- 12 Nisan 2016
- 1.125
- 1.110
- 133
- 40
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #41.221
Canim sagol umarim olur birgun.biz ozelde yaptiyoruz sisli memorial.8 bin lirayi buluyor her deneme yol parssi ilac vs.60 bin harcadik 5 tedavide toplam.cocugun kemik iligiyle iyilesecegini belirten bir rsporumuz. VAR ankarada ve istanbulda iki merkez var pgt bakan. Bizimgibi hastalara tamamen ucretsiz olarak.mayis ayinda ankara diskapi genetige kanlarimizi verdik.ama 5 ay kldu hala set up hazir degil.ozel bu set up islemini 3 haftafa yapti.insallah kisa surede hazirlarlar.sikistiriyorum sik sik acelemiz vsr diye.ozaman genetigine diskapidz baktiricsz ucretsiz.tup bebegide rapor cikartabiliyorum uyumlu kardes tup bebek icin.aslinda tup bebegide devlette yaptirabiliriz ucretsiz.ama devler malesef bu konuda cok yeterli degil.sgk anlasmalli bir hastaneye giderim hethaldd ank.en azindan raporlu yari parasini veririm.oyle olursa maddi kulfeti biraz daha hafif olur bizim icin.uzgunum cok.yakinda ankaraya gidip genetik hocasiyla konusucam hizlandirsinlar diye.birdr merkez arastirmam lazim.bilmiyorum dun negatif aldim bigun bjnlari dusunuyorum....ben yavrumu kurtaricam insallah cunki ne zorluklarla mucadele ettigimizi allah goruyor ve merhameti bol.birgun buraya yazicim o bebek kurtarici melek icimde diye insallah.allah buyuk (cok uzun yazmisim basini sisirdim)Umut o kadar üzüldüm ki anlatamam arkadaşım.. İnan hep dualarımdaydın hepte olacaksın.. Allahım çocuğuna şifa versin acısını göstermesin sabır güç versin rabbim çıkış yolunu elbet gösterir rabbim yardımcınız olsun ya çok üzgünüm bendesizin tüp bebek özelde olmuyordu değil mi ne kadar vermiştiniz tedaviye
Kızın derdi ne ???? Olumsuz sonuç almış sen ne sorduruyorsun?sen git öğren şişli memorialdrkumut senin merkez cok degisik ya ne bileyim senden cok sey ogrendim mesale bi biopsiden hem prt hem chg yaptirdin bide 3. Gun anomalili olan emriyo 5.gun saglikli oldu cok sasirdim peki 5. Gunden sonrada emriyo degiskenlik gosteriyormu doktoruna sorarmisin
Zaten onun icin once soyleyecegimi uzulmemesi gerektigini soyledim seni ilgilendirmiyo unun icin ve bizim icin biseyler ogrenmeye calisiyorum sen karisma tanimiyorum seni yenisin galibaKızın derdi ne ???? Olumsuz sonuç almış sen ne sorduruyorsun?sen git öğren şişli memorial
Insallah arkadasim denedigim surece elber allah vericek.simdi 2 ay ara vericem ama icim icimi yiyor koskoca 60 gun.toparlanmam lazim cocugum icindrkumut
Merhaba arkadasım bende eskisi kadar cok giremesemde buralara güzel hikayeleri görmek için arada bakıyorum psikologum bir süre yasakladı interneti kaçakta olsa dayanamadım sana yazmak istedim umudunu kaybetme lütfen her gecenin bir sabahı var diye boşuna dememişler insallah yeniden hazır oldugunda tekrar deneyeceksin umutsuzluk en büyük düşman biraz kendini toparla yavrunla ilgilen insallah kardesi ona şifa olacak geleceği zaman ..kendine iyi bak allahtan hiçbir zaman umut kesilmez ..
