Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Altibin sanirim canim fiyat.benim 5.denemem.ozel bi doktorum yok hepsine muayene oldum

Ama transferin gerceklesti degil mi ve belki de o sana saglikla simsıkı tutunacak
Degisik bir durum olmus senin canim ben pek anlamadim.Benim dondurulmuslarda sali gidiyor pgt ye,cgh yapmak mantikli degil dedi ,dondurulmus oldugu icin,pgt olmasi dogru dedi.

Arkadaslar 8 embriyodan 2 uyumlu bulduk ama hasta yani transfere uygun degil.gecen tedaviden kromozom anomili gelen embriyolarin 1 i duzelmis onu transfer ettiler.ama kalitesi cok iyi degilmis
Canım
Arkadaslar 8 embriyodan 2 uyumlu bulduk ama hasta yani transfere uygun degil.gecen tedaviden kromozom anomili gelen embriyolarin 1 i duzelmis onu transfer ettiler.ama kalitesi cok iyi degilmis
canım hayırlı olsun inşallah yavrun sana tutunsun acıların son bulsun hayırlı güzel haberlerini almak ümidiyle.. Rabbim yardımcın olsun...

Canim dualarim seninle inşallah bebişin sana tutunsun seni hiç birakmasin.Rabbim yardımcın olsun umutsuz düşünme..

Hayırlı ugurlu olsun insallah.yorma kendini moralini hep yüksek tut,canın sıkıldığında yaz bize burdayız nasilsa..

Canim bildigim kadariyla pgt yani tek gen 3.gunde bakilabiliyor.ama krimozom 5.gun diye biliyorum
hayırlı olsun inanın çooook sevindim sağlıklı olarak allah tamamına erdirsin inşallah
benimde memorial ama antalya da takiplerim yapılıyor cgh için şişliye gidiyor
sizin sorun tek gen mi kromozom mu hani ama kromozom 5.gün demişsiniz ya ne demek istediğinizi anlamadım
sizin 3 kromozomda sorun çıkıp sonradan mı dizelmiş önceki tedavideki anomili olan demişsiniz ya anomili olmasına rağmen dondurdunuz mu
kısacası kafam o kadar dağınık ki uygun bir zamanınızda ayrıntılı yazarsanız çok memnun olurum
dünden beri 1 kromozomda anomili olan 2 embiryo düzelirmiydi acaba elimizdeki şansı yok mu ettik ya da durum tamamen farklı da ben mi yanlış anladım diye içim içimi yiyor 4. kez antalya memoriale gidip gitmemekte çooook kararsızım antalyadaki doktordan pek memnun değilim açıkçası ama önemsemedim nasılsa cgh için şişliye gidiyor diye ama bu bize hiçbir yönlendirme yapmıyor antalyada olup cgh için uzman birini bulmakta çok güç işimizden dolayı yıl içinde evden ayrılamıyoruz

Evet 3. Gün embriyosu ve 2 tasinde birer kromozomda sorun çıktı
Benim 3.gun bakilam embriyom.hasarliydi.5.gun bakildiginda saglam geldi biri. Normalde kromozomlara cogu yer 5.gun bakiyor.bizim il
canım teşekkür ederim.inşallah tutunur hiç umudum yok.benim hasta bir çocuğum var kemik iliği nakli gerekli uygun donör bulunamadı.tup bebek yapıyoruz.pgt+hla yani tek gen ve hla uyumuna bakıyorlar.3.güne giden embriyolara biyopsi yapmalarını istemiştim şansımız artsın diye.2 tane uyumlu ve sağlıklı bulduk fakat sonra dosyamda cgh de yazıyomuş yani kromozomlara bakılsın diye.hoca seminerdeydi o dönem.oysaki 3. gün bakıldığında kesin sonuç vermeyebiliyomuş.kimse söylemedi.eşimle oturduk konuştuk karar verdik dedik baktıralım.bu sefer ikisininde kromozomlarında sıkıntı çıktı en az 5 kromozomda.sonra yıkıldık tabi.hoca aradı beni niye 3.gün kromozom baktırdın sıkıntılı çıkabilme ihtimali yüksek dedi.kimse söylemedi fln edim bende.hoca bu 2 embriyonun sağlıklı olduğunu düşünüyorum bidahiki ay çözdürüp 5. güne götürüp tekrar biopsi alıp yeniden cgh çalışalım dedi ok. dedim dedeği gibide oldu 1 tanesi düzelmiş.o yüzden soruyorum sana kaçıncı gün biopsi aldılar mbriyoalrdan eğer 3. günse hatalı bir işlem ve yanılma payı oluyor en güzel kanıtı benim

Hayırlı ugurlu olsun insallah.yorma kendini moralini hep yüksek tut,canın sıkıldığında yaz bize burdayız nasilsa..
inşallah hayırlı olur.rabbim yazdıysa olur.embriyo kötüymüş transferde söylediler umutlanma diye planım ist kalmaktı bir gece ama rapor yasak şu ara izinleride iptal ettiler 7 te çıktım yola gece 11 de evdeydim.bugünde işe geldim.üzüldüm açıkçası biraz 8 embriyodan 3 ü sağlıklıydı ama yavrumla uyumlu olanlar hasta olanlar ( ne şansısızm

