- 12 Nisan 2016
- 1.125
- 1.110
- 133
- 40
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #41.441
sebep canım genetik içinmiMerhaba, başkent Hulusi beyle bi ay önce görüşmüştüm muhterem bahçeyle görüşmem için yönlendirmişti, paylaşmak istedim,
2. gün.. ama beni hep aramalarını istiyorum, habersiz kalmak daha kötü, yarın 3. gün sanırım yarın ararlar di mi?Kaçıncı gün bugün canım 3. Gün arıyorlar benim bildiğim..
Tüp bebek için başkent hulusi mükemmelcanım biz cgh değil pgt yaptırıyoruz tek gen hasarı bizimki.biz devlete başvurduk bizimgibi hastalara ücretsiz bakılıtor pgt.dışkapı genetik merkezinde.eğer onlar hazırız derlerse ankarada tüp bebek uzmanı bulmayı düşünüyorum.pgt devlette ücretsiz baktırıcaz.sgk anlaşmalı bir merkez olsunki tüp bebeğede kısmi para verelim istiyorum çünki maddi olarak yıprandık çok.ankaraya gittiğimde görüşücem birkaç yerle bakalım ne diyecekler.ankarada bildiğin vede gidenelrin memnun kaldığı bir hekim veya merkez fln varmı?
İnşallah canım ben de bazen diyorum kötü müyüm? Her işi yolunda giden benden daha mı iyi ama yok biraz da şans ve alnimiza yazılan kader böyleymiş diyorum.Herseyin bir vakti saati var bizim dilegimizin kabul olmasi için de inşallah yeterli zaman geçmiştir ve zamanımız gelmiştir inşallah diye umuyorum.canım umarım iyi olur herşey rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın.Allah görüyo hepimizin çektiği sıkıntıları taktir onun.rabbim umudumuzu kaybettirmesin.biz kötü insanlar değiliz ki yaaben hep diyorum rabbim o bebeği doğuracağım günü göster bana.sanki onu doğurduğum günü görsem bıçak gibi kesilecek dertlerim.dünyada cenneti yaşıycam...olucak hepimizin arkadaşım seninle yakın olabilir tedavimiz vira bismillah deyip başlıycaz bakalım peş peşe yüksek beta hcg ler yazalım buraya
3. Gün ararlar her gün aramazlar canım2. gün.. ama beni hep aramalarını istiyorum, habersiz kalmak daha kötü, yarın 3. gün sanırım yarın ararlar di mi?
Doktorun hangi hastanede canım? Fiyatları ne kadardı2. gün.. ama beni hep aramalarını istiyorum, habersiz kalmak daha kötü, yarın 3. gün sanırım yarın ararlar di mi?
canım benşm doktrumun muayenehanesi var, Banu Çiftçi,Doktorun hangi hastanede canım? Fiyatları ne kadardı
Cvs testini bende Translokasyon olduğu için dr um istedi ikili test falan yapmadı gerek yok dedi. Direkt cvs yaptı. Aynen bu hamileliğim doğal yolla oldu tedavisizEyetkiner birsey sorabilir miyim sana? Cvs testini neden yaptirmistin? Sende olan kromozom bozuklugundan mi yoksa ultrasonda ense kalinligi falan mi cikmisti? Bir de bu hamileligin dogal yolla oldu degil mi?
Benim pek bilgim yok ama bilgisi olan arkadaşlar yardimci olacaktır diye düşünüyorum.Abcc8 genin de mutasyon bulunup pgt yontemiyle hamile kalan var mi acaba
Toplamanın ertesi günü aramaları lazım,toplamda üç gün üstüste arıyorlar taki su kadarini dolle di dondurduk diyene kadar.sen arasaydım keskehastane bugün aramadı, acaba aramayacak mı?"merak içerisinde hissediyor" modundayım
Merhaba bende duymadım canim bu durumu yoksa yardımcı olurdum.Arkadsla abcc8 gen de mutaston cikip pgt yontemiyle hamile kalan var mi lutfen yardim
Neden peki sebeb siz onla gorusmek istemissiniz neden yonlendirdikiMerhaba, başkent Hulusi beyle bi ay önce görüşmüştüm muhterem bahçeyle görüşmem için yönlendirmişti, paylaşmak istedim,
Ben de bunu merak ediyorum başkentin genetik bölümü var pgt de yapıyorlarNeden peki sebeb siz onla gorusmek istemissiniz neden yonlendirdiki
Cok masrafli devlet memuru olanalara da ayni fiyat mi cikar devlet ne kadarini karsiliyorKızlar sabah embriyolog aradı, 10 alınıp, 9 döllenmişti biliyorsunuz, 8 tane kalmışlar ama 1 tanesi 4 hücreliymiş o devam etmeyebilirmiş, diğer 7 tanesi 6-8-10 hücreliymişler durumları gayet iyi dedi.
İnşallah 5. Güne de 7 tanesiyle gidebilirim..
Bu arada embriyo biyopsi parası da belli oldu 750 lira da buna alıyorlarmış (bittim ben)
Toplamda = 13,750 TL
Tüp bebe 6500 TL
Biyopsi. 750 TL
Genetik. 1500 usd - 4800 TL takribi
İlaçlar. 1700 TL
Bir de dondurma ücreti alırlarsa diye korkuyorum..
biOpsi parasidami aliyolar bu ne yaa soyguncu bunlar.allah yardimcimiz olsun.canim insallah bebis tutunurda cektiklerin son bulurKızlar sabah embriyolog aradı, 10 alınıp, 9 döllenmişti biliyorsunuz, 8 tane kalmışlar ama 1 tanesi 4 hücreliymiş o devam etmeyebilirmiş, diğer 7 tanesi 6-8-10 hücreliymişler durumları gayet iyi dedi.
Bu arada embriyo biyopsi parası da belli oldu 750 lira da buna alıyorlarmış (bittim ben)
Toplamda = 13,750 TL
Tüp bebe 6500 TL
Biyopsi. 750 TL
İlaçlar. 1700 TL
biOpsi parasidami aliyolar bu ne yaa soyguncu bunlar.allah yardimcimiz olsun.canim insallah bebis tutunurda cektiklerin son bulurKızlar sabah embriyolog aradı, 10 alınıp, 9 döllenmişti biliyorsunuz, 8 tane kalmışlar ama 1 tanesi 4 hücreliymiş o devam etmeyebilirmiş, diğer 7 tanesi 6-8-10 hücreliymişler durumları gayet iyi dedi.
Toplamda = 13,750 TL
Tüp bebe 6500 TL
Biyopsi. 750 TL
İlaçlar. 1700 TL
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?