- 5 Nisan 2013
- 998
- 771
- 303
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #41.981
Hayırlı olsun masal inş tutacak öyle hissediyorum kalitesi için ne dedilerSelam canlarım, aldım kuzuyu, daha hastanedeyiz 1 saat kalkmadan yatakta sonrasında da 1 saat daha odada dinlenme, ardından taburcu edeceklermiş. Tuvaletimi falan yatakta yaptırdılar .
Memorialde böyle değildi, bu durum hoşuma gitti :)
Artık hayırlısı olsun kızlar, hep Rabbi yessir i okudum, aklıma başka dua gelmedi.
panikli 15/09 test günüm, 9 gün sonra yapabilirsin dediler..
4-5 BB ne kalite Can'ım bi evrak verdiler öyle yazıyor. Sanırım birinci kalite ama süper değil bilmiyorum kiHayırlı olsun masal inş tutacak öyle hissediyorum kalitesi için ne dediler
canım hyırlı uğurlu olsun.ben bile acayip heyecanlandım canım s enin adına..okurken içim bi hoş oldu...inşallah pozitifi görücez burda hep birlikte..yorma kendini bol bol yat dinlen keyfini çıkarSelam canlarım, aldım kuzuyu, daha hastanedeyiz 1 saat kalkmadan yatakta sonrasında da 1 saat daha odada dinlenme, ardından taburcu edeceklermiş. Tuvaletimi falan yatakta yaptırdılar .
Artık hayırlısı olsun kızlar, hep Rabbi yessir i okudum, aklıma başka dua gelmedi.
Zaten 4 gün rapor aldım, 1 hafta bayram, aisonrasına da 2 hafta yıllık izin :) 1 ay yokum işte :) artık ya doğuracam ya kovulucamcanım hyırlı uğurlu olsun.ben bile acayip heyecanlandım canım s enin adına..okurken içim bi hoş oldu...inşallah pozitifi görücez burda hep birlikte..yorma kendini bol bol yat dinlen keyfini çıkar
Amin bitanem. Peşpeşe güzel haberlerle dolsun bu sayfa inşallahMasal canim insallah guzel gececek sonra da 10 gun bekliycez ve bayramda guzel haberlerle geleceksin insallah dualarim seninle
Hayırlı olsun güzel haberlerle gel inşallah4-5 BB ne kalite Can'ım bi evrak verdiler öyle yazıyor. Sanırım birinci kalite ama süper değil bilmiyorum ki
Oh oh sefan olsun oyle bebek tasimak kolay degil tadini cikar...tavan beta hcg bekliyorum senden.rabbim nazardan korusun.....7 gunumuz mu kaldi guzel habereZaten 4 gün rapor aldım, 1 hafta bayram, aisonrasına da 2 hafta yıllık izin :) 1 ay yokum işte :) artık ya doğuracam ya kovulucam
Ay sağol Canım benim... 7 gün değil kız 8 gün var, 9. Gün test Zaman'ı. Bu defa erken test yapmayı düşünmüyorum, sırf bu yüzden test de almadım eve duramam diye, eşime de alna dedim :)) bakalım dayanabilecek miyiz..Oh oh sefan olsun oyle bebek tasimak kolay degil tadini cikar...tavan beta hcg bekliyorum senden.rabbim nazardan korusun.....7 gunumuz mu kaldi guzel habere
Amin Amin çok Amin inşallah :))Hayırlı olsun güzel haberlerle gel inşallah
devamınıda biz getirelim güzel haberlerin
İnşallah meleğim bana sımsıkı tutunur :)) inşallah Canım
Test yapma çok moral bozuyorAy sağol Canım benim... 7 gün değil kız 8 gün var, 9. Gün test Zaman'ı. Bu defa erken test yapmayı düşünmüyorum, sırf bu yüzden test de almadım eve duramam diye, eşime de alna dedim :)) bakalım dayanabilecek miyiz..
Haydi masal sona doğru birlikte s ayicaz ,aynen erken hiçbir test yapma gununde yap.İnşallah meleğim bana sımsıkı tutunur :)) inşallah Canım
Senin kaç gün oldu, yaklaştı di mi, sanırım 2-3 günün kaldı, hafi güzel haberler verTest yapma çok moral bozuyor
Bu defa azmedicem :) söz sizeeeHaydi masal sona doğru birlikte s ayicaz ,aynen erken hiçbir test yapma gununde yap.
İnş canım güzel haber verebilirim canım inş hepimizSenin kaç gün oldu, yaklaştı di mi, sanırım 2-3 günün kaldı, hafi güzel haberler ver
Hayırlı olsun canım bebişin seninle olsun hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlat olsun.Selam canlarım, aldım kuzuyu, daha hastanedeyiz 1 saat kalkmadan yatakta sonrasında da 1 saat daha odada dinlenme, ardından taburcu edeceklermiş. Tuvaletimi falan yatakta yaptırdılar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?