Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Maşallah masalcım ne güzel bir bayram hediyesi oldu değilmi size:)Allah tamamına erdirsin inşallah çok sevindim Canım..

Hayırlı olsun canım.demekki benimki orta kalite değildi olsaydı tutardı.kalitesizdi demek.gerçi ben orta kaliteyi duyunca moralim bozuldu hemen 20dkda kalktım bir dahakine daha çok yatarım.gerçi memorial yarım saat yatırıyor

Ya bende ümitsizdim aslında ama gerçekten Allahım can verecekse oluyor pek kalitesi önemli değilmiş demek ki

Ama memorialler konusundaki fikirlerimi hep söylüyorum biliyorsunuz kızlar. Onlar daha fabrikasyon yapıyorlar bu işi. Memorialde transfere gittiğimde 7-8 hatun daha vardı aynı saat için. Hangisiyle ilgilensinler, biraz daha özel olmalı.

Bugün embriyoloğu da aradım ve teşekkür ettim kendisine, Nasıl sevindi kadın. "Onun ciciannesi benim. Zaten o bebeğe ayrı bir sevgi beslemiştim" diyor kadın ya. Bunu söylemesi bile harika. Tedavinin her noktasında herkesle iletişimdeydim. Genetiks hariç ama :) onlarla elektriğim tutmadı sanırım...

Ne tatlıymış embriyolog senin de dondurulup sonra dondurulmuş tedavisiyle oldu dimi.demekki bir kere dondurmanın sakıncası yok

Memorial bildigim kadarıyla oldukça da pahalı bir merkez ve üstelik böylesi bir tedavi de çok da özenli davranmamalari (aynı saatte bir çok kişi aliyorsan ayrı odaların olmalı ) devlet hastaneleri bile daha özenli olmaya başladı.ben odama sedyeyle getirildim,yardımla yatağa yatırdılar,en az 45 dk yatis vardı ben iki saat yatsam kimse birsey demez di .lavabo ihtiyacı için sürgü verdiler,izin versem belimi zorlamiyayim diye yardımda edecekler di.

Degerin cok iyiymis canm maşallah Allah saglicakla kucağına almayi nasip etsin..Ben de aynı şekilde odama yürüyerek gitmiştim ve direkt wcye geçmiştim. Odam da öyle yakın değildi. Bu defa yakın olmasını ve hemen kalkmak istemediğimi söyleyeyim bari.İnşallah kabul ederler.

Merhaba, ben hiç böyle sorunlar yaşamadım Memorial'da. Tüp bebekteki başarısı ve uzmanların kalitesi nedeniyle çok ilgi gören bir hastane biliyorsunuzdur. Yoğunluk oluyor ama hizmeti aksattıklarını hiç görmedim.

Üzüldüm böyle düşünmene ben Memorial'da hamile kaldım. yoğunluk olabiliyor ama işlerini aksattıklarını hiç görmedim.

Üzüldüm böyle düşünmene ben Memorial'da hamile kaldım. yoğunluk olabiliyor ama işlerini aksattıklarını hiç görmedim.
Önceki hamileliğim Ataşehir memorialde olmuştu kasım ayında ama daha iyisini görünce biraz da konuda bilgilenmeye başlayınca anlıyorsun aradaki farkları.

Hayırlı olsun hamileliğin, seninle daha önce konuşmamıştık, senin genetik sorunun ne arkadasım.

Özellikle iste ve ısrarcı ol, yapmak zorundalar.. İlk denemelerde saf oluyoruz sonra gözümüz açılıyor maalesef ki,

Ben de odaya sedyeyle geldim memorialde.ama 20dk sonra kalkabilirsin yarım saat sonra taburcu olabilirsin dediler.belki daha fazla yatılır ama insan rahatsız oluyor.bir de embriyomun kalitesi hala belirsiz neydi bilmiyorum.embriyolog ve doktorun fikri farklıydı. Dondur çöz dondur çöz kalitede gitti.onun dışında bence de güzel bir merkez tekrar orada denerim ama daha dikkatli olacağım .masalcığım bilgilendirdiğin için teşekkürler

Odalar ayrı ama 20-30 dk sonra seni gönderiyorlar, memorşaldeki embriyolar çok kaliteliydi o yüzden etkilenmedi belki ama bu defaki meleğim o ilgisizlikte tutunamazdı.

İnsan evladına denk gelmişsin, ne güzel. Allah hep iyilerle karşılaştırsın.

Aynen Canım, laboratuvarı güzel, sayılı merkezlerden, ama biraz. bilgimizi konuşturmak kazım orada, saf saf kalınca kullanıyorlar,

Dondur-çöz-dondur-bi daha çöz olayına 2 genetikçi asla yapılmamalı derken, memorial yaparız sorun olmaz dedi hemde 6. Gün embriyosuna, ben zaten bunu duyunca taze transfere karar verdim başka merkezde. Genetikçi olarak sözüne sonuna kadar güvendiğim insan yaman sağlam. Ama hala laboratuvar kuramadı :) çalıştığı hastaneden ayrıldıktan sonra. Ada'mla çok konuşmuştuk konuyu bana o kadar güzel anlatmıştı ki

Benim tedavim fulya bahçecide oldu..m emoriali sadece iyi bir merkez olarak duyuyorum ve şimdi senin söylediklerini.

Evet benimki de 6aa kalitede embriyoydu taze transfer olsa tutardı belki ama dondur çöz dondur çözden kalite diye bir şey kalmadı.burada bunları yazıp bilgilendiriyorsunuz ben de size dua ediyorum hep de edeceğim çok sağol canım.seninkinin sonucu 15günde geldi o arada dondurulmuştu dimi canım.ben ne yapacağımı şaşırdım.bir dahakine 10iş günü yani 15günü buluyor beklemek istemiyorum hemen bakıp transfer etsinler olmuyor mu? Bu arada senin meleğini sevsinler

Hayirli olsun canim.bence acile git yola cikicam yada ilac icmem lazm antibiyotik adetim gecikti suphelenyorum de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…