- 5 Nisan 2013
- 998
- 771
- 303
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #41.261
Canım yirmi günlük bi ilaç tedavisi uygulanıyor..ben tedavi olduğum şehirde yaşamıyorum yanlış hatırlamıyorsam bi kere gittik bu yirmi gün içerisinde kontrole ve bulunduğum şehirde rahim kalınlığına baktır dediler .. Normal çıkarsa devam ediyorsun telefonda bilgi verdim hastaneye .. Önceki gibi sık çağırmıyorlar.. İlk tedavin mi olucak sorununuz neydi canımArkadaslar bir sorm olacak cevaplarsanz cok sevnrm. Domdrlms embriyo transfernde transfer ortalama kacnci gun oluyor. Ve doktor transfer oncesi takp icin me sklkla cagryor
Sağol canım normal doğum gibi değil tabi 4 gün bayag ağrı çektım ben ama korkma ama herkesin li aynı olmazCanm hayrli olsn bende genel anestezi ile olcam ilk deneyimim cok mu kotu agrili oluyor gozum korktu simdi
Embriyonun durumuna göre bakıp değerlendiriyorlar canım.. senin isteğine göre değil yani..Daha önce dondurulmuşu olan arkadaslar 3. gün mü 5 veya 6. gün embriyosu mu dondurdunuz hangisini tavsiye edersiniz?Bir de dondurulmus transferine rahim nasil hazirlaniyor ?Tüp bebek süreci kadar ilac kullaniliyor mu?
Aminn inşallahh dualarında olalım inş canımAllah razi olsn canm allahm tum isteyenlere nasip etsn kmsenin kucagni bos birakmasn insallah
Evet anesteziyle oluyor.. Çok yumurta toplanmışsa ağrın çok olabilir değilse biraz ağrın oluyor o kadar korkulacak bişey yok yaniMerhaba arkadaşlar igneler sirasinda karnim hamile gibi şişti ve dokunamiyorum bile muayene bile cok sikinti veriyor OPU yaparken anestezi ile oluyor degil mi?Opu dan sonra birşey hissettiniz mi dinlenmek gerekiyor mu?
Allah kolaylık versin CNm .. Ben korkarım normal doğumdan Allah bilir tabi ama düşünmem heralde kendimden sezeryan..geçmiş olsun CNm ilaç ta kullanamıyon tabi bebeğe geçeceğindenCanim valla benim bebis çöl zor bir bebek sabahlara kadar ayaktayiz birde ben idrar yolu enfeksiyonu olmuşum iki gündür atesim 39.5 mahvoldum yaaa. Benim zeswryan ama istanbul normal yaptı. Genel anestezi ile oldum yapabiliyorsan normal yap canım benim 24 gün oldu hala agrilarim var hiç tavsiye etmem sezeryan . Sen nasılsın nasıl gidiyor
Canim ben 2 kez oldum sezeryan büyuk oğlumda genel anestezi idi 23 yaşindaydim 4. gün zor ayağa kalktim . İkinci bebekte spinal anestezi yaptirdim geçen yil 2. gün ayaktaydim 3. gün misafire kek bile yaptim. Hic korkma ...Allah kolaylık versin CNm .. Ben korkarım normal doğumdan Allah bilir tabi ama düşünmem heralde kendimden sezeryan..geçmiş olsun CNm ilaç ta kullanamıyon tabi bebeğe geçeceğinden
sağol canım, dün o güzelliğin 6. yaş doğum gününü kutladık. haftasnu çok yoruldum çok kalabalıktık ama onun mutluluğuna değer.. , yaz çocuğu olunca sahil kenarında toparlandık .. Rabbim hepinizin meleklerinin de doğum günlerini göstersin inşallah..Masal maşallah esmer güzeli bi kızın var.. Allah bağışlasın canım.. Tedavin Nasıl gidiyor
korkma kız :)Allah kolaylık versin CNm .. Ben korkarım normal doğumdan Allah bilir tabi ama düşünmem heralde kendimden sezeryan..geçmiş olsun CNm ilaç ta kullanamıyon tabi bebeğe geçeceğinden
Merhaba,evet opu anestezi altinda yapiliyor,igneler hazirlik asamasi derken vucut siskinlik yapmistir.cok yumurta toplanmazsa(5-10) agri aci siskinlik pek olmuyo. (13 ve ustu)toplanan arkadaslar siskinlik ve biraz rahatsızlık çektiklerini söylüyorlar.tabi herkesin bünyesi aynı da olmaz.dondurulmuş tedavisi toplamda 15 gun içinde yapiliyor (test vs yoksa) iki yada uc kere rahim kalınlığı kontrolü yapılıyor.adet sonrası yumurta baskilayici ilac veriliyor.yumurta çoksa 5.güne kadar gitmesini beklerler genelde ama az ise 2.3. Gün de dondurabilirler. Benim dondurulmuş azdı 2.gün embriyosu transfer edildi.3 yada 5. Gün daha iyidir diye düşünmeyin nasip kismet .hakkınızda hayırlısı olsun insallah.Merhaba arkadaşlar igneler sirasinda karnim hamile gibi şişti ve dokunamiyorum bile muayene bile cok sikinti veriyor OPU yaparken anestezi ile oluyor degil mi?Opu dan sonra birşey hissettiniz mi dinlenmek gerekiyor mu?
