Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Canm benim iki sezeryanım oldu pek bilmedim.Çocuğum normal doğum ama doğumum zor olmuştu. O yüzden ben halâ normal dogumdan korkarim.Kiminin ki de kolay oluyormuş. Herkesin aynı olmuyor yani.Sezeryanda taburcu olurken drum agri kesici yazmıştı alırken kullanmam diye tahmin etmiştim gerek kalmadı gerçekten. Ama tabi normal doğum daha sağlıklı.
Canm hayrli olsn bende genel anestezi ile olcam ilk deneyimim cok mu kotu agrili oluyor gozum korktu simdi
I

Masal canim benim merkezlerle ilgili hic bilgim yok sadece voltan baltaci iyi bi genetikci diye oraya gidicem ve cogu merkez genartla calisiyo ne bilim ne yapsam ki acaba
Ya ne diyebilirim ki sana ama yaşadığın şehirden dolayı da seçim şansın az sanırım... En çok duyulanı bilineni o!

Maşallah gerçekten sayı çok iyi inşallah çok güzel haberler vereceksin buradan bize

Saol canm Ikiz gebelik benmkisi canm norml olmuyor malesef yarina insallah sezryna grcem

Çalıkuşu sende bitakım testler yaptıracaktın.. Naptın CNm
Canım ikiliden başka test yapmadim oda temiz çıkmıştı.doktorum nifty yap istersen demişti ama baya pahalı olduğu için yapmadim.detayli usg de de hersey gayet iyi durumdaydı çok sukur.birazda buna guvendim.sen ne durumdasin ufaklık nasıl.

Canım yoktun uzun zamandır ,tekrar mi tedavi gördün ? Haberine de sevindim ne güzel çocuk bölümü çıkmış.aynen dediğin gibi peşinden de bebegin gelir inşallah.

Canım yoktun uzun zamandır ,tekrar mi tedavi gördün ? Haberine de sevindim ne güzel çocuk bölümü çıkmış.aynen dediğin gibi peşinden de bebegin gelir inşallah.

Evet bu sefer sessiz sedasız hiç kimseye söylemedim, benimle beraber herkes üzülüyor diye... ama kısmet değilmiş Allah büyüktür deyip kendimizi teselli ediyoruz umudumuzu kesmiyoruz....

Evet bu sefer sessiz sedasız hiç kimseye söylemedim, benimle beraber herkes üzülüyor diye... ama kısmet değilmiş Allah büyüktür deyip kendimizi teselli ediyoruz umudumuzu kesmiyoruz....
Canım benim tabiki umudunu kesme ,Allahin merhameti sonsuz bebegin sen hiç ummadigin anda kapini calicaktir.

Umudumuzu kesmek dışında herşeyi kesiyoruz, kötü düşünceleri, ekmeği.. Vb

Bölümün de hayırlı olsun... Çok güzel bir meslek bence

Hayatt nerdesin bacım yaa ne yapiyon tedavi basladin mi
Yok canım tedaviye başlamadım henüz. Eylül sonu gibi reglimi bekliyorum inşallah o zaman başlayacağız tedaviye.Yani bu gelecek reglim degil digerinde düşünüyoruz.Sen ne zaman baslicaksin tedaviye canm?

günaydın arkadaşlar bende pgt hastasıyım bu topikte önceleri paylaşımlarım olmuştu 2 tedavi gördüm havuz sistemi uyguladı doktorum bize ama yumurtalarım kalitesiz olduğu için bir tedavi daha istedi ... sorum şu kalitesiz yumurta ile pgt yaptıran oldu mu embriyo yapısı da bozulan

Yok canım tedaviye başlamadım henüz. Eylül sonu gibi reglimi bekliyorum inşallah o zaman başlayacağız tedaviye.Yani bu gelecek reglim degil digerinde düşünüyoruz.Sen ne zaman baslicaksin tedaviye canm?
Bende baslicam ama merkez secemiyorum ki ne yapacam sasdim yaa adiyamanda yok zaten ne etcem bilmiuorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…