Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Evet canim aynen oyle bilakis ben yasadim iste.3 gun hasarli 5.gun saglikli cikti.insallah dedigin gibi pozitif olur.yoruldum cok tedaviden maddiyat bitaraftan.oglan hasta olmasin diye hep tedirginiz o bitaraftan.esim olmassa ara verelim 2 ay dinlen diyo.ama yavrum gozumun icine bakarken ben nasil dinlenirim.bu hastaligi rabbim verdi.allahim sifasinida verir insallah.rabbim evladimi kurtarmayi nasip etsin.

Canim bana hoca cgh 3.gun yanlus sonuc aliriz demisti.ama ozaman seminerdi fln di sanirim diger dr baksak iyi olur deyince biz nebilelim.hocanin soyledigini oan icin unuttum ben.3.gun bakalim diyende dr neticede bilseydim yanilma payi oldugunu para verip o gun baktirmazdim.iyiki 5.gune gidilmis yoksa bu ayki tedaviden hic transfere uygun yoktu elim bos donucektim.gerci cok umutlanma dediler o yuzden hayaller kurmuyorum keske bi mucize olsa...tutunsa...

drkumut neler duyuyoruz ne mucizeler yaşıyoruz.. Güzel haberlerinizi bekliyorum.. Niyeyse bu minike güveniyorum...

B beyaz32 Rabbim sabrını versin. Yeni tedavi için güç versin

drkumut neler duyuyoruz ne mucizeler yaşıyoruz.. Güzel haberlerinizi bekliyorum.. Niyeyse bu minike güveniyorum...

B beyaz32 Rabbim sabrını versin. Yeni tedavi için güç versin
Insallah canim..insallah guzel olur cokta umut vermek istemiyorum sonucta doktor dedi umutlanma diye bildigi vardir..ama yinede mucize olurmuki acaba diyede akkima gelmiyor degil.rabvim hayirlisini nasip etsin.yasadiklarimizi en iyi o biliyor.bana neyi takdir ederse raziyim...guzel olur insallah

okadar isterim ki hamileyim yazmak.çünki çok yoruldum art arda tedavilerden..inşallah olumlu olur.bu denememdeki embriyolardan bulunsaydı taze sanki daha umutlu olacaktım.bakalım ne yaşıycaz ne yazıcam buraya
İnş olumlu olur dualarım seninle

Canım 3.gün parça alınanın kalitesi başta iyi miydi yqni 2kez parça alındı diye mi düştü kalitesi.benim de durum aynı ya.inş tutar inş senin için dua edeceğim canım

okadar isterim ki hamileyim yazmak.çünki çok yoruldum art arda tedavilerden..inşallah olumlu olur.bu denememdeki embriyolardan bulunsaydı taze sanki daha umutlu olacaktım.bakalım ne yaşıycaz ne yazıcam buraya
Aklıma geldikçe dilimdesin canm rabbim yüzünü güldürsün hayirlisiyla hamilelik haberini alalım innnşallah..

Kızlar yarın 3. Tüp ama 1. Pgt denememe başlıyorum.. Dualarınızı esirgemeyin benden.

Bu hafta aranızda yoktum bugün hepsini okudum yazdıklarınızın. Eşim tedavi öncesi tatil süprizi yapmış bana o kadar iyi geldi ki anlatamam. Bugün yoldan geldik yarın ilk kontrolüm olacak. Tatil boyunca eşim bu sayfayı yasakladı bana kafamı boşaltmamı istedi.

İnşallah Rabbim yüzüne baksın eşimin, çok istediği ikinci evladını da verebileyim ona.

Dualarınıza beni de ekleyin lütfen

Canım 3.gün parça alınanın kalitesi başta iyi miydi yqni 2kez parça alındı diye mi düştü kalitesi.benim de durum aynı ya.inş tutar inş senin için dua edeceğim canım
Yok canim bastandan kalitesi cok iyi degildi.doktor umutlanma diyince tutmiycak bi embriyomu mu dedim.oyle diyemiz sonucta canli ama bazi embriyolar vardir yuksek ihtimal gebelik bekleriz bu onlardan degil dedi.sansimiza artik belki olur allah buyuk

Yok canim bastandan kalitesi cok iyi degildi.doktor umutlanma diyince tutmiycak bi embriyomu mu dedim.oyle diyemiz sonucta canli ama bazi embriyolar vardir yuksek ihtimal gebelik bekleriz bu onlardan degil dedi.sansimiza artik belki olur allah buyuk
Allahım inşallah tutar inşallah

Insallah canim.ben yikilmamak icin olumsuz dusunuyorum.adet olucam galiba aksamdan beri kasiklarim agriyo sanki.kendimi dinlemiycem diye soz verdim ama elimde degil.
Haklısın ama anne karnında embriyo daha iyi gelişir olumsuz düşünme inş olacak.

Kızlar selam bilgi sahibi olan biri bana ayrıntılı cevap verebilir mi? Kısaca hikayemi anlatayım. 6 yıldır çocuğumuz olmuyor negatif 3 aşılama 2 negatif tüp bebek var bu ay 3. Tedavimi oldum dün transferim oldu fakat Şansımız yüzde 5 gibi bişey yani. 3 tüp bebekte de ayrı ayrı merkezlerde oldu embiryolarda bölünme problemi yaşıyoruz 3. Gün 6 8 e bölünmesi gereken embiryo 5. Günde ancak 6 8 hücreye bölünüyor. Benim size sorum şu genetik sorun olduğunu düşünüyoruz bölünme problemi olduğu için ... Genetik sorun çıkarsa bunun çözümü var mı pgt ya da chg mi kızlar? . Bide siz nasıl anladınız genetik sorun olduğunu benim gibi bölünme sorunu olan var mı bölünme sorunu olması genetik bozukluğa mı işaret ?

drkumut embriyoyu aslında en hızlı şekilde ait olduğu yere koymak gerekiyor, 2. Gün transfer edilen ve umut bağlanmaması gereken embriyodan olan kızımın anaokulu arkadaşı bir Prenses tanıyorum :)

arkadslar sızlerı buradan takıp edıyorum ve cok sey ogrenıyorum..benımde erkek kısırlığı yüzünden 2 negatıf tup bebek denemem var..ağustos ayında 3.denememı yapacağız..bu sefer chg yapılacak embriyolara..
Merkezlerın tıcarı kaygı olamaksızın herseyı ınceleyerek bızım bısey ırdelememıze gerek olmadan herseyı yapmalarını cok ıstedım..zaten ücretler oldukça yüksek hersey ozelde yapılıyor..bırde takıp etmek gereksınımı duyuyoruz araştırma yapımak zorundayız ..zaten uzgunuz bırde bunlarla uğraşıyoruz..
benımde steslı gunlerım yakında başlıyor..Allah hepımızın yardımcısı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…