- 16 Ocak 2016
- 3.030
- 2.546
- 133
- 33
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #41.381
Canim yumirta kalitesi icin mikro cip uyguluyo merkezler diye biliyorumgünaydın arkadaşlar bende pgt hastasıyım bu topikte önceleri paylaşımlarım olmuştu 2 tedavi gördüm havuz sistemi uyguladı doktorum bize ama yumurtalarım kalitesiz olduğu için bir tedavi daha istedi ... sorum şu kalitesiz yumurta ile pgt yaptıran oldu mu embriyo yapısı da bozulan
benim doktorumdas önermişti ama ben eksik anlamışım bu tedavimde inşallah uygulıcakCanim yumirta kalitesi icin mikro cip uyguluyo merkezler diye biliyorum
yanlış bilgi vermek istemem ama geçen sene adana başkent hastanesinde tedavi gördüm hemşire odasında sıra beklerken adıyamandan gelen hasta da vardı servis ile gidip geliyordu sizin için kolaylık olur. bende mersinden adanaya gidiş gelişlerimde servis kullanıyordumBende baslicam ama merkez secemiyorum ki ne yapacam sasdim yaa adiyamanda yok zaten ne etcem bilmiuorum
Adana baskettin kendi laboratuari yok pgt laboratuari yok o yuzden istemeiyorum orayiyanlış bilgi vermek istemem ama geçen sene adana başkent hastanesinde tedavi gördüm hemşire odasında sıra beklerken adıyamandan gelen hasta da vardı servis ile gidip geliyordu sizin için kolaylık olur. bende mersinden adanaya gidiş gelişlerimde servis kullanıyordum
Peki sen memununmuydun adanadan canim neden olmadi orda simdi nerde devam esiyosunyanlış bilgi vermek istemem ama geçen sene adana başkent hastanesinde tedavi gördüm hemşire odasında sıra beklerken adıyamandan gelen hasta da vardı servis ile gidip geliyordu sizin için kolaylık olur. bende mersinden adanaya gidiş gelişlerimde servis kullanıyordum
benim durum karışık iç organlarımın yeri değişik rahimde sorun vardı o giderildi sonra 2 tedavi gördüm kalitesiz çıktı yumurtalarım döllenme sıkıntısı oldu uzun protokol denedik aynı sorun oldu gıda takviyeleri verdi spor yap , kilo ver 2 3 ay sonra geldi o 2 3 ay oldu 1 sene :) memnunum canım tayfun bey doktorum başka merkez düşündüm ama tayfun bey herşeyimi biliyor diye cesaret edemedim başka hastaneye gitmeyi pgt yi volkan baltacı yapacak zatenPeki sen memununmuydun adanadan canim neden olmadi orda simdi nerde devam esiyosun
Baskent hastanesi volkan baltaciylami calisiyo bende dirwk ona gitmek istiyorum volkan beye genarttabenim durum karışık iç organlarımın yeri değişik rahimde sorun vardı o giderildi sonra 2 tedavi gördüm kalitesiz çıktı yumurtalarım döllenme sıkıntısı oldu uzun protokol denedik aynı sorun oldu gıda takviyeleri verdi spor yap , kilo ver 2 3 ay sonra geldi o 2 3 ay oldu 1 sene :) memnunum canım tayfun bey doktorum başka merkez düşündüm ama tayfun bey herşeyimi biliyor diye cesaret edemedim başka hastaneye gitmeyi pgt yi volkan baltacı yapacak zaten
Bizim gelinimizde oyle butun organlari test yerde kalbi sagdaBaskent hastanesi volkan baltaciylami calisiyo bende dirwk ona gitmek istiyorum volkan beye genartta
volkan baltacı ile çalışıyor sizdeki sorun neydiBaskent hastanesi volkan baltaciylami calisiyo bende dirwk ona gitmek istiyorum volkan beye genartta
sağlık durumu nasıl peki çocuğu oldu mu ? benim tanıştığım kişiler kiminde olmuş kiminde olmamış.Bizim gelinimizde oyle butun organlari test yerde kalbi sagda
Valla canm ben aynı yerde devam edecem Allah yardımcımız olsun..Drun ününü çok duydum.Allah kimsenin emeğini araya vermesin.Bende baslicam ama merkez secemiyorum ki ne yapacam sasdim yaa adiyamanda yok zaten ne etcem bilmiuorum
