Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Geçen sefer bir tane serseri yumoş çıkmıştı, o yüzden devam edememiştik toplamaya bile gidemeden iptal edilişti. İnşallah bu defa dengeli büyürler...
Canım catlamısmıydı yumurtan,benımde 2 denememdede 2 yumurtam erken buyuyordu dozları ayarlamak sıkıntı oluyor galıba bu durumda..dozları dusuk tutmaları gerekiyor.

drkumut cnm öncelikle hayırlı olsun, inşallah sımsıkı tutunur sağlıkla dünyaya gelir minnoşun.

Hep yazıyorum yine yazacağım. Bu forumda başlarda morgenrot isimli arkadaş merkezden memnun kalmamıştı. Merkezi değiştireceği için Embriyoloğun çok kalitesiz bir kez daha tedavi olun bu embriyo tutmaz denilen embriyoyu transfer ettirdi. Amaç o merkezde bırakmamak bir sonraki tedaviyi başka merkezde yapmak için.

O kalitesiz embriyo tutunmakla kalmayıp tek yumurta ikizi olarak geri döndü :)

Allah büyüktür. Ne olacağını Allahtan başkası bilemez. Sen gönlünü ferah tut cnm bnm. Hayırlısı olur inşallah

Gozlerim doldu yaziyi okurken gercekten mucize....insallah allahim banada guzel bir mucize nasip eder.olumlu dusunme diyorum kendi kendime sonucta doktor dedi hayal kurma diyorum ama elimde degil ya olursa diye geliyo aklima ve cok mutlu oluyorum.insallah allahim bu mutlulugu banada nasip eder

Allah o mucizeyi sana da göstersin inşallah.Drlar olumsuz tarafini da söylemek zorunda.Güzel haberlerini bekliyoruz..

İnşallah inşallah inşallah cnm. Dualarım hepinizle gerçekten

Merhabalar 40 yaşımdayım ve 2 düsükten sonra doktorumuz genetik taramalı tüp bebek yapmamızı önerdi özel merkezlerde yapiliyormuş sadece ,İstanbul Anadolu yakasında güvenilir merkezler önerebilirmisiniz bana fiyat açısından da çok farklılıklar gösteriyor mu bu yerler şimdiden teşekkürler. ..

merhaba canım..Ben atasehır memorıale gıdıyorum..memorıal hastahanelerı kalıtelı hastahaneler..bırbırıne eşdeğer 5-6 hastahane var acıbadem,bahcecı aklıma gelenler..ben cem demırele gıdıyorum..maalesef 2 tup bebek denemem negatıf oldu ama doktor degıstırmedım cunku bu ıste belırlı ısımler var ve onlarında butun hastaları malesefkı hemen hamıle kalamıyor..bıraz sans ve Allaha bılıyor ne olacağını..deneyımlı bır doktor ve kalıtelı hastahane sart bence..genetık tarama olacak benım bu denememde..bu ısı yenı arstırmaya başladıysan kafan karısabılır bıraz..bırkac farklı genetık tarama seklı var..benım chg yapılacak pgt nın bır tık ustu..butun kromozonlar taranıyor..bu genetık bıraz genıs bır alan..ıyı bır doktor sızı yonlendırmelı..
ben en sonkı denememı 8 ay once yaptım..6200 tl tup bebek tedavısı,1800 tl cıvarı kullanılan ıgneler...ılk muayene ıcın doktora yanlış hatırlamıyorsam350 tl cıvarı muayene ucretı odenıyor tup bebek tedavısıne başlanınca 6200den bu muayene ucretını düşüyorlar.bırıncı tutmazsa 2.denemede 6200 yerıne 5700 tl odenıyor ındırım yapıyorlar..Bu kısa protokol tup bebek ucretı...bunların harıcınde tahlıl,narkoz,kontrol hıcbır vs. gıbı seylerde ucret alınmıyor.
ama senınde genetık test yapılacağı ıcın klasık tup bebek yapıldıktan sonra elde edlen embıyolar genetık ınceleme yapılacak ve bu ıslem ıcın embrıyo basına 400 dolar artı kdv..bu ucret chg ıcın..
son olarak tabı senın doktorun başka seyler ıstermı orasını bılemem..

Çok Teşekkürler öncelikle ,tüp bebek denemem benim de oldu 9 haftalikken kalbi durdu sonrasında yaşadığım kürtaj o kadar zor geçti ki kanamam durmadı 6 saat yoğun bakım sonrasında 4 saat doğumhanede beklemek vs çapa da yapılmıştı sonrasında kendiliğinden hamile kaldım oda 6 haftadan sonra gelismedi yine kürtaj,şimdi kafam öyle karışık ki esimde spermle ilgili sorunlar var yaş 40 ama yumurta rezervim iyi ,gerçi sigarayı artırdım bilemiyorum ,tekrar doğal yolla kalabilirmiyim kalsam sağlıklı bir gebelik mi olacak türünden soru isaretleri tüp bebek olsa yine kötü bir kürtaj deneyimi yaşarmıyım korkusu ,bahcecı ve eurofertil işyerime yakın memorial evime üçüden birini seçicem sanırım ...

