- 5 Ağustos 2009
- 658
- 227
- 303
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #42.081
Aynen kuzucum :) ama eşim yarın tüm gün kurban yerinde olacak, bugün de gidemeyiz her yer kapalı, ancak salı günü test verebilicem.Ayyy canım hayırlı olsunn çok sevindimmmmm
Kan testi var sırada haydi bakalım
arkandan gelelim güzel haberlerle inşallahhhhh
Ya bak ben ne dedim??:))Bayrama mutlu giriyoruz ama ben de dedim hissediyorum diye.Arkadaşlar az önce test yaptım dayanamadım veeeeeeeeeeeee POZİTİF :)) transfer sonrası 5. Gün akşamı bugün.
Ve tüm gebeliklerimi öğrendiğimden daha koyu çok net bir çizgi.. Keşke resim yüklemeyi bilsem de gönderebilsem.
Bayram şekerim geldi, hepimize Uğur getirsin şu mübarek günlerde...
5.günde bukadar belirgin maşallah diyeyim ikiz mi yoksa?:)))
Tek embriyo konuldu meleğim, ama o bölünüp ikiz olur mu bilmiyorum, 5-6. Günler bölünmüyor diye biliyorum, sanırım transfer gününden tutunmaya başladı kuzucuk.5.günde bukadar belirgin maşallah diyeyim ikiz mi yoksa?:)))
Bizede at sonucunu merakta bırakmaa canmmAynen kuzucum :) ama eşim yarın tüm gün kurban yerinde olacak, bugün de gidemeyiz her yer kapalı, ancak salı günü test verebilicem.
Yarın sabah bi test daha yaparım koyulaşmış mı diye bakarım artık.
Tamam Canım bildiririm tabi kiBizede at sonucunu merakta bırakmaa canmm
Ama göğüslerin sizliyordu galiba.O da hamilelik belirtisi.Tabi belirti kiminde oluyor kiminde olmuyor.Mutluluğunu tahmin edebiliyorum canım. Allah yüzünü hep güldürsün.Sağlıklı,hayırlı,uzun ömürlü evlat olsun canım. Olsun da tek olsun..:))Tek embriyo konuldu meleğim, ama o bölünüp ikiz olur mu bilmiyorum, 5-6. Günler bölünmüyor diye biliyorum, sanırım transfer gününden tutunmaya başladı kuzucuk.
Zaten transfer akşamı ve ertesi gün sabahına minnacık kahverengi leke gelmişti. Başka da gelmedi sanırım tutunma lekelenmesiymiş.
Şükürler olsun.
İkinci çizgiyi görünce Nasıl ağladım anlatamam. Bugün çok umutsuzdum ben, karnım ağrıyor adet olucam diye üzgündüm, olmadı diyordum ama meğersem miniğim benleymiş.
Ayyy ay ay
En büyük belirtim sağ kasığımdaki ağrıydı, bugün hiç bişey kalmamıştı o yüzden çok üzgündüm, hatta göğüslerim küçüldü diye moralim fena bozulmuştu. Bi de adet gibi sancılar vurunca bu macera da bitti dedim. Hatta başımın Ağrı'sına gittim yattım, ağlayarak uyudum, uyanınca Bir hışımla test yaptımAma göğüslerin sizliyordu galiba.O da hamilelik belirtisi.Tabi belirti kiminde oluyor kiminde olmuyor.Mutluluğunu tahmin edebiliyorum canım. Allah yüzünü hep güldürsün.Sağlıklı,hayırlı,uzun ömürlü evlat olsun canım. Olsun da tek olsun..:))
Ayyy ay aysüper bir haber bu..gozun aydın hayirli ugurlu olsun canım yaaa çok sevindim çok.....dikkat et kendine lutfen yorma..
Bak şimdi resmindeki ikinci meleğin de belirdi...Yok yok yormuyorum, dinlenmeye devam. Kurbanı da kasaba vericez, hiç bişeyle ilgilenmeden dinlenicem inşallah bu bayram :)
Bi yandan da korkuyorum test yanlış sonuç verir mi diye ama çizgi koyu, bekledikçe daha da koyulaştı.. :))
İnşallah kan tahlilinde de değerin kat kat artar.İdrar testinde bir de bukadar erken çiktiysa Allah'in izniyle kanda hayli hayli çıkar.En büyük belirtim sağ kasığımdaki ağrıydı, bugün hiç bişey kalmamıştı o yüzden çok üzgündüm, hatta göğüslerim küçüldü diye moralim fena bozulmuştu. Bi de adet gibi sancılar vurunca bu macera da bitti dedim. Hatta başımın Ağrı'sına gittim yattım, ağlayarak uyudum, uyanınca Bir hışımla test yaptım
Şükürler olsun. Kanı da bi verebilsem :))
Aynen canim bu defa çok dikkat edeceğim inşallah ama sanirim embriyo yerleştirildikten hemen sonra kalkmak zorunda kalcam yine.Çünkü odalar çok yakın değil,geçen sefer de sırada transfer için bekleyen vardı.Hemen kalktım ve odama yürüdüm wcye geçtim. O zaman da hemen kalkmasam diyorum ama elimden gelen bişey yok canm.hayat_gun sende lütfen sıradaki transferinde istirahat et. Canım bizimkiler Nazlı, ilk 3 gün tuvalet ve yemek dışında kalkma, geçen sefer ki Hatayı yapma
Oy oy oy ne guzel bi haber arkafadim masallah rabbkm kucagina almayi kismet etsin.darisi basimiza insallah tez vakitte.gercekten senin pozitif olacagina cani gonulden inanmistim .superSen hep söyledin ama ben inanmamıştım, bir yarım olumlu derken diğeri umutsuzdu, hem orta kalite bir embriyo hemde diğerlerinden yavaş gelişmişti, ama Rabbim nasip etti. Bugün hemde pozitifi gördüm...
İnşallah seninde yavrunun ilacı ikinci yavrun en kısa sürede gelir.Allahım şu arefe günü hürmetine şifanızı verdin inşallah.
Harika bir foto bu masallah 2.cizgi cok belirgin.sanirim hayattaki en iyi fotograf bu
Eşim arabayı bıraktı kurbana giderken, bende kaçırdım :) gittim kan verdim sonucunu bekliyorum.Harika bir foto bu masallah 2.cizgi cok belirgin.sanirim hayattaki en iyi fotograf bu
memorialde geçen sefer sinir olmuştun, transferden sonra odaya yürüyerek gelmiştim, 10 dk sonra da tuvalete kaldırmışlardı.Aynen canim bu defa çok dikkat edeceğim inşallah ama sanirim embriyo yerleştirildikten hemen sonra kalkmak zorunda kalcam yine.Çünkü odalar çok yakın değil,geçen sefer de sırada transfer için bekleyen vardı.Hemen kalktım ve odama yürüdüm wcye geçtim. O zaman da hemen kalkmasam diyorum ama elimden gelen bişey yok canm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?