Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Sen misafir falan ağırlamıştın hatırlıyorum.
Bayram'da anneme dedim ben gelmeyeceğim gönül koyma diye, arkadaşlarıma da söyledim bana gelen yemeğini alıp geldin diye :))
İyi demissin canm.:))O zaman tedavimizi kimse bilmiyordu.Çevremdekilere belli etmemek için güç gösterisi yaptım adeta.Bu defa bir kaç kişi bilecek.Zaten transfer sonrasi büyük ihtimal evde olmicam.İnşallah kafam rahat geciririm bu defa.Senden de innnşallah güzel haberler alırız canm.Az kaldı..:))

Kızlarrr hayat toz pembe değil.bu iş kısmet kader işi bence.orta iyi kalite önemli değil tabiki de ama çok kaliteli bir embriyo transfer edilse içimiz ne kadar rahat olurdu dimi ama

ama bu iş matematiğe de bakmıyor ki, kiminin 5. Gün süper emb tutunmuyor, başkasının 2. Gün 4 hücreli embriyosu tutunuyor.

Senin de dediğin gibi nasibimizde varsa o gelmiş olacak.

Benim tüm arkadaşlarım, annem, görümcem eltim ve işyerimdekiler biliyor, geçen sefer saklamıştım ve gerçekten zor olmuştu. İştrn izin almak bile büyük sorundu, mecburen arkadaşlarıma falan söyledim bayramda dinlenmem lazım, yoksa ben de hiç dinlenemezdim.

Sen kimseye söylemek istemiyorsan 10 gün evde olmayacağına dair bir haber sal, ne biliym bilmem neredeki teyzene gidecekmişsin gibi, ama tabi insanların sana ne kadar yakın oturduğuyla da alakalı bu durum

Kardeşimde kalacağım büyük ihtimal canım. Dikkat te çekmez,normalde gidip geldigm yer çünkü.Sen de en doğrusunu yapmışsın hiç kimseye soylememek te sıkıntı oluyor çünkü. O da ayrı bir stres yaratıyor,tedaviyi stressiz geçirmemiz gerekiyor sonuçta.

Masall canim insallah bebisin hayirla tutunur sana ..bizde bugun guzel haber aldik 10 yil oldu abim yurtdisinda hasretiz 10 yillik hasret bitiyo insallah geliyo onun sevindi herseyi unutturdu rabbim herkesi sevdigine kavustursun

Selam hanımlar,bende bayramdan sonra Genartdayım...Yumurta toplama ve sonraki aşamalara geçiyoruz.Nasıl bir süreç hiçbir fikrim yok,gidip göreceğim...

Masall canim insallah bebisin hayirla tutunur sana ..bizde bugun guzel haber aldik 10 yil oldu abim yurtdisinda hasretiz 10 yillik hasret bitiyo insallah geliyo onun sevindi herseyi unutturdu rabbim herkesi sevdigine kavustursun
Ay ne güzel, Bayram'ı bayram gibi geçireceksiniz desene :))

Selam hanımlar,bende bayramdan sonra Genartdayım...Yumurta toplama ve sonraki aşamalara geçiyoruz.Nasıl bir süreç hiçbir fikrim yok,gidip göreceğim...
Yaşanmadan öğrenilmiyor :) süprizler seni bekliyor umarım minik mucizende sana sürpriz yapar :)

Arkadaşlar negatiften sonra yeni deneme için ne kadar beklemek lazım kaç adet dönemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…