- 5 Nisan 2013
- 998
- 771
- 303
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #41.501
Allah sabır ve kolaylık versin Canım hangi hastanede tedavi olmuştun şimdi nerde devamediceksinMaalesef 4. den sonra artık fikir almak üzere doktor doktor gezmeye başlayınca öğrendik
Yok yok inşallah bu son olacak bence sağlıklı embriyon çok olacak iyi şeyler hissediyorum senin için.inşallah olur inşallah. Cgh da çok iyi olacak emin ol.Yok Can'ım bu faiz sadece benim fikrim, ne bileyim, içimden geçtiği gibi yapmak istiyorum.. Herkesin bu yolda bazı totemleri oluyor.. Eğer benden biraz daha isterlerse bende bankanın önü de bulucam kendimi bu gidişle
Normal denemeyi aklina koyduysan erteleme canim.oluruna birak.olursa olur olmazsa dondurulmuslarn var kafan rahat olacgi icin sansn yuksek olur.benim oyle oldu biliyosun.sen cok buyuk bi sansszlik yasadn.rabbim sefaaatci kilsin cektigin acilari bidaha yasatmasin. Bukadar uzuntunun bi mufakati olacak inaniyorumBen beklemedeyim canim bebege yapilabilecek tum testler yapildi ve kromozomsal bir problem olmadigini gorduk gelisimsel olarak beyninde problemler cikmis yani ne yapsan allahtan diyorum. Elimizden geleni yaptik ama olmadi onume bakmaya calisiyorum simdi. Dondurulmuslari transfer ettirecegim insallah ama zamani belli degil henuz. Kasim adetimle baslamak istiyorum diyordum ama simdi de acaba normal mi denesem ki simdi diyorum. Ilk adetimi oldum belki normal denerim kasima kadar olursa olur olmazsa tup deneyecegim yine ama bakalim cok daha korkuluyum bilemiyorum acaba cok mu erken normal denemek icin sizce?
bebekte her test temiz çıktığı için pgt ye de güvenim kalmadı sanırım. ilaçsız mı denesem diyorum aman ne bileyim . bebeğim olsun istiyorum ve bir an önce olsun istiyorum. çok hayal kurmuştum, hayal kırıklığı yaşıyorum işte. tüp tedavilerinden sonra normal yolla çok kolay hamile kalınıyormuş ya ona dayanarak aslında normal mi denesem diyorum. tüp deneyeğim zaman ya tutmazsa diyorum ya tutar da sonra ilerde yine böyle olursa diyorum. korkuyorum yani.Keşke dındurulmuşlarınla devam etsen bu turda da, normal deneme yapma bence? Bazen bir deli cesareti geliyor seni çok iyi anlıyorum.. Ama belki tüm umutlar bittiğimde...
canım sözün bittiği yer sanırım. ama yaralarını sarıyor insan zamanla.doğal deneme bence kumar gibi bu iş biraz psikolojik olarak kaldırmazsın.dondurulmuşunla dene inşallah hiçbir sıkıntı olmaz canım.allah hepimizin yardımcısı olsun.herşey gönlünce olsun.sen tedavini nerde olmuştun canım istanbulmuydu merkezBen beklemedeyim canim bebege yapilabilecek tum testler yapildi ve kromozomsal bir problem olmadigini gorduk gelisimsel olarak beyninde problemler cikmis yani ne yapsan allahtan diyorum. Elimizden geleni yaptik ama olmadi onume bakmaya calisiyorum simdi. Dondurulmuslari transfer ettirecegim insallah ama zamani belli degil henuz. Kasim adetimle baslamak istiyorum diyordum ama simdi de acaba normal mi denesem ki simdi diyorum. Ilk adetimi oldum belki normal denerim kasima kadar olursa olur olmazsa tup deneyecegim yine ama bakalim cok daha korkuluyum bilemiyorum acaba cok mu erken normal denemek icin sizce?
