canımı yakıo.
Canim bizim mutasyon yurtdisinda bulunda ama merkezde setup yapildi.setup mutasyon bulmak amacli degil.hazirlik calismasi gibi birseyEvet aynen öyle. Mutasyon bulunamıyorsa da set up denilen işlem yapılıyor tedavi öncesi.
İnşallah arkadaşım bu sefer olur emekler boşa gitmez.. Kaç gün sürdü şimdiki iğne tedavin sanki çabuk bitti gibi geldi deKizlar bir tedavinin daha sonhna geldim.persembe opum var az once catlatma ignemi yaptim
9.gun catlatma ignemi oldum canim.insallah hayirli olur bu sefer bizim icin guzel olurİnşallah arkadaşım bu sefer olur emekler boşa gitmez.. Kaç gün sürdü şimdiki iğne tedavin sanki çabuk bitti gibi geldi de
Cuma gunu opu yanlis yazmisim9.gun catlatma ignemi oldum canim.insallah hayirli olur bu sefer bizim icin guzel olur
Canim bizim mutasyon yurtdisinda bulunda ama merkezde setup yapildi.setup mutasyon bulmak amacli degil.hazirlik calismasi gibi birsey
Kizlar bir tedavinin daha sonhna geldim.persembe opum var az once catlatma ignemi yaptim
maşallah allah analı babalı büyütsün inşallah
siz cgh mi yaptırdınız yoksa doğal gebelik miydi
Yapıldı canım mthfr 677 homozigot çıktı.doğuma kadar devam dedi dr 0.4lük kullanıorumPıhtılasma testimiz yapıldıysa sorun yoksa 12.haftaya kadar kullanıp bırakırsanız insallah,benimde ilk zamanlar canim açıyordu sonra hep derin nefes alip yaptığımda hiç acımadı.
Bende göbekten yapıorum ama ilaç yakıo.inş canım dediğin gibi sağlıkla kucağımıza alalımda razıyım:)Bende yapıyorum 0.4lüktü benim şimdi 0.6lığa geçirdiler romatizmal bi rahatsızlıktan dolayı.. Vallahi ben göbekten yapıyorum hiç yanmıyor ama göbek gerilince koldan yapıcam koldan acayip yanıyo benim .. Bacaktan tedavi oldum merkez istemiyor nedense..sağlıkla gelsinler de yapıcaz artık yapcak bişeyimiz yok:)
İstanbul Ferda dan haberin varmı.. İkinizin aynı gidiyordu hamilelikleri.. Doğum yapmış olması lazım..niye uğramıyor acaba merak ettim.. İnşallah iyidir
aman şükürler olsun korkuları vardı Rabbim hediyesini verdi.Cnm bizim temmuz anneleri topiğine yazdı bir iki kez. Doğum yaptı çok şükür yavrusunu aldı kucağına. Annelik çok zormuş yazmıştı en son, sütü gelmiyorsu ilk günler olduğu için. Birde tabi baş belası sarılık çıktı galiba emmediği için. Rutin sorunlarla uğraşıyordu anlayacağın. :)
Çok şükür aman iyi olsunda gelmesin:)Cnm bizim temmuz anneleri topiğine yazdı bir iki kez. Doğum yaptı çok şükür yavrusunu aldı kucağına. Annelik çok zormuş yazmıştı en son, sütü gelmiyorsu ilk günler olduğu için. Birde tabi baş belası sarılık çıktı galiba emmediği için. Rutin sorunlarla uğraşıyordu anlayacağın. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?