- 11 Şubat 2013
- 1.684
- 1.615
- 158
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #41.941
amin bi tanem çok teşekkür ederim. çok dikkatli olmam gereken bir dinlenme dönemi var önümde, ama bana yardımcı olabileecek kimse yok, rapor alıp evde yatıcam, kızımla birlikte olucaz.. hayırlısıyla bi de güzel haberi alabiilirsem dünyalar benim olacak.masal2010
Masalcım çok tebrik ederim allah insallah önce saglıklı huzurlu bir gebelik nasip etsin ondan sonrada bebişini kucağına almayı nasip etsin
walla çok para be canım, geçen gün topladık da kasımdan bu yana toplam3 tüp denemesi için 25 binlira vermişiz, dile kolay, yemeden içmeden gezmeden sadece bunun için çalışıyoruz para biriktiriyoruz walla.Dogru soyluyosun canim ama paranin gozu kor olsun elimizde 10 bin civari vardi annemler ev aldi diye verdik haa bugun lazim desem verirler ama kardesim evlencek o aradan ciksin zor durumda kalmasinlar cunki her zman bize destekler
canım benim gözün aydın çok sevindim.transfer gününde belli olmuş harikaa.başlıycaz gün saymayaarkadaşlar 1 tane sağlıklı çıktı şükürler olsun. en son gelen 6. gün embriyorsu.
herkese 1 tane sağlıklı geldi deyince üzülüyor ama ben seviniyorum,hiç biri gelmeyebilirdi. en son embriyo olduğu için eşimle çok mücadele verdim, eşim bu embriyoyu kullanmak istemedi ilk 6lı grup yeter diyordu. inatla 7. sağlıklı dedim, embriyologla konuştum ne diyorsunuz onu vereyim mi genetiğe diye fikir aldım, ama içimden bir ses hep 7. emb sağlıklı diyordu.
inşallah altın top benimle kalır hep. 6 Eylülde transfer olacak, sonrası yatış
canım hiç belli olmuyor bazen hepsi hasta gelirken bazen hepsi sağlıklı gelebiliyor.zaten hepimizin aradığı birtane sağlıklı embriyo oyeterli hepimize ...denemeden bilemeyz ve göremeyiz.denemek lazım bence kendin içinde endişelenme boşa.cesaretini topla ve deneMasall cok sevindimm ama inan ki ben 3 yada 4 saglikli gelir digodum cok sasirdim gercenten jendim icin daha cok dusunur oldum zorr isimizz zoor
Zar atmaya benziyor.şans ...genetik işinin matematiği yokcanım hiç belli olmuyor bazen hepsi hasta gelirken bazen hepsi sağlıklı gelebiliyor.zaten hepimizin aradığı birtane sağlıklı embriyo oyeterli hepimize ...denemeden bilemeyz ve göremeyiz.denemek lazım bence kendin içinde endişelenme boşa.cesaretini topla ve dene
haklısın canım gerçekten tamamen kumar gibi bir şey genetik sağlıklı bulamıyorsun...bulduğun kaliteli olmayabiliyor...ve bu uğurda dehşet paralar ödüyoruz....bebişin inşallah tutunacak sana ve yüksek bir beta hcg yazacaksınBen de 5deneme 70.000 civarı harcadım.bu genetik çok pahalı,keşke devlet destek çıksa.tek olumlu olsun da gitsin ne yapalım ama artık zorluyor
aynen gün belli oldu canım, hele bi transferi atlatalım sonrası bekleme dönemi artık.canım benim gözün aydın çok sevindim.transfer gününde belli olmuş harikaa.başlıycaz gün saymaya
aynen öyle canım benim ilk tedavimde 67 yumurta toplandı 15. 5 güne gitti tabi kaliteleri tartışılır okadar yumurtanın ve 15 embriyodan sadece 1 tane taşıyıcı ve uyumlu bullduk hepsi hastaydı...çok üzülmüştüm hep böylemi olur diye ama öyle olmadı bazen 7 embriyonun 5 i sağlıklı geldi tamamen şans sanırımZar atmaya benziyor.şans ...genetik işinin matematiği yok
ya öyle bişey ki, başarısız tedaviden sonra nasıl bir hırs geliyor insana, nasıl bir güçtür o, bir an önce tekrar başlamak istiyorsun, hiç bir acıyı, sancıyı gözün görmüyor, yeter ki paran olsun,beni bekleten sadece para oldu yoksa kürtajdan hemen sonrak ay başlamıştım bile.haklısın canım gerçekten tamamen kumar gibi bir şey genetik sağlıklı bulamıyorsun...bulduğun kaliteli olmayabiliyor...ve bu uğurda dehşet paralar ödüyoruz....bebişin inşallah tutunacak sana ve yüksek bir beta hcg yazacaksınemeklerimizi boşa çıkarmasın rabbim bende adet oldum bugun geri sayım başladı tedavi için.bakalım bu defa rabbim bize ne yaşatacak.....biz emek verdiğimiz sürece inanıyorum rabbim yüzümüzü güldürecek.sende güzel düşün canım...inanıyorum bebişin tutunacak sana test günün nezamandı?
