- 16 Ocak 2016
- 3.030
- 2.546
- 133
- 33
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #41.961
İnsallah canim sen cocugunu kordon kaniyla tedavi ettireceksin dimi rabbim en kisa zamanda hayirli kardes nasip etsin..simdi isteyen aileler bebeklerinin kordon kanini uzun bi sure saklayabiliyormuscanım hiç belli olmuyor bazen hepsi hasta gelirken bazen hepsi sağlıklı gelebiliyor.zaten hepimizin aradığı birtane sağlıklı embriyo oyeterli hepimize ...denemeden bilemeyz ve göremeyiz.denemek lazım bence kendin içinde endişelenme boşa.cesaretini topla ve dene
Evet canim yeterli olmassa belli bir kiloya ulastiktan sonra kemik iligi alinacak.evet simdi kordon kani saklaniyor ama dogustan gelen bir hastaligi tedavi edemiyor ancak sonradan bir hastalik olursa kan kanseri vb.ozaman kullanilabiliyor.kordan kaninda alicinin kg onemli kordon kaninindaki kok hucreler sanirim genelde 20 kg bir cocuga yetebiliyor.yani saklanilan kordan kani ilk 5 yil tedavi amacli saklanabilir....İnsallah canim sen cocugunu kordon kaniyla tedavi ettireceksin dimi rabbim en kisa zamanda hayirli kardes nasip etsin..simdi isteyen aileler bebeklerinin kordon kanini uzun bi sure saklayabiliyormus
Sisli memorial canim.hadi bakalim 7 sine az kaldi pozitifi gorelim nesemiz yerine gelsin biraz.bizde zor zamanlar yasiyoruz ama gececek insallah.rabbim hepimize nasip edecek....Canım yaaaaa teşekkür ederim inş zamanıdır bu sefer.kaderde vardır.test günüm 7si .senin de inş olumlu olur.çocuğun için çırpınıyorsun.içim cız ediyor hatırladıkça. olur bu sefer inş.nerede deniyorsun
Canım sen artık yavaş yavaş basla tedaviye bu kadar gözlem yeter... :)Acaba benim emriyolarim nasil olur ki yaa off ne zman baslicam ben tedaviyee(
ay nasıl bir sinirle okudum anlatamam. ya bi de bunlar hipokrat yemini ediyorlar sözde. Allahım sen herkesin şifasını ver ellerine bir daha da dusurme rabbimdoktorla telefonda konuştum bahsettim ben hasta çocuğum var özelde denedik ve artı maddi olarak bizi çok zorluyor genetiğe ankarada devlet ücretsiz bakacak ben tüp bebeği sizde yaptırmak istiyorum olurmu o şekilde deidm suratsız herif tüp bebeğide git devlette yaptır dedi çok sinirlendim.bizim çalıştığımız yerler belli devletet çalışmıyoruz dedi.yaa ben çocuğumu yaşatmaya çalışıyorum prosedürleri unutsanız ne olur.bunların dinleri imanları para olmuş.
Nasıl bir cevaptır bu lafa bak yaa hadsiz...böyle insanların eline düşürmesin rabbim..prosedurleri tabiki de unutabilirler insiyatif sahibi kişiler ama yapmıyorlar...doktorla telefonda konuştum bahsettim ben hasta çocuğum var özelde denedik ve artı maddi olarak bizi çok zorluyor genetiğe ankarada devlet ücretsiz bakacak ben tüp bebeği sizde yaptırmak istiyorum olurmu o şekilde deidm suratsız herif tüp bebeğide git devlette yaptır dedi çok sinirlendim.bizim çalıştığımız yerler belli devletet çalışmıyoruz dedi.yaa ben çocuğumu yaşatmaya çalışıyorum prosedürleri unutsanız ne olur.bunların dinleri imanları para olmuş.
