Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Hayırlı olsun canım bebişin seninle olsun hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlat olsun.
Amin bitanem... Bugün adet olacakmışım gibi sancılar vuruyor, iyiye yormak istiyorum.. Hayırlısı olsun inşallah .. Ama crinone jele alışamadın, topak topak geri geliyor. Sabah namazında koydum şimdi topak topak gelmiş, uyuz oldum :)))

canım o jeli sıktıktan sonra yürü biraz hareket et. sonra daha iyi emer vücut. ben de nefret ediyordum ama yürümemiz gerekiyormuş yani.

Aynen canm ben de hiç sevmiyordum,bu tedavimde büyük ihtimal yine kullanıcam.Bende de geri geliyordu canm,kullanan çoğu kişide öyleymiş.İnnnşallah müjdeli haberlerini alırız canm..Bebişin seninle olsun..

Aynen canm ben de hiç sevmiyordum,bu tedavimde büyük ihtimal yine kullanıcam.Bende de geri geliyordu canm,kullanan çoğu kişide öyleymiş.İnnnşallah müjdeli haberlerini alırız canm..Bebişin seninle olsun..
amin bitanem.. İnşallah benimledir. Şuan hiç bir şey hissetmiyorum, iyi mi kötü mü bilmiyorum da?

amin bitanem.. İnşallah benimledir. Şuan hiç bir şey hissetmiyorum, iyi mi kötü mü bilmiyorum da?
Belirti herkeste olmuyormuş canım oyüzden belirtiye filan hiç takılma. Normal hamileliklerim oldu mesela birinde göğüslerim sizlarken diğerinde hiçbir belirti olmamıştı. Geçen tedavin de başarılı sonuçlandı bu da pozitif olacak diye hissediyorum.Bu defa bebiş ya da bebislerin hep seninle olacak ve anneciğini hiç bırakmayacak inşallah..

biliyosundur mutlaka ama yinede yazim ben Canım yaptiktan sonra en az 15 dk yurumeni tavsiye ederim.vucut daha iyi emiyo geri gelende fazlasiymis zaten endiselenme.

O kadar gidip geldim istanbula.cgh için hücre alıp dondurdular embriyoları.dondurmasalardı hemen sonuç çıksaydı 2.kez hücre alıp dondurulsaydı kalitesi bozulmayacaktı hücre al dondur çöz dondur çöz 6aa olan embriyom oldu 4bb ya da 3cc.kalitesizleşti.belki de olmamasına bahaneydi kader ama bence yöntem de hata vardı.bilen var mı acaba.neden dondurup 10gün sonra sonuç vermeyi tercih ediyorlar memorialde.4tanesinden iki tanesinin genetiğine ulaşılamadı yine çöz hücre al yine dondur hemen niye sonuç çıkmıyor

biliyosundur mutlaka ama yinede yazim ben Canım yaptiktan sonra en az 15 dk yurumeni tavsiye ederim.vucut daha iyi emiyo geri gelende fazlasiymis zaten endiselenme.
Canm transferi yeni olmuşsak yine de 15 dk yürüyelim mi?Gecen tedavimde çok dinlendim ya 15 dk yi dert ettim.:) (Hiç dikkat etmemiştim kendime)

Canm transferi yeni olmuşsak yine de 15 dk yürüyelim mi?Gecen tedavimde çok dinlendim ya 15 dk yi dert ettim.:) (Hiç dikkat etmemiştim kendime)
Ilk gün kalcadan bir igne yapmışlardı o yüzden ikinci günden itibaren hergün yürüdüm ve en az yarim saat kadar.bi ara kanama olduğu için doktorumu arayip yapmiyim dedim, hayır yap asıl bu jel bebeğinin tutunmasini guclendiricek demişti.senin transferinde bütün yaptıklarımı yanlışlarını dogrularimi söylerim sana birlikte ilerleriz...

Arkadaşlar transferden sonra 3, 4 gün hiç kalkmamak gerekiyorsa benim ev ıçîn birini bulmam gerekiyor.
Canım benim doktorum sürekli yatmami istemedi,sadece dinlen ağır iş yapma dedi.yoksa merdivende çıktım markete de gittim.transfer sonrası doktorunun soyleyecekleride önemli sonuçta sana uygun olanı o bilir.

Cgh yapmak için embriyo 5.güne kadar gitmiyor mu? zaten o aşamada hücre alınıyor,bir daha dondurup çözüp ne için hücre alındı ki..

Tamam canım teşekkür ederim.)

Cgh yapmak için embriyo 5.güne kadar gitmiyor mu? zaten o aşamada hücre alınıyor,bir daha dondurup çözüp ne için hücre alındı ki..
2tane Embriyonun genetiğine ulaşılamadı tekrar çözüp hücre aldılar ve yine dondurup 10gün beklettiler beni niye tekrar donduruyorsunuz madem kalitesi düşüyor hemen de sonuca ulaşılabiliyor tekrar çözdüler sonra kalite iyice düştü.hiç dondurmasalar hemen sonuç çıksaydı sorun olmazdı belki kafamda sorular

Tüm sonucu da buna bağlamamak lazım, boşuna uzersin kendini, hayırlısı buymuş diyelim, bir sonrakine toparlandiginda başka yerle devam edersin tedavine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…