- 12 Nisan 2016
- 1.125
- 1.110
- 133
- 40
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #41.081
Evet canim aynen oyle bilakis ben yasadim iste.3 gun hasarli 5.gun saglikli cikti.insallah dedigin gibi pozitif olur.yoruldum cok tedaviden maddiyat bitaraftan.oglan hasta olmasin diye hep tedirginiz o bitaraftan.esim olmassa ara verelim 2 ay dinlen diyo.ama yavrum gozumun icine bakarken ben nasil dinlenirim.bu hastaligi rabbim verdi.allahim sifasinida verir insallah.rabbim evladimi kurtarmayi nasip etsin.Allahtan ümit kesilmez sizin içinde mucizeleri mutlaka vardır.şanssız olduğunu dusunme at kafandan bu düşünceleri, hayırlısıyla bebeginide tutunup size umut olur inşallah bu, 3.gün yapılan işlemler den sonuç negatif diye geri dönenlerin bir çoğu 5.güne kadar beklenseymis çok kişiye umut olurmus.sözlerinden bunu anladim her geçen gün birsey daha öğreniyorum.
Canim bana hoca cgh 3.gun yanlus sonuc aliriz demisti.ama ozaman seminerdi fln di sanirim diger dr baksak iyi olur deyince biz nebilelim.hocanin soyledigini oan icin unuttum ben.3.gun bakalim diyende dr neticede bilseydim yanilma payi oldugunu para verip o gun baktirmazdim.iyiki 5.gune gidilmis yoksa bu ayki tedaviden hic transfere uygun yoktu elim bos donucektim.gerci cok umutlanma dediler o yuzden hayaller kurmuyorum keske bi mucize olsa...tutunsa...Umut ve Beyza benimde 5.gün emriyosuydu .. Umut dediğin gibi genelde öyle yapılıyor.. Ve bunu neye göre karar veriyorlar ki biz ne bilelim üçüncü gün mü iyi olur beşinci mi.. Beyza size sordular mı böyle yapıcaz diye ve hep tedavilerin üçüncü gün emriyosu muydu.. Biz hiç bişey demedik hastaneye böyle uyguluyormuş..
Insallah canim..insallah guzel olur cokta umut vermek istemiyorum sonucta doktor dedi umutlanma diye bildigi vardir..ama yinede mucize olurmuki acaba diyede akkima gelmiyor degil.rabvim hayirlisini nasip etsin.yasadiklarimizi en iyi o biliyor.bana neyi takdir ederse raziyim...guzel olur insallah
İnş olumlu olur dualarım seninleokadar isterim ki hamileyim yazmak.çünki çok yoruldum art arda tedavilerden..inşallah olumlu olur.bu denememdeki embriyolardan bulunsaydı taze sanki daha umutlu olacaktım.bakalım ne yaşıycaz ne yazıcam buraya
Canım 3.gün parça alınanın kalitesi başta iyi miydi yqni 2kez parça alındı diye mi düştü kalitesi.benim de durum aynı ya.inş tutar inş senin için dua edeceğim canımBenim 3.gun bakilam embriyom.hasarliydi.5.gun bakildiginda saglam geldi biri. Normalde kromozomlara cogu yer 5.gun bakiyor.bizim il
canım teşekkür ederim.inşallah tutunur hiç umudum yok.benim hasta bir çocuğum var kemik iliği nakli gerekli uygun donör bulunamadı.tup bebek yapıyoruz.pgt+hla yani tek gen ve hla uyumuna bakıyorlar.3.güne giden embriyolara biyopsi yapmalarını istemiştim şansımız artsın diye.2 tane uyumlu ve sağlıklı bulduk fakat sonra dosyamda cgh de yazıyomuş yani kromozomlara bakılsın diye.hoca seminerdeydi o dönem.oysaki 3. gün bakıldığında kesin sonuç vermeyebiliyomuş.kimse söylemedi.eşimle oturduk konuştuk karar verdik dedik baktıralım.bu sefer ikisininde kromozomlarında sıkıntı çıktı en az 5 kromozomda.sonra yıkıldık tabi.hoca aradı beni niye 3.gün kromozom baktırdın sıkıntılı çıkabilme ihtimali yüksek dedi.kimse söylemedi fln edim bende.hoca bu 2 embriyonun sağlıklı olduğunu düşünüyorum bidahiki ay çözdürüp 5. güne götürüp tekrar biopsi alıp yeniden cgh çalışalım dedi ok. dedim dedeği gibide oldu 1 tanesi düzelmiş.o yüzden soruyorum sana kaçıncı gün biopsi aldılar mbriyoalrdan eğer 3. günse hatalı bir işlem ve yanılma payı oluyor en güzel kanıtı benim
Aklıma geldikçe dilimdesin canm rabbim yüzünü güldürsün hayirlisiyla hamilelik haberini alalım innnşallah..okadar isterim ki hamileyim yazmak.çünki çok yoruldum art arda tedavilerden..inşallah olumlu olur.bu denememdeki embriyolardan bulunsaydı taze sanki daha umutlu olacaktım.bakalım ne yaşıycaz ne yazıcam buraya
Cok sagol canim insallah rabbim hepimizin gonlune gore versinAklıma geldikçe dilimdesin canm rabbim yüzünü güldürsün hayirlisiyla hamilelik haberini alalım innnşallah..
Yok canim bastandan kalitesi cok iyi degildi.doktor umutlanma diyince tutmiycak bi embriyomu mu dedim.oyle diyemiz sonucta canli ama bazi embriyolar vardir yuksek ihtimal gebelik bekleriz bu onlardan degil dedi.sansimiza artik belki olur allah buyukCanım 3.gün parça alınanın kalitesi başta iyi miydi yqni 2kez parça alındı diye mi düştü kalitesi.benim de durum aynı ya.inş tutar inş senin için dua edeceğim canım
Insallah canim.ben yikilmamak icin olumsuz dusunuyorum.adet olucam galiba aksamdan beri kasiklarim agriyo sanki.kendimi dinlemiycem diye soz verdim ama elimde degil.İnş olumlu olur dualarım seninle
Allahım inşallah tutar inşallahYok canim bastandan kalitesi cok iyi degildi.doktor umutlanma diyince tutmiycak bi embriyomu mu dedim.oyle diyemiz sonucta canli ama bazi embriyolar vardir yuksek ihtimal gebelik bekleriz bu onlardan degil dedi.sansimiza artik belki olur allah buyuk
Haklısın ama anne karnında embriyo daha iyi gelişir olumsuz düşünme inş olacak.Insallah canim.ben yikilmamak icin olumsuz dusunuyorum.adet olucam galiba aksamdan beri kasiklarim agriyo sanki.kendimi dinlemiycem diye soz verdim ama elimde degil.
Insallah benim prensimde o prenses gibi guclu olur ve tutunur canimdrkumut embriyoyu aslında en hızlı şekilde ait olduğu yere koymak gerekiyor, 2. Gün transfer edilen ve umut bağlanmaması gereken embriyodan olan kızımın anaokulu arkadaşı bir Prenses tanıyorum :)
Masallah canim hayirlisiyla insallah opuyuda atlatirsin yumurta sayin cok guzelKontrolden geliyorum şuan 12 yumurta görünüyor dedi Dr, ilk defa bu kadar yüksek bir sayı inşallah bu defa toplama Zaman'ına kadar dengeli büyürler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?