Senden çok çok eskiyim merak etme.teselli cümleni hiç görmedim o yüzden öyle yazdım neyse...Zaten onun icin once soyleyecegimi uzulmemesi gerektigini soyledim seni ilgilendirmiyo unun icin ve bizim icin biseyler ogrenmeye calisiyorum sen karisma tanimiyorum seni yenisin galiba
Canımm Allah sesini duysun innnşallah.Seni çok iyi anlıyorum..Ne illet bi sey negatifi aldigin an bile care aramak.kendini birakamamak...cok uzgunum hepiniz anlarsiniz beni oyle umuyorum.birgun olmasini diliyorum.keske bir cozumu olsa.napicagimi bilmiyorum.yasadigimiz surece deniycem baska carem yok belki birgun olur.ozaman huzurla uyuyabilirim
Allah hepinizden razi olsun.cocugum suan iyi hamdolsun.birgun olucak insallah guzel seyler paylasicaz..acimizi paylastigimiz gibi insallah en kisa surede sevincimizide paylasiriz
Allah hepinizden razi olsun.cocugum suan iyi hamdolsun.birgun olucak insallah guzel seyler paylasicaz..acimizi paylastigimiz gibi insallah en kisa surede sevincimizide paylasiriz
Canim allh yardimcin olsun.umutdumuzu hic birzaman kaybetmeyecegiz.ilik nakli sadece kardesten mi uyumlu oluyor canim.baska dönor dan da alabiliyormu?allh sana cocuguna ve esine saglikli omurler versin.iyi haberlerini alacagiz insallh zaman herseyin ilaci.evrene guzel enerjiler gonderyoruz moral bozmak yok.uyumlu bebis bulabildigimize gore yine olabilir ve tutunabilir buna odaklan.Allah hepinizden razi olsun.cocugum suan iyi hamdolsun.birgun olucak insallah guzel seyler paylasicaz..acimizi paylastigimiz gibi insallah en kisa surede sevincimizide paylasiriz
Masal maşallah esmer güzeli bi kızın var.. Allah bağışlasın canım.. Tedavin Nasıl gidiyoraynen canım onunla yoldaşlık yapıyorum, yarın gene onda olucam.. takip ediyorsan 30/07 de paylaştığı bir resmi var, o benim kızım işte :) hani sevilirken boğuluyordum diye yazdığı sarı üstlü esmer kız :)
hayranım hatuna yaaa :)
Allah beterinden saklasın allahtan ümit kesilmez en kısa zamanda evinize mutluluk sağlık versin inşallah en kısa zamanda toparlanıp yeniden denemek için allah güç kuvvet versin inşallaharkadaşlar sonucum negatif
Merhaba, kromozom sonucu çıkmadan tedaviye neden başladı ki? Yazık değilmi sana önce tutsun sonra devam etmezmis denmesi.bu rahatsizligi çok bilmiyorum canim.tüm testlerini yaptırıp başlamak iste en çok dogru bir karar tabiki de.merhaba herkese bizde eşimle uzun süredir kendimizi sebebsiz infertilite sanıyorduk hiç gebelik yaşamadım tüp bebek tedavisine başladık ben bütün testleri yapalım diye ısrar edince doktoruma kromozom analizine hiç gerek olmadığını söyledi ama içimin rahat etmesi için yaptıralım dedi biz buarada kan verdik aynı anda tüp bebek tedavisinede başladık kromozan analizi geç sonuçlandığı için tüp bebek tedavime yetişmedi. tüp bebek tedavisi için beta hcg yaptırdığımda 9. gün sonuç 44 çıktı aynı gün kromozom analizimde sonuçlandı .%8 mozaik turnerlıymısım ben megerse büyük ihtimal pgt yapılmadığı için gebelik devam etmezmiş gerçektende beta hcg artışım çok az pazartesi tekrar kan vericem şu an şok içindeyim benim gibi mozaik turnerlı olanlar var mı aranızda?
Canim hiç şoka felan girme doktor hatasi iste daha sen istemesen bu testi daha neler gorecektin kendini şansli say hic deilse simdi ne yapacagini biliyosun bide bu mozail turne olan biri vardi yaa sanki ama tam hatirlamiyorum gecmisi oku canim cogumuz oyle yaptik bastan okuduk hepmerhaba herkese bizde eşimle uzun süredir kendimizi sebebsiz infertilite sanıyorduk hiç gebelik yaşamadım tüp bebek tedavisine başladık ben bütün testleri yapalım diye ısrar edince doktoruma kromozom analizine hiç gerek olmadığını söyledi ama içimin rahat etmesi için yaptıralım dedi biz buarada kan verdik aynı anda tüp bebek tedavisinede başladık kromozan analizi geç sonuçlandığı için tüp bebek tedavime yetişmedi. tüp bebek tedavisi için beta hcg yaptırdığımda 9. gün sonuç 44 çıktı aynı gün kromozom analizimde sonuçlandı .%8 mozaik turnerlıymısım ben megerse büyük ihtimal pgt yapılmadığı için gebelik devam etmezmiş gerçektende beta hcg artışım çok az pazartesi tekrar kan vericem şu an şok içindeyim benim gibi mozaik turnerlı olanlar var mı aranızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?