Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

ay ay ay o epiduralden bende nefret ettim bence gerek yok ya.. ikinci doğumuma varabilirsem inşallah çatır çatır doğurucam, epidural süreci uzatıyor, açılmayı yavaşlatıroyo

Amin cnm aynen valla bu kadarla kalsn çekeceğimiz

ay ay ay o epiduralden bende nefret ettim bence gerek yok ya.. ikinci doğumuma varabilirsem inşallah çatır çatır doğurucam, epidural süreci uzatıyor, açılmayı yavaşlatıroyo

Beni baya rahatlattı ya :) 6 saatte doğurdum o olmasa belki 3 -4 saate doğururdum ama güle oynaya değil :)

canım hayırlı olsun inşallah kaliteli bebişlerin olur
amin canım inşallah, CHG yaptıramıyorum maaliyetlerden dolayı.. toplam 6 tane gene bakılacak PGT de
bende 13-14 translokasyon var zaten, 13-14-16-18-21-22 nolu genlere bakılacak, istersen cinsiyet bakalım dedi dr 16 ve 22 yerine, kabul etmedim, sorunlu bilinen malum genler dışında risk taşıyan başka 2 taneye bakın dedim. sonuçta kız-erkek ayrımı hiç düşünmedim, bana cinsiyet seçimi biraz Allah'a karşı riyakarlığa giriyor sanırım, Rabbim sadece sağlıklı hayırlısını nasip etsin yeter..

Beni baya rahatlattı ya :) 6 saatte doğurdum o olmasa belki 3 -4 saate doğururdum ama güle oynaya değil :)
bende alkol sigara hiç bir şey yok, ben ağrı kesici bile içmem çok zorda kalmadıkça, içsem içsem mnoset falan,o yüzden epidurali hemen attı bedenim..

Canim hayirli olsun insallah.cinsiyet gercekten onemli degil muhim olan saglikli sihhatli olmasi.insallah gebelik olusur transferin 5.gunmu yapilacak yoksa dondurulacakmi canim konustunmu doktorunla

Tatlim bu ay taze ve tek emnryo ile denedk. Negatf oldu. Bu ayda dondrlmslarla denycgm . ben de pko bar cnm

Canim hayirli olsun insallah.cinsiyet gercekten onemli degil muhim olan saglikli sihhatli olmasi.insallah gebelik olusur transferin 5.gunmu yapilacak yoksa dondurulacakmi canim konustunmu doktorunla
dondurmayacağım canım transfer yapılacak bu ay, pgtden dolayı 5. gün mecburi bekleyeceğiz zaten. geçen sefer 4 tane döllenen yumurtalarımın 4ü de 5. güne gitmişti. ama hep diyorum ya, 1 tane sağlıklı olsun benimle olsun...

canım sonra ne oldu peki tutunamadı mı embriyo?kaçıncı denem bu?bi evladın var sabırım seninde normal yolla mı olmuştu? amma soru sordum ha :) inanıyorum hepimizin evlatları olucak seninde inşallah bu tedavinde rabbim yüzüne güler.herşey yolunda gider umarım

sor bitanem sıkıntı yok, benim özetim şöyle
1. gebelik --> Normal yolla --> 8+3 kalp durması sonucu kürtaj
2. gebelik --> Normal Yolla --> Kızım oldu (13:14 dengeli translokasyon - benimle aynı)
** sonra 2 yıl korunmadım ama hiç hamile kalamadım, eşimde morfoloji %0 çıktı tüp bebek yolu açıldı bize
3. gebelik --> tüp bebek --> iki tane 5. gün embriyo ama biri 5+5 de diğeri de 8+3 de kalp durdu, kürtaj
** aynı 8+3 sorununu yaşayınca genetik test yaptırdık ve bendeki translokasyon sorunu çıktı
** Nisan ayında yapalım tüp dedik ama 1 tane önde giden yumoş yüzünden 10. gün iptal oldu tedavi opu olamadım yani

şimdi PGT ile hamile kalmaya çalışıyorum,

drkumut bu arada tüp denememde geçen sefer 7 yumurta toplanmış, 5 kullanılabilecek çıkmıştı, 4 tane döllenmişti bunların 4ü de 5. güne gitmişti, 2 tane transfer edilip diğer ikisi 6. gün dondrulmuştu.

ben hastane üzerinden yapmıyorum canım genetiği direk drla ayarlıyorum.. bu biraz tek emb / çift emb transfer gibi açık bir konu aslında..
benimde x geçişli bi hastalık olduğu için embriyoların
canım ne çok şey yaşamışsın sende rabbim butun acılarını unuttursun inşallah. melek kızına sağlıklı bir kardeş nasip etsin rabbim.heyecanla bekliyorum sonucunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…