Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Çok güzel sonuç inşallah darısı başımıza

ya o kadar canım sıkkın ki, o kadar kararsızım ki..

bugün 1. kalite 6 emb biyopsi yapılıp donduruldu, 2 tanesi yarına bırakıldı 6. güne gidiyor... ama genetikçi örnekleri embriyologa CHG sistemine göre aldırmış, 1250 usd olacakken, 8 embriyo için 2600 usd oldu. ne yapacağımı bilemiyorum. o kadar çok ağladım ki, ekonomik olarak bitmiş noktadayız zaten... genetikçi maalesef şu saatten sonra yapabileceğim bir şey yok diyor

geri dönüşü de yok, dondurulmuşları çözüp bir daha dondurmak da kalitesini bozuyor, eşim ilk 6 tane 1. kaliteye baktıralım diyor, diğer ikisini dondurmayalım bile diyor, ben kıyamıyorum, ve bence onlardan 1 tanesi sağlıklı çıkacak.. hatta eşim sadece 4 embriyo ya baktıralım paramız kadar diyor..

ne yapacağımı bilemiyorum, tamam bende çalışıyorum ekonomik olarak eve desteğim ama eşime bu kadar sorun yaşattığım için de kendimi şuan çok kötü hissediyorum..

Masal bence chg yapılması daha iyi değil mi .. Siz pgt yapılsın diyordunuz ama hepsine bakılsın işte kromozomların.. O kadar emek verdiniz hepsi yapılsın.. Hem olsun Can'ım iyi çıksın sonuçlarda para gitsin yeter ki onu veren hepsini verir battı balık hesabı:)siz dr kadar konuşmadınız mı pgt yaptırıcaz chg değil diye vardır bunda da bi hayır.. Chg daha garantili Can'ım benim

Bende şimdi ilk Şoku atlattım, sanırım Rabbim benim daha fazla üzülmemi istemiyor.. Şükürler olsun ne diyim, eşim parayı ayarlamış, sağolsun arkadaşı bugün çırpınmamızı duyunca vermiş. Allah razı olsun. Biz kredi çekip faiz karıştırmak istemiyoruz bu hayırlı işe.

Yarın 6 tanesi için chg parasını ödeyeceğiz, diğer 2 tanesinin biyopsi örneğini 2-3 ay saklayacak genetikçi duruma göre ve chg sonucuna göre onlara ne yapacağımıza karar vereceğiz.

Esine masraf cikartmiyorsun sen . Ikiniz icin biseyler yapiyorsunuz oyle dusunme. Gucunuzu zorlayin ve yaptirin derim ben insallah saglikli bikac tane gelecek ben inaniyorum inanmaniz lazi

Canim okadar cok paralar harciyoruzki....uzulme biliyorum zor ama para bisekilde yerine geliyor.bak ayarlamissiniz bile.insallah sonu guzel olucak rabbim buyuk canim.

Esine masraf cikartmiyorsun sen . Ikiniz icin biseyler yapiyorsunuz oyle dusunme. Gucunuzu zorlayin ve yaptirin derim ben insallah saglikli bikac tane gelecek ben inaniyorum inanmaniz lazi
Can'ım sen ne yaptın, bizi takipte olduğunu görüyorum.. Ama sessiz sessiz..

Bizde iyi kalite olan 6 taneye chg yaptırmakta karar verdik, 7. ve 8. Bebişlerin kalitesi daha düşük olduğu için onları daha sonraya öteliyoruz, hücrelerini saklayacağız bir kaç ay.

Canim okadar cok paralar harciyoruzki....uzulme biliyorum zor ama para bisekilde yerine geliyor.bak ayarlamissiniz bile.insallah sonu guzel olucak rabbim buyuk canim.
İnşallah bebişler beni üzmez ve sağlıklı(lar) olan çıkar içinde. O sağlıklı(lar) da sımsıkı tutunur..

Ben beklemedeyim canim bebege yapilabilecek tum testler yapildi ve kromozomsal bir problem olmadigini gorduk gelisimsel olarak beyninde problemler cikmis yani ne yapsan allahtan diyorum. Elimizden geleni yaptik ama olmadi onume bakmaya calisiyorum simdi. Dondurulmuslari transfer ettirecegim insallah ama zamani belli degil henuz. Kasim adetimle baslamak istiyorum diyordum ama simdi de acaba normal mi denesem ki simdi diyorum. Ilk adetimi oldum belki normal denerim kasima kadar olursa olur olmazsa tup deneyecegim yine ama bakalim cok daha korkuluyum bilemiyorum acaba cok mu erken normal denemek icin sizce?

Hayırlı olsun inş çok çıkar sağlıklı.iyiki cgh yapılmış.pgt de bakılmayan kromozomlar cgh da çıkıyor ve eleniyor.boşuna sağlıksız gebelik olmaz.ama faiz cık cık.düşünerek yazarsak.biz kredi çektik faiz ödüyoruz bozduk mu hayırlı işi.

Yok Can'ım bu faiz sadece benim fikrim, ne bileyim, içimden geçtiği gibi yapmak istiyorum.. Herkesin bu yolda bazı totemleri oluyor.. Eğer benden biraz daha isterlerse bende bankanın önü de bulucam kendimi bu gidişle

Keşke dındurulmuşlarınla devam etsen bu turda da, normal deneme yapma bence? Bazen bir deli cesareti geliyor seni çok iyi anlıyorum.. Ama belki tüm umutlar bittiğimde...

Deep canim biliyorum cok zor zamanlarin oldu ama emin ol bebegin sagliksiz dogmasindan iyi zamanla daha iyi idrak edeceksin vee sakin cesaretlenme asla dogal deneme...

Masalll canim sayı cok guzel insallah saglikli cikacaklar buna inan bide cok sevindim chg olmasina o kadar emek veriyosun bari tam olsun herseye bakilir merakla bekliyorum sonucunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…