Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

teşekkürler canım iyiyim bende.iş ev arasında mekik dokuyorum.inşallah yeni tedavin hayırlı uğurlu olur bende tedavi için gün sayıyorum 2 ay dinlen dediler hepimizin yüzü güler inşallah bu defa
İnşallah bu defa hersey istediğimiz gibi olsun.Belki seninle tedavilerimiz yakın zamanlarda olur tekrar bir heyecan stres bakalım artik..Belki de ard arda müjdeli haberlerimizi paylasicağiz şu an hissedemiyoruz ama bir kaç aya inşallah hersey çok daha farklı ve güzel olur.Bizden öncekilerin güzel haberlerini alalım sıra bize gelsin..:))

Kadersiz merhaba, Evet maalesef haklısın. Ben en uzun olabileceği boyu söylemiştim. Duyduğum en düşük 1,38 ve 1,40-1,60 arası olabiliyorlar diye okudum. Başka yerleri de etkileyebiliyor muymuş? Bilmiyordum...

teşekkürler canım iyiyim bende.iş ev arasında mekik dokuyorum.inşallah yeni tedavin hayırlı uğurlu olur bende tedavi için gün sayıyorum 2 ay dinlen dediler hepimizin yüzü güler inşallah bu defa
yeni tedavini nerede yapacaksın bu defa daha butik mi çalışsan acaba, standart hastane prosedürleri dışında.

genetik konusunda en iyisini yakalamıssın ama acaba tüp bebek konusunda merkez&dr mu değiştirsen bu defa ?

Kadersiz merhaba, Evet maalesef haklısın. Ben en uzun olabileceği boyu söylemiştim. Duyduğum en düşük 1,38 ve 1,40-1,60 arası olabiliyorlar diye okudum. Başka yerleri de etkileyebiliyor muymuş? Bilmiyordum...
ya benim eltimin bir sıkıntısı yok ama 1,46 evde her yere tabureyle çıkıyor :) onun dışında gayet iyi.. hep diyorum ya canı içinde olsun yeterki..

butik derken canım?anlayamadım.aslında memorıal şişli hep şikayetçiyim hocayla muhatap olamıyorsun vede açıkçası benimle çok ilgilendiklerini düşünmüyorum çoğu zaman mesela negatif diye aradım hemşireyle muhatap oluyorum vs.aslında memorıal çok istemiyorum.ama devlet henüz yetiştiremedi setup işlemini malum ülkenin durumlardan dolayıda herşey durmuş durumda.neyapacağımızı bilmiyorum açıkçası başka bir genetikçi bulsak ekstradan birsürü para vermek zorunda kalıcam oda çok mantıklı gelmiyor.şişli genetik hekimi değiştirsenizde bakarız pgt diyorlar.ama fiyatı yükseltiyolar.senin hekim memorıalla çalışıyormu canım?ara ara ağlıyorum işyerinede iyice psikoloji alt üst oldu.bunları düşünüyorum hep neyapıcaz diye güveneceğim birilerini bulsam çok şahane olacak

canım umarım iyi olur herşey rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın.Allah görüyo hepimizin çektiği sıkıntıları taktir onun.rabbim umudumuzu kaybettirmesin.biz kötü insanlar değiliz ki yaa ben hep diyorum rabbim o bebeği doğuracağım günü göster bana.sanki onu doğurduğum günü görsem bıçak gibi kesilecek dertlerim.dünyada cenneti yaşıycam...olucak hepimizin arkadaşım seninle yakın olabilir tedavimiz vira bismillah deyip başlıycaz bakalım peş peşe yüksek beta hcg ler yazalım buraya

işte butikten kastım bu, senin bir dosyan var hastanede ama sen dosyadan ibaretsin, ruh yok. böyle oldukça da kafandaki sorularla yapayalnız kalıyorsun. ben Memorial'den nefret ettim.. o yüzden bu defa Liv de denedik, şimdilerde iyi ki de Liv olmuş diyorum. doktorum o hastaneden değil ama Liv'in ekibini sevdim.

insan bu yolda aslında doktorluğu iyi olan bir yoldaş arıyor kendine..