Canım catlamısmıydı yumurtan,benımde 2 denememdede 2 yumurtam erken buyuyordu dozları ayarlamak sıkıntı oluyor galıba bu durumda..dozları dusuk tutmaları gerekiyor.
Yok çatlamadan sonlandırdık, bir tanesi 13-14 olmuştu gerisi 6-7 lerdeydi, baskılamak için cetrotite başladık ama işe yaramadı, sonra bıraktık zaten 17. günümde tekrar adet gördüm çabuk kendine geldi bedenim..

ilkinde böyle bir şey olmamıştı inşallah bu defa da karşılaşmam bugün iğnelerimin 3. günü olacak

Bende 37 yaşındayım.. Çok şükür yumurta rezervinde iyiymiş..hiç düşünmeden chg yaptırın bence de ..klasik tüp bebek olucak nasılsa o kadar iğne ilaç kullanıcaksın yapılmışken ne yapılacaksa yapılsın..

Tedavin hayırla sonuçlarının inşallah canım.. Allah yardımcın olsun

cok gecmıs osun hamıle kalıpta kaybetmek daha uzucu bır durum...benımde yas 38..bu merkezler ıyı merkezler ısım yapmılarsa boşuna ısım yapmamışlardır..bırazda sans ısı bız ıyı mekezlerde tup bebek yaptırıp hamıle kalamazken kucuk bır sehırde ısım yapmamış bır merkezde hamıle kalanlar oluyor..erkek problemı ve ılerı yas olunca labaratuvarı ıyı bır hastahane aradım ben ..sonrada bu konuda deneyımlı doktor..ama malesefkı tutmadı..tabı tutmamasında doktoru suçlayamam.sonucta bazı olumumzsuz durumlarla hamılelıgı geceklestırmeye çalışıyorlar..secım yapmak cok zor..orada olmasa burda olurmuydu veya bunun gıbı bır cok soru ısaretı ınsanı cok yoruyor..sana kolay gelsın canım..ınsallah bebegını kucağına alırsın..deneyımlerını buradan yazmaya devam et...

ınsallah canım hersey yolunda gıder..yarınmı ılk kontrolün..doktor once yasadıgın sıkıntıdan oturu bu sefer ona gore bır tedavı uygular merak etme..burdan yaz gene durumunu..

Geçen sefer bir tane serseri yumoş çıkmıştı, o yüzden devam edememiştik toplamaya bile gidemeden iptal edilişti. İnşallah bu defa dengeli büyürler...
Merhaba yumurta sayisini nasıl yükselebildin benimde hem yumurtam az hemde embriyo da anormallik oldu ve transferi iptal ettik varmı öneriniz şimdiden tesekkurler

Merhaba arkadaşlar bebegi olanlar hayirli olsun hamile olanlarada Allah kucagina almayi nasip etsin tedavi olanlara da Allah kolayliklar ihsan etsin Inşallah Bende yarin ilk tüp bebek denememe başlayacagim İnşallah kisa protokol olucak uygulamayi merkezde gösterirler igneleri kendimiz mi yapiyoruz yoksa başkasi yapsa olur mu ben eşim eczaci oldugu icin yapmasini tercih ederim kalçadan yapilan iğne de oluyor mu

Sezercan hayırlı olsun tedavin.. Ben iğnelerimi hastaneden yaptırıyordum.. Vurması bişey değil ama dozu ayarlanıyor birbirine karışan Toz ve su gibi şeyler olunca beceremem diye riske atmak istemedim.. Ama eşin eczacıysa yapabilir.. Koldan veya göbekten yapılan iğneler zaten Kalçadan yapılan hamile kalırsan inşallah düşük olmaması için verilen iğne şimdilik hepsi göbekten Canım Allah yardımcın olsun

canım tedavın hayırlı olsun..ben okadar ıgneden korkan bır kısıydımkı mumkun degıl kendım yapamam dıyordum..ılk denememde esım yaptı bırkac kez..baktım bazen hıssetmıyorum bıle kendım denedım..ve sonra kendım yaptım.korkulacak bısey yok..göbekten yapmak en uygunu bu ıgnelerı..her tedavı kısısıne gore degısebılır..benım gobektan yapılan ıgnelerden başka ıgnem yoktu hıc..tahlıl yapyolar onuda merkezde kanı hemsıreler alıyor okadar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…