Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Kromozom anomali embiryoları neden dondurdular ve neden ikinci kere kromozomlara bakılıyor hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Hastaneden geldim şimdi 12 tane iyi durumdaki embiryodan cghte yine hiçbiri sağlıklı gelmedi sınavımız bitmemiş demek ki daha Allahım sen büyüksün

Kromozom anomali embiryoları neden dondurdular ve neden ikinci kere kromozomlara bakılıyor hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
canım 3. gün bakılmıştı.hoca 3.gün embriyo gelişimini tamamlamadığı için böyle çıkmış olabilir en iyi sonuç 5. gün oluyomuş.oyüzden onları da 5. güne götürüp tekrar bakmak istediler

Hastaneden geldim şimdi 12 tane iyi durumdaki embiryodan cghte yine hiçbiri sağlıklı gelmedi sınavımız bitmemiş demek ki daha Allahım sen büyüksün
canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm.toparlanıcaksın canım imtihan dünyası bizim istediğimiz zaman değilde rabbimin istediği zaman olucak üzme kendini demesi kolay bliyorum ama üzmemeye çalış lütfen.çok zor biliyorum bende yaşadım uygun bulamadık ve boş döndüm ağlaya ağlaya

O isterse olur bizede nasip etmiştir o mutluluktan bizede ayırmıştır inşallah 2 tanesinde birer kromozomda sorun çıkmış kıl payı yani hayırlısı demekten başka çarem yok

Aynı embriyodan ikinci kere mi hücre alacak bizim ki hiç böyle bişryden bahsetmedi

canım sizin 3.günmü yapmışlardı biopsiyi
eğer 5.gün biopsi yapıldıysa sonuç kesin oluyomuş.ama 3. gün yanılma payı embriyonu kendini yenileyebilmesi mümkünmüş.benimde pek umudum yok açıkçası sağlıklı gelecekelri konusunda çünki iki embriyonunda en az 3 kromozom anomisi var tek kromozomunda sıkıntı olsa belki umutlanırdım

Allah senden de razı olsun inşallah çektiğin sıkıntın en yakın zamanda mutluluğa dönüşecek.Sorun olsa sonradan donerlerdi,ya da en basindan sıkı sıkı tembihlerlerdi aman fazla kacirmayin diye.Bizler gibi bir sürü hasta görüyorlar sonucta,böyle bir ihtimali göz önünde bulundurarak en bastan uyarirlardi yani.Olumlu hissediyorum sonucunu aldığında da inşallah bu yorumumu hatırlatırım sana.:))

Valla nasibinde varsa herşey bahane.Allah ne yazdıysa o olur canm.

Canm ya inşallah bundan sonra hersey yolunda gider..Rabbim kolaylik versin bir umut kapısı açsın inşallah..

canım inşallah ne güzel yazmışsın

Beyza çok geçmiş olsun Canım ya Allah sabır versin.. Üçüncü denemen di değil mi.. Problem neydi Canım sizde

Evet 3. Gün embriyosu ve 2 tasinde birer kromozomda sorun çıktı

Arkadaslar 8 embriyodan 2 uyumlu bulduk ama hasta yani transfere uygun degil.gecen tedaviden kromozom anomili gelen embriyolarin 1 i duzelmis onu transfer ettiler.ama kalitesi cok iyi degilmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…