Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Canim yumirta kalitesi icin mikro cip uyguluyo merkezler diye biliyorum

Bende baslicam ama merkez secemiyorum ki ne yapacam sasdim yaa adiyamanda yok zaten ne etcem bilmiuorum
yanlış bilgi vermek istemem ama geçen sene adana başkent hastanesinde tedavi gördüm hemşire odasında sıra beklerken adıyamandan gelen hasta da vardı servis ile gidip geliyordu sizin için kolaylık olur. bende mersinden adanaya gidiş gelişlerimde servis kullanıyordum

Adana baskettin kendi laboratuari yok pgt laboratuari yok o yuzden istemeiyorum orayi

Peki sen memununmuydun adanadan canim neden olmadi orda simdi nerde devam esiyosun

Peki sen memununmuydun adanadan canim neden olmadi orda simdi nerde devam esiyosun
benim durum karışık iç organlarımın yeri değişik rahimde sorun vardı o giderildi sonra 2 tedavi gördüm kalitesiz çıktı yumurtalarım döllenme sıkıntısı oldu uzun protokol denedik aynı sorun oldu gıda takviyeleri verdi spor yap , kilo ver 2 3 ay sonra geldi o 2 3 ay oldu 1 sene :) memnunum canım tayfun bey doktorum başka merkez düşündüm ama tayfun bey herşeyimi biliyor diye cesaret edemedim başka hastaneye gitmeyi pgt yi volkan baltacı yapacak zaten

Baskent hastanesi volkan baltaciylami calisiyo bende dirwk ona gitmek istiyorum volkan beye genartta

Adana baskettin kendi laboratuari yok pgt laboratuari yok o yuzden istemeiyorum orayi
Canm bence kendi pgt laboratuvarinin olup olmaması çok önemli değil. Çünkü embriyo ile yapılan işlem ve süreçte herhangi bir değişiklik olmuyor.Sonuçta embriyodan hücre alınıp götürülürken %99 gibi bir oranda doğru sonuç veriyormuş ve embriyo bu surecte bulundugun merkezde kaliyor yine.Genetikcime ben de acaba pgtnin şehir dışında yapılması etkiler mi diye sorduğumda böyle söylemişti o yüzden isterse pgt Amerika'da yapılsın değişen bişey yok dedi.

canım maysa ben de genart la görüşme yapmıştım açıkçası içeme çok sinmedi.tedavi göreceksen eğer merkezi çok iyi araştır.labaratuvarının içinde olmaması sıkıntı değil bence çoğu merkez dış labaratuvarda çalışıyor pgt.gez merekzleri hepsiyle konuş.çünki hem maliyetli hem stresli bir tedavi bizimkisi.sgkla anlaşması olsun bence gideceğin merkezin belki raporun fln varsa indrim olur.allah yardımcın olsun yolun aydınlık olsun inşallah.başkent ahstanesini bende iyi duydum hulisi Zeyneloğlu.bi araştır canım.

Canim acikcasi oyle merkezleri dolasip arastirma konusma sansim yokki telefonda konusup icime sinerse on gorusme icin ucakla gidicem yani cok yorucu olucak benim icin baskent dedigin adana mi yani ..bide ankara genartti begenmeyenler var sizi hakli goruyorum cunki gorusmussunuz bilginiz var az cok ama benim hic yok kafami karistiran kotu bi merkezse neden butun merkezler genartta volkan beyle calisiyo ki

canım başkent dediğim ankara başkent genart genetiği için bişey diyemem tüp bebeği kısmı için diyorum ben genetik zaten standart tüm merkezlerde aynı işlem yapılıyor.ama tüp bebek ksımıda önemli bence randevu al birkaç yerden gittiğinde gez hepsini hakkında hayırlısı olsun inşallah

kızlaaarrrrrrrr 10 yumurtamın 9 tanesi döllenmiş :):):):) bir tane yumurta boş çıkmış zaten, mutluluktan uçuyorum.. inşallah 5. güne de 9/9 gidebilirler, ne kadar çok embriyo benim için o kadar büyük şans demek..

dualarınızı esirgemeyin ne olur benden, duaya devam...

canım maşallah harika buhadi bakalım inşallah dondurulmuşun bile kalır bu durumda rabbim yolunu açık etsin inşallah arkadaşım

canım maşallah harika buhadi bakalım inşallah dondurulmuşun bile kalır bu durumda rabbim yolunu açık etsin inşallah arkadaşım
bu kadarını beklemiyordum canım, önde giden 2 taneyi kalitesiz olarak düşünmüştüm, 5 tane falan döllenir diyordum -ki Rabbim bana umut kapısı açtı tekrar.

bakalım 5. güne kaç tanesi devam edebilecek..

ama embriyolog - doktor ikilisi ve uyumu çok önemli bence, yumurta toplamadan önce embriyologla tanıştım, opu süresince, de oradaymış, toplamayı birebir takip ediyordu hatun..

elbetteki her deneme birbirinden farklı ama embriyolog da bu işte kilit nokta bence. bizde morfolojiden dolayı mikro yapıldı ayrıca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…