Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Canim masallahh hwmde test gunjnd3 yarin bu embri ikiye bolundu bence.elem tere fis kem gozlere sis popoyu kasiyin kislar..rabbim tez zamanda bizlerede nasip eylesin cok sevindim tatlim senin adina.
Yok kız benim bebişler hep 3 e dalan katlıyor zaten. Kızımda 32den 110 A çıkmıştı :)

O turuncu lekeler için de yerleşme devam ediyor, onun lekesidir endişe etme dedi doktorum, içim rahatladı

Yok kız benim bebişler hep 3 e dalan katlıyor zaten. Kızımda 32den 110 A çıkmıştı :)

O turuncu lekeler için de yerleşme devam ediyor, onun lekesidir endişe etme dedi doktorum, içim rahatladı
Oyledr canim korkma.bide jelden sonra evde baya gezin 10 dk falan birikmesin benim hc beyaz bile gelmyodu ama evde yavas yavas koridor turu yaptim hep ondanmi yoksa vcdumun cok ihtyaci vardi da hepsinini emdi bilmiyorum artik..arkadasmdan hep pihti gbi kocaman geliyodu dedi hatta bikere korktum parca seklnde bebek dustu sandim demisti.ama suan kucagnda ikizleri

Yok kız benim bebişler hep 3 e dalan katlıyor zaten. Kızımda 32den 110 A çıkmıştı :) O turuncu lekeler için de yerleşme devam ediyor, onun lekesidir endişe etme dedi doktorum, içim rahatladı
Yok kız benim bebişler hep 3 e dalan katlıyor zaten. Kızımda 32den 110 A çıkmıştı :) O turuncu lekeler için de yerleşme devam ediyor, onun lekesidir endişe etme dedi doktorum, içim rahatladı

Masallah canim.rabbimin izniyle insallah guzel bir gebelik gecirirsin ay suan cok imrendim sana.kuzum bizim icinde dua et gebelerin dualari kabul olurmus.allahim bizlerede boyle guzel degerlet nasip etsin isssallah

Masallah canim.rabbimin izniyle insallah guzel bir gebelik gecirirsin ay suan cok imrendim sana.kuzum bizim icinde dua et gebelerin dualari kabul olurmus.allahim bizlerede boyle guzel degerlet nasip etsin isssallah
Etmem mi Canım... Hep dualarımdasınız..
Jeli bıraktık bugün, druma dedim psikolojimi bozuyor diye, Protestan fitil kullanmaya başladım, henüz hiç bişey geri gelmedi inşallah böyle de devam eder, yarın tekrar kan vericem lekeden sonra içim rahat ermeyecek çünkü. Bugünü hep istirahat halinde geçirdim.

Allah hepimizin kucağını doldursun inşallah, Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Canim hicbirsey olmiycak rabbimin izniyle.bebis dogacak ayy bi resim paylasirsin artik burdan ben bu forum yeni uye oldum sayilir.ve tedavisini bastan sona takip ettigim yazistigim ve pozifi gordugumuz ilk arkadasimsin bu bebis cok ayri vala bole her evresini yasayip arkadasinin pozitifi gormesi ...sanki kendin yasamis gibi guzel bir duyguu.bu forumda her ani yasamak heyecani.aciyi.endiseyi ve en son mutlulugu harika bisey masall bu bebek hepimizin dogdugunda bi resim istiyom yavrudan

Kuruntu yapmamaya caliş arkadaşim rabbim inşallah kucagina almani nasip edecektir,insallah bizlerede nasip olsun,bir evlat sahibi olman elbette işini bir parça kolaylastirir malum rahim öncesinde gebeligi taniyor o bir avantaj,bende yaştan dolayi cgh ye 4 adet 5.gün embriyosunu yolladik ama temiz gelmeialesef benim yaştan sanirim 42 yim bitiyor sayilir,rabbim hepimizi sevindirsin seninkinide sag salim kucaklamayi nasip etsin ...

Aşkımız karşılıklı canım, buna emin ol :)

inşallah peşpeşe reşimler paylaşacağız, hayat-günün söylediği bir söz vardı çok hoşuma gitmişti, bizden öncekiler kendi hikayelerini yaşayıp mezun oldular, şimdi biz kendi masalımızı yaşıyoruz ve bizden sonrakilere umut olarak mezun olacağız.

Bu topicde o kadar doğalız ki, herkes olduğu gibi. Hatta öyle ki reklam için giren feyk kişileri bile hemen seçiyoruz.

Yarın da bi kan daha verip sonucumu hayırlısıyla alırsam rahatlıycam inşAllah :))

Sakın yıkılma ve paran oldukça devam et, yaşına göre 4 blast oluşturman çok harika bir şey...

Rabbim hepimizi sevindirsin...

Kan testin kaç çıktı canım haber et
Canım 505 çıktı şükürler olsun.

6. Gün 83
8. Gün 245
10. Gün 505 oldu

Şimdi de kafaya neden bu defa 3e katlanmadığını taktım, ama lekelenme 8. Gün tüm gün gelmişti, demek ki sorun yaratmamış, şükürler olsun. Eşim kızdı daha test falan yok sana diyor :) hep evham yapacak bişey buluyorsun diyor. Sanırım haklı.

Şimdi sakin sessiz haftaya cumartesi gününü bekleyeceğim ilk kontrol için.

Artış sizce de iyi mi? Bir daha yapmama gerek var mı?

Kızlar selam, masal2010 cnm tebrik ederim. Yazmışmıydım haturlayamadım. Geçmiş bayramınız mübarek olsun. Allah kalbinizdeki tüm dilekleri hayırlı eylesin kucaklarınızı sağlıklı yavrularla doldursun. Bnde sizlerle mucizemi paylaşmak istiyorum. Allahın hikmetine sual olunmaz demişler çok doğru. İşte benim olmaz denilen mucizem; hepimizin yüzü hep böyle gülsün. Evlatlarımız sağlıklı neşeli vatana millete ailelerine hayırlı olsunlar inşallah. Bi maaşallahınızı alırız teyzeler

Eklentiler

• image.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 50
Masallahhhhh allah bagislasin canimm

Binlerce kez maşallah subhanallah canım. .Çok tatlııı Allah annesine babasına bağışlasın,hayırlı evlat yapsın. Çok dua etmişsin Allah eksiksiz kabul etmiş maşallah..

Yok canim daha ne olsun değerin gayet güzel...artık yapmana gerek yok bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…