- 12 Nisan 2016
- 1.125
- 1.110
- 133
- 40
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #41.301
canım hayırlı olsun inşallah kaliteli bebişlerin olurBu arada arkadaşlar çatlama iğnemi ovitrelle yi vuruldum az önce... Dua edin bana, Çarşamba sabah opu var..
amin bitanem ya inşallah... başlarken hiç heyecanım yoktu ama şimdilerde tavan yaptı :)Masall seni heycanla takip ediyorum insallah hersey guzel sonuclanir
ay ay ay o epiduralden bende nefret ettim bence gerek yok ya.. ikinci doğumuma varabilirsem inşallah çatır çatır doğurucam, epidural süreci uzatıyor, açılmayı yavaşlatıroyoBu arada kaç dikiş var bilmiyorum. Dr hiç söylemedi. Tek dediği kesiğin çok küçük kolay iyileşirsin :)
Bu arada Ameliyathaneye geçince kesilcem diye epidurali bastılar bacaklar filan komple uyuştu. Bebek gelince ıkın diyolar ama his yok. Dr elini karnıma koyarak sertleşince ebeye bastır dedi 3 bastırmada doğdu zaten . O karmaşıklık yüzünden ben doğurmadım doğurtturuldum diyorum zaten. Ben ıkınmayınca kesin çok kesildim parçalandım diye düşünmüştüm ama öyle olmamış. Ki bence 1 dikişte aynı 11 dikişte. Sancılar çok zor ama bedenini hazırlarsan normal yapabilirsin.
toplam 12 ama, 2 tane işe yaramayan çok büyükler var, 2-3 tane de kçükler var sanırım 7-8 toplanacak geneKaç yumurtan var canım ?
hayırlı sonuçlar versin Allahım
spriral falan taktıracaksan bu kontrolde hallet bacım :)Valla yaaaa . 40 ta vajinal muayneye çağırdı dr um bnde bilmiyodum. Hoş şuan işsiz ama bakalım :)
Canim benim bebegum de tam doğum esnasında kakasini yapıyormuş alah tam suyuna gelipte yutmamis. Ama normal doğumu bekleseydim daha günümë vardı o arada yutabikirdi . Yani hayırlısı neyse rabbim ikimize de onu nasip etmiş demek ki çok şükür bebeklerimizi sağlıkla getirdik evimize rabbim herkese nasip etfin
ay ay ay o epiduralden bende nefret ettim bence gerek yok ya.. ikinci doğumuma varabilirsem inşallah çatır çatır doğurucam, epidural süreci uzatıyor, açılmayı yavaşlatıroyo
amin canım inşallah, CHG yaptıramıyorum maaliyetlerden dolayı.. toplam 6 tane gene bakılacak PGT decanım hayırlı olsun inşallah kaliteli bebişlerin olur
bende alkol sigara hiç bir şey yok, ben ağrı kesici bile içmem çok zorda kalmadıkça, içsem içsem mnoset falan,o yüzden epidurali hemen attı bedenim..Beni baya rahatlattı ya :) 6 saatte doğurdum o olmasa belki 3 -4 saate doğururdum ama güle oynaya değil :)
Canim hayirli olsun insallah.cinsiyet gercekten onemli degil muhim olan saglikli sihhatli olmasi.insallah gebelik olusur transferin 5.gunmu yapilacak yoksa dondurulacakmi canim konustunmu doktorunlaamin canım inşallah, CHG yaptıramıyorum maaliyetlerden dolayı.. toplam 6 tane gene bakılacak PGT de
bende 13-14 translokasyon var zaten, 13-14-16-18-21-22 nolu genlere bakılacak, istersen cinsiyet bakalım dedi dr 16 ve 22 yerine, kabul etmedim, sorunlu bilinen malum genler dışında risk taşıyan başka 2 taneye bakın dedim. sonuçta kız-erkek ayrımı hiç düşünmedim, bana cinsiyet seçimi biraz Allah'a karşı riyakarlığa giriyor sanırım, Rabbim sadece sağlıklı hayırlısını nasip etsin yeter..
bende alkol sigara hiç bir şey yok, ben ağrı kesici bile içmem çok zorda kalmadıkça, içsem içsem mnoset falan,o yüzden epidurali hemen attı bedenim..
