- 22 Temmuz 2016
- 252
- 159
- 18
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #41.141
evet canım elımı göbek delıgının yanına koyunca yüzük parmagı hızasına yapıyprum..bırgun sag bırgun sol yapıyordum .ıllakı sag sol dıye bısey yok ama ben oyle yapıyorum..Merhabalar arkadaşlar karindan yapilan iğneyi gobek deliğinin 4 parmak alt çevresinden yap dediler sizde mi ayni şekilde yaptiniz?Yoksa göbek deligi ile 4 parmaklik uzunlugunda oluşan alan içerisinde bir yerden mi?
Nasıl gidiyor canım? Kaç günde bir kontrole çağırdı doktorMerhabalar arkadaşlar karindan yapilan iğneyi gobek deliğinin 4 parmak alt çevresinden yap dediler sizde mi ayni şekilde yaptiniz?Yoksa göbek deligi ile 4 parmaklik uzunlugunda oluşan alan içerisinde bir yerden mi?
Her doktor bunu takip etmiyor.. Doktorun kimmasal2010
canım ağzın bal yesin vala :) rahat olmaya çalışıyorm ama ne mümkün heyecanlanıyorumUmut Nasıl gidiyor canım.. Ne zaman yapacaksın testi hayırlısıyla bu sefer olucak gibi geliyor bana inşaallah canım:)
göben deliğini 4 parkam geçecek şekilde sağ sol yapabilirsin canım ben bi sağa bi sola dönüşümlü yapıyordumMerhabalar arkadaşlar karindan yapilan iğneyi gobek deliğinin 4 parmak alt çevresinden yap dediler sizde mi ayni şekilde yaptiniz?Yoksa göbek deligi ile 4 parmaklik uzunlugunda oluşan alan içerisinde bir yerden mi?
canım kısaca hikayemi yazayım, bende yok yok :)canım nerede detavı oluyorsun..problem sendemı esındemı..sunu anlamaya calıstıgım ıcın soruyorum..yumurtaların erken gelısmesı kadındakı bır rahatsızlık sonucumu oluyor yoksa herkesın basına gelebılırmı..
acaba erken yapsan mı kicanım ağzın bal yesin vala :) rahat olmaya çalışıyorm ama ne mümkün heyecanlanıyorumdünden beri karnım rahatsızlık vermeye başladı şişti sanki biraz,yormak istemiyorum ama inşallah rabbim nasip eder busefer bu arada testim cuma günü
Test yapmadınmı canım hiç.. Kan tahlilinimi bekliyorsuncanım ağzın bal yesin vala :) rahat olmaya çalışıyorm ama ne mümkün heyecanlanıyorumdünden beri karnım rahatsızlık vermeye başladı şişti sanki biraz,yormak istemiyorum ama inşallah rabbim nasip eder busefer bu arada testim cuma günü
acaba erken yapsan mı ki
Merhaba Canım 3 gün gibi yani Sali başladi Cuma sonra Pazartesi gibi devam ediyor.Nasıl gidiyor canım? Kaç günde bir kontrole çağırdı doktor
ayy canım aklıma gelmiyor değilacaba erken yapsan mı ki
yapmadım canım yapmıycam gününde yapıcam bu sefer kararlıyım ağlıycaksam bir iki önceden başlamıyım ağlamayaTest yapmadınmı canım hiç.. Kan tahlilinimi bekliyorsun
Anladım canım.. Salı günü e2,fsh falan baktırıpmı ilaçlara karar verdi? Yoksa test falan yaptırmadımı? İlaçları neye göre verdi.. Hangi ilaçları kullanıyorsun canımMerhaba Canım 3 gün gibi yani Sali başladi Cuma sonra Pazartesi gibi devam ediyor.
Anladım canım hayırlısı Allahtan.. Umutsuz düşünme.. Cuma günü güzel sonuçlar ver bize inşallahhyapmadım canım yapmıycam gününde yapıcam bu sefer kararlıyım ağlıycaksam bir iki önceden başlamıyım ağlamaya
işte benim genetikçim bu yüzden dondurulmuşları elletmiyor, onlar benim işime yaramaz dedi, onları en son ihtimal direk rahme yerleştirip sonra CVS yapmalı dedi.ayy canım aklıma gelmiyor değilama eşimde annemde sakın ha gününden önce yapma diye tembihliyolar beni. geçen tedavimde eşimden habersiz anneme aldırdım idrar testini ve kocaman negatif ağlaya ağlaya öldürdüm kendimi.busefer yapmıycam gününden önce allah bana ne yaşatıcaksa zamanında yaşıyım .transferden sonra 4 saat yol geldim izinler iptal oldu sabahı işe geldim ve hep çalışıyorum en kötüsü embriyom kötü umutlanma dediler.biopsi alındı dornduruldu,çözüldü tekrar parça alındı benim işim zor umutlanıyorum ama gerçekçi olmak lazım
Dondurulup çözdürülen embriyoya genetik test yaptırmıyormu doktorun? Bahçecide tedavi gördüm hep öyle yapıldıişte benim genetikçim bu yüzden dondurulmuşları elletmiyor, onlar benim işime yaramaz dedi, onları en son ihtimal direk rahme yerleştirip sonra CVS yapmalı dedi.
embriyolar dondur-çöz dondur-çöz strese giriyorlar dedi.. ama sonuçta buzdolabında da 2 bebişim var, ne olduklarını bilmediğim..
senin durumun çok farklı ama her ihtimal değerlendirilmeli sende, bence doğru olan yapıldı sende de
İnşallah tedavin hayirli olur canim yurt dışinda transferden sonra hasta isterse yarim saat bir saat yatiriyorlarmiş bir kaç gün yatin filan demiyorlarmiş.Burada 2 , 3 gün ıstirahat diyorlar.Ama yatmanin etkisi yok diye biliyorum.ayy canım aklıma gelmiyor değilama eşimde annemde sakın ha gününden önce yapma diye tembihliyolar beni. geçen tedavimde eşimden habersiz anneme aldırdım idrar testini ve kocaman negatif ağlaya ağlaya öldürdüm kendimi.busefer yapmıycam gününden önce allah bana ne yaşatıcaksa zamanında yaşıyım .transferden sonra 4 saat yol geldim izinler iptal oldu sabahı işe geldim ve hep çalışıyorum en kötüsü embriyom kötü umutlanma dediler.biopsi alındı dornduruldu,çözüldü tekrar parça alındı benim işim zor umutlanıyorum ama gerçekçi olmak lazım
canım yapılabiliyor, 3. gün dondurulanlarda PGT yapılıyor, 5. güne geldiğinde transfer yapılıyor ya da tekrar donduruluyorDondurulup çözdürülen embriyoya genetik test yaptırmıyormu doktorun? Bahçecide tedavi gördüm hep öyle yapıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?