Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Cok masrafli devlet memuru olanalara da ayni fiyat mi cikar devlet ne kadarini karsiliyor
Rapor çıkartabilirsen tabi canım.. Benim bulunduğum yerde tüp yapıyorlar ama pgt yapılmadığı için başka yerde tedavi gördük ama kendileri yaptığı için rapor vermediler çıkartamadık herşey özel oldu yirmi milyar harcadık maddi manevi çok zor Allah yardımcımız olsun sonu iyi olsun yeter ki inşallah

Cok masrafli devlet memuru olanalara da ayni fiyat mi cikar devlet ne kadarini karsiliyor
Canim devlet memuru olmanin ozel hastanede hicbir ayricaligi yok.ben memurum sgk li bir iscide olsan sgk yla anlasmasi olmayan bir merkeze gittiginde butun meblagi catir catir aliyolar vicdansizlar.biz toplamda 60 milyar verdik 5 tedavi.eger raporun varsa sgk anlasmali kurum tercih et pgt devlatte yapiyor artik diskapi etlik genetik merkezi o biraz daha cuzidir diye tahmin ediyorum rabbim hepimizin yardimcisi olsun.vicdanli insani duygularini yitirmemis insanlara rast getirsin hepimizi

Panikli canim sen. Kac kez denedin

Masal çok iyi inşallah içlerinde sağlıklı vardır diye düşünüyorum .. Dondurma ücreti alırlar Canım.. Biz bir buçuk milyar vermiştik dokuz emriyoya..
Off off bakalım o ne çıkacak, kendimizden başka destekçimiz de yok, Allah yardımcımız olsun inşallah...

İnşallah içşnde sağlıklı da vardır ya

Hangi hastane orası. ? Baya masraf çıkmış. Sonu güzel olur inşallah

kızlar bugün bebişlerimin 5. günü, dört gözle telefon bekliyorum ama kalbim duracak gibi.. sayı çok önemli.. ama tabi şu da bir gerçek, bi tane sağlıklı çıksın - o da benimle kalsın.. hakkımızda hayırlısı..

sırasıyla durum aşağıdaki gibi..
10 yumoş
9 döllenme
7 sağlıklı + 1 tane 4 hücre sağlıksız

ne olur dua edin bana..

canım herşey gönlünce olsun inşallah.umarım birkaçtane sağlıklı çıkar ve dondurulmuşunda olur rabbim yar ve yardımcın olsun

beklenen telefon geldi :)

6 tane kaliteli blastım varmış, onlardan hücre almış embriyolog,
2 tane de yavaş gelen varmış, onlardan da ümtliyim onları 6. güne götürücem yarına devam ederlerse onlardan da hücre alıcam dedi, muhtemelen yarına geleceklerdir, görünümleri güzel ama yavaş ilerliyorlar sadece dedi.

inşallah o 2 tane de gelirse PGT ye 8 blastokist ile giricem.. yarını bekliyorum şimdi hayırlısıyla, ama 6 tane kaliteliyi duyunca içim rahatladı.. embriyolog da bu büyük bi başarı diyor 6/9 hele ki yarın da bunlar gelirse 8/9 başarı olacak, ben bebeklerime güveniyorum diyor :)

şükürler olsun haberler güzel geliyor, genetik de bu durumda çarş - perş bana sonuç verir..

maşallah canım harika gerçekten hadi bakalım güzel güzel haberler paylaş bizimle inşallah çoğu sağlıklı gelir canım emeklerin boşa çıkmaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…