Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Kocişim çoktan doğum yapması gerekiyor .. İkizannesi arkadaşla beraberdi.. Neden gelmiyor acaba .. İnşallah iyilerdir.. İkizleri olacaktı..

İrmik arkadaşım hoşgeldin .. Geçmiş olsun Canım.. Doktorlar önem vermiyor ki olmazsa bi daha denersin gibi deneme tahtasıyız ya.. Aslında genelde bu kromozom rahatsızlığında Bebek oluyo iki üç aylıkken kalp atımı durup düşüyor sağlıksız oldukları için .. Sen hiç hamile kalamamışsın.. Eşinin spermlerinde problem var mı acaba hamile kalamamanın sebebi olarak.. Senin problemlinde kromozom kaynaklı genelimizde olduğu gibi.. İnşallah dondurulmuş emriyon vardır .. Onlara genetik tarama yaptırıp transfer yapturırsınız canım

Kocişim çoktan doğum yapması gerekiyor .. İkizannesi arkadaşla beraberdi.. Neden gelmiyor acaba .. İnşallah iyilerdir.. İkizleri olacaktı..
Canm daha dogum yapmadim serklajim vardi o olunca hic bi sorun yasamadm bu hafta dogum yapcam insallah 37.haftamda

aslında çok ta doktor hatası diyemeyiz kromozon analizi genellikle 2.tüp bebek başarısızlığı veya düşükten sonra yapılır bu testi yaptırmam için bir endikasyonum yoktu amh4 üstüydü bu hastalarda over yetmezliği olurmş bende tam tersi bir üsürü folikül vardı benim pmpirikliğim nedeni ile yapıldı test sadece doktorumda şaşırdı sonuca

Annem mozaik turnerlı. %4 x kaybı annemin doğal yoldan 2 tane sağlıklı kızı var biri ben:) biraz şansa kalmış mozaik turner olan kişiler ama sağlıklı embriyo rahat bulunan genetik hastalıklardan biri. Bu forumdada çocuğu olmayan olmadı. Korkma bir sonraki tedavinde sağlıklı çıkar bence :) allah yardımcın olsun.

İstanbul ve Ferda Nasıl bebişler büyüyor mu .. Zor mu bakması :)sizlerin sezeryandı değil mi.. Genel anestezi mi yoksa spinal mi oldunuz.. Spinal de Nasıl geçti .. Tavsiye edermisiniz :)

Canim yabancidanda nakil olabilir ama uygun verici bulunamadi.oyuzden bizde bu yolu sectik.ama cok zormus gercekten.normal yolla gebe kaldigim icin hemen olur sanmistim.kismet...vaktinden once cicek acmazmis.zamani var sanirim.insallah olucak....bu arada hastanede verici bekleyen pek cok cocuk var.bizde dahiliz...hepiniz gonullu verici olabilirsiniz.bir yavrunun hayatini kurtarmak kadar kiymetli birsey olamaz herhalde....
Hepiniz iyiki varsiniz...dualariniza benide ekledigin icin cok tesekkurler.ben bir ay sonra baslamak istiyorum aslinda.ama acele ettikce olmuyor sanki.biraz toparlanirim belki ruhen.allahim sanada sabir versin....hepimizin yuzu gulecek insallah

Saol canm ikizannesi ile aramzda bir iki hafta vardi galiba ama o erken dogum yapti tansiyon skntisndan dolayi diye hatrliyorm bendede tansiyon var ama ilac kullaniyorm cok asirida yukselme olmaadi o bebislerne kavustu insallh bizlerde kavusurz benm kizm kucuk gelisimi yavasladi oglum tam ideal suana kadar kiz icin bekledik kilo alsnda kuveze grmesndiye

Merhaba arkadaşlar igneler sirasinda karnim hamile gibi şişti ve dokunamiyorum bile muayene bile cok sikinti veriyor OPU yaparken anestezi ile oluyor degil mi?Opu dan sonra birşey hissettiniz mi dinlenmek gerekiyor mu?

Daha önce dondurulmuşu olan arkadaslar 3. gün mü 5 veya 6. gün embriyosu mu dondurdunuz hangisini tavsiye edersiniz?Bir de dondurulmus transferine rahim nasil hazirlaniyor ?Tüp bebek süreci kadar ilac kullaniliyor mu?

İstanbul ve Ferda Nasıl bebişler büyüyor mu .. Zor mu bakması :)sizlerin sezeryandı değil mi.. Genel anestezi mi yoksa spinal mi oldunuz.. Spinal de Nasıl geçti .. Tavsiye edermisiniz :)
Canim valla benim bebis çöl zor bir bebek sabahlara kadar ayaktayiz birde ben idrar yolu enfeksiyonu olmuşum iki gündür atesim 39.5 mahvoldum yaaa. Benim zeswryan ama istanbul normal yaptı. Genel anestezi ile oldum yapabiliyorsan normal yap canım benim 24 gün oldu hala agrilarim var hiç tavsiye etmem sezeryan . Sen nasılsın nasıl gidiyor

Canm hayrli olsn bende genel anestezi ile olcam ilk deneyimim cok mu kotu agrili oluyor gozum korktu simdi

Arkadaslar bir sorm olacak cevaplarsanz cok sevnrm. Domdrlms embriyo transfernde transfer ortalama kacnci gun oluyor. Ve doktor transfer oncesi takp icin me sklkla cagryor

Daha önce dondurulmuşu olan arkadaslar 3. gün mü 5 veya 6. gün embriyosu mu dondurdunuz hangisini tavsiye edersiniz?Bir de dondurulmus transferine rahim nasil hazirlaniyor ?Tüp bebek süreci kadar ilac kullaniliyor mu?
Canım ne Zaman opu olacaksın evet anestezili oluyor opu.. Çıkınca biraz bi Ağrın oluyor ama dayanılmayacak değil biraz hastanede dinlenip evine gidiyorsun.. Evde bi kaç gün dinlensen yeterli.. Sonrası ağrı sızı kalmıyor.. Opudan sonrada şişkinliğin devam edicem günde iki buçuk üç litre su iç ki şişkinliğin geçsin.. Genelde 5. Gün emriyosunu donduruyorlar.. Dondurulmuş tedavisi şimdiki gibi zor olmucak.. Sadece 20 günlük bi ilaç tedavisi var sonrası transfer inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…