Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Hastalık X kromozomuyla taşınıyorsa cinsiyet seçilebilir canım aksi durumda tabiki yasak
benimde x geçişli bi hastalık olduğu için cinsiyet belirtiliyor.ama eminim ki herkesin dileği önce sağlıklı evlatlar olduğu için sanmıyorum kimse erkek veya kız diye tutturmaz.yeterki herkesin bebişleri tutunsun

merhaba herkese
Bana cvs yapıldı ve sonucumda mozaik tip turner sendromu yazıyor bu ne demek bilen var mı?
Bende resiplokal Translokasyon var

Canim kromozomsal bir hasar oldugunu biliyorum ama genetik mi okonuda bir fikrim yok.cok gecmis olsun canim.
Genetik sanırım çünkü bende de resiplokal Translokasyon var. Önceden 4 düşüğüm var 1 oğlum var pgt ile oldu çok şükür sağlıklı 8 yaşında
Şimdi normal yolla hamile kaldım ve sonuç bu

Benim bu 5.denemem.istanbul memorial.5tane embriyom genetiğe gönderildi 1i sağlıklı adet olamıyorum bu ay stresten ve tedavime başlayamıyorum adet olup gidersem semra hanımı istersem ücret öder miyim

Son düzenleme:
Benim bu 5.denemem.istanbul memorial.5tane embriyom genetiğe gönderildi 1i sağlıklı adet olamıyorum bu ay stresten ve tedavime başlayamıyorum adet olup gidersem semra hanımı istersem ücret öder miyim
Canim yine cavapliyim para odemezsin.israrci ol semra hoca icin.canim 5 tedavinde memorialdami oldu.sizin ne probleminiz var pgt yaptiriyorsun.insallah o tek embriyon tutunurda bizlerede umut isigi olrsun

merhaba herkese
Bana cvs yapıldı ve sonucumda mozaik tip turner sendromu yazıyor bu ne demek bilen var mı?
Bende resiplokal Translokasyon var
bir bilgim yok canım ama sanırım X geni geçişli bir hastalık sadece kadınlarda oluyor ve doğurganlığı etkiliyor, fakat mozaik olduğu için dengeli demek ama keşke daha fazla bilgim olabilse bu kadar biliyorum bi de aslında çok daha fazla kadında olduğunu bilşyorum

Çok sağolun kızlar hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim ..
Bakalım perşembe amniyosentez yapılacak inşallah sonuç iyi gelir dualarınızı esirgemeyin benim de dualarım sizlerle

4denemem de ankarada oldu genart anatolia ben de translokasyon var eşimde sperm azlığı.yani işimiz çokkk zor.5taneden biri sağlıklı çıktı ama ondan 2kez parça alındı genetiğine ulaşılamamıştı.dondurulanlar çözüldü 2.kez parça alındı bakalım etkilendi mi kalitesi nasıl? Eyetkiner dualarım seninle.

Çok sağolun kızlar hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim ..
Bakalım perşembe amniyosentez yapılacak inşallah sonuç iyi gelir dualarınızı esirgemeyin benim de dualarım sizlerle
Evet tatlım x geçişli bir sorunmuş turner bayanlarda olan ve doğurganlığı etkileyen bir genetik hastalık.erkeklerde olan klinefter.mozaiklik yüzde kaç ve nereyi etkileyecek bu önemli yüzdesi az olsa bile ilerde çocuk sahibi olması zor olabilir.üreme organlarını etkilerse.şans tabi.bize genetikçi klinefter için bunları demişti .turner de bayanlarda olanı.inş yanlıştır sonuç amniyoda temiz çıkar.

Çok sağol Can'ım inan ben bunu hiç duymamıştım
Yarın amniyosentez yapılacak bakalım inşallah sonucum temiz gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…