- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #41.341
Yaaa çok üzüldüm.çok zor.allahım ne zaman yazdıysa o zaman olacak ama bilmemek belirsizlik çok zormerhaba arkadaşlar kötü haber vermek almaktan zormuș meğerse sekizinci denemeden de bir sonuç çıkmadı, sağlık olsun kısmet nasip işte... üzülmek yok umutsuzluğa kapılmak yok Rabbimden en güzelini istemeye dua etmeye devam...
canım geçmiş olsun.insanı her deneme biraz daha yıpratıyor.biraz daha yaşlandırıyor.ama allah nasip ederse ulaşacağımız hediye çok güzel.allahım tekrar ayağa çabuk kaldırsın inşallah rabbim gönlündekini nasip etsinnmerhaba arkadaşlar kötü haber vermek almaktan zormuș meğerse sekizinci denemeden de bir sonuç çıkmadı, sağlık olsun kısmet nasip işte... üzülmek yok umutsuzluğa kapılmak yok Rabbimden en güzelini istemeye dua etmeye devam...
canım öyle deme.bak bana x geçişli bir hastalık embriyolar %70 hasarlı çıkıyor geri kalan %30 da uyum arıyoruz.zor değil rabbim istedikten sonra.seninde olucak inan.transferinede hocayı iste.hatta muayenede de isteyebilirsin.ısrarcı olmazsan çok önemsemiyorlar.benim artık memorıalda 5. tedavim.ne gözyaşları döktüm orda sonuç beklerken....inşallah güzel hatıralarla ayrılırız o merkezden....4denemem de ankarada oldu genart anatolia ben de translokasyon var eşimde sperm azlığı.yani işimiz çokkk zor.5taneden biri sağlıklı çıktı ama ondan 2kez parça alındı genetiğine ulaşılamamıştı.dondurulanlar çözüldü 2.kez parça alındı bakalım etkilendi mi kalitesi nasıl? Eyetkiner dualarım seninle.
Dualarım seninleArkadaşlar şuan Liv hospitaldeyim drumu bekliyorum, dua edin güzel kaliteli yumoşlar alınabilsin. 10 da giricem inşallah, Nedense çok korkuyorum... Beni en iyi siz anlarsınız bana en iyi siz edersiniz...
Haydi hayırlı sonuçlarla gel inşallahhArkadaşlar şuan Liv hospitaldeyim drumu bekliyorum, dua edin güzel kaliteli yumoşlar alınabilsin. 10 da giricem inşallah, Nedense çok korkuyorum... Beni en iyi siz anlarsınız bana en iyi siz edersiniz...
oh oh maşallah canım rakam çok iyi inşallah rabbim gönlüne göre verirArkadaşlar yarım saat önce çıktım, 10 tane toplandı, artık yarın kaçı döllendi onu Görücez. Uyandığımda çok Ağrı'm oldu şükür şimdi daha iyiyim... Rakamı duyunca çok sevindim.. Diğer önde giden iki yumoş da doluymuş ama kalitesini şimdilik bilmiyoruz,
Ama bu ay transfer yapmayacakmış, sonraki ay kendi döngümde yapılacak... Dondurulacaklar.. Hayırlısı inşallah vakalım.. Uzmanlar ne diyorsa o..
Dualarınıza teşekkür ederim. Ama devam edin şütfen..
Ataşehir memorial de genart ile çalışıyor, ama çok önermiyorlar ve kuzum, dışarıya da emb vermedikleri için bu defa Liv de yaptık, Genetiks Hakan beyin sektörde adı daha iyi.. Ben ona tavsiye ile gitmiştim. Şişli memorial de genart ile çalışmıyor. Onlarda başka bir yere gönderiyorlar. Benim 6. Gün dındurulmuşlara hiç bir genetikçi yaparım demedi, ne hikmetse genart yaparız dediMasal masallah canim yaa sevindim insallah hepside saglikli dönerler sana ...masal canim bisey sorcam ya ben ankara genartta olucam merkezle arayip konusacak esim uzak oldugumuz icin gerekli testleri burda yapicaz hani cok gelip gitmeyelim diye cunki baya bi uzagiz hani diyorum ki illada yaptirmam gerwken test varmi keske şunada bakilsaydi dwmwk istemiyorum sonra sana hangi testler yapildi
Dr da dedi, yaşına göre iyi aldık diye inşallah içleri de dolu çıkar ve 5. Güne çok sayıda emb kalır.oh oh maşallah canım rakam çok iyi inşallah rabbim gönlüne göre verir
güzel olucak canımDr da dedi, yaşına göre iyi aldık diye inşallah içleri de dolu çıkar ve 5. Güne çok sayıda emb kalır.
Gerçi hep diyorum, bir tane sağlıklı olsun benim olsun yeter :)
Hayırlısı artık
İnşallah bu sayfada güzel haberleri peşpeşe alırız ... Şimdi ben ne zaman adet olcam ki?güzel olucak canımbi ay sonra transfrin.ekimi bulacak sanırım senin transferin benim tedaviye başlıycam zamanlara denk gelicek inşallah olumlu olur hepimizin güzel haberler alalım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?