- 11 Şubat 2013
- 1.684
- 1.615
- 158
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #42.041
Sen misafir falan ağırlamıştın hatırlıyorum.Ben de bidahaki denememde dikkat edecem canm.
Benim genetikci, ortaydi birinciy di falan kalite lere sakin takılmayın kimbilir ben orta kalite bir embriyo olabilirim demişti.Ya bu defa biraz daha evhamlıyım 1 tane orta kalite embriyom varbuluttan nem kapar haldeyim bacım
Ne güzel söylemiş :) haha hoşuma gitti :) gerçekten doğru söylemişBenim genetikci, ortaydi birinciy di falan kalite lere sakin takılmayın kimbilir ben orta kalite bir embriyo olabilirim demişti.
Dimi ama :) daha önceki çok iyi kalite denen embriyolar tutmamisti mesela...yani illede kalite belirlemiyor tutunmayı bunuda tecrübeyle öğrenmiş oldum.Ne güzel söylemiş :) haha hoşuma gitti :) gerçekten doğru söylemiş
İyi demissin canm.:))O zaman tedavimizi kimse bilmiyordu.Çevremdekilere belli etmemek için güç gösterisi yaptım adeta.Bu defa bir kaç kişi bilecek.Zaten transfer sonrasi büyük ihtimal evde olmicam.İnşallah kafam rahat geciririm bu defa.Senden de innnşallah güzel haberler alırız canm.Az kaldı..:))Sen misafir falan ağırlamıştın hatırlıyorum.
Bayram'da anneme dedim ben gelmeyeceğim gönül koyma diye, arkadaşlarıma da söyledim bana gelen yemeğini alıp geldin diye :))
Benim tüm arkadaşlarım, annem, görümcem eltim ve işyerimdekiler biliyor, geçen sefer saklamıştım ve gerçekten zor olmuştu. İştrn izin almak bile büyük sorundu, mecburen arkadaşlarıma falan söyledim bayramda dinlenmem lazım, yoksa ben de hiç dinlenemezdim.İyi demissin canm.:))O zaman tedavimizi kimse bilmiyordu.Çevremdekilere belli etmemek için güç gösterisi yaptım adeta.Bu defa bir kaç kişi bilecek.Zaten transfer sonrasi büyük ihtimal evde olmicam.İnşallah kafam rahat geciririm bu defa.Senden de innnşallah güzel haberler alırız canm.Az kaldı..:))
Kardeşimde kalacağım büyük ihtimal canım. Dikkat te çekmez,normalde gidip geldigm yer çünkü.Sen de en doğrusunu yapmışsın hiç kimseye soylememek te sıkıntı oluyor çünkü. O da ayrı bir stres yaratıyor,tedaviyi stressiz geçirmemiz gerekiyor sonuçta.Benim tüm arkadaşlarım, annem, görümcem eltim ve işyerimdekiler biliyor, geçen sefer saklamıştım ve gerçekten zor olmuştu. İştrn izin almak bile büyük sorundu, mecburen arkadaşlarıma falan söyledim bayramda dinlenmem lazım, yoksa ben de hiç dinlenemezdim.
Sen kimseye söylemek istemiyorsan 10 gün evde olmayacağına dair bir haber sal, ne biliym bilmem neredeki teyzene gidecekmişsin gibi, ama tabi insanların sana ne kadar yakın oturduğuyla da alakalı bu durum
Canim seni dört gözle takipteyim insallah guzel sonuclar alirsinSelam hanımlar,bende bayramdan sonra Genartdayım...Yumurta toplama ve sonraki aşamalara geçiyoruz.Nasıl bir süreç hiçbir fikrim yok,gidip göreceğim...
inşallah...Canim seni dört gözle takipteyim insallah guzel sonuclar alirsin
Ay ne güzel, Bayram'ı bayram gibi geçireceksiniz desene :))Masall canim insallah bebisin hayirla tutunur sana ..bizde bugun guzel haber aldik 10 yil oldu abim yurtdisinda hasretiz 10 yillik hasret bitiyo insallah geliyo onun sevindi herseyi unutturdu rabbim herkesi sevdigine kavustursun
Yaşanmadan öğrenilmiyor :) süprizler seni bekliyor umarım minik mucizende sana sürpriz yapar :)Selam hanımlar,bende bayramdan sonra Genartdayım...Yumurta toplama ve sonraki aşamalara geçiyoruz.Nasıl bir süreç hiçbir fikrim yok,gidip göreceğim...
Canm ben sonraki ay hemen başlayabilirsiniz diye biliyorum.Arkadaşlar negatiften sonra yeni deneme için ne kadar beklemek lazım kaç adet dönemi
Hamiş bacim burdayım ben sen nasılsın? Dinleniyor musun?Hu hu bacılar nerelerdesiniz :) herkes bayram tatiline çıktı galiba :))
Bak böyle yazdım innnşallah hamişsindir..:)))Hamiş bacim burdayım ben sen nasılsın? Dinleniyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?