Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Tüp bebek için başkent hulusi mükemmel

İnşallah canım ben de bazen diyorum kötü müyüm? Her işi yolunda giden benden daha mı iyi ama yok biraz da şans ve alnimiza yazılan kader böyleymiş diyorum.Herseyin bir vakti saati var bizim dilegimizin kabul olmasi için de inşallah yeterli zaman geçmiştir ve zamanımız gelmiştir inşallah diye umuyorum.

Doktorun hangi hastanede canım? Fiyatları ne kadardı
canım benşm doktrumun muayenehanesi var, Banu Çiftçi,

geçen sefer Ataşehir memorialde yapmıştık tüpü, bu defa Ulus Liv'de yaptık. 6500 lira tüp, genetik için emb sayısı 13 e kadar topllam 6 tane gene bakılacak şekilde 1500 usd genetiks

ama Liv embriyo biyopisisi ve dondurma konusunda henüz ücret konuşmadık, sanırım onlarda emb sayısına göre akam söyleyecekler. belki de almazlar (keşke)

ptesi belli olur herşey..

Eyetkiner birsey sorabilir miyim sana? Cvs testini neden yaptirmistin? Sende olan kromozom bozuklugundan mi yoksa ultrasonda ense kalinligi falan mi cikmisti? Bir de bu hamileligin dogal yolla oldu degil mi?
Cvs testini bende Translokasyon olduğu için dr um istedi ikili test falan yapmadı gerek yok dedi. Direkt cvs yaptı. Aynen bu hamileliğim doğal yolla oldu tedavisiz

Kızlar sabah embriyolog aradı, 10 alınıp, 9 döllenmişti biliyorsunuz, 8 tane kalmışlar ama 1 tanesi 4 hücreliymiş o devam etmeyebilirmiş, diğer 7 tanesi 6-8-10 hücreliymişler durumları gayet iyi dedi.

İnşallah 5. Güne de 7 tanesiyle gidebilirim..

Bu arada embriyo biyopsi parası da belli oldu 750 lira da buna alıyorlarmış (bittim ben)

Toplamda = 13,750 TL
Tüp bebe 6500 TL
Biyopsi. 750 TL
Genetik. 1500 usd - 4800 TL takribi
İlaçlar. 1700 TL

Bir de dondurma ücreti alırlarsa diye korkuyorum..

Cok masrafli devlet memuru olanalara da ayni fiyat mi cikar devlet ne kadarini karsiliyor

Masal çok iyi inşallah içlerinde sağlıklı vardır diye düşünüyorum .. Dondurma ücreti alırlar Canım.. Biz bir buçuk milyar vermiştik dokuz emriyoya..

Canim b
biOpsi parasidami aliyolar bu ne yaa soyguncu bunlar.allah yardimcimiz olsun.canim insallah bebis tutunurda cektiklerin son bulur

Canim b
biOpsi parasidami aliyolar bu ne yaa soyguncu bunlar.allah yardimcimiz olsun.canim insallah bebis tutunurda cektiklerin son bulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…