Canm bence kendi pgt laboratuvarinin olup olmaması çok önemli değil. Çünkü embriyo ile yapılan işlem ve süreçte herhangi bir değişiklik olmuyor.Sonuçta embriyodan hücre alınıp götürülürken %99 gibi bir oranda doğru sonuç veriyormuş ve embriyo bu surecte bulundugun merkezde kaliyor yine.Genetikcime ben de acaba pgtnin şehir dışında yapılması etkiler mi diye sorduğumda böyle söylemişti o yüzden isterse pgt Amerika'da yapılsın değişen bişey yok dedi.Adana baskettin kendi laboratuari yok pgt laboratuari yok o yuzden istemeiyorum orayi
canım maysa ben de genart la görüşme yapmıştım açıkçası içeme çok sinmedi.tedavi göreceksen eğer merkezi çok iyi araştır.labaratuvarının içinde olmaması sıkıntı değil bence çoğu merkez dış labaratuvarda çalışıyor pgt.gez merekzleri hepsiyle konuş.çünki hem maliyetli hem stresli bir tedavi bizimkisi.sgkla anlaşması olsun bence gideceğin merkezin belki raporun fln varsa indrim olur.allah yardımcın olsun yolun aydınlık olsun inşallah.başkent ahstanesini bende iyi duydum hulisi Zeyneloğlu.bi araştır canım.Peki sen memununmuydun adanadan canim neden olmadi orda simdi nerde devam esiyosun
Canim acikcasi oyle merkezleri dolasip arastirma konusma sansim yokki telefonda konusup icime sinerse on gorusme icin ucakla gidicem yani cok yorucu olucak benim icin baskent dedigin adana mi yani ..bide ankara genartti begenmeyenler var sizi hakli goruyorum cunki gorusmussunuz bilginiz var az cok ama benim hic yok kafami karistiran kotu bi merkezse neden butun merkezler genartta volkan beyle calisiyo kicanım maysa ben de genart la görüşme yapmıştım açıkçası içeme çok sinmedi.tedavi göreceksen eğer merkezi çok iyi araştır.labaratuvarının içinde olmaması sıkıntı değil bence çoğu merkez dış labaratuvarda çalışıyor pgt.gez merekzleri hepsiyle konuş.çünki hem maliyetli hem stresli bir tedavi bizimkisi.sgkla anlaşması olsun bence gideceğin merkezin belki raporun fln varsa indrim olur.allah yardımcın olsun yolun aydınlık olsun inşallah.başkent ahstanesini bende iyi duydum hulisi Zeyneloğlu.bi araştır canım.
canım başkent dediğim ankara başkent genart genetiği için bişey diyemem tüp bebeği kısmı için diyorum ben genetik zaten standart tüm merkezlerde aynı işlem yapılıyor.ama tüp bebek ksımıda önemli bence randevu al birkaç yerden gittiğinde gez hepsini hakkında hayırlısı olsun inşallahCanim acikcasi oyle merkezleri dolasip arastirma konusma sansim yokki telefonda konusup icime sinerse on gorusme icin ucakla gidicem yani cok yorucu olucak benim icin baskent dedigin adana mi yani ..bide ankara genartti begenmeyenler var sizi hakli goruyorum cunki gorusmussunuz bilginiz var az cok ama benim hic yok kafami karistiran kotu bi merkezse neden butun merkezler genartta volkan beyle calisiyo ki
hayat nasılsın canım çoktandır denk gelmedikValla canm ben aynı yerde devam edecem Allah yardımcımız olsun..Drun ününü çok duydum.Allah kimsenin emeğini araya vermesin.
canım maşallah harika bukızlaaarrrrrrrr 10 yumurtamın 9 tanesi döllenmiş :):):):) bir tane yumurta boş çıkmış zaten, mutluluktan uçuyorum.. inşallah 5. güne de 9/9 gidebilirler, ne kadar çok embriyo benim için o kadar büyük şans demek..
dualarınızı esirgemeyin ne olur benden, duaya devam...
bu kadarını beklemiyordum canım, önde giden 2 taneyi kalitesiz olarak düşünmüştüm, 5 tane falan döllenir diyordum -ki Rabbim bana umut kapısı açtı tekrar.canım maşallah harika buhadi bakalım inşallah dondurulmuşun bile kalır bu durumda rabbim yolunu açık etsin inşallah arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?