- 11 Şubat 2013
- 1.684
- 1.615
- 158
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #41.201
sakın bırakma kendini..okadar çarasesizi ki ne yapacağımı bilemiyorum.tek dileğim yavrumu kurtarmak başka bir şey dilemiyorum rabbimden.artık çok yorldum.hep olumsuz yazdım buraya ama ben hep umutlandım hep olmuştur dedim....elimden bukadarı geliyor.denemekten başka şansım yok.....yaşadığımız sürece deniycem belki bi gün olur.Allah kimseye yaşatması yaşadıkalrımı.lütfen çocuğunuz olmuyo diye üzülmeyin allah sağlıklısı versin hep öyle dileyin
toparlıycam inşallah kendimi yapacka bişey yok.böyle zor olduğunu biliyoduk başlarken bu işe.nezaman bilmiyorum ama bir gün olacak.zor bir durum bizimki amacımız bebek sahibi olmak olsa belki daha rahat olunabilir.ama hasta çocuğum var ve endişeleniyorum sürekli budurm beni zorluyor çok.elbet birgün nasip olacak inşallah artık maddiyatta zorlamaya başladı bizi çıkış yolu olacak inşallahsakın bırakma kendini..
ve bir şey daha, bu moralle yeni tedaviye başlayınca daha iyisi olmayacak.. önce kendin inan lütfen.. bu dinlenme sürecinde incir - havuç .. kürü o bu şu dene ve lütfen birazcık da rahat bırak kendini.. bedenimiz o kadar karmaşık ki, her zaman korktuklarımızı başımıza getiriyor..
canım geçmiş olsun.tabiyki şansımız var onun bilincindeyim.ama zaman geliyor insani duygularını yenik düşüyosun.hep güçlü olmaya çalışırım ama gardın düşüyo bazen işte......senin yavrunun neyi var tedavisi olmayan bir rahatsızlıkmı?
Çok doğru arkadaslar bende bir bebek kaybettim 4 aylik vefat etti işte bunun için pgt yaptiriyoruz en önemlisi sağlikli bebek ben hep bebeğim olsun diye değil sağlikli bebek için dua ediyorum.okadar çarasesizi ki ne yapacağımı bilemiyorum.tek dileğim yavrumu kurtarmak başka bir şey dilemiyorum rabbimden.artık çok yorldum.hep olumsuz yazdım buraya ama ben hep umutlandım hep olmuştur dedim....elimden bukadarı geliyor.denemekten başka şansım yok.....yaşadığımız sürece deniycem belki bi gün olur.Allah kimseye yaşatması yaşadıkalrımı.lütfen çocuğunuz olmuyo diye üzülmeyin allah sağlıklısı versin hep öyle dileyin
Bir heyecanla açtım neti çok üzüldüm vakti zamanı gelmemiş demekki canım daha çekilecek çile varmış biraz daha sabır lazımmış allahım sana güç versin tekrar denersin inşarkadaşlar sonucum negatif
Cok cok uzgunumarkadaşlar sonucum negatif
arkadaşlar sonucum negatif
Tesekkurler...deyecek hicbirsozum yok rabbim dayanmaya guc versin umut versin saglik versin.......Selam arkadasim,
Sayfaya günlük yazmasamda, hergün takip ediyordum mutlu haberi yazacaksiniz diye, pozitif olmadi diye yilmak yok diliyorum en kisa zamanda, pozitifi görürsünüz ve bebeginiz sagligina kavusur, yolunuz acik sansiniz bol olsun.
Nasil toparlicam bilmiyorum.her cirpinisimda biraz daha dibe vuruyorum...artik korkuyorum evladim icin.caremiz caresizlige cok yakin.ruhumda cok derin yaralar acti.umarim gunes bir gun bizim icin dogar gec olmadan......Bir heyecanla açtım neti çok üzüldüm vakti zamanı gelmemiş demekki canım daha çekilecek çile varmış biraz daha sabır lazımmış allahım sana güç versin tekrar denersin inş
Ne illet bi sey negatifi aldigin an bile care aramak.kendini birakamamak...cok uzgunum hepiniz anlarsiniz beni oyle umuyorum.birgun olmasini diliyorum.keske bir cozumu olsa.napicagimi bilmiyorum.yasadigimiz surece deniycem baska carem yok belki birgun olur.ozaman huzurla uyuyabilirimCanim benim insallah bidahaki tedaviye girer göz açıp kapayana kadar başarıyla tamamlarsın tedavini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?