Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Deep nerdesin sonuclarin ciktimi kesin tani konuldumu bebege
Merhaba maysa amniyosentez sonucum cikti dengeli translokasyon cikti yai herhangi bir problem yok bisey cikmadi. Biz de genetiksteki hakan hocayla gorustuk o da bence tamamen tesadufen gelismis ama bi tane test var eger isterseniz onu yaptirabilirsiniz dedi. Translokasyonda degisen kromozomlar birbiriyle yer degistirirken uclarinda kirik olabiliyormus ve bu da bebekte problemlere yol aciyormus bi guzel anlatti bize. Yaptirmak zorunda degilsiniz bu size sadece bu bebek icin bilgi vermis olacaktir dedi. Biz de yaptiralim aklimizda kalmasin dedik 1500 tlye yaptiriyoruz uclarinda kirik var mi yok mu bilmek icin. Diger dondurulmus embriyolar icin herhangi bir test yaparsak eger embriyolaei kaybedebiliriz tekrar cozup bakip tekrar donduracagiz cunku dedi. Ve zaten bu kromozom kirilmalari varsa bile embriyo hucresine yapilmasi imkansiz dunyanin hicbiryerinde embriyo hucresine boyle bir test yapilamiyor dedi. Dondurulmuslari ben yerinizde olsam kullanirdim dedi cope atilmasi sacma olur cunku her bebek ayri hepsi birbirinden farkli sonucta dedi. Yapabilecegimiz herseyi yaptik bakalim simdi bebegimin sonucunu bekliyorum. Heyecansiz durgun bir durumdayim. Ne kadar korkunc seyler ysamis olsam da zaman herseyi hafifletiyormus bi kez daha anladim dusunmemeye calisiyorum artik. Ailemin yanindayim bebegimi kaybettigimden beri esim eve dondu calisiyor cunku ben de rapor aldim isyeri icin . Haftaya da tatil planladik sonra da ise baslayacagim kismetse. Bundan sonra ne yapacagimi bilemiyorum acikcasi tekrar transfer sureci ne zaman baslaycak bilmiyorum. Sizce ne kadar zaman gerekli? Ayrica drkumut canim hayirlisiyla transferini olacaksin yarin insallah guzel haberlerle donersin. Allah hepimizin yardimcisi olsun. Herseyin hayirlisi demekten baska bisey gelmiyor elimizden. Ki zaten bizler elimizden geleni yapiyoruz gibime geliyor. Gerisi allaha kalmis artik dualarim sizlerle

Deep yani kendi rahatsızlığın mı çıktı sonuç .. Dengeli translakasyon dediğin kromozom sorunu çıktı yani..dediğin testi elinizdeki embriyolarımı uygulayacaklar

Kizlar hic umudum yok moralim bouk.yine olmiycak galiba.muhtemelen yarin transfer olucak.sormadim ilk defa kac tane var diye.cok yoruldum.umudumu yitirdim iyice.gozlerim hep dolu yaslarin akmasini engelleyemiyorum.
Umut niye öyle diyorsun daha hiç birşey belli değil ki .. Yarın ola hayr ola

Tabi P G T vs gibi testlerden gecmedigi icin oneriyorlar,ama cok seyde ticaret olmus onu cok net gorebiliyorum.ben bebegimin saglikli oldugunu dusunuyorum kendi dr da bu yonde konusmustu hep.tek bebek canim.problem yoktu testlerden hep temiz ciktik esimde bende.

Kizlar hic umudum yok moralim bouk.yine olmiycak galiba.muhtemelen yarin transfer olucak.sormadim ilk defa kac tane var diye.cok yoruldum.umudumu yitirdim iyice.gozlerim hep dolu yaslarin akmasini engelleyemiyorum.
Noldu neden kendini bu kadar birakiyorsun, yapma böyle transferine umutla gir lutfen,insallah hayırlısıyla olucak.

Aklimdaydin merak ediyordum ama çok fazla da üstüne geliyormuş gibi olsun istemedim.amniyonun temiz çıkması güzel,dr un diğer söylediği testinde yaptiricaksiniz kafanızdaki soru işaretleri de gidecek,sen bu kadar uğraşıyorsun ya merve Allah sana mükafatını fazlasıyla verecektir ,emeklerin karsiligini bulacak hiç suphen olmasın.ben çok iyi bilmiyorum ama doktorun beklemeniz gereken süreyi söylemiştir zaten (6 aydan fazla değildir heralde) maddi durumunuz elverdigince çok da bekletme derim.tabi karar sizin.