Canim dualarim seninle inşallah bebişin sana tutunsun seni hiç birakmasin.Rabbim yardımcın olsun umutsuz düşünme..
amin canım teşekkür ederim.....rabbim ne yazdıysa onu yaşıycam ötesi ok.keşke bu tazelerden bulsaydık ama aslında hepsi aynı yola çıkıyor.nasip kısmetimde varsa olur yoska ne gelir elden

Canm bu defaki denememizde belki bizde de embriyolara 3.gün bakılıp taze transfer uygulanabilirmis.Yanılma payı var mı ozaman meselâ 3.gün sağlıklı görünüp yanlış sonuç vermiş olabilir mi?

amin canım teşekkür ederim.....rabbim ne yazdıysa onu yaşıycam ötesi ok.keşke bu tazelerden bulsaydık ama aslında hepsi aynı yola çıkıyor.nasip kısmetimde varsa olur yoska ne gelir elden
İnşallah hayirlisiyla nasibinde vardır. Mutlu haberlerini alalım inşallah..Az kaldı heyecanla bekliyorum sonucunu..:))

Canm bu defaki denememizde belki bizde de embriyolara 3.gün bakılıp taze transfer uygulanabilirmis.Yanılma payı var mı ozaman meselâ 3.gün sağlıklı görünüp yanlış sonuç vermiş olabilir mi?
canım 3. gün bakıldığında embriyo az hücreli olduğu için zarar vermemek için tek hücre alıyorlarmış ve bu tek hücre düzelebililecek anomili olabiliyomuş,en iyisi 5 gün müş bir kaç hücre alıp sağlaması yapılıyomuş. dedikleri böyle sizinde tek gen di sanırım. tek gen 3. günde doğru çıkıyor.ama kromozzom 5. gün kesin sonuçmuş.tek gen 3. bakılabilir ama cgh 5. gün bakılması gerek kısacası.24 saatte sonuç çıkıyor 3. gün alsalar 4. gün transfere hazır olur sonucun çıkar.benim 5. gün biopsi aldılar 6 gün öğleden önce sonuç çıktı.bu sefer taze transfer istiyorum de bakalım mümkün değilmi bu diye bi sor bakalım?

İnşallah hayirlisiyla nasibinde vardır. Mutlu haberlerini alalım inşallah..Az kaldı heyecanla bekliyorum sonucunu..:))
okadar isterim ki hamileyim yazmak.çünki çok yoruldum art arda tedavilerden..inşallah olumlu olur.bu denememdeki embriyolardan bulunsaydı taze sanki daha umutlu olacaktım.bakalım ne yaşıycaz ne yazıcam buraya

Umudunuzu kaybetmeyin allah yardım etsin inşallah allah büyük 3. Gün embriyosundan alındı bizim ve şuan o kadar üzülüyorum ki ama gittiler artık ne çare .doktorunuzun ismini alabilir miyim

Umudunuzu kaybetmeyin allah yardım etsin inşallah allah büyük 3. Gün embriyosundan alındı bizim ve şuan o kadar üzülüyorum ki ama gittiler artık ne çare .doktorunuzun ismini alabilir miyim
hoca uyumlu embriyoyu bulmuşken ve yanılma payı varken ziyan etmeyelim tekrar bakalım dedi.bu iki embriyo benim için çok kıymetli uyumlu olduğu için dedi. merkezde normalde 3. gün bakılmıyor cgh ama iletişimsizlik oldu. ve benim durmumu bildikleri için çok titizleniyorlar sakınan göze çöp batar misali.ama yaşadıklarımdan anlıyorum ki 3. gun bakmak kesin sonuç vermiyor. canım burayada yazmıştım benim o 2 embriyonun en az 5 kromozom hasarı vardı tek te değil. ama 5. gün normal geldi.doktorum semra kahraman. burdaki arkadaşlara sorabilirsin sanırım çoğu 5. gün cgh yaptırdı.yani kromozomlarına 5. gün baktırdı ben bi ara herkese sormuştum. kaçıncı gün baktırdınız diye içini ferah tut doktorunla paylaşabilirsin bu konuyu ondan daha detaylı bilgi alırsın.yaşaya yaşaya bilinçleniyoruz.

Umut ve Beyza benimde 5.gün emriyosuydu .. Umut dediğin gibi genelde öyle yapılıyor.. Ve bunu neye göre karar veriyorlar ki biz ne bilelim üçüncü gün mü iyi olur beşinci mi.. Beyza size sordular mı böyle yapıcaz diye ve hep tedavilerin üçüncü gün emriyosu muydu.. Biz hiç bişey demedik hastaneye böyle uyguluyormuş..

Beyza ben sana ısrarla Kemal Özgür'e git diyorum Antalya tüp bebeğe ama sen de ısrarla Oraya gitmiyorsun sebebi ne ki Can'ım birde orda denesen nolur niye memorialde sabit kaldın.. Allah nasip ederse heryerde olur ama bence değiştir artık şu merkeZini.. Şişliye hangi genetiğe gidiyor emriyolar bizimkilerde şişliğe gitmişti

Allahtan ümit kesilmez sizin içinde mucizeleri mutlaka vardır.şanssız olduğunu dusunme at kafandan bu düşünceleri, hayırlısıyla bebeginide tutunup size umut olur inşallah bu, 3.gün yapılan işlemler den sonuç negatif diye geri dönenlerin bir çoğu 5.güne kadar beklenseymis çok kişiye umut olurmus.sözlerinden bunu anladim her geçen gün birsey daha öğreniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…