- 11 Şubat 2013
- 1.684
- 1.615
- 158
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #41.121
ilk kontroldü, yarın 6. Günüm tekrar kontrol, bu defa daha sıkı takip edicem seni dedi. Yarın 14:30 da gidicem çıkınca yazarım gene inşallah güzel haberlerimiınsallah canım hersey yolunda gıder..yarınmı ılk kontrolün..doktor once yasadıgın sıkıntıdan oturu bu sefer ona gore bır tedavı uygular merak etme..burdan yaz gene durumunu..
Etkisi olmuş mudur bilmem ama önceki ayın 20. Gününden estrofem başladık adet olunca bıraktık.Merhaba yumurta sayisini nasıl yükselebildin benimde hem yumurtam az hemde embriyo da anormallik oldu ve transferi iptal ettik varmı öneriniz şimdiden tesekkurler
Benim eşim yapıyor, alında bende yapabilirim ama bu zorlukların içerisinde onun da bulunmasını, sürece dahil olmasını istiyorum, o yüzden nazlanıyorum, eşime yaptırıyorum. :))Merhaba arkadaşlar bebegi olanlar hayirli olsun hamile olanlarada Allah kucagina almayi nasip etsin tedavi olanlara da Allah kolayliklar ihsan etsin Inşallah Bende yarin ilk tüp bebek denememe başlayacagim İnşallah kisa protokol olucak uygulamayi merkezde gösterirler igneleri kendimiz mi yapiyoruz yoksa başkasi yapsa olur mu ben eşim eczaci oldugu icin yapmasini tercih ederim kalçadan yapilan iğne de oluyor mu
Benim 1 tane oldu ama ilacsiz 2 oluyordu anlamadım :) bende arttirmaya çalışıyorum polen bal karışımı yiyorum gece organik süt ve ceviz zaman bulsam arada çörek otu yiyeceğim :)Etkisi olmuş mudur bilmem ama önceki ayın 20. Gününden estrofem başladık adet olunca bıraktık.
En önemlisi de tatile gittim, çok gezdim eğlendim bence moralle çok alakası var aylar birbirini tutmuyor. İlk tedavimde 7ydi, iptal edilende 9 şimdi de 12 Rabbimin bana işaretidir inşallah bu, pes etme diyor sanırım :)
canım devlette yapıyor ist.sülamaniye hastanesi ve ankarada dışkapı hastanesi.pgt oralardada yapılıyor.çocuğu hasta olan ve kemik iliği nakli gerektiği durumlarda bu iki hastanede pgt tüp bebek yapılıyor.ama hiç çocuğu olmayan çiftlere yapılıyormu ücretsiz onu bilmiyorum bi araştırabilirsin.devlet bu konuda biraz yavaş. özel merkez dersen şişli memorıal var iyi bir merkez umarım yardımcı olabilmişimdir. herşeyin yolunda gitmesi dileğiyle....Merhabalar 40 yaşımdayım ve 2 düsükten sonra doktorumuz genetik taramalı tüp bebek yapmamızı önerdi özel merkezlerde yapiliyormuş sadece ,İstanbul Anadolu yakasında güvenilir merkezler önerebilirmisiniz bana fiyat açısından da çok farklılıklar gösteriyor mu bu yerler şimdiden teşekkürler. ..
Çok teşekkür, ederim ben zaten 39 yaşında olduğum için ücretsiz tüp bebek hakkım yok devlette ,ama bu olayı yüzde yüz kar amaçlı yapan bir yerdense devlette yapmayı tercih ederim özellerde çok farklı fiyat aralıkları var ,bilgilendirmen için saol ama eşim bu ara tüp bebek istemiyor ılkinde çok psikolojim bozulmuştu beni o halde görmeye hazır değilmiş, tekrar doğal yolla olmasını beklemek onun fikri,yaş 40 oluyor beklemek ne derece doğru çok kafam karisikarkadaşlar
canım devlette yapıyor ist.sülamaniye hastanesi ve ankarada dışkapı hastanesi.pgt oralardada yapılıyor.çocuğu hasta olan ve kemik iliği nakli gerektiği durumlarda bu iki hastanede pgt tüp bebek yapılıyor.ama hiç çocuğu olmayan çiftlere yapılıyormu ücretsiz onu bilmiyorum bi araştırabilirsin.devlet bu konuda biraz yavaş. özel merkez dersen şişli memorıal var iyi bir merkez umarım yardımcı olabilmişimdir. herşeyin yolunda gitmesi dileğiyle....
drkumut embriyoyu aslında en hızlı şekilde ait olduğu yere koymak gerekiyor, 2. Gün transfer edilen ve umut bağlanmaması gereken embriyodan olan kızımın anaokulu arkadaşı bir Prenses tanıyorum :)
Tesekkurler canim.boyle seyler duymak gercekten umut oluyor.sende testlerini yaptir canini da sikma bisey yoktur insallahdrkumut , ve masal arkadaşım, benim transferim de 2.gün embriyosuy du umut olsun diye yazmak istedim.
