Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Umut maşallah Canım yumurta sayın çok iyi.. İnşallah bu sefer olucak Allah'ın izniyle canım... Yavrunda kurtulacak iyileşecek inşallah..
Insallah canim umutluyum bu sefer.olacak insallah.artik tedavi gormek rutin oldu benim icin bu sefer hic heyecan yoktu.opuda dua ediyodum gpzyaslarida akiyodu doktorda olucak busefer aglama diyo

Gozun aydin canim...Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.Bugun bende detaylidan geldim sukur herşey yolunda ama benimkinin bagirsaklarinda biraz kan vardı,daha önce kanama olduğu için bebek kanıda yutmuş büyük ihtimalle dedi,birde kalp de parlaklık var dedi her 5 bebekten birinde oluyormuş.afp diye bir test için kan alındı sonuc bir hafta sonra cikicak,umarım hersey yolunda gider.

Insallah canim guzel seyler olur.sen ne yaptin merkez konusunda netlestirdinmi kafanda.cok sik giremiyorum sayfaya
Canm Allah kimseyi bu kadar kararsız birakmasin..Zor durumda kalınca herseye inanıyor ve çabuk etkileniyorum..Gittiğim merkeze ve hatta aynı dra gidip hamile kalan tanıdıklarım var.Kimse bilmediği için açıkça soramiyordum ama sonunda laf lafı açtı ve laf arasında detaylı öğrendim ki bu tedavi ile hamile kalan tanıdıklarım aynı yer ve aynı dra gitmişler. Bu da bana umut oldu,genetikcimiz de tek gen hastasısin cgh ye gerek yok dedi ama yine de pgt aşamasina geldiğimizde tekrar düşünüp inşallah doğru kararı vericem, Eylül gibi düşünüyoruz canm.Yumurtaların çoğu döllenmiş maşallah canım..İnşallah hepsi son güne kadar gider ve sağlıklı gelirler..Rabbim seni mucizene kavuşursun tüm ictenligimle bunu istiyorum canm.Allah yardımcın olsun innnşallah..

Allah'ın izniyle sıkıntısız atlaticaksin sonuç temiz gelecek innnşallah canım. Ben buna inaniyorum..

[QUOTE ="hayat_gun, .pguveut: 47372585, member: 477100"]Canm Allah kimseyi bu kadar kararsız birakmasin..Zor durumda kalınca herseye inanıyor ve çabuk etkileniyorum..Gittiğim merkeze ve hatta aynı dra gidip hamile kalan tanıdıklarım var.Kimse bilmediği için açıkça soramiyordum ama sonunda laf lafı açtı ve laf arasında detaylı öğrendim ki bu tedavi ile hamile kalan tanıdıklarım aynı yer ve aynı dra gitmişler. Bu da bana umut oldu,genetikcimiz de tek gen hastasısin cgh ye gerek yok dedi ama yine de pgt aşamasina geldiğimizde tekrar düşünüp inşallah doğru kararı vericem, Eylül gibi düşünüyoruz canm.Yumurtaların çoğu döllenmiş maşallah canım..İnşallah hepsi son güne kadar gider ve sağlıklı gelirler..Rabbim seni mucizene kavuşursun tüm ictenligimle bunu istiyorum canm.Allah yardımcın olsun innnşallah..[/QUOTE]
En dogrusu degistirmemen.biz olmayinca hemen arayis icine giriyoruz.bi ara bende dusunMustum degistirmeyi.guvenmekten baska sansimiz yok uzme kendini etkilenmemeye calis.eminim merkez elinden geleni yapiyodur.olucak insallah seninde.cgh bizde baktirmayabiliriz.maliyet acisindan.zor isler gercekten.tevekkulden baska yol

En dogrusu degistirmemen.biz olmayinca hemen arayis icine giriyoruz.bi ara bende dusunMustum degistirmeyi.guvenmekten baska sansimiz yok uzme kendini etkilenmemeye calis.eminim merkez elinden geleni yapiyodur.olucak insallah seninde.cgh bizde baktirmayabiliriz.maliyet acisindan.zor isler gercekten.tevekkulden baska yol[/QUOTE]
Aynen canm tevekkül edicez sadece..Bu defa kararım değiştirmemem yönünde hepimiz için hayırlısı nasip etsin rabbim .

Canım içini ferah tut aynen dediğin gibi önceden kanaman olduğu için bağırsakta kan oluyormuş ilk tedavi olduğumda ben negatifi arkadaş pozitifi gördü iki gün önce doğum yaptı onada öyle demişlerdi birde down sendromu riski yüksek çıkmıştı biraz maşallah sağlıklı doğdu.. Ferda arkadaşımıza da kalpteki parlamayı söylediler çok şükür onlarda iyi.. Bişey çıkmaz korkma canım.. Perinatoloğa mı gittin ne kadar süre baktı

Cemre Allah büyük Canım çok sevindim iyi olmanıza.. Perinotolağamı gittin sen uzun mu baktı ne kadar sürdü detaylı
Perinotolog yok canm bulundgm ilde.burda ultrsnu iyi tecrubeli bi doktra gdyorum.o bakti renkli ultrsnu var.10 dk falan surdu.tum orgnlarna dolasm sstemine bakti sanrm.hc konusmyuyo esim vdeoya cekti hep olcumleri netten baktim.10 dk soluksuz izledim ama.doktra da dedim cok korktum dye.hersey cok iyi dedi korkacak bsey yok dedi.

Sağol canım rabbim sana da sağlıkla kucağına almayi nasip etsin. Parlaklık eastnbull ve bende de vardı çok şükür sağlıklı bebeğimiz kafana takma

Ya canim parlama değilde kalpte nokta var kalsiyum birikmesi olabilir demişti,esim daha iyi dinlemiş...bebegin kani yutmasindan ziyade insallah mikroplu değildir diye söyledi dr.detayliya kendi doktorum bakti yaklaşık iki saate yakın,gerekli görürlerse perinatologa gonderiyorlarmis.riskli bir durum yok sadece 22.hafta tekrar görmek istiyorum dedi.dna testini önerdi down sendromu açısından içinizde rahat eder dedi, bakalim artık eminim pahalı bir testtir.

Uuu cok uzun surmus senin canin.

Sağol canım rabbim sana da sağlıkla kucağına almayi nasip etsin. Parlaklık eastnbull ve bende de vardı çok şükür sağlıklı bebeğimiz kafana takma

Canım parlama değilde nokta var oda kalsiyum birikmesinden demişti yalnış yazmışım.genel olarak iyi konuştu sadece şu kan yutması durumu biraz kötü olmuş insallah test sonucum iyi çıkar.

Çalıkuşu Bebek kan yuttuğu içinmi o pahalı testi istedi yoksa niye o kadar irdeliyor ki..sizin pgt mi chg miydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…