- 22 Temmuz 2016
- 252
- 159
- 18
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #41.181
rıca ederım canım..sende herhangı bır sıkıntı yoksa normal tup bebek yaparlar..1.negatıf olursa2(Insallah pozıtıf olur)2.denemeden once doktor benden emın olmak ıcın hısteroskopı ıstedı rahmın ıcıne ıyıce baktıbaktı..cunku bazen muayenede gorunmeyan polıp gıbı seyler olabılıyor ve buda bebegın tutunmasına engel oluyor,,doktor hıstereskopıden sonra tekrar rahımde bır problem yok dedı emın olmuş olduk..2,denemeyı yaptık gene negatıf oldu..bu sefer ebrıyolar ıyı olusyo ama nıye tutunmuyor bu yüzden genetık ınceleme ıstedı..normal tup bebek tedavısıne gırıcem adetım gelınce ebrıyolardan hücre alınıp genetıge gonderecegız..ınsallah bır sıkıntı çıkmaz..cunku çıkarsa emrıyoları trasfer etmezler..Cok aciklayici yazmissin canim cok tesekkur ederim esim tese olacak bizde duruma gore tup bebek yaptiracagiz insallah bir sorun cikmaz
bencede öyle merkez de herkes elinden geleni yapıyor benim için çok çabalıyorlar. embriyom zaten ilk pgt yapıldığı zamanda kötüydü daha sonra dondurdular,tekrar çözdürdüler yeniden biopsi .... açık açık umutlanma dediler.....işte benim genetikçim bu yüzden dondurulmuşları elletmiyor, onlar benim işime yaramaz dedi, onları en son ihtimal direk rahme yerleştirip sonra CVS yapmalı dedi.
embriyolar dondur-çöz dondur-çöz strese giriyorlar dedi.. ama sonuçta buzdolabında da 2 bebişim var, ne olduklarını bilmediğim..
senin durumun çok farklı ama her ihtimal değerlendirilmeli sende, bence doğru olan yapıldı sende de
offff bana ne diyecekler acaba.benim de ikinci kez parça alınıp donduruldu inş kalitesi bozulmamıştır telde bir şey demediler derler miydi yoksa yüz yüze mi? Ben seninkinin tutacağına inanıyorumbencede öyle merkez de herkes elinden geleni yapıyor benim için çok çabalıyorlar. embriyom zaten ilk pgt yapıldığı zamanda kötüydü daha sonra dondurdular,tekrar çözdürdüler yeniden biopsi .... açık açık umutlanma dediler.....
inşallah olumlu olur canım tedavin.benim umudum yok açıkçası karın ağrısı fln oldu ama idrar yolu enfeksiyonu olabilir,birsürü işlem görüyosun bence karın ağrısıda şişlikte normal.kendimi dinleyorum hep ne kadar olmaz desemde küçücük bir ışık varmı bakıyorum hep vücudumdaoffff bana ne diyecekler acaba.benim de ikinci kez parça alınıp donduruldu inş kalitesi bozulmamıştır telde bir şey demediler derler miydi yoksa yüz yüze mi? Ben seninkinin tutacağına inanıyorum
Offf ağlattın beni inş olacak inş buradaki herkesin yüzü güler.belli ki çok güzel bir kalbin var allahım yüzünü güldürsüninşallah olumlu olur canım tedavin.benim umudum yok açıkçası karın ağrısı fln oldu ama idrar yolu enfeksiyonu olabilir,birsürü işlem görüyosun bence karın ağrısıda şişlikte normal.kendimi dinleyorum hep ne kadar olmaz desemde küçücük bir ışık varmı bakıyorum hep vücudumdakeşke olsa yavrumda kurtulsa allah bize bir hediye verse keşke.....bu zamanla yarışımız bitse...önümüzdeki karanlık aydınlansa...evimize güneş doğsa.....yediğimizden tat alsak,rahat rahat nefesi ciğerlerimize kadar çekebilsek,endişe etmesek artık,evladımın büyüdüğünü rahatça düşünebilsem,vala şuan çok duygasalım dokunsalar ağlıycam....Rabbim bana ne yaşatacaksa ne hazırladıysa razıyım onu yaşamaya.........offfff arkadaşlar üzülüyorum çok.Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın evlat anayla,ana evlatla güzel..gül kokulu yavrum benim........allah ayırmasın tüm anne ve evlatları, isteyen herkese de nasip etsin rabbim sağlıklı sıhhatli evlat..
canım çok teşekkür ederim.güzel kalbin güzel duaların için.rabbim cümlemizin dileklerini kabul etsindrkumut senin için hep dua ediyorum... Rabbim yüzünüze baksın..
Canim bugun gozlerim dolu dolu hep.insallah iyi olur benim tedavimin de sonucu.canim rabbim hepimize tez vakitte nasip etsin insallahOfff ağlattın beni inş olacak inş buradaki herkesin yüzü güler.belli ki çok güzel bir kalbin var allahım yüzünü güldürsün
canım sevindim herşey gönlünce olur bu defa inşallahyuppiii tedaviye devam ediyoruz şükürler olsun, 1 tane 14 mm olmuş gerisi 12-11 civarı, aralarında çok fark olmadığından devam ediyoruz sıkıntı yok dedi, ctesi tekrar kontrol olacak inşallah. sanırım ptesi-salı da opu yapılır. Cumartesi genetikçiyle de konuşacağım oturup bakalım PGD mi CHG mi bi daha ..
inşallah canım ya ...canım sevindim herşey gönlünce olur bu defa inşallah
Herşeyden önce hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.yarın test günün bildigim kadarıyla, tabiki negatifede hazirla kendini ama umutsuz olma, yalnız değilsin yanındayız ınan.tabiki ogluna kardes istedigin icin uzgunsun ama karanlikta degilsin boyle dusunme, yarin haberini beklicem lutfen kendini uzme.inşallah olumlu olur canım tedavin.benim umudum yok açıkçası karın ağrısı fln oldu ama idrar yolu enfeksiyonu olabilir,birsürü işlem görüyosun bence karın ağrısıda şişlikte normal.kendimi dinleyorum hep ne kadar olmaz desemde küçücük bir ışık varmı bakıyorum hep vücudumdakeşke olsa yavrumda kurtulsa allah bize bir hediye verse keşke.....bu zamanla yarışımız bitse...önümüzdeki karanlık aydınlansa...evimize güneş doğsa.....yediğimizden tat alsak,rahat rahat nefesi ciğerlerimize kadar çekebilsek,endişe etmesek artık,evladımın büyüdüğünü rahatça düşünebilsem,vala şuan çok duygasalım dokunsalar ağlıycam....Rabbim bana ne yaşatacaksa ne hazırladıysa razıyım onu yaşamaya.........offfff arkadaşlar üzülüyorum çok.Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın evlat anayla,ana evlatla güzel..gül kokulu yavrum benim........allah ayırmasın tüm anne ve evlatları, isteyen herkese de nasip etsin rabbim sağlıklı sıhhatli evlat..
inşallah güzel olur canım.güzel şeyler yazarım burayadrkumut sabah güzel haberlerini alma ümidiyle buraya bakicam.Rabbim evinize ferahlık versin yarın sizin bayramınız olsun innnşallah..
bugün hiç idrar testi yapmadın mı yainşallah güzel olur canım.güzel şeyler yazarım buraya
yapmadım canım ama bende gebericem artık meraktan ..mideme kramplar giriyorbugün hiç idrar testi yapmadın mı yadirek kana mı gidiyorsun, ölücem meraktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?