Birde küçük bir sıkıntım var, hafta sonu ablamdaydim dün döndüm ufaklık çok huzursuzdu..ablam bugün bana oğlunun su cicegi çıkardığını söyledi.bana rubella kizamikcik testi yapılmıştı ama su cicegi testi yapılmamış, gebelikte yapılıyormuş, bebegime birsey olmaz insallah yarın hastaneye gidip test yaptirmam gerekiyormuş.....
Merhaba, toplama gunune kadar yumurtaların göstereceği tepkiye bağlı, yani toplama için belli bir mm ye ulaşmaları lazım, hepsi o zamana kadar yeterli büyüklüğe gelmezse eksik toplama olur ayrıca ekstra yumurta da oluşup onlarda büyüye bilir , 12 olup olmayacağı opu gunune bağlı.hayırlısı olsun insallah.Merhaba arkadaşlar bu gün muayene olup iğnelere başladim inşallah dr sag ve solda toplam 12 13 yumurta saydi bu 12 yumurta toplanacaği anlamina mi geliyor?Deneyimli arkadaşlardan cevap bekliyorum.
canım doktorun saydığı folıkul oluyor folukullerın ıcındekı yumurtalar olgun ıse kullanılıyor..bazen bos cıkabılıyor.yumurta tplandıktan sonra bellı olur asıl sayı.. benımde denemelerımde benzer folukul saysı oluyordu 7 yumurtam olmuştu..her vücuda gore degısır bu sayı.Merhaba arkadaşlar bu gün muayene olup iğnelere başladim inşallah dr sag ve solda toplam 12 13 yumurta saydi bu 12 yumurta toplanacaği anlamina mi geliyor?Deneyimli arkadaşlardan cevap bekliyorum.
canım doktorun saydığı folıkul oluyor folukullerın ıcındekı yumurtalar olgun ıse kullanılıyor..bazen bos cıkabılıyor.yumurta tplandıktan sonra bellı olur asıl sayı.. benımde denemelerımde benzer folukul saysı oluyordu 7 yumurtam olmuştu..her vücuda gore degısır bu sayı.
ilk denememde 8-9 yumoş görünüyordu, 7 alındı 5 tanesi dolu çıktı, yani görünen - toplanan - kullanılabilecek olanların sayıları farklı oluyor.Merhaba arkadaşlar bu gün muayene olup iğnelere başladim inşallah dr sag ve solda toplam 12 13 yumurta saydi bu 12 yumurta toplanacaği anlamina mi geliyor?Deneyimli arkadaşlardan cevap bekliyorum.
nisan ayında benimde iptal oldu, 1 tanesi 12-13 mm oldu gerisi 8-9-10 lardaydı, dr amacımız çok yumurta elde etmek sadece bebek istemiyoruz sonuçta diye devam ettirmedi.masal2010 başka bır topokte yazmış arkads ılk kontrolde 12mm olmuş yumurtanın bırısı..ıptal rtmıs doktor tedavıyı..senınkıler arasında okadar fark yok bence bısıy olmaz merak etme..ılac dozunda degısıklık yaptımı doktor..kaçıncı gunun ıgnelerde..
canım nerede detavı oluyorsun..problem sendemı esındemı..sunu anlamaya calıstıgım ıcın soruyorum..yumurtaların erken gelısmesı kadındakı bır rahatsızlık sonucumu oluyor yoksa herkesın basına gelebılırmı..nisan ayında benimde iptal oldu, 1 tanesi 12-13 mm oldu gerisi 8-9-10 lardaydı, dr amacımız çok yumurta elde etmek sadece bebek istemiyoruz sonuçta diye devam ettirmedi.
şimdisi için arada uçurum yok dengeleriz dedi dr, zaten o zaman karnımda çok ağrı vardı bu defa öyle bir ağrım da yok, inşallah bu defa olur ya genetik - tüp - iğneler derken bi de bu sorun geliyor başıma , vardır bir hayır ne diyelim.. ama bi de rahatlık var bu defa bende boşvermişlik halindeyim :) Rabbim ferahlık veriyor sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?