Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Selam canlarım, aldım kuzuyu, daha hastanedeyiz 1 saat kalkmadan yatakta sonrasında da 1 saat daha odada dinlenme, ardından taburcu edeceklermiş. Tuvaletimi falan yatakta yaptırdılar .

Memorialde böyle değildi, bu durum hoşuma gitti :)

Artık hayırlısı olsun kızlar, hep Rabbi yessir i okudum, aklıma başka dua gelmedi.

panikli 15/09 test günüm, 9 gün sonra yapabilirsin dediler..

Hayırlı olsun masal inş tutacak öyle hissediyorum kalitesi için ne dediler

canım hyırlı uğurlu olsun.ben bile acayip heyecanlandım canım s enin adına..okurken içim bi hoş oldu...inşallah pozitifi görücez burda hep birlikte..yorma kendini bol bol yat dinlen keyfini çıkar

canım hyırlı uğurlu olsun.ben bile acayip heyecanlandım canım s enin adına..okurken içim bi hoş oldu...inşallah pozitifi görücez burda hep birlikte..yorma kendini bol bol yat dinlen keyfini çıkar
Zaten 4 gün rapor aldım, 1 hafta bayram, aisonrasına da 2 hafta yıllık izin :) 1 ay yokum işte :) artık ya doğuracam ya kovulucam

Zaten 4 gün rapor aldım, 1 hafta bayram, aisonrasına da 2 hafta yıllık izin :) 1 ay yokum işte :) artık ya doğuracam ya kovulucam
Oh oh sefan olsun oyle bebek tasimak kolay degil tadini cikar...tavan beta hcg bekliyorum senden.rabbim nazardan korusun.....7 gunumuz mu kaldi guzel habere

Oh oh sefan olsun oyle bebek tasimak kolay degil tadini cikar...tavan beta hcg bekliyorum senden.rabbim nazardan korusun.....7 gunumuz mu kaldi guzel habere
Ay sağol Canım benim... 7 gün değil kız 8 gün var, 9. Gün test Zaman'ı. Bu defa erken test yapmayı düşünmüyorum, sırf bu yüzden test de almadım eve duramam diye, eşime de alna dedim :)) bakalım dayanabilecek miyiz..

Test yapma çok moral bozuyor

Hayırlı olsun canım bebişin seninle olsun hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlat olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…