Tatlim bu ay taze ve tek emnryo ile denedk. Negatf oldu. Bu ayda dondrlmslarla denycgm . ben de pko bar cnmCanım yirmi günlük bi ilaç tedavisi uygulanıyor..ben tedavi olduğum şehirde yaşamıyorum yanlış hatırlamıyorsam bi kere gittik bu yirmi gün içerisinde kontrole ve bulunduğum şehirde rahim kalınlığına baktır dediler .. Normal çıkarsa devam ediyorsun telefonda bilgi verdim hastaneye .. Önceki gibi sık çağırmıyorlar.. İlk tedavin mi olucak sorununuz neydi canım
Hastalık X kromozomuyla taşınıyorsa cinsiyet seçilebilir canım aksi durumda tabiki yasakMasalcım cinsiyet secmek zaten yasak deilmi yaa şaşirdim doktirunun sormasina
dondurmayacağım canım transfer yapılacak bu ay, pgtden dolayı 5. gün mecburi bekleyeceğiz zaten. geçen sefer 4 tane döllenen yumurtalarımın 4ü de 5. güne gitmişti. ama hep diyorum ya, 1 tane sağlıklı olsun benimle olsun...Canim hayirli olsun insallah.cinsiyet gercekten onemli degil muhim olan saglikli sihhatli olmasi.insallah gebelik olusur transferin 5.gunmu yapilacak yoksa dondurulacakmi canim konustunmu doktorunla
ben hastane üzerinden yapmıyorum canım genetiği direk drla ayarlıyorum.. bu biraz tek emb / çift emb transfer gibi açık bir konu aslında..Masalcım cinsiyet secmek zaten yasak deilmi yaa şaşirdim doktirunun sormasina
canım sonra ne oldu peki tutunamadı mı embriyo?kaçıncı denem bu?bi evladın var sabırım seninde normal yolla mı olmuştu? amma soru sordum ha :) inanıyorum hepimizin evlatları olucak seninde inşallah bu tedavinde rabbim yüzüne güler.herşey yolunda gider umarımdondurmayacağım canım transfer yapılacak bu ay, pgtden dolayı 5. gün mecburi bekleyeceğiz zaten. geçen sefer 4 tane döllenen yumurtalarımın 4ü de 5. güne gitmişti. ama hep diyorum ya, 1 tane sağlıklı olsun benimle olsun...
sor bitanem sıkıntı yok, benim özetim şöylecanım sonra ne oldu peki tutunamadı mı embriyo?kaçıncı denem bu?bi evladın var sabırım seninde normal yolla mı olmuştu? amma soru sordum ha :) inanıyorum hepimizin evlatları olucak seninde inşallah bu tedavinde rabbim yüzüne güler.herşey yolunda gider umarım
benimde x geçişli bi hastalık olduğu için embriyolarınben hastane üzerinden yapmıyorum canım genetiği direk drla ayarlıyorum.. bu biraz tek emb / çift emb transfer gibi açık bir konu aslında..
canım ne çok şey yaşamışsın sendesor bitanem sıkıntı yok, benim özetim şöyle
1. gebelik --> Normal yolla --> 8+3 kalp durması sonucu kürtaj
2. gebelik --> Normal Yolla --> Kızım oldu (13:14 dengeli translokasyon - benimle aynı)
** sonra 2 yıl korunmadım ama hiç hamile kalamadım, eşimde morfoloji %0 çıktı tüp bebek yolu açıldı bize
3. gebelik --> tüp bebek --> iki tane 5. gün embriyo ama biri 5+5 de diğeri de 8+3 de kalp durdu, kürtaj
** aynı 8+3 sorununu yaşayınca genetik test yaptırdık ve bendeki translokasyon sorunu çıktı
** Nisan ayında yapalım tüp dedik ama 1 tane önde giden yumoş yüzünden 10. gün iptal oldu tedavi opu olamadım yani
şimdi PGT ile hamile kalmaya çalışıyorum,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?