evet dün işyerinden bir arkadaş geldi yanıma seni çok iyi anlıyorum ama doğduktan sonra öğrenseydiniz daha kötü olurdu benim öyle oldu doğduğunda problemleri öğrendik ve 1 aylıkken kaybettik dedi. ben çok ara verdim keike ara vermeseydim dedi. şimdi bir kızı var minnoş. evet biliyorum ben de doğsaydı daha kötüydü farkındayım. allah korusun. herkesin bebekleri sağlıkla gelsinler inşallah. cesaretim ablamdan dolayı geliyor aslında bir de burada normal deneyip sağlıklı bebek sahibi olan arkadaşlardan geliyor. biz ne yapsak olmuyor işte sonuçta . ilaç tedavisi görmeden hamile kalabilirim ve sonrasında da yapılabilecek tüm testleri yaptırırım diyorum. zaen tüp bebekle hamile kalabilirsem de yapılabilecek tüm testleri yaptıracağım zaten.Deep canim biliyorum cok zor zamanlarin oldu ama emin ol bebegin sagliksiz dogmasindan iyi zamanla daha iyi idrak edeceksin vee sakin cesaretlenme asla dogal deneme...
inşallah canım inşallah. allahtan umut kesilmiyor tabi. ben istanbul tüp bebek merkezinde oldum tedavimi. ama geçen hafta öğrendim ki ohal nedeniyle merkezi kapatmışlar. doktorum açığa alınmış. çalışamıyor yani. polis merkezdeki herşeye el koymuş ve embriyolarım da gitmiş. birsürü yeri aradım buldum ki koç üniversite hastanesine gönderilmiş herşey. bundan sonra eğer dondurulmuşlara orada devam edeceğim. eğer istersem embriyoları taşıyabilecekmişim ama korkuyorum ondan da. muhtemelen orada devam ederim yanicanım sözün bittiği yer sanırım. ama yaralarını sarıyor insan zamanla.doğal deneme bence kumar gibi bu iş biraz psikolojik olarak kaldırmazsın.dondurulmuşunla dene inşallah hiçbir sıkıntı olmaz canım.allah hepimizin yardımcısı olsun.herşey gönlünce olsun.sen tedavini nerde olmuştun canım istanbulmuydu merkez
inşallah canım inşallah çok teşekkür ederim. allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.Normal denemeyi aklina koyduysan erteleme canim.oluruna birak.olursa olur olmazsa dondurulmuslarn var kafan rahat olacgi icin sansn yuksek olur.benim oyle oldu biliyosun.sen cok buyuk bi sansszlik yasadn.rabbim sefaaatci kilsin cektigin acilari bidaha yasatmasin. Bukadar uzuntunun bi mufakati olacak inaniyorum
ahh canım.birde bu olaylar çıktı..gebeliğin oluşmuş senin en azından dondurulmuşlarla denersin.o minik yavrunda tutunur sana.güzel olucak canıminşallah canım inşallah. allahtan umut kesilmiyor tabi. ben istanbul tüp bebek merkezinde oldum tedavimi. ama geçen hafta öğrendim ki ohal nedeniyle merkezi kapatmışlar. doktorum açığa alınmış. çalışamıyor yani. polis merkezdeki herşeye el koymuş ve embriyolarım da gitmiş. birsürü yeri aradım buldum ki koç üniversite hastanesine gönderilmiş herşey. bundan sonra eğer dondurulmuşlara orada devam edeceğim. eğer istersem embriyoları taşıyabilecekmişim ama korkuyorum ondan da. muhtemelen orada devam ederim yani
evet maalesef bir de bu olaylar var. ben cgh yaptırmadığım için dondurulmuşlardan da korkuyorum açıkçası. sadece bendeki translokasyona bakıldı sonuçta.başka birşey de çıkma ihtimali var . allah korusun. allah korktuğumuzla sınamasın bizleri.ahh canım.birde bu olaylar çıktı..gebeliğin oluşmuş senin en azından dondurulmuşlarla denersin.o minik yavrunda tutunur sana.güzel olucak canım
canım eğer yaşın 35 altıysa çok korkma derim.ama olmaz demek değil tabiyki bu.bende sadece pgt baktırıyorum.işimiz zor gerçekten.sıkıldım artık bunları düşünmekten.allahım yüzümüze baksın inşallah.memorıalda semra hanım bana yaşım 31 olduğu için kromozomlara gerek yok demişti.ama olabileceğinide söylüyorlar tabiykievet maalesef bir de bu olaylar var. ben cgh yaptırmadığım için dondurulmuşlardan da korkuyorum açıkçası. sadece bendeki translokasyona bakıldı sonuçta.başka birşey de çıkma ihtimali var . allah korusun. allah korktuğumuzla sınamasın bizleri.
