- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #41.001
inşallah laboratuarı için yine orayı tercih ettim hayırlısı allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah çarşamba sonuçlanacakUmut ve beyaz bol bol su için şişkinlikleriniz için inşallah bişeycik olmaz iki buçuk üç litre girin çıkın için.. Böylelikle o şişlikler inecek ..Beyza inşallah sizde de hayırlı haberler alırız Canım .. Yine Antalya memoriali de mi denediniz..
Canim.parlama ve nokta aynı şey kalsiyum birikmesi dediğin gibi. Bence o kanı kafana takma kanama yaşayan çok kişide oluyotmusCanım parlama değilde nokta var oda kalsiyum birikmesinden demişti yalnış yazmışım.genel olarak iyi konuştu sadece şu kan yutması durumu biraz kötü olmuş insallah test sonucum iyi çıkar.
Yok canim kan tutmasını pek tehlikeli bulmadı,genelde daha önce kanama yasayan larda bu durum olabiliyormuş. Down sendromunuda bebegin kesin tanısı için söyledi,amniyoyu o nermiyorum ama nifty yada dna testi yapabilirsiniz kesin tanı çıkar dedi.Çalıkuşu Bebek kan yuttuğu içinmi o pahalı testi istedi yoksa niye o kadar irdeliyor ki..sizin pgt mi chg miydi
Ikili test yaptrmadn mi canimpanikli canim, sadece iki adet dondurulmus oldugu icin test yaptırmadım korkmus dum temiz dönmez diye.
Duana kocaman aminnnn diyorum canım.Heyecanla okudum yazdıklarını. Rabbim yardımcın olsun..Maşallah embriyoların az değil innnşallah hepsi sağlıklı gelir..Rabbim doğru yoldan ayirmasin..arkadaşlar embriyologla görüştüm bugun embriyoalrın 3. günü ve 10 tane 1 ve 2 kaliteymiş .hoca 5. gün bakıcakmış pgt.hem pgt hem kromozom baktıramayız maliyet açısından dedim.önce hla bakın sağlıklı ve uyumlu varsa kromozomlarına baktıralım dedim.embriyolog 6.güne sarkar sonuçların çıkması ozamanda 6 gün rahim tutunması düşük oluyon dedi.5. gün bakıp dondurabiliriz eğer uyumlu gelirse sadece ona baktırırsınız kromozom dedi.ok dedim eğer illa taze transfer derse hoca kromozom baktırmıycaz.ama illa kromozomlarına bakalım derse hoca dondurulacak embriyolar. karışmıycam artık hocayla görüşün neyde karar kılarsa onu yapalım dedim hakkımızda hayırlısı.ben acele ettikçe olmuyor çünki.anladım ki rabbim kapıyı kapattıysa hiçbirkulun gücü yetmez açmaya.bir karıncanın hakkını gözeten rabbim bizimde emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah hepimizin gönlüne göre versin mevlam
canım teşekkürler hakkımızda hayırlısı inşallah.görelim mevlam neyler neylerse güzel eylerDuana kocaman aminnnn diyorum canım.Heyecanla okudum yazdıklarını. Rabbim yardımcın olsun..Maşallah embriyoların az değil innnşallah hepsi sağlıklı gelir..Rabbim doğru yoldan ayirmasin..
Arkadaşım aktif kullanıcı olmasamda takip ediyorum sizleri ve hepinize dua ediyorum fetih suresini okudum Rabbim kabul etsin inş.. Tez vakitte hayırlı güzel haberlerini alırız inş senin ve bu yolda uğraşan bütün arkadaşların..arkadaşlar sizden fetih süresi istiyorum bu mücadeleden galip gelmemiz için
Allah razi olsun.cok tesekkur ederim insallah tez vakitte cumlemize nasip eder rabbimArkadaşım aktif kullanıcı olmasamda takip ediyorum sizleri ve hepinize dua ediyorum fetih suresini okudum Rabbim kabul etsin inş.. Tez vakitte hayırlı güzel haberlerini alırız inş senin ve bu yolda uğraşan bütün arkadaşların..
Ikili yaptirdim temiz çıktı ama bu dr lar nedense pek yeterli gormuyo..bu yüzden fetal dna testini önerdi dr..Ikili test yaptrmadn mi canim
Doktorun kim canım?arkadaşlar embriyologla görüştüm bugun embriyoalrın 3. günü ve 10 tane 1 ve 2 kaliteymiş .hoca 5. gün bakıcakmış pgt.hem pgt hem kromozom baktıramayız maliyet açısından dedim.önce hla bakın sağlıklı ve uyumlu varsa kromozomlarına baktıralım dedim.embriyolog 6.güne sarkar sonuçların çıkması ozamanda 6 gün rahim tutunması düşük oluyon dedi.5. gün bakıp dondurabiliriz eğer uyumlu gelirse sadece ona baktırırsınız kromozom dedi.ok dedim eğer illa taze transfer derse hoca kromozom baktırmıycaz.ama illa kromozomlarına bakalım derse hoca dondurulacak embriyolar. karışmıycam artık hocayla görüşün neyde karar kılarsa onu yapalım dedim hakkımızda hayırlısı.ben acele ettikçe olmuyor çünki.anladım ki rabbim kapıyı kapattıysa hiçbirkulun gücü yetmez açmaya.bir karıncanın hakkını gözeten rabbim bizimde emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah hepimizin gönlüne göre versin mevlam
Yucel bey canimDoktorun kim canım?
Çalıkuşu Canım emriyolar testlerden geçmediği için bu kadar inceliyorlar heralde değil mi.. Allah'ın izniyle birşey çıkmaz inşaallah .. Peki sizin iki embriyo transfer oldu ikizmi Canım çok kez yaZmışsındır ama unutuyor insan sizde problem neydiIkili yaptirdim temiz çıktı ama bu dr lar nedense pek yeterli gormuyo..bu yüzden fetal dna testini önerdi dr..
Allah razi olsun arkadasim.agzina yuregine saglik.rabbim gonlunuze gore versinUmut arkadaşım inşallah Allah işlerinizi rast getirsin.. Bende yarın okuyacam inşallah fetih suresini sizin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?