amin canim.etrafinda yardim etmeye calisan veya guvendigin biri olmayinca insan kendini daha caresiz hissediyorbasina gelince anliyosun.rabbim iyi vicdanli insanlarla karsilastirsin herkesi.kiziyorum boyle insanlara empatiden yoksun vicdansizlar.ay nasıl bir sinirle okudum anlatamam. ya bi de bunlar hipokrat yemini ediyorlar sözde. Allahım sen herkesin şifasını ver ellerine bir daha da dusurme rabbim
Canim beni yanlis anlama ama hani araya tanidik koysan biliyomusjn bu doktorlari tanidik bi millet vekili arasin senin karsinda kopek kesiliyolar havalari iniyo gercekten cevremde cok yasayan oldu kendi bolgendeki vekili bulacaksin yardim isticeksen bi alo demeleri yeter hersey o kadar ve hizli oluyoki inanamaSinamin canim.etrafinda yardim etmeye calisan veya guvendigin biri olmayinca insan kendini daha caresiz hissediyorbasina gelince anliyosun.rabbim iyi vicdanli insanlarla karsilastirsin herkesi.kiziyorum boyle insanlara empatiden yoksun vicdansizlar.
Bildiğim kadarıyla embriyonun 5.güne kadar gitmesi gerekiyor ki yeterli hücre alınıp doğru saglikli bir sonuç çıkarılsın.Cgh göndermek için embriyo kalitesi kaç olmalı bilen soran var mı?
canım benim toplamda 5. günde 8 embriyo vardı, bunlardan 6 tanesi AA kaliteydi. diğer bir tanesi AB 3.sünü bilmiyorum. ama embrityoloğum dedi ki, ilk AA olan 6 taneden biyopsi yapıp donduruyorum, diğerleri için 6. günü bekleyeceğim.. bir tanesinin sonlanacağını düşünüyorum, diğerinin de öndekilere yetişeceğini düünüyorum, ama istersen onları da CHG ye katablirim bugün dedi.Cgh göndermek için embriyo kalitesi kaç olmalı bilen soran var mı?
canım rabbim yardımcın olsun inşallah bu son tedavin olur güzel miniğin annesine sımsıkı tutunur.hüzün olmasın....heyecan olsun güzel yavrunu al da gel...sonra başlayalım gün saymayakızlar bu arada ben yarın 10.00 da transfere gidiyorum, heyecan mı, hüzün mü, endişe mi bilemediğim karışık duygular içindeyim. dualarınızı esirgemeyin benden
zaten son tedavim canım, bir defa daha yapmaya gücüm yok, yaş 34 oldu zaten, 1 sene para biriktir sonra ikinci deneme yaş 35-36 olur.. Rabbim kızıma güzel bir ömür versin diycem artık. ikinciyle birlikte işten ayrılmayı planlıyordum, olumsuz olması durumunda çalışmaya devam edip kızıma iyi bir eğitim verme yoluna girerim sanırım.canım rabbim yardımcın olsun inşallah bu son tedavin olur güzel miniğin annesine sımsıkı tutunur.hüzün olmasın....heyecan olsun güzel yavrunu al da gel...sonra başlayalım gün saymaya
inşallah canım olucak hiç negatif düşüncem yok seninle ilgili....yarın güzel gün...yavrun sana sımsıkı tutunacak canımzaten son tedavim canım, bir defa daha yapmaya gücüm yok, yaş 34 oldu zaten, 1 sene para biriktir sonra ikinci deneme yaş 35-36 olur.. Rabbim kızıma güzel bir ömür versin diycem artık. ikinciyle birlikte işten ayrılmayı planlıyordum, olumsuz olması durumunda çalışmaya devam edip kızıma iyi bir eğitim verme yoluna girerim sanırım.
Allah hakkımızda hayırlısını versin hepimizin.. inşallah ikinci meleğim annesini üzmez ve bana sımsıkı tutunur.
Canım ya hadi hayirli ugurlu olsun transferinkızlar bu arada ben yarın 10.00 da transfere gidiyorum, heyecan mı, hüzün mü, endişe mi bilemediğim karışık duygular içindeyim. dualarınızı esirgemeyin benden
Masal canim insallah guzel gececek sonra da 10 gun bekliycez ve bayramda guzel haberlerle geleceksin insallah dualarim seninlenihayet annem de bende 2 gün kalmayı kabul etti, yarın ve çarşamba çok dikkatli olucam ve güzelce dinlenebilicem. yoksa kızım bana bakacaktı:)
sonrası Allaha emanet :):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?