- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #41.041
Kromozom anomali embiryoları neden dondurdular ve neden ikinci kere kromozomlara bakılıyor hakkınızda hayırlısı olsun inşallahcanım inşallah.bugun embriyologla görüştüm 5. günleri embriyoların 8 tanesine pgt yaplmış.yarın sonuç çıkacak 9 da burda ol dediler.geçen seferden kromozom anomili gelen 2 embriyoda çözdürüldü 2 kaliteymişler 5. güne gittiler onlardanda tekrar kromozom bakılacak.inşallah güzel olur bu sefer.akşam bana ovitrella yapmam söylendi 4/1 yanlışlıkla biraz fazla yaptım yarısı kadar çok üzüldüm nediycekler acaba daha aramadılar inşalla sıkıntı çıkmaz
canım 3. gün bakılmıştı.hoca 3.gün embriyo gelişimini tamamlamadığı için böyle çıkmış olabilir en iyi sonuç 5. gün oluyomuş.oyüzden onları da 5. güne götürüp tekrar bakmak istedilerKromozom anomali embiryoları neden dondurdular ve neden ikinci kere kromozomlara bakılıyor hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm.toparlanıcaksın canım imtihan dünyası bizim istediğimiz zaman değilde rabbimin istediği zaman olucak üzme kendini demesi kolay bliyorum ama üzmemeye çalış lütfen.çok zor biliyorum bende yaşadım uygun bulamadık ve boş döndüm ağlaya ağlayaHastaneden geldim şimdi 12 tane iyi durumdaki embiryodan cghte yine hiçbiri sağlıklı gelmedi sınavımız bitmemiş demek ki daha Allahım sen büyüksün
O isterse olur bizede nasip etmiştir o mutluluktan bizede ayırmıştır inşallah 2 tanesinde birer kromozomda sorun çıkmış kıl payı yani hayırlısı demekten başka çarem yokcanım çok geçmiş olsun çok üzüldüm.toparlanıcaksın canım imtihan dünyası bizim istediğimiz zaman değilde rabbimin istediği zaman olucak üzme kendini demesi kolay bliyorum ama üzmemeye çalış lütfen.çok zor biliyorum bende yaşadım uygun bulamadık ve boş döndüm ağlaya ağlaya
Aynı embriyodan ikinci kere mi hücre alacak bizim ki hiç böyle bişryden bahsetmedicanım 3. gün bakılmıştı.hoca 3.gün embriyo gelişimini tamamlamadığı için böyle çıkmış olabilir en iyi sonuç 5. gün oluyomuş.oyüzden onları da 5. güne götürüp tekrar bakmak istediler
canım sizin 3.günmü yapmışlardı biopsiyiAynı embriyodan ikinci kere mi hücre alacak bizim ki hiç böyle bişryden bahsetmedi
eğer 5.gün biopsi yapıldıysa sonuç kesin oluyomuş.ama 3. gün yanılma payı embriyonu kendini yenileyebilmesi mümkünmüş.benimde pek umudum yok açıkçası sağlıklı gelecekelri konusunda çünki iki embriyonunda en az 3 kromozom anomisi var tek kromozomunda sıkıntı olsa belki umutlanırdımcanım sizin 3.günmü yapmışlardı biopsiyi
Allah senden de razı olsun inşallah çektiğin sıkıntın en yakın zamanda mutluluğa dönüşecek.Sorun olsa sonradan donerlerdi,ya da en basindan sıkı sıkı tembihlerlerdi aman fazla kacirmayin diye.Bizler gibi bir sürü hasta görüyorlar sonucta,böyle bir ihtimali göz önünde bulundurarak en bastan uyarirlardi yani.Olumlu hissediyorum sonucunu aldığında da inşallah bu yorumumu hatırlatırım sana.:))canım arayıp söyledim hastaneye sıkıntı olmaz herhalde hocaya soracakalrdı.çok moral oluyosunuz bana inşallah olur.allah razı olsun hepinizden nasipse olucak nasip değilse sağlıklıyım tekrar deniycez allahım hepimize nasip etsin inşallah emeklerimizi boşa çıkarmasın.rabbimin yaşatacağına razıyım.hepimizin içinde aynı yangın birbirimizin dilinden çok iyi anlayabiliyoruz bu ne güzel bişey.hepimiz için güzel olacak inşallah inanıyorum
eğer 5.gün biopsi yapıldıysa sonuç kesin oluyomuş.ama 3. gün yanılma payı embriyonu kendini yenileyebilmesi mümkünmüş.benimde pek umudum yok açıkçası sağlıklı gelecekelri konusunda çünki iki embriyonunda en az 3 kromozom anomisi var tek kromozomunda sıkıntı olsa belki umutlanırdım
Canm ya inşallah bundan sonra hersey yolunda gider..Rabbim kolaylik versin bir umut kapısı açsın inşallah..Hastaneden geldim şimdi 12 tane iyi durumdaki embiryodan cghte yine hiçbiri sağlıklı gelmedi sınavımız bitmemiş demek ki daha Allahım sen büyüksün
canım inşallah ne güzel yazmışsınAllah senden de razı olsun inşallah çektiğin sıkıntın en yakın zamanda mutluluğa dönüşecek.Sorun olsa sonradan donerlerdi,ya da en basindan sıkı sıkı tembihlerlerdi aman fazla kacirmayin diye.Bizler gibi bir sürü hasta görüyorlar sonucta,böyle bir ihtimali göz önünde bulundurarak en bastan uyarirlardi yani.Olumlu hissediyorum sonucunu aldığında da inşallah bu yorumumu hatırlatırım sana.:))
Evet 3. Gün embriyosu ve 2 tasinde birer kromozomda sorun çıktıeğer 5.gün biopsi yapıldıysa sonuç kesin oluyomuş.ama 3. gün yanılma payı embriyonu kendini yenileyebilmesi mümkünmüş.benimde pek umudum yok açıkçası sağlıklı gelecekelri konusunda çünki iki embriyonunda en az 3 kromozom anomisi var tek kromozomunda sıkıntı olsa belki umutlanırdım
Sağolun 3. Evet eşimde translokasyon varBeyza çok geçmiş olsun Canım ya Allah sabır versin.. Üçüncü denemen di değil mi.. Problem neydi Canım sizde
Nerde hangi doktora gidiyorsunuzcanım 3. gün bakılmıştı.hoca 3.gün embriyo gelişimini tamamlamadığı için böyle çıkmış olabilir en iyi sonuç 5. gün oluyomuş.oyüzden onları da 5. güne götürüp tekrar bakmak istediler
Canim memorial gidiyorumNerde hangi doktora gidiyorsunuz
Canim bildigim kadariyla pgt yani tek gen 3.gunde bakilabiliyor.ama krimozom 5.gun diye biliyorumSağolun 3. Evet eşimde translokasyon var
Memorialde fiyatlar ne kadar? Doktorun kim canımCanim memorial gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?