Genetiks / hakan bey doğru adres ama ona gelen embriyoların kalitesi önemli, adamın da yapabileceği pek bir şey yok, o sadece incelemesini yapabilir..

hakkında hayırlısı olsun..

inşallah arkadaşlar önce hepimizden yüksek B-hcgler, sonra peşpeşe sağlıklı doğumlar nasip etsin Rabbim.

inşallah hayırlısı olur canım hepimiz için.zaten bende tedaviye başlarken gerçekten güven falan kalmadı kafamda birsürü soru var ve cavaplayacak kimse yok.sanırım hekimine güvenmek ve senin için en iyisini yapmaya çalıştığını bilmek kafanı çok rahatlatan bişey tüp tedavisinde.ama merkezlerde dediğin gibi bunu çok yakalayamıyorsun.bilmiyorum canım ne yapacağımızı eğer devlet setup işlemini bitirirse belki ankarada sgk anlaşmalı olan bir yere giderim.maddi açıdan bizi rahatlatır bu biraz.canım benim genetiğinede memorıalda bakılıyor.kendi bünyesinde genetik merkezi var hastanenin.farklı hekime tüp yaptırsam demiştim bi defa ozaman pgt fiyatını farklı çıkarıyor çakallar.para tuzağı olmuş bu işler sadece ne yazıkki

Bunu bize genetikçiler klinefter için anlattı .turner da benzeri.az etkilerse boyu bile normale yakın olabilir bence.çocuğu da olabilir bunu bilemeyiz.malesef

Ankara genart ve başkentte cgh yoktu geldi mi ?başkent devletle anlaşmalı genetiği başarılı ama laboratuvarı bilmem.genart da öyle genetikçisi çok iyi laboratuvar ve yöntem bence sorun

Ankara genart ve başkentte cgh yoktu geldi mi ?başkent devletle anlaşmalı genetiği başarılı ama laboratuvarı bilmem.genart da öyle genetikçisi çok iyi laboratuvar ve yöntem bence sorun
canım biz cgh değil pgt yaptırıyoruz tek gen hasarı bizimki.biz devlete başvurduk bizimgibi hastalara ücretsiz bakılıtor pgt.dışkapı genetik merkezinde.eğer onlar hazırız derlerse ankarada tüp bebek uzmanı bulmayı düşünüyorum.pgt devlette ücretsiz baktırıcaz.sgk anlaşmalı bir merkez olsunki tüp bebeğede kısmi para verelim istiyorum çünki maddi olarak yıprandık çok.ankaraya gittiğimde görüşücem birkaç yerle bakalım ne diyecekler.ankarada bildiğin vede gidenelrin memnun kaldığı bir hekim veya merkez fln varmı?

aynen kendi içlerinde para tuzağına çevirmişler, işin içine girdikçe insan biraz daha anlıyor durumu.. bana çok ruhsuz geliyor memorailler ve tam çakal yuvası

hücre biyopsisi için para alıyorlar..

aynen kendi içlerinde para tuzağına çevirmişler, işin içine girdikçe insan biraz daha anlıyor durumu.. bana çok ruhsuz geliyor memorailler ve tam çakal yuvası

hücre biyopsisi için para alıyorlar..
gözünü sevdiğimin parası insanlığın öldüğünü anladım bu tüp bebek olayalrında.en kötüsü elim mahkum.normal tüp bebek olsa çok rahat hekim değiştirirsin.ama pgt işlemi insanın elini ayağını bağlıyor.setup işlemi için 10.000 para verdik ilk defa bizim için yurtdışından sipariş etmişler malzemeyi.başka bir yere gitsem yeniden 10.000 istiycekelr çalışmadıkları hastalık muhtemelen.bunlar yıpratıyor insanı

canım ankaraya gidicez eşimle beraber.gitmişken emrkezlerle de görüşmeyi düşünüyorum orayada uğrıycam kısmet olursa
Hadi hayirlisi ama doktoru cok övüyorlar biraz arastirdim memnun olmayan yok negatif sonuc bile alsalar hocam elindwn geleni yapti yaziyo millet

hastane bugün aramadı, acaba aramayacak mı? "merak içerisinde hissediyor" modundayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…