- 12 Nisan 2016
- 1.125
- 1.110
- 133
- 40
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #41.361
Canim 5 gun icinde adet olursun sanirimİnşallah bu sayfada güzel haberleri peşpeşe alırız ... Şimdi ben ne zaman adet olcam ki?
ICanm hayrli olsn bende genel anestezi ile olcam ilk deneyimim cok mu kotu agrili oluyor gozum korktu simdi
O kadar hızlı mı :)) teşekkürlerCanim 5 gun icinde adet olursun sanirim
Ya ne diyebilirim ki sanaMasal canim benim merkezlerle ilgili hic bilgim yok sadece voltan baltaci iyi bi genetikci diye oraya gidicem ve cogu merkez genartla calisiyo ne bilim ne yapsam ki acaba
Amin inşallah canım herkes güzel haberler verir inşallahMasal eyetkiner vee fatma arkadaslar asla boşluga dusmeyin dua dua vee duaa rabbim zorlastirma kolaylastir hayirla tamamla insallah
Maşallah gerçekten sayı çok iyi inşallah çok güzel haberler vereceksin buradan bizeArkadaşlar yarım saat önce çıktım, 10 tane toplandı, artık yarın kaçı döllendi onu Görücez. Uyandığımda çok Ağrı'm oldu şükür şimdi daha iyiyim... Rakamı duyunca çok sevindim.. Diğer önde giden iki yumoş da doluymuş ama kalitesini şimdilik bilmiyoruz,
Ama bu ay transfer yapmayacakmış, sonraki ay kendi döngümde yapılacak... Dondurulacaklar.. Hayırlısı inşallah vakalım.. Uzmanlar ne diyorsa o..
Dualarınıza teşekkür ederim. Ama devam edin şütfen..
Saol canm Ikiz gebelik benmkisi canm norml olmuyor malesef yarina insallah sezryna grcemCanm benim iki sezeryanım oldu pek bilmedim.Çocuğum normal doğum ama doğumum zor olmuştu. O yüzden ben halâ normal dogumdan korkarim.Kiminin ki de kolay oluyormuş. Herkesin aynı olmuyor yani.Sezeryanda taburcu olurken drum agri kesici yazmıştı alırken kullanmam diye tahmin etmiştim gerek kalmadı gerçekten. Ama tabi normal doğum daha sağlıklı.
I
Doktorun erbil yağmurmu canım hayırlı olsunmerhaba arkadaşlar bugün osmy sonuçları açıklandı çocuk gelişimi bölümüne yerleşmişim, buruk bir sevinç inşallah hayırlara vesile olur çocuğun kendiside gelir en güzelinden en iyisinden hep beraber mucizeler yaşarız....
Canım ikiliden başka test yapmadim oda temiz çıkmıştı.doktorum nifty yap istersen demişti ama baya pahalı olduğu için yapmadim.detayli usg de de hersey gayet iyi durumdaydı çok sukur.birazda buna guvendim.sen ne durumdasin ufaklık nasıl.Çalıkuşu sende bitakım testler yaptıracaktın.. Naptın CNm
Canım yoktun uzun zamandır ,tekrar mi tedavi gördün ? Haberine de sevindim ne güzel çocuk bölümü çıkmış.aynen dediğin gibi peşinden de bebegin gelir inşallah.merhaba arkadaşlar bugün osmy sonuçları açıklandı çocuk gelişimi bölümüne yerleşmişim, buruk bir sevinç inşallah hayırlara vesile olur çocuğun kendiside gelir en güzelinden en iyisinden hep beraber mucizeler yaşarız....
Doktorun erbil yağmurmu canım hayırlı olsun
Canım yoktun uzun zamandır ,tekrar mi tedavi gördün ? Haberine de sevindim ne güzel çocuk bölümü çıkmış.aynen dediğin gibi peşinden de bebegin gelir inşallah.
Canım benim tabiki umudunu kesme ,Allahin merhameti sonsuz bebegin sen hiç ummadigin anda kapini calicaktir.Evet bu sefer sessiz sedasız hiç kimseye söylemedim, benimle beraber herkes üzülüyor diye... ama kısmet değilmiş Allah büyüktür deyip kendimizi teselli ediyoruz umudumuzu kesmiyoruz....
Umudumuzu kesmek dışında herşeyi kesiyoruz, kötü düşünceleri, ekmeği.. VbEvet bu sefer sessiz sedasız hiç kimseye söylemedim, benimle beraber herkes üzülüyor diye... ama kısmet değilmiş Allah büyüktür deyip kendimizi teselli ediyoruz umudumuzu kesmiyoruz....
Allah yardımcın olsun canım inşallah bebeklerini sağ salim kucağına alırsın. Allah kolaylik versin inşallah..Saol canm Ikiz gebelik benmkisi canm norml olmuyor malesef yarina insallah sezryna grcem
Yok canım tedaviye başlamadım henüz. Eylül sonu gibi reglimi bekliyorum inşallah o zaman başlayacağız tedaviye.Yani bu gelecek reglim degil digerinde düşünüyoruz.Sen ne zaman baslicaksin tedaviye canm?Hayatt nerdesin bacım yaa ne yapiyon tedavi basladin mi
Bende baslicam ama merkez secemiyorum ki ne yapacam sasdim yaa adiyamanda yok zaten ne etcem bilmiuorumYok canım tedaviye başlamadım henüz. Eylül sonu gibi reglimi bekliyorum inşallah o zaman başlayacağız tedaviye.Yani bu gelecek reglim degil digerinde düşünüyoruz.Sen ne zaman baslicaksin tedaviye canm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?