Deep yani kendi rahatsızlığın mı çıktı sonuç .. Dengeli translakasyon dediğin kromozom sorunu çıktı yani..dediğin testi elinizdeki embriyolarımı uygulayacaklar
Yok canim cocuk aslinda saglikli cikti simdilik benim gibi yani . Dedigim testi kaybettigimiz bebege yapiolar bekleyen embriyolara yapilan bir test degilmis yani canim

Doktoruma henuz gitmedim canim bakalim ne kadar sure verecek bilemiyorum. Antalyadaki dogum yaptirab doktor iki uc ay dedi. Ben de cok beklemek istemiyorum hatta hemen istiyorum ama bakalim bekleyecegiz daha bir ay olmadi. Hayirlisi insallah canim cok sagol. Dualarim hep sizlerle herkes cok mutlu olsun insallah. Dileklerin dualarin icin cok tesekkur ederim canimbenim. Allah hepimize dileklerimizi versin bekletmeden insallah

Umut niye öyle diyorsun daha hiç birşey belli değil ki .. Yarın ola hayr ola
Olmiycak gibi hissediyorum yine.psikolojim bozuldu iyice.olmassa nasil ayga kalkicam bilmiyorum.sansizim sanirim.eger bulabilirsek 6.gun sabah transfer olucakmis persembe gunu.

Insallah canim.cok korkuyorum.belirsizliklerle yasamaktan yoruldum cok.eger bulabilirsek uyumlu embriyo 6.gun yani persembe olucakmis transfer

Allah herkesin yüzünü güldürsün inşallah herkesin sınavı farklı
Yarın öğlene cgh sonucu gelecek sağlıklı varsa hemen transfer .
3. Olmasına rağmen içimde bi beyecan var Allahım herkesin ve benim bekleyişlerimizi tez zamanda mutluluğa çevirsin inşallah bugün çok duygusalım vakit geçmiyo sanki dua edin banada ardaşlar lütfen

Dualarimiz senin ve drkumut için yarın ikiniz için ayrica dualar edicem, Allahim insallah yüzünüzü güldürecek,umudunuzu asla kaybetmeyin.

canım hakkında hayırlısı olur inşallah rabbim gönlüden geçeni sana nasip etsin

drkumut B beyaz32 dualarim sizlerle inşallah mutlu haberlerle dönersiniz.İnanıyorum bu defa güzel haberlerinizi alacağız.
canım inşallah.bugun embriyologla görüştüm 5. günleri embriyoların 8 tanesine pgt yaplmış.yarın sonuç çıkacak 9 da burda ol dediler.geçen seferden kromozom anomili gelen 2 embriyoda çözdürüldü 2 kaliteymişler 5. güne gittiler onlardanda tekrar kromozom bakılacak.inşallah güzel olur bu sefer.akşam bana ovitrella yapmam söylendi 4/1 yanlışlıkla biraz fazla yaptım yarısı kadar çok üzüldüm nediycekler acaba daha aramadılar inşalla sıkıntı çıkmaz

Arayip bildirseydin fazla yaptığını ama sanmıyorum sorun olmaz.O kaygılar acabalar hepimizde oluyor.Sen gönlünü ferah tut.Maşallah embriyoların az değil inaniyorum ki mutlaka sağlıklılar çıkacak. Hiç umutsuz düşünme sen çabaliyorsun emek veriyorsun..Elbet rabbim emeğini boşa vermicek. Zaten sağlıklı çıkıp ve hamilelik oluşsa bile hiçbirimiz inanamicagiz hamileligimize bir süre.O yüzden inanmıyorum olacağına diye düşünmen sonucun başarılı olmayacağı anlamına gelmez,yakında güzel haberler okuyacagiz burda insallah.Rabbim yardımcın olsun innnşallah..

canım arayıp söyledim hastaneye sıkıntı olmaz herhalde hocaya soracakalrdı.çok moral oluyosunuz bana inşallah olur.allah razı olsun hepinizden nasipse olucak nasip değilse sağlıklıyım tekrar deniycez allahım hepimize nasip etsin inşallah emeklerimizi boşa çıkarmasın.rabbimin yaşatacağına razıyım.hepimizin içinde aynı yangın birbirimizin dilinden çok iyi anlayabiliyoruz bu ne güzel bişey.hepimiz için güzel olacak inşallah inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…