Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Cok aciklayici yazmissin canim cok tesekkur ederim esim tese olacak bizde duruma gore tup bebek yaptiracagiz insallah bir sorun cikmaz
rıca ederım canım..sende herhangı bır sıkıntı yoksa normal tup bebek yaparlar..1.negatıf olursa2(Insallah pozıtıf olur)2.denemeden once doktor benden emın olmak ıcın hısteroskopı ıstedı rahmın ıcıne ıyıce baktıbaktı..cunku bazen muayenede gorunmeyan polıp gıbı seyler olabılıyor ve buda bebegın tutunmasına engel oluyor,,doktor hıstereskopıden sonra tekrar rahımde bır problem yok dedı emın olmuş olduk..2,denemeyı yaptık gene negatıf oldu..bu sefer ebrıyolar ıyı olusyo ama nıye tutunmuyor bu yüzden genetık ınceleme ıstedı..normal tup bebek tedavısıne gırıcem adetım gelınce ebrıyolardan hücre alınıp genetıge gonderecegız..ınsallah bır sıkıntı çıkmaz..cunku çıkarsa emrıyoları trasfer etmezler..
AMAAA suda onemlı bır nokta her emrıyo farlı genetık taşıyacağı ıcın.. bır daha deneyip oluşan emrıyoları genetıge gönderılse bu sefer sağlıklı emrıyo trasfer edılıp hamıle kalınır ve sağlıklı çocuk dünyaya gelır..AMMAAAA şuda var genetık testen sağlıklı gelen emrıyolar tutmayadabılıyor..bu sıtede bırcok ornegı var bunun..son olarak tavsıyem erkek kısırlığı olduğu ıcın senınde esının tese amelıyatını ıyı bır merkezde yaptırın cunku deneyım olmazsa bulamayabılıyorlar...sperm yok falan derlerse başka merkezlerdede baktırım umudu kesmeyın..bu ay olmayan sperm sonrakı aylarda cok azda olsa olusmus olabılır..gennnnnnne cok uzun yadım bır faydam olur belkı dıye...

bencede öyle merkez de herkes elinden geleni yapıyor benim için çok çabalıyorlar. embriyom zaten ilk pgt yapıldığı zamanda kötüydü daha sonra dondurdular,tekrar çözdürdüler yeniden biopsi .... açık açık umutlanma dediler.....

offff bana ne diyecekler acaba.benim de ikinci kez parça alınıp donduruldu inş kalitesi bozulmamıştır telde bir şey demediler derler miydi yoksa yüz yüze mi? Ben seninkinin tutacağına inanıyorum

offff bana ne diyecekler acaba.benim de ikinci kez parça alınıp donduruldu inş kalitesi bozulmamıştır telde bir şey demediler derler miydi yoksa yüz yüze mi? Ben seninkinin tutacağına inanıyorum
inşallah olumlu olur canım tedavin.benim umudum yok açıkçası karın ağrısı fln oldu ama idrar yolu enfeksiyonu olabilir,birsürü işlem görüyosun bence karın ağrısıda şişlikte normal.kendimi dinleyorum hep ne kadar olmaz desemde küçücük bir ışık varmı bakıyorum hep vücudumda keşke olsa yavrumda kurtulsa allah bize bir hediye verse keşke.....bu zamanla yarışımız bitse...önümüzdeki karanlık aydınlansa...evimize güneş doğsa.....yediğimizden tat alsak,rahat rahat nefesi ciğerlerimize kadar çekebilsek,endişe etmesek artık,evladımın büyüdüğünü rahatça düşünebilsem,vala şuan çok duygasalım dokunsalar ağlıycam....Rabbim bana ne yaşatacaksa ne hazırladıysa razıyım onu yaşamaya.........offfff arkadaşlar üzülüyorum çok.Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın evlat anayla,ana evlatla güzel..gül kokulu yavrum benim........allah ayırmasın tüm anne ve evlatları, isteyen herkese de nasip etsin rabbim sağlıklı sıhhatli evlat..

Offf ağlattın beni inş olacak inş buradaki herkesin yüzü güler.belli ki çok güzel bir kalbin var allahım yüzünü güldürsün

bugün tekrar kontrolüm var hayırlısı bakalım, o iki tane serseri yumoşum akıllanmışlar mı görücez.. umarım bu defa da iptal olmaz ya

yuppiii tedaviye devam ediyoruz şükürler olsun , 1 tane 14 mm olmuş gerisi 12-11 civarı, aralarında çok fark olmadığından devam ediyoruz sıkıntı yok dedi, ctesi tekrar kontrol olacak inşallah. sanırım ptesi-salı da opu yapılır. Cumartesi genetikçiyle de konuşacağım oturup bakalım PGD mi CHG mi bi daha ..

canım sevindim herşey gönlünce olur bu defa inşallah

Herşeyden önce hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.yarın test günün bildigim kadarıyla, tabiki negatifede hazirla kendini ama umutsuz olma, yalnız değilsin yanındayız ınan.tabiki ogluna kardes istedigin icin uzgunsun ama karanlikta degilsin boyle dusunme, yarin haberini beklicem lutfen kendini uzme.

Drkumut herzman beterin beterini dusun bak ne guzel tedavisi var cocugunun yaa olmasaydi ne yapardin ama simdi gerekeni yapiyosun hic deilse elin kolun bagli deil

bugün hiç idrar testi yapmadın mı ya direk kana mı gidiyorsun, ölücem meraktan
yapmadım canım ama bende gebericem artık meraktan ..mideme kramplar giriyor ağlarım diye test sonucunu almaya giderken çantama peçete de koyucam kocaman şuan inan bir şey hissetmiyorum

ben hem tedavi oldum hem donmuş embriyolarım vardı.bana verilen kağıtta test gününüz yumurta toplamanın 14. günü (05/08/2016)yazılmıştı.altında da eğer dondurulmuş transferi ise transferin 9. günü test gününz yazıyordu.ben transferimi 28/07/2016 tarihinde oldum.dün hemşireyi aradım söyledim benim dondurulmuş transferi oldu taze siklusta bulamadık uyumlu dedim.05/08/2016 tarihi transferin 8.günü oluyo dedim cumartesi günü yaptır donmui ise 9. gün sonra test dedi ama ben verdim bugün artık dayanamıycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…