- 16 Ocak 2016
- 3.030
- 2.546
- 133
- 33
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #41.241
Canm daha dogum yapmadim serklajim vardi o olunca hic bi sorun yasamadm bu hafta dogum yapcam insallah 37.haftamdaKocişim çoktan doğum yapması gerekiyor .. İkizannesi arkadaşla beraberdi.. Neden gelmiyor acaba .. İnşallah iyilerdir.. İkizleri olacaktı..
aslında çok ta doktor hatası diyemeyiz kromozon analizi genellikle 2.tüp bebek başarısızlığı veya düşükten sonra yapılır bu testi yaptırmam için bir endikasyonum yoktu amh4 üstüydü bu hastalarda over yetmezliği olurmş bende tam tersi bir üsürü folikül vardı benim pmpirikliğim nedeni ile yapıldı test sadece doktorumda şaşırdı sonucaMerhaba, kromozom sonucu çıkmadan tedaviye neden başladı ki? Yazık değilmi sana önce tutsun sonra devam etmezmis denmesi.bu rahatsizligi çok bilmiyorum canim.tüm testlerini yaptırıp başlamak iste en çok dogru bir karar tabiki de.
merhaba herkese bizde eşimle uzun süredir kendimizi sebebsiz infertilite sanıyorduk hiç gebelik yaşamadım tüp bebek tedavisine başladık ben bütün testleri yapalım diye ısrar edince doktoruma kromozom analizine hiç gerek olmadığını söyledi ama içimin rahat etmesi için yaptıralım dedi biz buarada kan verdik aynı anda tüp bebek tedavisinede başladık kromozan analizi geç sonuçlandığı için tüp bebek tedavime yetişmedi. tüp bebek tedavisi için beta hcg yaptırdığımda 9. gün sonuç 44 çıktı aynı gün kromozom analizimde sonuçlandı .%8 mozaik turnerlıymısım ben megerse büyük ihtimal pgt yapılmadığı için gebelik devam etmezmiş gerçektende beta hcg artışım çok az pazartesi tekrar kan vericem şu an şok içindeyim benim gibi mozaik turnerlı olanlar var mı aranızda?
Canm daha dogum yapmadim serklajim vardi o olunca hic bi sorun yasamadm bu hafta dogum yapcam insallah 37.haftamda[/QUOTBen ikizannesi arkadaşla aynı sanıyordum sizi.. Hayırlı doğumlar canım... Habersiz bırakma bizi
Canim yabancidanda nakil olabilir ama uygun verici bulunamadi.oyuzden bizde bu yolu sectik.ama cok zormus gercekten.normal yolla gebe kaldigim icin hemen olur sanmistim.kismet...vaktinden once cicek acmazmis.zamani var sanirim.insallah olucak....bu arada hastanede verici bekleyen pek cok cocuk var.bizde dahiliz...hepiniz gonullu verici olabilirsiniz.bir yavrunun hayatini kurtarmak kadar kiymetli birsey olamaz herhalde....Canim allh yardimcin olsun.umutdumuzu hic birzaman kaybetmeyecegiz.ilik nakli sadece kardesten mi uyumlu oluyor canim.baska dönor dan da alabiliyormu?allh sana cocuguna ve esine saglikli omurler versin.iyi haberlerini alacagiz insallh zaman herseyin ilaci.evrene guzel enerjiler gonderyoruz moral bozmak yok.uyumlu bebis bulabildigimize gore yine olabilir ve tutunabilir buna odaklan.
Hepiniz iyiki varsiniz...dualariniza benide ekledigin icin cok tesekkurler.ben bir ay sonra baslamak istiyorum aslinda.ama acele ettikce olmuyor sanki.biraz toparlanirim belki ruhen.allahim sanada sabir versin....hepimizin yuzu gulecek insallahdrkumut merhaba canim uzun zamandir girmemeye calisiyordum ama son girdigimden beri yazilanlari okudum simdi. Heyecanla senin durumunu takip ediyordum. Cok dua ettim canim anneme de soyledim o da dua etti senin icin ve herkes icin. Simdi kendine izin ver biraz sonra tekrar baslayacaksin tedaviye. Koskoca 60 gun evet haklisin ama ben bebegimi kaybedeli 34 gun olmus bile. Hayatta hersey zamanla hafifliyor. Cocugunu kardesi kurtaracak canim benim merak etme inaniyorum buna. Dualarim seninle
Canim valla benim bebis çöl zor bir bebek sabahlara kadar ayaktayiz birde ben idrar yolu enfeksiyonu olmuşum iki gündür atesim 39.5 mahvoldum yaaa. Benim zeswryan ama istanbul normal yaptı. Genel anestezi ile oldum yapabiliyorsan normal yap canım benim 24 gün oldu hala agrilarim var hiç tavsiye etmem sezeryan . Sen nasılsın nasıl gidiyorİstanbul ve Ferda Nasıl bebişler büyüyor mu .. Zor mu bakması :)sizlerin sezeryandı değil mi.. Genel anestezi mi yoksa spinal mi oldunuz.. Spinal de Nasıl geçti .. Tavsiye edermisiniz :)
Allah razi olsn canm allahm tum isteyenlere nasip etsn kmsenin kucagni bos birakmasn insallahKocisim masallah sana haftan cok iyi saglikla al kucagina bebislerini
Canm hayrli olsn bende genel anestezi ile olcam ilk deneyimim cok mu kotu agrili oluyor gozum korktu simdiCanim valla benim bebis çöl zor bir bebek sabahlara kadar ayaktayiz birde ben idrar yolu enfeksiyonu olmuşum iki gündür atesim 39.5 mahvoldum yaaa. Benim zeswryan ama istanbul normal yaptı. Genel anestezi ile oldum yapabiliyorsan normal yap canım benim 24 gün oldu hala agrilarim var hiç tavsiye etmem sezeryan . Sen nasılsın nasıl gidiyor
Canım ne Zaman opu olacaksın evet anestezili oluyor opu.. Çıkınca biraz bi Ağrın oluyor ama dayanılmayacak değil biraz hastanede dinlenip evine gidiyorsun.. Evde bi kaç gün dinlensen yeterli.. Sonrası ağrı sızı kalmıyor.. Opudan sonrada şişkinliğin devam edicem günde iki buçuk üç litre su iç ki şişkinliğin geçsin.. Genelde 5. Gün emriyosunu donduruyorlar.. Dondurulmuş tedavisi şimdiki gibi zor olmucak.. Sadece 20 günlük bi ilaç tedavisi var sonrası transfer inşallahDaha önce dondurulmuşu olan arkadaslar 3. gün mü 5 veya 6. gün embriyosu mu dondurdunuz hangisini tavsiye edersiniz?Bir de dondurulmus transferine rahim nasil hazirlaniyor ?Tüp bebek süreci kadar ilac kullaniliyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?