Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Merhabalar arkadaşlar karindan yapilan iğneyi gobek deliğinin 4 parmak alt çevresinden yap dediler sizde mi ayni şekilde yaptiniz?Yoksa göbek deligi ile 4 parmaklik uzunlugunda oluşan alan içerisinde bir yerden mi?
evet canım elımı göbek delıgının yanına koyunca yüzük parmagı hızasına yapıyprum..bırgun sag bırgun sol yapıyordum .ıllakı sag sol dıye bısey yok ama ben oyle yapıyorum..

Umut Nasıl gidiyor canım.. Ne zaman yapacaksın testi hayırlısıyla bu sefer olucak gibi geliyor bana inşaallah canım:)
canım ağzın bal yesin vala :) rahat olmaya çalışıyorm ama ne mümkün heyecanlanıyorum dünden beri karnım rahatsızlık vermeye başladı şişti sanki biraz,yormak istemiyorum ama inşallah rabbim nasip eder busefer bu arada testim cuma günü

Son düzenleme:
Merhabalar arkadaşlar karindan yapilan iğneyi gobek deliğinin 4 parmak alt çevresinden yap dediler sizde mi ayni şekilde yaptiniz?Yoksa göbek deligi ile 4 parmaklik uzunlugunda oluşan alan içerisinde bir yerden mi?
göben deliğini 4 parkam geçecek şekilde sağ sol yapabilirsin canım ben bi sağa bi sola dönüşümlü yapıyordum

canım kısaca hikayemi yazayım, bende yok yok :)

1. normal yolla gebelik - 9 haftalık kalp durması sonucu kürtaj
2. normal yolla gebelik - 6 yaşında kızım var - benimle aynı gene sahip 13-14 translokasyon
** sonra 2 yıl hamile kalamayınca eşimde morfoloji %0 çıktı, yani kızım tamamen mucizeymiş**
3. standart tüp denemesi - ikizler - 6 ve 9 haftalıkken kalpleri durdu , kürtaj
** genetik test ve bingo, bende 13-14 translokasyon çıktı **
4. tüp denemesi serseri 1 yumoş yüzünden iptal

acaba erken yapsan mı ki

Test yapmadınmı canım hiç.. Kan tahlilinimi bekliyorsun

acaba erken yapsan mı ki
ayy canım aklıma gelmiyor değil ama eşimde annemde sakın ha gününden önce yapma diye tembihliyolar beni. geçen tedavimde eşimden habersiz anneme aldırdım idrar testini ve kocaman negatif ağlaya ağlaya öldürdüm kendimi.busefer yapmıycam gününden önce allah bana ne yaşatıcaksa zamanında yaşıyım.transferden sonra 4 saat yol geldim izinler iptal oldu sabahı işe geldim ve hep çalışıyorum en kötüsü embriyom kötü umutlanma dediler.biopsi alındı dornduruldu,çözüldü tekrar parça alındı benim işim zor umutlanıyorum ama gerçekçi olmak lazım

işte benim genetikçim bu yüzden dondurulmuşları elletmiyor, onlar benim işime yaramaz dedi, onları en son ihtimal direk rahme yerleştirip sonra CVS yapmalı dedi.

embriyolar dondur-çöz dondur-çöz strese giriyorlar dedi.. ama sonuçta buzdolabında da 2 bebişim var, ne olduklarını bilmediğim..

senin durumun çok farklı ama her ihtimal değerlendirilmeli sende, bence doğru olan yapıldı sende de

Dondurulup çözdürülen embriyoya genetik test yaptırmıyormu doktorun? Bahçecide tedavi gördüm hep öyle yapıldı

Benim hastane yapıyor.. Dondurulmuş emriyolar genetiğe gidebiliyor.. O kadar para verdik dokuz emriyo var bizimde.. İnşallah onlara gerçek kalmazda:)

Masal senin doktorun Banu çiftçi mi.. O mu yapıyor tüp bebeği.. İnstgramdan takip ediyorum iyi birine benziyor

İnşallah tedavin hayirli olur canim yurt dışinda transferden sonra hasta isterse yarim saat bir saat yatiriyorlarmiş bir kaç gün yatin filan demiyorlarmiş.Burada 2 , 3 gün ıstirahat diyorlar.Ama yatmanin etkisi yok diye biliyorum.

Dondurulup çözdürülen embriyoya genetik test yaptırmıyormu doktorun? Bahçecide tedavi gördüm hep öyle yapıldı
canım yapılabiliyor, 3. gün dondurulanlarda PGT yapılıyor, 5. güne geldiğinde transfer yapılıyor ya da tekrar donduruluyor

benimkiler 5. gün embriyosu ve 6. gün donduruldu, çözülüp hücre alınıp aynı gün tekrar dondurulmaları sonra transfer zamanı bir daha çözülmesi gerekiyor, aynı gün çöz - dondur işlemine karşı çıkıyor genetikçim.

yapılmıyor demiyor zaten, embriyonun kalitesini ve tutunma ihtimalini düşürüyor diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…