Geçmiş olsun hem ateşin var hem bebisin bakim ilgi bekliyo.bende hep normal istedim istiyorum da ama geçen gittigim bir dr sezeryan öneriyorum oyle de olması lazım dedi.doğrusu şaşırdım hem erken daha hemde neye batıda böyle teşhis koydu anlayamadım.Canim valla benim bebis çöl zor bir bebek sabahlara kadar ayaktayiz birde ben idrar yolu enfeksiyonu olmuşum iki gündür atesim 39.5 mahvoldum yaaa. Benim zeswryan ama istanbul normal yaptı. Genel anestezi ile oldum yapabiliyorsan normal yap canım benim 24 gün oldu hala agrilarim var hiç tavsiye etmem sezeryan . Sen nasılsın nasıl gidiyor
Sağol canim hepimizin inşallahMerhaba,evet opu anestezi altinda yapiliyor,igneler hazirlik asamasi derken vucut siskinlik yapmistir.cok yumurta toplanmazsa(5-10) agri aci siskinlik pek olmuyo. (13 ve ustu)toplanan arkadaslar siskinlik ve biraz rahatsızlık çektiklerini söylüyorlar.tabi herkesin bünyesi aynı da olmaz.dondurulmuş tedavisi toplamda 15 gun içinde yapiliyor (test vs yoksa) iki yada uc kere rahim kalınlığı kontrolü yapılıyor.adet sonrası yumurta baskilayici ilac veriliyor.yumurta çoksa 5.güne kadar gitmesini beklerler genelde ama az ise 2.3. Gün de dondurabilirler. Benim dondurulmuş azdı 2.gün embriyosu transfer edildi.3 yada 5. Gün daha iyidir diye düşünmeyin nasip kismet .hakkınızda hayırlısı olsun insallah.
Valla en güzeli normal.doğum canım. Kullanıyorum canım antibiyotik verdi doktor 3mİrirken kullanılanAllah kolaylık versin CNm .. Ben korkarım normal doğumdan Allah bilir tabi ama düşünmem heralde kendimden sezeryan..geçmiş olsun CNm ilaç ta kullanamıyon tabi bebeğe geçeceğinden
Sağol canım normal doğuma engel bir durum yoksa normal yap benceGeçmiş olsun hem ateşin var hem bebisin bakim ilgi bekliyo.bende hep normal istedim istiyorum da ama geçen gittigim bir dr sezeryan öneriyorum oyle de olması lazım dedi.doğrusu şaşırdım hem erken daha hemde neye batıda böyle teşhis koydu anlayamadım.
Geçmiş olsun hem ateşin var hem bebisin bakim ilgi bekliyo.bende hep normal istedim istiyorum da ama geçen gittigim bir dr sezeryan öneriyorum oyle de olması lazım dedi.doğrusu şaşırdım hem erken daha hemde neye batıda böyle teşhis koydu anlayamadım.
Evet kolaylık içindir kesin,sonradan senin çektiğim acılar umurlarında değil.bu kaka yeme durumunu cok duyar oldum son zamanlarda ama sezeryanin daha da kotulestirdigini bilmiyordum soyledigin iyi oldu.insallah hicbir sorun cikmaz uyumlu olur durumum cunku her açıdan normal doğum istiyorum.çok sancı çektin mi, bir de açilmazsa cok kesiyorlar mi onu merak ediyorum.birde dogum icin iyi bir hastane bulmam lazim.Kendine kolaylık olsun diyedir. Tüp bebek yapan herkese kafadan sezeryan diyorlar. Ama bence zor ama normal yapın. Benim bebeğim kakasını yapmıştı sezeryan olsaydı yutacaktı pis suyu bir sürü komplikasyon olacaktı belkide allah korusun kaybedecektik. Normal doğum olduğu için son kanaldan geçerken ciğerindeki ve ağzındaki suyu boşaltarak çıktığından yırttık.
Rabbim öyle bir kas vermiş ki biz kadınlara, normal doğumda yırtılsa da kesilse de kendini tamir ediyor, dikiş sayısının önemi yok, ben bilmiyorum sayısını söylemedi doktorum ama çoktu eminim.. Olsun şimdi bazen aynadan bakıyorum da ağda yaparken iz bile yok :)) hiç korkmaEvet kolaylık içindir kesin,sonradan senin çektiğim acılar umurlarında değil.bu kaka yeme durumunu cok duyar oldum son zamanlarda ama sezeryanin daha da kotulestirdigini bilmiyordum soyledigin iyi oldu.insallah hicbir sorun cikmaz uyumlu olur durumum cunku her açıdan normal doğum istiyorum.çok sancı çektin mi, bir de açilmazsa cok kesiyorlar mi onu merak ediyorum.birde dogum icin iyi bir hastane bulmam lazim.
Cok sagol moral oldun bana..Benim anlayamadığım son zamanlarim olsa doğum için kontrol olsa da sezeryan dese neyse ama daha bir bu kadar yolum var ne gordun de söylüyorsun ilginç..ablamin doğumdan sonra odaya geldiği ani hiç unutmuyorum o kadar inliyordu ki o kadar cok uzulmustum ki anlatamam... ve o gün sezeryana hayır dedim.Rabbim öyle bir kas vermiş ki biz kadınlara, normal doğumda yırtılsa da kesilse de kendini tamir ediyor, dikiş sayısının önemi yok, ben bilmiyorum sayısını söylemedi doktorum ama çoktu eminim.. Olsun şimdi bazen aynadan bakıyorum da ağda yaparken iz bile yok :)) hiç korkma
Dualarimizdasin tabiki insallah hayirlisiyla bunuda atlatirsin.Bu arada arkadaşlar çatlama iğnemi ovitrelle yi vuruldum az önce... Dua edin bana, Çarşamba sabah opu var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?