olsun canım sonuçta sağlıklı bir birey ve şanslı olacak bebeklerin çünki sen biliyorsun taşıyıcı olduklarını ve ozamana kadar belki genlerle bile oynayabilirler tıp hızla ilerliyor.ben hiç bilmiyordum ve hasta çocuk doğurdum ama şanslısınız genetik hastalığını biliyorsun zaten şuan taşıyıcı olmayan yok gibi bir şey önemli olan bunun bilincinde olmakyok canım onun için ayırca karyotip bakmak gerekiyormuş doğumdan sonrasında, yada amniyosentez. Ama muhtemelen o da taşıyıcıdır, çünkü kızım da taşıyıcı ve bu genetik tablodan tamamen sağlıklı bir şey beklemek de sanırım yanlış olur :)
haklısın arkadaşım ..seninde bir kürtajın mı var bilmiyordum....hepimizin acı hikayeleri varya öyle bişey ki, başarısız tedaviden sonra nasıl bir hırs geliyor insana, nasıl bir güçtür o, bir an önce tekrar başlamak istiyorsun, hiç bir acıyı, sancıyı gözün görmüyor, yeter ki paran olsun,beni bekleten sadece para oldu yoksa kürtajdan hemen sonrak ay başlamıştım bile.
aslında bir kaç ay yumurta sayısını takip etmek lazım tedaviyi planlamadan önce, en azından insan fikir sahibi olur, parayı ayarlayınca da hangi ay yumoş sayısı fazlaysa o ay besmele çekip başlamak lazım.
doktorla telefonda konuştum bahsettim ben hasta çocuğum var özelde denedik ve artı maddi olarak bizi çok zorluyor genetiğe ankarada devlet ücretsiz bakacak ben tüp bebeği sizde yaptırmak istiyorum olurmu o şekilde deidm suratsız herif tüp bebeğide git devlette yaptır dedi çok sinirlendim.bizim çalıştığımız yerler belli devletet çalışmıyoruz dedi.yaa ben çocuğumu yaşatmaya çalışıyorum prosedürleri unutsanız ne olur.bunların dinleri imanları para olmuş.Bu arada başkent bu konuda çok uygun ilk denememi orada yaptırdım.devlet anlaşması da vardı.
2 kürtajım var canım ilki masaldan önce, masal orta gebeliğim yani, iki defa da 8+3 de bebeklerin kalbi durdu, son gebeliğim tüptü ve ikizdihaklısın arkadaşım ..seninde bir kürtajın mı var bilmiyordum....hepimizin acı hikayeleri varhepimiz kötü tecrübeyle öğrenmişiz genetiğimizi...parayı ayarlıyor insan bir şekilde harç borç bizde denklemeye uğraşıyoruz 8.000 tedavi parasını..inan sadece u paraya odaklanıyoruz.kredi harç-borç ama her ay bu parayı ayarlamamız lazım.böyle güzel mücadeleler mükafatsız kalmaz bence rabbimin katında hepimiz hamile olacağız heyecanla bekliyorum seni.ve çok yürekten söylüyorum pozitif olucak inşallah......zaman çabuk geçsin al bir önce yavrunu soğukta durmasın annesi
Merhaba canim 67 yumurtayi hangi protokolle elde ettiniz ben de yumurta sayimi artirmak istiyorum.aynen öyle canım benim ilk tedavimde 67 yumurta toplandı 15. 5 güne gitti tabi kaliteleri tartışılır okadar yumurtanın ve 15 embriyodan sadece 1 tane taşıyıcı ve uyumlu bullduk hepsi hastaydı...çok üzülmüştüm hep böylemi olur diye ama öyle olmadı bazen 7 embriyonun 5 i sağlıklı geldi tamamen şans sanırım
125 ve 150 ile ama ben polikistik overim.az sayida ve kaliteli olmasi daha iyi bence ben artik 112 kullaniyorum tedavi boyunca 20 yumurta fln oluyor.pko oldugu icin boyle cok yumurta.Merhaba canim 67 yumurtayi hangi protokolle elde ettiniz ben de yumurta sayimi artirmak istiyorum.
Saçmalık işte yaptıklarıdoktorla telefonda konuştum bahsettim ben hasta çocuğum var özelde denedik ve artı maddi olarak bizi çok zorluyor genetiğe ankarada devlet ücretsiz bakacak ben tüp bebeği sizde yaptırmak istiyorum olurmu o şekilde deidm suratsız herif tüp bebeğide git devlette yaptır dedi çok sinirlendim.bizim çalıştığımız yerler belli devletet çalışmıyoruz dedi.yaa ben çocuğumu yaşatmaya çalışıyorum prosedürleri unutsanız ne olur.bunların dinleri imanları para olmuş.
Canım yaaaaa teşekkür ederim inş zamanıdır bu sefer.kaderde vardır.test günüm 7si .senin de inş olumlu olur.çocuğun için çırpınıyorsun.içim cız ediyor hatırladıkça. olur bu sefer inş.nerede deniyorsunhaklısın canım gerçekten tamamen kumar gibi bir şey genetik sağlıklı bulamıyorsun...bulduğun kaliteli olmayabiliyor...ve bu uğurda dehşet paralar ödüyoruz....bebişin inşallah tutunacak sana ve yüksek bir beta hcg yazacaksınemeklerimizi boşa çıkarmasın rabbim bende adet oldum bugun geri sayım başladı tedavi için.bakalım bu defa rabbim bize ne yaşatacak.....biz emek verdiğimiz sürece inanıyorum rabbim yüzümüzü güldürecek.sende güzel düşün canım...inanıyorum bebişin tutunacak sana test günün nezamandı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?