- 12 Nisan 2016
- 1.125
- 1.110
- 133
- 40
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #41.321
benimde x geçişli bi hastalık olduğu için cinsiyet belirtiliyor.ama eminim ki herkesin dileği önce sağlıklı evlatlar olduğu için sanmıyorum kimse erkek veya kız diye tutturmaz.yeterki herkesin bebişleri tutunsunHastalık X kromozomuyla taşınıyorsa cinsiyet seçilebilir canım aksi durumda tabiki yasak
Doktorun gormedemi canim sonucu ne diyimerhaba herkese
Bana cvs yapıldı ve sonucumda mozaik tip turner sendromu yazıyor bu ne demek bilen var mı?
Bende resiplokal Translokasyon var
Canim gebeligin dogal mimerhaba herkese
Bana cvs yapıldı ve sonucumda mozaik tip turner sendromu yazıyor bu ne demek bilen var mı?
Canim kromozomsal bir hasar oldugunu biliyorum ama genetik mi okonuda bir fikrim yok.cok gecmis olsun canim.merhaba herkese
Normal yolla oldu Can'ım tedavisiz dr um amniyosentez yapalım dedi perşembe günü yapılacak ama bu ne demek araştırdım kafam karıştıCanim gebeligin dogal mi
Genetik sanırım çünkü bende de resiplokal Translokasyon var. Önceden 4 düşüğüm var 1 oğlum var pgt ile oldu çok şükür sağlıklı 8 yaşındaCanim kromozomsal bir hasar oldugunu biliyorum ama genetik mi okonuda bir fikrim yok.cok gecmis olsun canim.
İğneyle sıvı alınıp hastalık olup olmadığı incelenecek canım amniyosentez.. Hayırlısı olsun bende yaptırmıştım oğlumaNormal yolla oldu Can'ım tedavisiz dr um amniyosentez yapalım dedi perşembe günü yapılacak ama bu ne demek araştırdım kafam karıştı
%100 kesinliği yokmuş yanılma payı varmış bu testlerdede.. Amniyosentezle desteklenmesini söylüyorlarCvs yapilsa bile doktorlar yinede amino istiyo neden Acabaa
Canim insallah amniyo sonucun temiz gelir.Genetik sanırım çünkü bende de resiplokal Translokasyon var. Önceden 4 düşüğüm var 1 oğlum var pgt ile oldu çok şükür sağlıklı 8 yaşında
Şimdi normal yolla hamile kaldım ve sonuç bu
Canim yine cavapliyim para odemezsin.israrci ol semra hoca icin.canim 5 tedavinde memorialdami oldu.sizin ne probleminiz var pgt yaptiriyorsun.insallah o tek embriyon tutunurda bizlerede umut isigi olrsunBenim bu 5.denemem.istanbul memorial.5tane embriyom genetiğe gönderildi 1i sağlıklı adet olamıyorum bu ay stresten ve tedavime başlayamıyorum adet olup gidersem semra hanımı istersem ücret öder miyim
bir bilgim yok canım ama sanırım X geni geçişli bir hastalık sadece kadınlarda oluyor ve doğurganlığı etkiliyor, fakat mozaik olduğu için dengeli demek ama keşke daha fazla bilgim olabilse bu kadar biliyorum bi de aslında çok daha fazla kadında olduğunu bilşyorummerhaba herkese
Evet tatlım x geçişli bir sorunmuş turner bayanlarda olan ve doğurganlığı etkileyen bir genetik hastalık.erkeklerde olan klinefter.mozaiklik yüzde kaç ve nereyi etkileyecek bu önemli yüzdesi az olsa bile ilerde çocuk sahibi olması zor olabilir.üreme organlarını etkilerse.şans tabi.bize genetikçi klinefter için bunları demişti .turner de bayanlarda olanı.inş yanlıştır sonuç amniyoda temiz çıkar.Çok sağolun kızlar hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim ..
Bakalım perşembe amniyosentez yapılacak inşallah sonuç iyi gelir dualarınızı esirgemeyin benim de dualarım sizlerle
Çok sağol Can'ım inan ben bunu hiç duymamıştımEvet tatlım x geçişli bir sorunmuş turner bayanlarda olan ve doğurganlığı etkileyen bir genetik hastalık.erkeklerde olan klinefter.mozaiklik yüzde kaç ve nereyi etkileyecek bu önemli yüzdesi az olsa bile ilerde çocuk sahibi olması zor olabilir.üreme organlarını etkilerse.şans tabi.bize genetikçi klinefter için bunları demişti .turner de bayanlarda olanı.inş yanlıştır sonuç amniyoda temiz çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?