Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Bak böyle yazdım innnşallah hamişsindir..:)))
Senin ağzını yirim ben :)

walla bilmiyorum ki arkadaşım tek taraflı kasık Ağrım var bi de Memişlerimin uçları acıyor, ama çok hormon veriyorlar bize ondan olabilir diye de korkuyorum, bayram sabahı test yapayım diyorum.. 6. Gün oluyor transfer sonrası. İkizlerimde 4. Gün testte çok silik çizgi çıkmıştı bunda da 6. Günü çıkar sanırım.. Bugün testimi aldım bakalım inşallah uğurlu gelir...

İnnnşallah çift cizgiyi görürsün canm.Belirtilerin güzel bence,yarın değil diğer gün test yapacaksan bişey kalmamış.Hadi inşallah güzel haberlerini alalım. 6.gün erken olabilir de o yüzden yap ya da yapma demicem ama daha geç pozitif görenler de oluyor.İkizlerde 4.gün görmüşsün, senin hamileliğin test te erken çıkıyordur belki.Bu sefer de öyle olabilir ama iyi düşün yine de canm.

Ya bi de transfer günü akşamı ile ertesi gün jelin geri gelen kısmında minnacık kahverengi bişey gördüm, iki defa, başka da gelmedi hiç, jelin kendi kalıntısı geliyor, okuduğum kadarıyla tutunma lekesi olabilirmiş . Ümitlenmek istiyorum bu sebeple de belki belirtiler uyduruyorum. Yarın arefe günü, bol bol dua edip sabahına test yapmak istiyorum.. Hakkı'mızda hayırlısı.

Aynen mübarek gün yarın.Allah dualarımızı kabul etsin.Jel sonrası kahve rengi akıntıyi duymuştum.Jelden dolayi diye biliyorum ama inşallah yerleşme kanamasıdır inşallah..

Can'ım 1 adet görmek yeterli ama bize çok embriyo lazım bir kaç ay takip et istersen hangi ay çoksa o Zaman yaptırırsın
Canım böyle bir şey varsa yaptırırım ama ben pkoyum gerek var mı bilmiyorum zaten ben beklerim daha biraz besin takviyesi yapayım diyorum. sen de test yapacakmışsın hassas testlerden yap canım 6 gün önce yazan predictör bence.inş pozitif olur inşşşş

Testin resmini at bizde görelim ikinci çizgiyi inşallah.. Güzel haberlerini bekliyoruzzz

Yok yapma masalim yaa cikmaz sa bayramda eziyet olur.zamaninda yap sozde vermistin ustelik.ben 5.gun yapmistim negatifi gorunce böyle olmuştum.

Canim sabirsizlikla bekliyorum test sonucunu☺pozitifin onaylanmis olucak bence kesinnn pozitiffff

Arkadaslar simdiden bayraminiz mubarek olsun.rabbim agzimin tadini bozmasin.gonlunuzde yureginizde ne varsa mevlam tez zaman nasip etsin.guzel ailenizle her gununuz bayram tadinda gecsin.insallah hepiniz birdahaki bayramda yavrulariniza bayramlik almak icin gezmekten perisan olursunuz i y i b a y r a m l a r GUZEL YUREKLI ANNELER

Kızlar sizler benim kimsenin tanimadigi bilmedigi en coj derdimi sıkıntımi paylastigim insanlarsiniz ...cook degerlisiniz hepiniz hep dualarimdasiniz yüzünüzü hic gormedigim en iyi dostlarimsiniz sahte degil gercek dostluklar HEPİNİZİN BAYRAMİ KUTLU OLSUN ŞEKER TADİNDA MUTLULUKLAR GETİRSİN

Arkadaşlar az önce test yaptım dayanamadım veeeeeeeeeeeee POZİTİF :)) transfer sonrası 5. Gün akşamı bugün.

Ve tüm gebeliklerimi öğrendiğimden daha koyu çok net bir çizgi.. Keşke resim yüklemeyi bilsem de gönderebilsem.

Bayram şekerim geldi, hepimize Uğur getirsin şu mübarek günlerde...

Canim sabirsizlikla bekliyorum test sonucunu☺pozitifin onaylanmis olucak bence kesinnn pozitiffff

Sen hep söyledin ama ben inanmamıştım, bir yarım olumlu derken diğeri umutsuzdu, hem orta kalite bir embriyo hemde diğerlerinden yavaş gelişmişti, ama Rabbim nasip etti. Bugün hemde pozitifi gördüm...

İnşallah seninde yavrunun ilacı ikinci yavrun en kısa sürede gelir.Allahım şu arefe günü hürmetine şifanızı verdin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…