Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

biliyosundur mutlaka ama yinede yazim ben Canım yaptiktan sonra en az 15 dk yurumeni tavsiye ederim.vucut daha iyi emiyo geri gelende fazlasiymis zaten endiselenme.
Ay sevindim :)) endişeleniyordum. Akşamkini yaptıktan sonra baya dolandım bakalım şimdilik gelmedi geri...

Ben çok taze yaşadım, 10-15 gün bekleme sebebimiz cihaza 14 tane emb konuluyormuş, ya sıra bekliyorsun ya da başka embriyo bekliyorsun sayı tamamlansın diye. Bu arada da mecburen donduruyorlar

Ben memoriallere güvenmiyorum, çok fabrikasyon iş yapıyorlar gibi geliyor...

Memorialmydi canim.vardr bi bildikleri orasi bu iste en iyi yer dye biliyorum.moral bozmak yok.insallh dogal yolla gelir belki bebisin benimki gibi.rabbim hayrlsini versin zor ama hcbirseyin sonu degil

Canm transferi yeni olmuşsak yine de 15 dk yürüyelim mi?Gecen tedavimde çok dinlendim ya 15 dk yi dert ettim.:) (Hiç dikkat etmemiştim kendime)
İlk tüp denememde pek dikkat etmemiştim kendime, ama bunda zorunlu hissediyorum. Diğerleri 1. Kaliteydi be iki taneydiler, şimdi orta kalite ve 1 tane (

Öncelikle transferin hayirli olsun canim Allah emeklerini boşa cikarmasin İnşallah . İyi düşün iyi olsun . Transferden sonra dinlenirken sadece lavaboya mi gitmek gerekiyor 3 ,4 gün?
Ya bu defa biraz daha evhamlıyım 1 tane orta kalite embriyom var buluttan nem kapar haldeyim bacım

Arkadaşlar transferden sonra 3, 4 gün hiç kalkmamak gerekiyorsa benim ev ıçîn birini bulmam gerekiyor.
Cok yatmakta iyi degilmis.kan akisini saglamak icn evde kendni yorma enazndan temzlik yapma sonuc alana kadar canim.yemek falan yaparsn cok yorulmadan .kafandada cok kurarsan olumsuz etkilenrsn.bence en onemlsi pskolji.komedi filmleri izleyip kafanzi dagtn kitap okuyn .transfer oldgnuza cok odaklanmayin bence

Ben çok taze yaşadım, 10-15 gün bekleme sebebimiz cihaza 14 tane emb konuluyormuş, ya sıra bekliyorsun ya da başka embriyo bekliyorsun sayı tamamlansın diye. Bu arada da mecburen donduruyorlar
Ama o dondurma bana iyi gelmedi canım.zaten 6kez yumurta toplamam oldu sadece bu sefer kaliteli embriyom oldu onu da laboratuvar bozdu kader belki de canım sağol açıklama için .bir de merkezi arayacağım.

Memorialmydi canim.vardr bi bildikleri orasi bu iste en iyi yer dye biliyorum.moral bozmak yok.insallh dogal yolla gelir belki bebisin benimki gibi.rabbim hayrlsini versin zor ama hcbirseyin sonu degil
İnş canım ben de iyi diye gittim memoriale.hala da güveniyorum sadece sorularım var

Aahhh tatlım ahhh eşim azosperm ben de genetik sorun doğal yolla olması imkansız

Aahhh tatlım ahhh eşim azosperm ben de genetik sorun doğal yolla olması imkansız
Hcbisey imkansz degil allahm isterse .benimde dogal yolla olmadi daha onceki 2 dusugum tedavyle oldu.6 sene snra dogal yolla geldi imkansz olan mucizem.sorularini sor merkeze okadar para veriyoruz seni aydnlatmak zorundalar.

Tekrar tekrar dondurup çözdürmek iyi değil tabi canım.. Embriyonun kalitesini tamamen etkiliyormuş. Memorial bu konuda uzman bir hastane ancak pgt nasıl yapıyor aklım ermiyor..

canım çok üzüldüm sonucunun negatif olamasına.ben de karşılaştım böyle birşeyle benimde hücre aldılar ve sonuç alınamadı daha sonra tekrar hücre alındı...benimde negatif oldu...ama taze transferde olabiliyor memorıalda taze transferde oldu benim sonuçlar 5. gün akşamı çıktı pgt 5.akşam transferr yapıldı..genelde bütün merkezler pgt ve cgh yapılıyorsa dondurup yapıyor transferi sanrıım pgt bazen 3.günde yapılıyor ama cgh 5. gün bakılması gerektiğinden dolayı bu testlerin sonuç çıkması bazen uzun sürüyor o yüzden donduruyorlar sanırım.negatiften sonra semra hanımla görüşebilirsin yüzyüze ben negatiften sonra semra hocayla bence randevu al ve görüş hocam niye negatif oldu taze olabilirmi diye kafandaki soruuları sor arkadaşım.rabbim sabır versin toparlanıcaksın..maddi manevi uygun hissettiğin an yediden denersin..vakit zaman gelmemiş demekki daha.mücadeleni bırakmadığın sürece elbet olucak

vet burdahaklısın 2.dondurmayıp direk sonuca göre transfer yapabilirlerdi.bunların hepsini söyle canım benim 2. aldıklarında dondurmadılar.pgt temiz gelen ve uyumlu olan 2 embriyo cgh bakıldığında (3.gün biopsisine cgh bakıldı buda yanlışmış semra hanım orada yoktu o dönem kongredeymiş embriyologla karar verdim baktırmaya sonra semra hanım bana kızdı niye 3. gün baktırdın dedi)2 side anomili geldi zaten parça alınıp dondurulmuştu.daha sonra hoca ben bunları 5. güne götürüp tekrar bakmak istiyorum sağlam gelecekelrini düşünüyorum heba etmeyelim dedi.bana özellikle belirtti eğer sağlıklı gelirse birdaha dondurmam 2 sinide transfer edicem dedi.ama bu işlemler embriyoyu sanırım fazlasıyla zedeliyor.zaten 3. gün bakıldığındada kaliteleri kötü olduğunu embriyolog söylemişti bana..transferdede umutlanmamaı söylediler.belki nasip te biraz sanırım...kafandaki soruları sor semra hocadan randevu al durumunu anlar

İnş canım ben de iyi diye gittim memoriale.hala da güveniyorum sadece sorularım var
ben de senin gibiyim çocuğuma donör bulunamayınca tüp bebek dediler...hemen araştırmaya başladık ankarada genarta gittim güven vermedi bana.memorıala gittim kocaman hastane semra hanımı gördüm güven duydum.onlarda hata yapabilirler tabiyki insanlar kafana takıldığı zaman sorucaksın para veriyoruz birsürü..umudunu yitirme lütfen.gecenın ardından güneş doğuyor..umutsuz yaşanmıyor,dilemek bizden takdir ilahi rabbimden.canı gönülden istiyorum buradaki herkesn evlat sahibi olmasını seninde...OLUCAK UMUDUNU YİTİRME

İnşallah sürekli gözüm yaşlı.3ay uğraştım gidip geldim bekledim olmadı ve neden dedim genetiğine ulaşılamadı mekanik bir şey.o zaman nereye gideceğiz biz.taze transfer olsaydı keşke ama kaderde yoksa olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…