- 11 Şubat 2013
- 1.684
- 1.615
- 158
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #42.061
Can'ım 1 adet görmek yeterli ama bize çok embriyo lazım bir kaç ay takip et istersen hangi ay çoksa o Zaman yaptırırsınArkadaşlar negatiften sonra yeni deneme için ne kadar beklemek lazım kaç adet dönemi
Senin ağzını yirim ben :)Bak böyle yazdım innnşallah hamişsindir..:)))
İnnnşallah çift cizgiyi görürsün canm.Belirtilerin güzel bence,yarın değil diğer gün test yapacaksan bişey kalmamış.Hadi inşallah güzel haberlerini alalım. 6.gün erken olabilir de o yüzden yap ya da yapma demicem ama daha geç pozitif görenler de oluyor.İkizlerde 4.gün görmüşsün, senin hamileliğin test te erken çıkıyordur belki.Bu sefer de öyle olabilir ama iyi düşün yine de canm.Senin ağzını yirim ben :)
walla bilmiyorum ki arkadaşım tek taraflı kasık Ağrım var bi de Memişlerimin uçları acıyor, ama çok hormon veriyorlar bize ondan olabilir diye de korkuyorum, bayram sabahı test yapayım diyorum.. 6. Gün oluyor transfer sonrası. İkizlerimde 4. Gün testte çok silik çizgi çıkmıştı bunda da 6. Günü çıkar sanırım.. Bugün testimi aldım bakalım inşallah uğurlu gelir...
Ya bi de transfer günü akşamı ile ertesi gün jelin geri gelen kısmında minnacık kahverengi bişey gördüm, iki defa, başka da gelmedi hiç, jelin kendi kalıntısı geliyor, okuduğum kadarıyla tutunma lekesi olabilirmiş . Ümitlenmek istiyorum bu sebeple de belki belirtiler uyduruyorum. Yarın arefe günü, bol bol dua edip sabahına test yapmak istiyorum.. Hakkı'mızda hayırlısı.İnnnşallah çift cizgiyi görürsün canm.Belirtilerin güzel bence,yarın değil diğer gün test yapacaksan bişey kalmamış.Hadi inşallah güzel haberlerini alalım. 6.gün erken olabilir de o yüzden yap ya da yapma demicem ama daha geç pozitif görenler de oluyor.İkizlerde 4.gün görmüşsün, senin hamileliğin test te erken çıkıyordur belki.Bu sefer de öyle olabilir ama iyi düşün yine de canm.
Aynen mübarek gün yarın.Allah dualarımızı kabul etsin.Jel sonrası kahve rengi akıntıyi duymuştum.Jelden dolayi diye biliyorum ama inşallah yerleşme kanamasıdır inşallah..Ya bi de transfer günü akşamı ile ertesi gün jelin geri gelen kısmında minnacık kahverengi bişey gördüm, iki defa, başka da gelmedi hiç, jelin kendi kalıntısı geliyor, okuduğum kadarıyla tutunma lekesi olabilirmiş . Ümitlenmek istiyorum bu sebeple de belki belirtiler uyduruyorum. Yarın arefe günü, bol bol dua edip sabahına test yapmak istiyorum.. Hakkı'mızda hayırlısı.
Canım böyle bir şey varsa yaptırırım ama ben pkoyum gerek var mı bilmiyorum zaten ben beklerim daha biraz besin takviyesi yapayım diyorum. sen de test yapacakmışsın hassas testlerden yap canım 6 gün önce yazan predictör bence.inş pozitif olur inşşşşCan'ım 1 adet görmek yeterli ama bize çok embriyo lazım bir kaç ay takip et istersen hangi ay çoksa o Zaman yaptırırsın
Testin resmini at bizde görelim ikinci çizgiyi inşallah.. Güzel haberlerini bekliyoruzzzSenin ağzını yirim ben :)
walla bilmiyorum ki arkadaşım tek taraflı kasık Ağrım var bi de Memişlerimin uçları acıyor, ama çok hormon veriyorlar bize ondan olabilir diye de korkuyorum, bayram sabahı test yapayım diyorum.. 6. Gün oluyor transfer sonrası. İkizlerimde 4. Gün testte çok silik çizgi çıkmıştı bunda da 6. Günü çıkar sanırım.. Bugün testimi aldım bakalım inşallah uğurlu gelir...
Bir sonraki ay baslanabilir ben de oyle oldu.tabi doktorunuz daha iyi bilir.Arkadaşlar negatiften sonra yeni deneme için ne kadar beklemek lazım kaç adet dönemi
Yok yapma masalim yaa cikmaz sa bayramda eziyet olur.zamaninda yap sozde vermistin ustelik.ben 5.gun yapmistim negatifi gorunceSenin ağzını yirim ben :)
Canim bir ay beklemek yeterliArkadaşlar negatiften sonra yeni deneme için ne kadar beklemek lazım kaç adet dönemi
Canim sabirsizlikla bekliyorum test sonucunu☺pozitifin onaylanmis olucak bence kesinnn pozitiffffSenin ağzını yirim ben :)
Canim sabirsizlikla bekliyorum test sonucunu☺pozitifin onaylanmis olucak bence kesinnn pozitiffff
Ayyy canım hayırlı olsunn çok sevindimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?