şubat mııı? çok uzak yaa deli mi bunlar..canım eğer yaşın 35 altıysa çok korkma derim.ama olmaz demek değil tabiyki bu.bende sadece pgt baktırıyorum.işimiz zor gerçekten.sıkıldım artık bunları düşünmekten.allahım yüzümüze baksın inşallah.memorıalda semra hanım bana yaşım 31 olduğu için kromozomlara gerek yok demişti.ama olabileceğinide söylüyorlar tabiykikorkma allaha teslim olmaktan başka şansımız yok.cgh de kromozomal sıkıntı olmaz farklı bir durum olur bebekte.maddi durumun müsaitse yeniden deneyebilirsin.bende ankarada merkez arıyorum.devlet parasız yapıyo güyo bizim tüp bebeği set up işlemi 5 ay oldu hala hazır değil.tüp bebek için dun devleti aradım sıra veriyolarmuş şubata verdiler.şaka gibi bunlar devleet kalsak şubata kadar bekliycem kendimi çaresiz hissediyorum bende kim sorarsa sosoyal devletiz
ayyy çok sevindim çok şükür :) birkaç güne kadar gelir canım sanırım güzel haberlerle gel inşallahhhevett benden son haberler
6 tane dün dondurulmuştu 1. kalite olanlar,
bugüne kalan iki embriyomun 1 tanesi gelmiş ve o da 1. kaliteymiş.
sonuç olarak 9 embriyonun 7 tanesi ile devam ediyorum..
kafamı bulandırmadan 7si için de chg istedim düşünürsem içinden çıkamam dedim kendimce.
artık CHG sonucu bekleyeceğim, kaç günde bana haber gelir biliyor musunuz?
evet canım maalesef devletet olunca işler böyle oluyor tüp bebek için ayda beştane bizim gibi hla hastası alıyorlarmış mesela şubatta denedim olmadı yine 5 ay sonraya sıra verecekler bana.setup desen nisanda kanlarımızı gönderdik hala hazır değil.özelde setup işlemini 6 haftada tamamlamışlardı.iyice canım sıkılıyor hastaları özellere devlet kendi atıyor birnevi.vala işimiz zorşubat mııı? çok uzak yaa deli mi bunlar..
genetik testi sorunlu çıkan herkese altta yazıyor, ileri genetik danışma önerilir gibi bişey diyor, aslında bizlere her şekilde ücretsiz tedavi olmalı.. ama maalesef klişelerden çıkıp modern tıp ı yakalayamıyor ki devletimiz
çok iyi yapmışsın canım inşallah yarısı temiz çıkar.1 haftaya çıakr sanırım sonuçların merkezin yoğunluğuna göre.normalde yanlış bilmiyorsam 24 saatte çıkıyor sonuçlar.işleri yoğunsa belki hemen işleme koymayabilirler.hakkında hayırlısı olsun canım merakla ve heyecanla bekliyorum sonucunuevett benden son haberler
6 tane dün dondurulmuştu 1. kalite olanlar,
bugüne kalan iki embriyomun 1 tanesi gelmiş ve o da 1. kaliteymiş.
sonuç olarak 9 embriyonun 7 tanesi ile devam ediyorum..
kafamı bulandırmadan 7si için de chg istedim düşünürsem içinden çıkamam dedim kendimce.
artık CHG sonucu bekleyeceğim, kaç günde bana haber gelir biliyor musunuz?
inşallah arkadaşım ya, bu kadar acı, emek, para gerçekten kolay değil.. Allah'ım emeklerimizi boşa çıkarmasın hiç birimiizin inşallah.Yok yok inşallah bu son olacak bence sağlıklı embriyon çok olacak iyi şeyler hissediyorum senin için.inşallah olur inşallah. Cgh da çok iyi olacak emin ol.
Allah yardımcımız olsun, bizlere ekonomik güç versin, paramızın bereketini arttırsın Rabbim, yoksa işimiz çok zor.evet canım maalesef devletet olunca işler böyle oluyor tüp bebek için ayda beştane bizim gibi hla hastası alıyorlarmış mesela şubatta denedim olmadı yine 5 ay sonraya sıra verecekler bana.setup desen nisanda kanlarımızı gönderdik hala hazır değil.özelde setup işlemini 6 haftada tamamlamışlardı.iyice canım sıkılıyor hastaları özellere devlet kendi atıyor birnevi.vala işimiz zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?