- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #42.121
Okadarcik kalkmakla bisey olmaz .ucuna koymuyolarki onu.bide zaten oncesnde rahim haxrlanyor allah izin verirrse okadarcik yurumekle bisey olmazbenceAynen canim bu defa çok dikkat edeceğim inşallah ama sanirim embriyo yerleştirildikten hemen sonra kalkmak zorunda kalcam yine.Çünkü odalar çok yakın değil,geçen sefer de sırada transfer için bekleyen vardı.Hemen kalktım ve odama yürüdüm wcye geçtim. O zaman da hemen kalkmasam diyorum ama elimden gelen bişey yok canm.
Dogru aslında söylediğin,yani okadar ilaç veriliyor rahim hazırlanıp embriyoyu kabul etsin diye.Yine de bütün önlemleri almak adına daha dikkatli davranayim diyorum.Okadarcik kalkmakla bisey olmaz .ucuna koymuyolarki onu.bide zaten oncesnde rahim haxrlanyor allah izin verirrse okadarcik yurumekle bisey olmazbence
Biyopsiden sonra donduruldu, 15 günü buluyor çünkü chg sonucu, çözülürjende normalden uzun sürede çözüldü 1 tane olunca kimse riske atmak istemedi, hatta transfer için hazırlanırken embriyolog sesleniyordu "acele edin burda buyuyor bu ufaklık çabuk" diye :)Evet benimki de 6aa kalitede embriyoydu taze transfer olsa tutardı belki ama dondur çöz dondur çözden kalite diye bir şey kalmadı.burada bunları yazıp bilgilendiriyorsunuz ben de size dua ediyorum hep de edeceğim çok sağol canım.seninkinin sonucu 15günde geldi o arada dondurulmuştu dimi canım.ben ne yapacağımı şaşırdım.bir dahakine 10iş günü yani 15günü buluyor beklemek istemiyorum hemen bakıp transfer etsinler olmuyor mu? Bu arada senin meleğini sevsinler
Bende çok sevindim kii :)Masalll yeni okudum cook cok mutlu oldum oyle umit oldun ki oyle sevindim kii :)))
Sevsinler onuBiyopsiden sonra donduruldu, 15 günü buluyor çünkü chg sonucu, çözülürjende normalden uzun sürede çözüldü 1 tane olunca kimse riske atmak istemedi, hatta transfer için hazırlanırken embriyolog sesleniyordu "acele edin burda buyuyor bu ufaklık çabuk" diye :)
Kızlar bilmiyorum yatmanın ne kadar etkisi oluyor benim merkezde herkes sırayla transfere giriyor hemen kalkıp tuvalete gidiyon ardından.. Hastanede yatmak dinlenmek fln yok.. Birde ben iki saat yolculuk yapıp evime geldim hemen dinlenmeden fln.. Olacağı varsa oluyor herşey Allah tan ve çoğu merkezde yatırmıyor sanırım ..
Evet Canım 5 liralık bi testte çıktı. dinlenmenin bende çok işe yaradığını düşünüyorum. Gerçekten embr kalitesi çok da önemli değilmiş. Bunu da öğrenmiş oldum sen biraz da sanırım orta kalite denince önemsemedinKesinlikle ben de bir dahakine masalın dediği gibi 3gün kalkmayacağım.hastanede de 1saat kalmayı düşünüyorum.orta kalite denince moralim bozuldu hiç dikkat etnedim açıkçası.masal bu arada 5.gün normal gebelik testiyle pızitif çıktı değil mi ?
Aslında orta kalite denince önemsemedim bir de embriyolog ve doktorun farklı söylemesi de moralimi bozdu .zaten doktor çok umutsuzdu.kalite bana gelince önemli oluyor demekki benimki orta bile değildi.senden çok şey öğrendim teşekkür ederimEvet Canım 5 liralık bi testte çıktı. dinlenmenin bende çok işe yaradığını düşünüyorum. Gerçekten embr kalitesi çok da önemli değilmiş. Bunu da öğrenmiş oldum sen biraz da sanırım orta kalite denince önemsemedin
Canım benim hepimiz birbirinin derdinden tecrübelerinden bilgileniyoruz. Rabbimin hikmeti biter mi? Her zaman son ana kadar umudumuz bitmemeliAslında orta kalite denince önemsemedim bir de embriyolog ve doktorun farklı söylemesi de moralimi bozdu .zaten doktor çok umutsuzdu.kalite bana gelince önemli oluyor demekki benimki orta bile değildi.senden çok şey öğrendim teşekkür ederim
Canim benim kendini suclama lutfen...bak bi soz var nasipse el getirir yel getirir sel getirir.nasip degil ise el goturur yel goturur sel goturur. Rabbim nasip etmemis kisacasi bu..o ol deseydi kimin gucu yeyerdi oldurmamaya..sen yine tedbirini al tabiyki yatarak icin daha rahat edecekse yat hastanedede uzun sure.icine nasil sinecekse nasil huzurlu olucaksan oyle yap.Aslında orta kalite denince önemsemedim bir de embriyolog ve doktorun farklı söylemesi de moralimi bozdu .zaten doktor çok umutsuzdu.kalite bana gelince önemli oluyor demekki benimki orta bile değildi.senden çok şey öğrendim teşekkür ederim
Testi tekrarladınmı canım 2 gün sonra?Canım benim hepimiz birbirinin derdinden tecrübelerinden bilgileniyoruz. Rabbimin hikmeti biter mi? Her zaman son ana kadar umudumuz bitmemeli
Can'ım şimdi geldi laboratuvardan, ilk 83dü, şimdi 245 geldi şükürler olsunTesti tekrarladınmı canım 2 gün sonra?
Tatlim masallah bugun test gununmuydu bu kiymetlu embriyo ikiz fln mi oldu kine acepCan'ım şimdi geldi laboratuvardan, ilk 83dü, şimdi 245 geldi şükürler olsun
2 gün sonraki testmi canım? Çok iyi değer Allah bizede göstersin inşallah en acilindenCan'ım şimdi geldi laboratuvardan, ilk 83dü, şimdi 245 geldi şükürler olsun
Canim masallahh hwmde test gunjnd3 yarin bu embri ikiye bolundu bence.elem tere fis kem gozlere sis popoyu kasiyin kislar..rabbim tez zamanda bizlerede nasip eylesin cok sevindim tatlim senin adina.Aynen canlar,
12/09 da 83
14/09 da 245 geldi (bugün)
Normalde test günüm yarın :)
Tek embriyo konuldu sanmıyorum ikiz olacağını
Ama Canımı sıkan bişey var, şu crinone jel dün minnacık bugün de peçetede 2-3 pıhtı turuncu geldi, biraz endişelendim.. O yüzden cuma günü bir daha kan vereyim diyorum.. Gerçi eşim artış gayet iyi evham yapma diyor ama korkuyorum
Şimdi baktım gelenler bembeyaz.. İnternetten biraz bakındım çok insan yaşamış bu akıntıları ama korkuyorum iştehayırlısıyla cuma da güzel bi kan sonucu alabilirsem çok iyi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?