Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Arkadaslar bir sorm olacak cevaplarsanz cok sevnrm. Domdrlms embriyo transfernde transfer ortalama kacnci gun oluyor. Ve doktor transfer oncesi takp icin me sklkla cagryor
Canım yirmi günlük bi ilaç tedavisi uygulanıyor..ben tedavi olduğum şehirde yaşamıyorum yanlış hatırlamıyorsam bi kere gittik bu yirmi gün içerisinde kontrole ve bulunduğum şehirde rahim kalınlığına baktır dediler .. Normal çıkarsa devam ediyorsun telefonda bilgi verdim hastaneye .. Önceki gibi sık çağırmıyorlar.. İlk tedavin mi olucak sorununuz neydi canım

Daha önce dondurulmuşu olan arkadaslar 3. gün mü 5 veya 6. gün embriyosu mu dondurdunuz hangisini tavsiye edersiniz?Bir de dondurulmus transferine rahim nasil hazirlaniyor ?Tüp bebek süreci kadar ilac kullaniliyor mu?
Embriyonun durumuna göre bakıp değerlendiriyorlar canım.. senin isteğine göre değil yani..
Dondurulmuşta bu kadar ilaç kullanmıyorsun rahim kalınlığın takip ediliyor sınra transfer
Senin dondurulmuşmu olacak transfer konuştunmu doktorla?

Merhaba arkadaşlar igneler sirasinda karnim hamile gibi şişti ve dokunamiyorum bile muayene bile cok sikinti veriyor OPU yaparken anestezi ile oluyor degil mi?Opu dan sonra birşey hissettiniz mi dinlenmek gerekiyor mu?
Evet anesteziyle oluyor.. Çok yumurta toplanmışsa ağrın çok olabilir değilse biraz ağrın oluyor o kadar korkulacak bişey yok yani

Allah kolaylık versin CNm .. Ben korkarım normal doğumdan Allah bilir tabi ama düşünmem heralde kendimden sezeryan..geçmiş olsun CNm ilaç ta kullanamıyon tabi bebeğe geçeceğinden

Allah kolaylık versin CNm .. Ben korkarım normal doğumdan Allah bilir tabi ama düşünmem heralde kendimden sezeryan..geçmiş olsun CNm ilaç ta kullanamıyon tabi bebeğe geçeceğinden
Canim ben 2 kez oldum sezeryan büyuk oğlumda genel anestezi idi 23 yaşindaydim 4. gün zor ayağa kalktim . İkinci bebekte spinal anestezi yaptirdim geçen yil 2. gün ayaktaydim 3. gün misafire kek bile yaptim. Hic korkma ...

Masal maşallah esmer güzeli bi kızın var.. Allah bağışlasın canım.. Tedavin Nasıl gidiyor
sağol canım, dün o güzelliğin 6. yaş doğum gününü kutladık. haftasnu çok yoruldum çok kalabalıktık ama onun mutluluğuna değer.. , yaz çocuğu olunca sahil kenarında toparlandık .. Rabbim hepinizin meleklerinin de doğum günlerini göstersin inşallah..

tedavime gelince, bugün sabah drdan geldim 2 tane salak yumurta gene atağa geçmiş, 24 mm olmuşlar cetrotide hemen vurulmamı istedi, az önce ofiste vurdum iğnemi. inşallah çarşamba günü saat 10.00 da OPUm yapılacak. dua et bana.. iğneler de bulunmuyor, ne kadar çok tüp bebek hastası var bu dönemde anlamadım.

korkma kız :)

kızımı normal doğumla dünyaya getirdim, odama geldiğime bağdaşımı kurdum ve emzirdim, gece yanımızda kimse kalmadı eşimle birlikteydik sadece. akşam 22,10 da doğum oldu sabah 8 de hastaneden kucağıma kızımı alıp eve geldim.

eğer imkan varsa ve bir sağlık sorunu yoksa en güzeli normal doğum..

Merhaba arkadaşlar igneler sirasinda karnim hamile gibi şişti ve dokunamiyorum bile muayene bile cok sikinti veriyor OPU yaparken anestezi ile oluyor degil mi?Opu dan sonra birşey hissettiniz mi dinlenmek gerekiyor mu?
Merhaba,evet opu anestezi altinda yapiliyor,igneler hazirlik asamasi derken vucut siskinlik yapmistir.cok yumurta toplanmazsa(5-10) agri aci siskinlik pek olmuyo. (13 ve ustu)toplanan arkadaslar siskinlik ve biraz rahatsızlık çektiklerini söylüyorlar.tabi herkesin bünyesi aynı da olmaz.dondurulmuş tedavisi toplamda 15 gun içinde yapiliyor (test vs yoksa) iki yada uc kere rahim kalınlığı kontrolü yapılıyor.adet sonrası yumurta baskilayici ilac veriliyor.yumurta çoksa 5.güne kadar gitmesini beklerler genelde ama az ise 2.3. Gün de dondurabilirler. Benim dondurulmuş azdı 2.gün embriyosu transfer edildi.3 yada 5. Gün daha iyidir diye düşünmeyin nasip kismet .hakkınızda hayırlısı olsun insallah.

Geçmiş olsun hem ateşin var hem bebisin bakim ilgi bekliyo.bende hep normal istedim istiyorum da ama geçen gittigim bir dr sezeryan öneriyorum oyle de olması lazım dedi.doğrusu şaşırdım hem erken daha hemde neye batıda böyle teşhis koydu anlayamadım.

Sağol canim hepimizin inşallah

Valla en güzeli normal.doğum canım. Kullanıyorum canım antibiyotik verdi doktor 3mİrirken kullanılan

Sağol canım normal doğuma engel bir durum yoksa normal yap bence

Kendine kolaylık olsun diyedir. Tüp bebek yapan herkese kafadan sezeryan diyorlar. Ama bence zor ama normal yapın. Benim bebeğim kakasını yapmıştı sezeryan olsaydı yutacaktı pis suyu bir sürü komplikasyon olacaktı belkide allah korusun kaybedecektik. Normal doğum olduğu için son kanaldan geçerken ciğerindeki ve ağzındaki suyu boşaltarak çıktığından yırttık.

Evet kolaylık içindir kesin,sonradan senin çektiğim acılar umurlarında değil.bu kaka yeme durumunu cok duyar oldum son zamanlarda ama sezeryanin daha da kotulestirdigini bilmiyordum soyledigin iyi oldu.insallah hicbir sorun cikmaz uyumlu olur durumum cunku her açıdan normal doğum istiyorum.çok sancı çektin mi, bir de açilmazsa cok kesiyorlar mi onu merak ediyorum.birde dogum icin iyi bir hastane bulmam lazim.

Rabbim öyle bir kas vermiş ki biz kadınlara, normal doğumda yırtılsa da kesilse de kendini tamir ediyor, dikiş sayısının önemi yok, ben bilmiyorum sayısını söylemedi doktorum ama çoktu eminim.. Olsun şimdi bazen aynadan bakıyorum da ağda yaparken iz bile yok :)) hiç korkma

Cok sagol moral oldun bana..Benim anlayamadığım son zamanlarim olsa doğum için kontrol olsa da sezeryan dese neyse ama daha bir bu kadar yolum var ne gordun de söylüyorsun ilginç..ablamin doğumdan sonra odaya geldiği ani hiç unutmuyorum o kadar inliyordu ki o kadar cok uzulmustum ki anlatamam... ve o gün sezeryana hayır dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…