Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

İnsallah canim sen cocugunu kordon kaniyla tedavi ettireceksin dimi rabbim en kisa zamanda hayirli kardes nasip etsin..simdi isteyen aileler bebeklerinin kordon kanini uzun bi sure saklayabiliyormus

İnsallah canim sen cocugunu kordon kaniyla tedavi ettireceksin dimi rabbim en kisa zamanda hayirli kardes nasip etsin..simdi isteyen aileler bebeklerinin kordon kanini uzun bi sure saklayabiliyormus
Evet canim yeterli olmassa belli bir kiloya ulastiktan sonra kemik iligi alinacak.evet simdi kordon kani saklaniyor ama dogustan gelen bir hastaligi tedavi edemiyor ancak sonradan bir hastalik olursa kan kanseri vb.ozaman kullanilabiliyor.kordan kaninda alicinin kg onemli kordon kaninindaki kok hucreler sanirim genelde 20 kg bir cocuga yetebiliyor.yani saklanilan kordan kani ilk 5 yil tedavi amacli saklanabilir....

Sisli memorial canim.hadi bakalim 7 sine az kaldi pozitifi gorelim nesemiz yerine gelsin biraz.bizde zor zamanlar yasiyoruz ama gececek insallah.rabbim hepimize nasip edecek....

ay nasıl bir sinirle okudum anlatamam. ya bi de bunlar hipokrat yemini ediyorlar sözde. Allahım sen herkesin şifasını ver ellerine bir daha da dusurme rabbim

Nasıl bir cevaptır bu lafa bak yaa hadsiz...böyle insanların eline düşürmesin rabbim..prosedurleri tabiki de unutabilirler insiyatif sahibi kişiler ama yapmıyorlar...

ay nasıl bir sinirle okudum anlatamam. ya bi de bunlar hipokrat yemini ediyorlar sözde. Allahım sen herkesin şifasını ver ellerine bir daha da dusurme rabbim
amin canim.etrafinda yardim etmeye calisan veya guvendigin biri olmayinca insan kendini daha caresiz hissediyorbasina gelince anliyosun.rabbim iyi vicdanli insanlarla karsilastirsin herkesi.kiziyorum boyle insanlara empatiden yoksun vicdansizlar.

amin canim.etrafinda yardim etmeye calisan veya guvendigin biri olmayinca insan kendini daha caresiz hissediyorbasina gelince anliyosun.rabbim iyi vicdanli insanlarla karsilastirsin herkesi.kiziyorum boyle insanlara empatiden yoksun vicdansizlar.
Canim beni yanlis anlama ama hani araya tanidik koysan biliyomusjn bu doktorlari tanidik bi millet vekili arasin senin karsinda kopek kesiliyolar havalari iniyo gercekten cevremde cok yasayan oldu kendi bolgendeki vekili bulacaksin yardim isticeksen bi alo demeleri yeter hersey o kadar ve hizli oluyoki inanamaSin

Cgh göndermek için embriyo kalitesi kaç olmalı bilen soran var mı?
canım benim toplamda 5. günde 8 embriyo vardı, bunlardan 6 tanesi AA kaliteydi. diğer bir tanesi AB 3.sünü bilmiyorum. ama embrityoloğum dedi ki, ilk AA olan 6 taneden biyopsi yapıp donduruyorum, diğerleri için 6. günü bekleyeceğim.. bir tanesinin sonlanacağını düşünüyorum, diğerinin de öndekilere yetişeceğini düünüyorum, ama istersen onları da CHG ye katablirim bugün dedi.

bende işin uzmanı sizzsiniz demiştim, kadın diğer 2 tane için 6. güne gitti ve dediği gibi oldu, 1 tanesi geldi diğeri sonlandı, gelen 1 tanesi için de 1. kalite dedi, zaten sağlıklı gelen de o embr oldu, yarın inşallah o meleğimi almaya gideceğim.

ama anladığım kadarıyla 5. güne embriyoların gelmesi yeterli CHG için, gerisi embriyoloğun tecrübesine dayanıyor.

kızlar bu arada ben yarın 10.00 da transfere gidiyorum, heyecan mı, hüzün mü, endişe mi bilemediğim karışık duygular içindeyim. dualarınızı esirgemeyin benden
canım rabbim yardımcın olsun inşallah bu son tedavin olur güzel miniğin annesine sımsıkı tutunur.hüzün olmasın....heyecan olsun güzel yavrunu al da gel...sonra başlayalım gün saymaya

canım rabbim yardımcın olsun inşallah bu son tedavin olur güzel miniğin annesine sımsıkı tutunur.hüzün olmasın....heyecan olsun güzel yavrunu al da gel...sonra başlayalım gün saymaya
zaten son tedavim canım, bir defa daha yapmaya gücüm yok, yaş 34 oldu zaten, 1 sene para biriktir sonra ikinci deneme yaş 35-36 olur.. Rabbim kızıma güzel bir ömür versin diycem artık. ikinciyle birlikte işten ayrılmayı planlıyordum, olumsuz olması durumunda çalışmaya devam edip kızıma iyi bir eğitim verme yoluna girerim sanırım.

Allah hakkımızda hayırlısını versin hepimizin.. inşallah ikinci meleğim annesini üzmez ve bana sımsıkı tutunur.

inşallah canım olucak hiç negatif düşüncem yok seninle ilgili....yarın güzel gün...yavrun sana sımsıkı tutunacak canım

kızlar bu arada ben yarın 10.00 da transfere gidiyorum, heyecan mı, hüzün mü, endişe mi bilemediğim karışık duygular içindeyim. dualarınızı esirgemeyin benden
Canım ya hadi hayirli ugurlu olsun transferin tabiki dualarimdasin insallah pozitifide birlikte okuruz burdan.tabi herşeyden önce hayırlısı....

nihayet annem de bende 2 gün kalmayı kabul etti, yarın ve çarşamba çok dikkatli olucam ve güzelce dinlenebilicem. yoksa kızım bana bakacaktı:)

sonrası Allaha emanet :):):)
Masal canim insallah guzel gececek sonra da 10 gun bekliycez ve bayramda guzel haberlerle geleceksin insallah dualarim seninle

Bizim bebiş Nazlı çıktı, 11 de transfer yapılacaktı, çözülmesi tamamlanmamış daha :))) benden sonraki kadını aldılar :)) kesin kız bu ya :)) baksana şimdiden bir naz bir endam.. 12-12:30 da alacaklarmış beni bekliyoruz bakalım. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…